Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayatımda hiç denemedim. Acıtırım eziyet veririm diye istemedim. Bana cesaret veren istekli bir partnerim olmazsa asla da denetlemem kesin acıyordur yaaa. 😎
11 Yorumla
Soran+1 yılİsteyen bir hatun bulmak lazım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim sever. Hatta bazen kendi yönlendirir.
16 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin ilk defa evli bir kadının anal istediğini senden duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur
Soran+1 yılGerçekten yenge kendi mi istiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnalı doğru düzgün yapıp zevk almayan var mı? Zevk almıyorlar ise doğru düzgün yapmıyorlardır. :)
320 Yorumla
Soran+1 yılKimi yapmasını bilirsen zevklidir diyor kimi de iğrenç zevk vermez diyor doğrusu nedir
Cevap sahibi+1 yılYapmasını bilir ise zevk verir. :)
Soran+1 yılVajinal yapan kız bile zevk alırsa arada bir kendi anal ister mi yani
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama analı doğru yapman lazım. Kız ilişki bittikten sonra acıdı falan der ise s*çt*n... :)
Soran+1 yılEvet bir defa şans tanıyormuş kızlar. Nasıl acıtmadan memnun edebilirim peki
Cevap sahibi+1 yılİlki olacağı için yavaş yavaş girmelisin ama tempoyu koru. Azdan çoğa doğru aça aça git, sonra zaten hiç durmazsın. Bu arada duruma göre jel de kullanabilirsin. :)
Soran+1 yılKimisi parmakla falan yazmış ilk girişi nasıl olacak orası önemli☺️
Cevap sahibi+1 yılParmak ile deneme derim daha çok korkutursun. :)
Soran+1 yılEyvah nasıl genişleticez peki orayı😒
Cevap sahibi+1 yılSence? 🙄
Soran+1 yılAklıma gelmiyor bir şey yalıcaz mı☺️
Soran+1 yılSöylesene formülünü😊
Cevap sahibi+1 yılYalamayacaksın, sokacaksın. Neresini anlamıyorsun? 🙄
Soran+1 yılCanını yakmadan nasıl sokabilirim gevşetmeden uff😅
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş diyorum ya ama tempoyu düşürmeden. Belli ki sen baya zorlanacaksın en iyisi ilkte jel kullanman. :)
Soran+1 yılJel olmadan vajina sıvısı da iş görür mü
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. :)
Soran+1 yılSenden özel ders almam lazım😅
- +1 yıl
Bu kız bişeyler biliyor:)
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Bilmeyen yapmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Analdan zevk alan bayanlar şehir efsanesi değil ama çok az.. Eşim de vajinal seks kadar zevk alıyor analdan...
11 Yorumla
Soran+1 yılAçık sözlülüğünüz için teşekkür ederim ben hiç denemedim sevgililerimin hiç biri anal kabul etmedi
+1 yılÇok dar olduğu için anal seks yapmayı seviyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen daha yapamadım maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBundan zevk alınması o kadar saçma ki hem erkek hem kızlar için anlam veremiyorum..
43 Yorumla
Soran+1 yılHiç denemedim bilemiyorum zaten bu nedenle sordum. Bazı kızlar zevk aldıklarını söylüyor da
Cevap sahibi+1 yılBenm cinsel hiçbir deneyimim olmadığı için ben de bilemiyorum ama yine de bunu istemem.
Soran+1 yılKonuştuğum kızlar da evlenince her şeyi yaparım sadece anal hariç demişlerdi. Bakireyken yapanlar bile kocama vermem arkadan diyor neden böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven vardır her fantezi yaşanmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç rast gelmedim öyle diyen hatuna😄
Bence yoktur
33 Yorumla
Soran+1 yılZevk aldım anal isterim diyen kıza hiç rastlamadım ilk defa buradaki kızlardan duydum seven olduğunu
Soran+1 yılO kadarını bilemem ama bakireler seviyormuş evli kadınların isteyeceğini sanmıyordum bazıları isteriz eşimizden yazdılar özelden siz denediniz mi peki nasıl bir hisdi
+1 yılAnal psliktir
11 Yorumla
Soran+1 yılKızlar da öyle demişti
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat