her şey çok yolundaydı artık yapmak istemiyorum dedim. Biz sextingin devam ettiği dönemde libidon yuksek malum yaşanmışlığın da var aldatilmam değil mi yazdım deli mısın sen bana yetiyorsun istediğim zaman yazabiliyorum dedi tensel tatmin illaki farklıdır bilmiyorum dedim elim yetiyor canım asla olmaz aldatma demişti ama coj yüksek libidosu artık yapmiyoruz da aldatır mi diye cekiniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok arzuluyorsa evlensin. Benden sana tavsiye evlenmeden kesinlikle cinsel ilişkiye girme. Sonra bakireliğini kaybedip ayrilırsınız üzülen sen olursun hem çok günah. Senin de nefsin var ama kendini tutabiliyorsun o da tutsun evlenene kadar. Tabi evlenirse
07 Yorumla
Soran+1 yılYok yok yaşamayacağım zaten
Soran+1 yılSadece elimi yüzümü boynumu öptü
Cevap sahibi+1 yılevlenene kadar daha fazlasına izin verme canım üzülmemen için kendini koru her erkek evlenmiyor bu ilişkilerde
Soran+1 yılAyrılmak istiyor gibi bi hali var zaten
Cevap sahibi+1 yılSeni İstiyorsa evlenir seni elde edemeyeceğini anlarsa ayrılır başka kadınlar bulur büyük ihtimal
Soran+1 yıl6 aydır birlikteyiz yani evlilik için bayağı erken
Cevap sahibi+1 yıl2 ay önce tanıştığı adamla evlenen kadın var 6 ay gayet yeterli bir süre. İstediğin kadar süre geçsin aynı evde yaşamadan adamın gerçek yüzünü göremezsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Eğer aldatır diye onunla birlikte okuyorsan olma zaten aldatsın. Bu kadar saf olmayın ya erkek bu şekilde elde tutulmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmadık ya sexting yaptık sadece
Soran+1 yılBi kerede buluştuğumuzda elimi yüzümü boynumu öptü bunun dışında bisey yaşamadık
Soran+1 yılO nasıl olacak
Umarım olmaz, insan sevdiğini cinsel yönden de arzular. Emin ol sevdiğinle sevişmek kadar güzel bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden evlenince yaparız diyordu en son seni çok istiyorum ilişkiye girmek istiyorum dedi. Çok arzuluyorum diyordu bende artık yapmak istemediğimi ve kendimj kötü hissettiğimi söyledim
Gizli Üye(18-24)+1 yılNet aldatılır yanş kendi adıma söylim ama söyle yazısarak sevmem sadece foto ve video onuda atmazsa manitam olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi peki
Niye yapmak istemedin
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha öncesinde fotoğraf ve yazışmalarını gördüğü ve bu yüzden temiz ayakkabı olmadığını söylediği kızla aynı konuşmada oldugumh ve artık konuşmak istemediğimi söyledim. Asla ama asala kendini bir başkası ile aynı kefeye koyma ben buna daha çok sinirlenirim bu ihtimaller bile beni uzuyor sinirlendiriyor asla öyle bir düşünceye de girme ben bile hiç hoşnut olmadım böyle düşünmene dedi kapattık konuyu
Gizli Üye(25-29)+1 yılçoluk çocukla zaman kaybetme derim
00 Yorumla
+1 yılNeden sextingi bıraktınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni uçurum kız ben istekli kuşum benim🔥🔥🔥
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri