bana kızların hepsi seksten sonra evlilik teklifi bekliyor gibi geliyor. fb olanlar bile nasıl evliliğe ikna ederim moduna giriyor bi süre sonra
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun öyle olsaydı Evli kadınlar başka erkeklerle seks yapmazlardı gerçekten seksin tadını alıp seksin kendisini yaşayan kadınlar çok fazla yapımlar gerçekten çok şanslı
010 Yorumla
Soran+1 yılevli kadınların evlenme derdi yok ki ben onları saymıyorum ayrıca evli kadınlar yaşlı oluyor 35+ ve genelde tercih edilmiyorlar zaten boşansalar bile bi erkeği evliliğe ikna edemiceklerini biliyolar
- +1 yıl
Yani çok yanlış düşünüyorsun 25 26 27 yaşında da evli kadınlar kocalarını aldatabiliyorlar Ayrıca konumuz tamamen bu değil bence bir kadın evlenmek için seks yapmıyor Ha şunu söylersen anlarım kadınlar belli bir yaştan sonra hormonel olarak artık vücutları çocuk istiyor ve bu çocuk için seks yapıyorlar Partner arıyorlar dersen bunu daha iyi anlarım
Soran+1 yılhayır ben diyorum ki seks yaptıktan sonra duygusal olarak bağlanıyorlar ve evlilik bekliyorlar
- +1 yıl
Ben de diyorum ki duygusal olarak bağlanabilirler Çünkü o salgılanan hormon zaten iki tarafı da birbirine bağlar evlilik bekliyor olmak başka bir durum ama kadınlar özellikle 30'lu yaşlardan sonra artık hamile kalmak ve çocuk yapmak istiyorlar evli ya da bekar
Soran+1 yılher seks yapan birbirine bağlanıyorsa erkekler eskortlara da mı aşık oluyor? biraz gerçekçi yorum yapsak. çocuk konusu evet bi şey demiyorum
- +1 yıl
Her seks yapan birbirine bağlanmıyor ancak seks yaptıkça bu salgılanan hormon çipleri birbirine bağlıyor
Soran+1 yılbi eskorta aşık olman için kaç kere yatman laızm yani?
- +1 yıl
Şimdi anlıyorum Yani daha küçük bir ergensin ve olaya biraz daha böyle tekdüze bakıyorsun bahsetmek istediğim bu değil ya bir kadınla beraber oluyorsan bir erkekle beraber oluyorsan bir duygu vardır bir beğeni vardır ve seks duygusu seks yaptığın seks oradan Orada salgılanan hormon çiftleri birbirine daha Bağlar eskorta gittiğin zaman sadece boşalmak üzerine kurulu erkeğin boşalması üzerine kurulu bir sistem vardır O yüzden de o olmaz yani daha geniş bak olur mu gözlüklerini çıkar ve öyle bak
Soran+1 yılben cinsellik yaşamak için yaklaşıldıysa o beğeninin erkekteki karşılığının aşk olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Ben de zaten Aşk demedim ki iki taraf içinde böyle ama bir beğeni var ve bir duygu var arada para yok doğal olarak bu seksi zamanla gerçekten iki tarafında doya doya yaşaması orada salgılanan hormon bağlan ma sağlıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılHayir fbye fb gozuyle bakarsan evlenmek aklinin ucundan ile gecmez
12 Yorumla
Soran+1 yılbaşta öyle diyorlar ama sonra fb olmak kızlara koyuyor çoğu öyle yani
- +1 yıl
Ben oyle bi sey yasamadim bilemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öğrendiği gibi yapan razı olanda var , başka farklı zevkleri yaşayıp tercihini de o yönde kullananlar vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam kızların doğasında yok. Erkekler bu konuda özgür.
03 Yorumla
Soran+1 yıle iyi de siz seks yapıyorsunuz evlenme isteğiniz olmuyor sonrasında, kadının oluyor ama, o zaman peşinize psikopat bi kadın takmış olmuyor musunuz seks yaparak? :D
- +1 yıl
Bakireyle yapmadıktan sonra sorun yok 😅
Soran+1 yılhmmmm
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. nedense evlilerin pesindeler onca bekar varken 😂🤣 dost olmayı seven çok kadın var
05 Yorumla
Soran+1 yılevliler para yediren simpler olduğu için kerizlemek amaçlı evlilere yürüyolar. bekarlar genelde yaşı küçük ve parası az tipler.
Soran+1 yılbaba sorunları
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevkine seks ancak sosyal medyada aradığı özellikleri bulan bi kızın güvene dayalı ve koyacağı sınırlara uyumu görmesiyle yaşadığı bişidir vede bu en çok sevişmede bedene istediğini verecek birisiyle olabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Eğer o moda giriyorlarsa boşuna girmesinler öyle bir şey olmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılgiriyorlar bence seks yaptı diye karşı taraftan ilgi ilişki evlilik bekliyorlar, öyle olmayan var mı diye merak ettim ben de zaten
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benn yaparim sıkıntı yok gerekirse de evleniriz yani 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılher yattığınla evlencen mi kanka
Soran+1 yılbelki de sana söylemiyo ama seksten sonra bekliyo bunu
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fb olayında başlarda zevkine yapıyorlar. Ama ilerleyen zamanlarda dediğin gibi oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevkine seks yaptığım kadınlar oldu. Hatta birisiyle evlenmek istemiştim ama evliliğe sıcak bakmadığını söylemişti...
Yaklaşık 1 yıl ilişkimiz sürdü, sonra ayrıldık...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar olarak hep karşı tarafın zevkini daha çok önemsiyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu tam anlamadin
- +1 yıl
Böyle erkeklerde var
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar, haftada bir rahatliyoruz. Tek dert hormonlari dizginlemek
011 Yorumla
Soran+1 yılsonradan senden evlilik beklemiceğini nerden biliyosun? ya da görüşmek istemiyorum dediğinde taciz etmiceğini?
Cevap sahibi+1 yılSanmam... uzun zaman oldu. keyif tek derdimiz. maalesef ihtiyaclar var
Soran+1 yıleğer öyleyse şanslısın
Cevap sahibi+1 yılEvet. basta baglanir miyim, baglanir mi diyordum ama karsilikli birbirimizi de anlayarak devam ediyoruz. maalesef hormonlar var bu yanlis ama cok garip bir sekilde de uyum var
Soran+1 yılbağlanma olayı bence erkeklerin çok seçeneği olmadığı için
Cevap sahibi+1 yılO da bir ihtimal. bana da garip sekilde sadik. Ben de öyle. Arada maalesef haftada 1 az geliyor. Bazen iki oluyor önce yasindan demistim de 2 sene oldu hala ayniyiz ben de saskinim bu duruma :)
Soran+1 yılsen saf birine benziyosun bu kız seni evliliğe ikna eder :D
Cevap sahibi+1 yılsaf oldugum dogrudur :D görmedik birbirimizi. yani yüzümüzü. bilmem sanmiyorum :D
yani önce bana eslik ederken sadece beni memnun ediyor saniyordum da kendisi de seviyor konustuklarimizi hoslandigimiz seyleri
Soran+1 yılbuluşurken maske mi takıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBulusma yok. Görüntülü :)
Cevap sahibi+1 yılöteki türlüsü baglanmamak imkansiz.
+1 yılAynen yaptıktan sonra evlenmek nedir ya bulamadık böyle sadece FB takılan
02 Yorumla
Soran+1 yılönce fb takılsa bile sonradan ben bağlandım beni bırakamazsın diyebilir sevgilin olduğunda mesjalarla ilişkini bozmaya çalışabilir
- +1 yıl
Senin gibi bady yok sanslı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılilk bırlesmede o haz hep ıstedıgı ıcın devamı gelsın ıster buda evlılıge ıter
00 Yorumla
+1 yılYo ben yaşadığım hiç biriyle evlilik düşünmedim
12 Yorumla
Soran+1 yılseksten sonra bağlanmadın yani hiç?
- +1 yıl
Hayır bağlanmadım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan korkuyor ya yapmaya
02 Yorumla
Soran+1 yılseks yapıp bırakırım sanıyo erkek kadın adamın peşine düşüyo sevgilisi karısı olursa onlara yazıyoe çıldırıyor mesaj taciz sürekli :D
- +1 yıl
Ya maalesef insanlar dürüst olamıyor amaç buysa budur
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zevkine seks yapan kadına çok denk geldim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılFb denk gelmedim hiç olmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılHahahah maalesef daha çok beklerler
00 Yorumla
+1 yılkızlar seks yapmaısnı bile bilmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haklisin bencede öyle
00 Yorumla
+1 yılVar zevkine veren de var
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum ya öyle görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlki sen olmak ister misin :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. vardır illaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vardır bence
00 Yorumla
+1 yılDaha neler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılÇok rasladim
00 Yorumla Dolu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam