Eşimle 10 senelik evliyim önceleri swinger fantazim vardı eşimle seks esnasında bunu dile getirdim fantazisini yaptığımız zamanlar oldu sonra onu da bırakınca ben eşimden soğudum şu anda swingerdn da soğudum oral seks bile yapmamaya başladım seks sayısı ayda bir bazen 2 ayda bire düştü mastürbasyon düşkünü bir adam oldum. Ancak bu yavaş yavaş evlilik hayatına da yansımaya başladı bende cinsel hayatım ile evliliğimi de daha mutlu yaşamak için neler yapmalıyım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)1 yılYorumları okudum swinger deyince kızdım bir an sonra gerçekte yapmadığınızı anladım. Ben bu tarz şeylerin söylemde olmasına dahi karşıyım. Çocuktan bahsetmişsin karının tekrar çocuk istememesi çok normal. Ben bekarım ama doğum olayıyla ilgili çok bilgim var araştırmışlığım var. Bir kadının tekrar çocuk istememesi çok normal. Karınla tatile gezmeye gidiyor musunuz? Paranız varsa çocuğu bir yere bırak annenize falan birlikte tatile gidin. Mesela kış tatiline götür. Orada böyle romantik atıştırmalıklar erimiş çikolatalar çilekler biraz içki dans müzik sıcak küvete ikiniz girin falan. Bunu yapamıyorsan ekonomik durumun yetmiyorsa karın bir gün dışarıdayken çocuğu da ananıza falan bırakın o yokken yatak odasını süsle mumlar al güller gül yaprakları al içerisini loş şekilde ışıklandır. Yine pasta olur eritilmiş çikolata çilek milek böyle şeyler al biraz gevşemek için kaliteli bir şarap al karına güzel bir gecelik al onu giysin slow iç gıdıklayıcı seks yaparken dinlenecek şarkılar oluyor onları araştır bu şekilde hazırlanmış top listler var. Onları dinle seni ve onu havaya sokacak şarkıları indir. Karın gelince eve sana sürprizim var de içeriye çek karını öp dudağından yaptığın hazırlıkları göster. Bunları bize hazırladım. Biraz rahatlayalım hoş vakit geçirelim istedim de. Hatta karını al sok banyoya onu sıcacık yıka ama o düz bir banyo olmasın anası gibi kafasını sabunlama kadının. Bütün vücudunu okşa vs zaten sen sertleşirsin kadın da havaya girer orada bile halledersiniz. Karını erotik şekilde yıkadıktan sonra ona aldığın ipek/saten dantelli artık zevkin neyse onu sen bileceksin giydir onları giydirmezsen de onu havlula sarınmış şekilde yatağa uzat yatağın baş uçlarında atıştırmalıklar olsun. Karına bu safhada erotik masaj yap arkada yine güzel bir müzik çalmaya devam etsin öpüş oral yap falan emmek istediğin yerleri em. Arada ona çikolata vs ver yesin şarap almıştın karının vücuduna o şarabı döküp onun teninden içmeye çalış memesine vulvasına krema ya da çikolata sür yala. Bir taraftan aşağıda ellerin parmakların çalışsın kendi penisini çikolataya batırıp oral seks yaptırabilirsin. Orala nasıl ikna ederim diye soruyorsun. Swinger fantezisine açık bir kadının oralı kabul etmemesi garip geldi. Sen ona tüm bunları yaptıktan sonra çikolata sosuna batırdığın penisini karının dudaklarına sür yavaşça zaten bunları yaparsan o kadın seni yutar. Kadınlarda klitoris çok hassasdır uyarılmalıdır. İcabında o seni yalarken sen de onu yalarsın ya da titreşimli seks oyuncakları alırsın falan. Bunları yapabilirsin. Ya da birlikte erotik filmler izleyebilirsin 365 gün grinin 50 tonu gibi karına bunları izlerken arkadan sarılıp onu öpebilirsin... Birbirini seven arzulayan bir çiftin seks hayatı her türlü canlanır. Hayal gücünü kullan.
19 Yorumla
Soran1 yılŞarap alkol vs kullanılmıyorz çocuğu bırakabilecek bir yerimiz de Yok fikir güzel ama uygulama imkanı dar
Cevap sahibi1 yılSizin evde seks yapamamak için tüm imkanlar var karına hiç kızma seks yapmıyor diye. Kadının seks yapmayı düşünecek isteyecek hali yok.
Soran1 yılAlkol mü yani seks yapmak için ana etken
Cevap sahibi1 yılAlkol değil. Alkol sarhoş olup mutlu hissetmek için bir etken. Ben de içki içmiyorum. Ama eğlencesine denenebilir. Diğer yazdıklarımı yapabilirsin.
