Oral yapmayı gerçekten seven ve sevgilime / eşime kesinlikle oral Yaparım diyen var mı? O kdr kızla konuştum, Lafta hepsi oral yapmayı seviyor ama uygulamada ya da sanal seksteki fantazilerde Hiiçççç yer vermiyorlar orala
, a.. Neden?
, a.. Neden?
kadınıma yaptığım zevki yazayım umarım fikir verir
kadınımı yalamak harika özellikle bunu dene yapıyorum ve zevkten deli etmediğim hiç olmadı
ben en çok yere yatarım wc ye oturur gibi ağzıma oturturum böylece 2 delikte hem açılıyor hem iyice dışa çıkıyor
kadınımı o kadar çok zevklendiriyorumki zevkten deliklere girmesi için hafif zıplamalar yapıyor
zevklenen mcıksuyu ağzıma akıyor
dilimi arka deliğede sokuyorum özellikle dilim arka delikte mcık buşalmasını deliğin kasılmasından açılıp kapanmasından rahatça anlıyorum :)
iddialı olduğum belli oldu sanırım :)
https://i.imgur.com/F8CUP.jpg
yuh artık
Şimdi bütün kızlar seviyorum diyecek ama ben gerçekten seviyorum ve çokta iyi yapıyorum, mesela boşaldığında yutuyorun testislerini yalıyorum bu işi çok iyi beceriyorum ben bitincr erkeğim nefes nefese kalıyor
Oyşş iyice azdırdın beni :)
fake hesap
Cevap
4Cevap
ya yürü kodumun abazası o kadar kızı takip etmişsinsin sitede amacın belli nick zaten ayrı bir abaza.
Sanalda oyleler genelde oral yapmayi seven pek gormedim
Günah mk günah yapmayın şunu ya.
günah mı
O ağızla Kuran okuyoruz napıyonuz siz ya.
Evet, gerçekten seviyorum.
Uyguluyorsun yani
3 kere uyguladım sadece
Kaç dk yaptın?
Biri yarım saat, biri 10dk bile değildir, en sonuncu çok daha kısa
yarım saat olanını tercih ederim :)
O çok iyiydi zaten, ama partnerin yaklaşımı da bu süreyi uxatan etmenlerden.
yaklaşımı derken? napmasını istersin mesela?
Mesela o an şehvetlendirecek şeyler. Ucube gibi davranmayacak sana. Özel hissettirecek
hımmmm :) güzel şeyler geliyor aklıma :)
oral olmadan seks olmaz ki
bayılırım :)
Ben de kizlara :)
Sanalda palavra atana bakma hep yalan
ben çok seviyorum
Hepiniz öyle diyor zaten.. Hiç yaptın mı
yaptım tabi. cidden bayılıyorum yapmaya ama sevgilime çok aşığım ondan sanırım
Oyşş aradığım kız modeli :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar