Cinsel Yaşam Bir kız sexting ortasında kendisi istekliyken neden engel atar ki? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kendisi istekli ve cinsellik konusunu istedi ama konunun ortasında pat diye engelledi Güncellemeler1 yıl Dengesiz deliydi desem değildi gayet olgundu diğer konularda sohbetlerimizde Bir kız sexting ortasında kendisi istekliyken neden engel atar ki? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eleven3405 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl şu kelime yüzünden ilk hesabımı engelledi kızlarsoruyor ama bu soruya nasıl izin verdi aynı kelimeyle 0 0 Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Heyecandan eli ayağına dolasmistirr idwşqşsşdş 3 10 Yorumla Soran 1 yıl Boşalırken sıvısı uçmasın mı profilime. Sonra fışkıran 2. Sıvı da köşedeki çizgiye tıklayıp engelle butonuna sıçramasın mı hahahaha Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl İgrenc herif şdğwğqqğxşxşdğd9 Yorumla Soran 1 yıl Hanımefendi bana öyle diyorsunuz da telefon kılıfınızına mikrofonu uzatsam dili olsa sizi cinsel terapiste götürtür gahaha🤣 Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Yok canim ben telefondan cinsellik yasayacak kadar aciz deilim neyse ten tene xldwğwğqşsdl Yorumla Soran 1 yıl Ne bu gerginlik gözünü seveyim takılıp güldüreyim diyorum hemen şiş saplar gibi aşağıladın Yorumla Soran 1 yıl Engel yediğim halde güldüreyim diyorum öldürüyorsun bizi Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Yok beee saka yapıyommm xşwğqğwşddçd üstüne gelmicem zaten zor zamanda birakilmissin AŞQĞQĞQQĞSŞSŞSSŞ Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Ben engelledim sankii alla alla Yorumla Soran 1 yıl Üstüme gelmemiş halin buysa zıt düşsek kurşuna dizersin demek😂 aciz cahil cühela yarım bırakılmış gariban gibi ezdin Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Off abi oyle deme saka sakaa aglicaksan oynamiyalimmm dşeğwqğsş Yorumla
Laïcité Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Acaba erkek olabilir mi canım hocam 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok kanka ya sanmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kesin mal mal konuştun 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya. Zevk aldığı devam et dediği şeyleri söylüyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir yerde bir şey yapmışsındır. Öyle olunca ben de bir anda engelliyorum Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir şey yapmadım. Saatlerce övgüler yağdırdı başarılarıma kariyerime hayatıma sorumluluk alışıma. En ufak kötü bir şey yoktu. Olgunca konuştum. Hatta kendisi cimselli istedi fotoğraf bile buradan attı Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendisine güvenmiyordu demekki. 0 0 Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. B. şalmıştır dkjsj 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Tamam da biz de boşalıyoruz engellemiyoruz Yorumla PunchMeDaddy 1 yıl Bilmiyorum aptalca bir şey Yorumla Soran 1 yıl Bu dengesiz davranışların yüzünden ruhsal olarak yıpranan benim Yorumla PunchMeDaddy 1 yıl Çok ciddiye alma Yorumla Soran 1 yıl Düşünsene tam karşılıklı boşalacaksınız gelmek üzeresin bir anda durup gidiyor Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Fake troldür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şu kelime yüzünden ilk hesabımı engelledi kızlarsoruyor ama bu soruya nasıl izin verdi aynı kelimeyle
Heyecandan eli ayağına dolasmistirr idwşqşsşdş
Boşalırken sıvısı uçmasın mı profilime. Sonra fışkıran 2. Sıvı da köşedeki çizgiye tıklayıp engelle butonuna sıçramasın mı hahahaha
İgrenc herif şdğwğqqğxşxşdğd9
Hanımefendi bana öyle diyorsunuz da telefon kılıfınızına mikrofonu uzatsam dili olsa sizi cinsel terapiste götürtür gahaha🤣
Yok canim ben telefondan cinsellik yasayacak kadar aciz deilim neyse ten tene xldwğwğqşsdl
Ne bu gerginlik gözünü seveyim takılıp güldüreyim diyorum hemen şiş saplar gibi aşağıladın
Engel yediğim halde güldüreyim diyorum öldürüyorsun bizi
Yok beee saka yapıyommm xşwğqğwşddçd üstüne gelmicem zaten zor zamanda birakilmissin AŞQĞQĞQQĞSŞSŞSSŞ
Ben engelledim sankii alla alla
Üstüme gelmemiş halin buysa zıt düşsek kurşuna dizersin demek😂 aciz cahil cühela yarım bırakılmış gariban gibi ezdin
Off abi oyle deme saka sakaa aglicaksan oynamiyalimmm dşeğwqğsş
Acaba erkek olabilir mi canım hocam
Yok kanka ya sanmıyorum
Kesin mal mal konuştun
Yok ya. Zevk aldığı devam et dediği şeyleri söylüyordum
Bir yerde bir şey yapmışsındır. Öyle olunca ben de bir anda engelliyorum
Hiçbir şey yapmadım. Saatlerce övgüler yağdırdı başarılarıma kariyerime hayatıma sorumluluk alışıma. En ufak kötü bir şey yoktu. Olgunca konuştum. Hatta kendisi cimselli istedi fotoğraf bile buradan attı
Kendisine güvenmiyordu demekki.
B. şalmıştır dkjsj
Tamam da biz de boşalıyoruz engellemiyoruz
Bilmiyorum aptalca bir şey
Bu dengesiz davranışların yüzünden ruhsal olarak yıpranan benim
Çok ciddiye alma
Düşünsene tam karşılıklı boşalacaksınız gelmek üzeresin bir anda durup gidiyor
Boşalmıştır ondan
Boşalmıştır
Fake troldür