Cevap sahibi1 yılAma yani diğer yorumlarınızı okudum. Swinger fantezisi yapmışsınız. Reelde yapmamışsınız ama hayalen yapmışsınız. Karın bunu kabullenmiş kabul etmiş. Sen karını başka bir erkekle hayal edebilmişsin ama içki içmeyi marjinal buluyorsun günah buluyorsun tabu haline getirmişsin. Bu sence çelişki değil mi? Karını başka bir erkekle aynı anda yapmış gibi vs diye hayal etmişsin ama içki içmeyi aşırı buluyorsunuz. Benim için tam tersidir. Ben içkiyi kocamla içerim rahatlamak için eğlenmek için ya da cesaret gelsin diye ama kocamla swinger fantezisini asla kabul etmem yani. Yapmam. Çünkü orada hayal bile olsa araya 3. kişi giriyor. Değişik buldum şahsen
Cevap sahibi1 yılAma içkiyi miçkiyi boş ver çocuğu bir yere yolla annene kayınvalidene vs yolla karınla baş başa kal içki dışındaki şeyleri yap işine yarar. Ya da dümdüz karına onu çok istediğini arzuladığını söyle böyle davranmaktan vazgeçmesini söyle.
Soran1 yılBaşbaşa kalarak gül yaprakları olan kısmını beğendim
Soran1 yıl@nagehan49 ben mi
Gizli Üye(30-35)1 yılp*rno izlemeyi, mastürbasyon yapmayı bırak
327 Yorumla
Soran1 yılEşimle nasıl renklendirebilirm
Cevap sahibi1 yılZor geçmez bu soğukluk bende 13 senelik evliyim
Soran1 yılGeçmesini istiyorum eşimde istiyor gibi hal ve hareketlerinden anladım kadarıyla ama ona Seksi nasıl daha çok sevdirecehm çorap jartiyer vs falan olur mu acaba
Cevap sahibi1 yılEvet yeni çamaşırlar al ve en az 2 günde bir yakınlaş eşine mastürbasyon yapma bırsk onu
Soran1 yılOrala nasıl ikna edebilirim
Cevap sahibi1 yılSıradan mış gibi gibi davran herkes yapıyor muş gibi onada böyle anlat herkes yapıyor. Doymuyorum de
Soran1 yılSen herkesle bunu mu konuşuyorsn diyebilr ters teper
Cevap sahibi1 yılErkek arkadaşlar anlatır özelini de
Soran1 yılBaşka türlü nasıl yapabiliriz eşimle p*rno izlemek çözebilir mi
Cevap sahibi1 yılYok ya sıradanlaşması lazım herkesin yaptıgını bilmesi ya da kskandır
Soran1 yılKıskanmyor
Cevap sahibi1 yılYapmaz o zaman eşim bana bunları demişti denedik şu an oral bizim için bir sorun değil
Soran1 yılDuştan hemen sonra mı yapmak mantıklı peki
Cevap sahibi1 yılTabi en iyisi öyle
Soran1 yılBirde onu deneyeyim olmadı
Cevap sahibi1 yılTam hadi kolay gelsin iyi geceler
Soran1 yılBaşka önerin var mı
Cevap sahibi1 yılSağol
Soran1 yılEn yardımcı olan sendin
Cevap sahibi1 yılİşe yaramıştır inş
Soran1 yılDaha tatildeyim cumartesi günü belli olur
Soran1 yılSonucu yazarım burada
Cevap sahibi1 yılHe tamam dün biri ıyy işediğiniz yeri neden yalıyoruz demişti 🤣🤣Benim bile yapasım kaçtı
Soran1 yılOralı ben seviyorum o sevmiyor
Soran1 yılYuttun mu hiç
Cevap sahibi1 yılSperm yutmadım
Soran1 yılO hazzı almayp orayı isedigi yer olarak düşünen insanlar var dediginiz gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba. Ben de evliyim bu sorunları çözdük. Detaylı yazarsanız bana yardımcı olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılp*rno izlemeyi bırak
S
Masteri bırak
Coculd vari davranışları bırak
Sporuna odaklan01 Yorumla
Soran1 yılHepsini bıraktım
Gizli Üye(30-35)1 yılFantezisini yapmak derken hayali olarak mı, yoksa gerçekten swinger yapıyor muydunuz?
01 Yorumla
Soran1 yılYapmıyorduk fantezi olarak yapıyorduk lakin eşim belli bir süre sonra istemedi
1 yılFarklı şeyler deneyin
01 Yorumla
Soran1 yılMesela?
Gizli Üye(30-35)1 yılMasti birak öncr bi
33 Yorumla
Soran1 yılSonraki aşama
Soran1 yılBaşka önerin var mı
Soran1 yıl..
Gizli Üye(36-45)1 yılFarklı mekanlar denedinizmi,
01 Yorumla
Soran1 yılMesela nasıl mekanlar
Gizli Üye(36-45)11 aySon durum nedir?