Cinsel Yaşam Kız kıza seksting yapılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Kız kıza seksting yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Yapılır da dikkat et karşı taraf kız kılığındaki erkek çıkmasın sdklgdf 1 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Lez değilsen üçüncü kişi varmış gibi yaparsın belki 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İsteyen yapar. Anayasada böyle bir yasak yok.. 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genelde erkek erkeğe yapıyorlar burada 👍🏻👍🏻😂😂😂 0 1 Yorumla gokantemur +1 yıl Taraflardan birisi , pembe profilli bir homoseksüel. 👍🏻👍🏻 Yorumla
Inflaameess Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Seni tanımlamam gerekirse merak ediyorsun yapacak birini bulursan yapacaksın 0 0 Yorumla
NVHBhVHV Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Eşcinsel olmayanda yapabilir bence kızla zaten daha zevkli oluyo jHJBJBH 2 1 Yorumla yargan35 +1 yıl Denedin mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Lezbiyen veya bisex değilsen sadece sıradan bir konuşma olur senin için sexstinge merağın varsa eğilimin erkeklerse onlara yönel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabi ki. Ama karşıklı olarak görüntülü ve sesli olması lazım. Kadın olduğunu bilmem lazım yani. 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Instagram var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yok. Bu şekilde mi yapıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor. Sen nasıl yapıyorsun. Erkeklerle yapmıyorsun o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklerle ilgilenmiyorum. Lezbiyenim Yorumla Soran +1 yıl Sen nereden yapıyorsun daha çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Snapchat Yorumla Soran +1 yıl Yazsana ekliyim Yorumla
SadeceSexting00016 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yapılmaz sarmaz ama iki kız bir erkek seksting olur arkadaşınla yükseliyosanız 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı. Erkek kız daha iyi gel 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapmam. Yapanlara saygım var. 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaptinmi yoksa 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Herkes hangi cinsten hoşlanıyorsa onunla yapar 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sapiklik bu hersekilde. 0 0 Yorumla
geliorumbisn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl iki taraf da ilgileniyorsa tabii 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen ilgileniyor musun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlk defa duydum 4 24 Yorumla Soran +1 yıl Hep erkeklerle mi yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olması gereken bu değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Kız kıza da yapan varmış ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk defa duydum senden saygı duyarım Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerle yaparken neye dikkat ediyosun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nude atmamaya Yorumla Soran +1 yıl fotosuz ve sessiz mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen sesli Yorumla Soran +1 yıl Var mı bana önericen biri düzgün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek mi Yorumla Soran +1 yıl İkisi de olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendin bulsan daha iyi değil mi Yorumla Soran +1 yıl Hep sıkıntılı tipler denk geliyo bana. Bi konuşalım hiç olmazsa biraz destek olursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benle mi konuşacaksın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya kendin bul bence Yorumla Soran +1 yıl En azından arkadaşım olmuş olursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim benim güven sorunum var Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Siz bi çay iiçin :D Yorumla çikiçükübabaaa +1 yıl Bi anlaşsalar zevk suyu içeceklerde güven temelini oluşturamadı surtükler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Susss Yorumla çikiçükübabaaa +1 yıl Kess Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapılır 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bağrı len bamyaa 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Haha çok merak ettim 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yapılmaz 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Lezbiyen ise yapılır 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek varkken 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok duydum yapanı 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Eş cinselse yapılır 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet isterim 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapılır tabi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yapılır da dikkat et karşı taraf kız kılığındaki erkek çıkmasın sdklgdf
Lez değilsen üçüncü kişi varmış gibi yaparsın belki
İsteyen yapar. Anayasada böyle bir yasak yok..
Genelde erkek erkeğe yapıyorlar burada 👍🏻👍🏻😂😂😂
Taraflardan birisi , pembe profilli bir homoseksüel. 👍🏻👍🏻
Seni tanımlamam gerekirse merak ediyorsun yapacak birini bulursan yapacaksın
burada yapılan iki taraf da erkek oluyor genelde
Eşcinsel olmayanda yapabilir bence kızla zaten daha zevkli oluyo jHJBJBH
Denedin mi
Lezbiyen veya bisex değilsen sadece sıradan bir konuşma olur senin için sexstinge merağın varsa eğilimin erkeklerse onlara yönel
Tabi ki. Ama karşıklı olarak görüntülü ve sesli olması lazım. Kadın olduğunu bilmem lazım yani.
Instagram var mı?
Hayır yok. Bu şekilde mi yapıyorsun?
Değişiyor. Sen nasıl yapıyorsun. Erkeklerle yapmıyorsun o zaman
Erkeklerle ilgilenmiyorum. Lezbiyenim
Sen nereden yapıyorsun daha çok
Snapchat
Yazsana ekliyim
Yapılmaz sarmaz ama iki kız bir erkek seksting olur arkadaşınla yükseliyosanız
Erkek kız daha iyi gel
sonuçta sanal olunca yapılabilir
Yapmam. Yapanlara saygım var.
Yaptinmi yoksa
Herkes hangi cinsten hoşlanıyorsa onunla yapar
Eşimi yakalamıştım mesajları görsen şok olursun
Varsa benide alın sdlkfj
Erkek bu inanmayin
sapiklik bu hersekilde.
Lezbiyen misin
iki taraf da ilgileniyorsa tabii
Sen ilgileniyor musun
tırt
nanay
boş iş
İlk defa duydum
Hep erkeklerle mi yaptın
Evet
Neden?
Olması gereken bu değil mi?
Kız kıza da yapan varmış ama
İlk defa duydum senden saygı duyarım
Erkeklerle yaparken neye dikkat ediyosun peki
Nude atmamaya
fotosuz ve sessiz mi
Bazen sesli
Var mı bana önericen biri düzgün
Erkek mi
İkisi de olur
Kendin bulsan daha iyi değil mi
Hep sıkıntılı tipler denk geliyo bana. Bi konuşalım hiç olmazsa biraz destek olursun
Benle mi konuşacaksın
Evet
Yok ya kendin bul bence
En azından arkadaşım olmuş olursun
Teşekkür ederim benim güven sorunum var
Siz bi çay iiçin :D
Bi anlaşsalar zevk suyu içeceklerde güven temelini oluşturamadı surtükler
Susss
Kess
a. ına bile kor
Erkek mutlu edemediyse seni
Olabilir