Cinsel Yaşam İlişkiden sonra mastürbasyon ile orgazm olamıyorum, neden olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 İlişkide masttan aldıgım kadar sevk almıyodum. şu an düzenli bi s*KS hayatım var ama şu an mastürbasyon ile boşalamıyorum neden Güncellemeler1 yıl Özele çagırmayın !!! İlişkiden sonra mastürbasyon ile orgazm olamıyorum, neden olabilir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Tatmin olmuyorsundur gerçek seks daha doyurucu geliyordur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama normalde masttan daha çok zevk alırdım Yorumla alpercekic000 1 yıl Tamam ama diğerini yaşayınca tatmin durumun diğerini daha arzuluyor işte Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlişki esnasında s…eğildikten sonra hemen mastürbasyon mı yapıyorsun 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır birkaç gün geçince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O an sevilirken gram zevk almıyor musun ya da seni s…. Zevk almıyor mu Yorumla Soran 1 yıl Ya zevk alıyorum ama mastürbasyon yaparken ben daha çok zevk alıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. İlişki yetmiyormu, neden håla mastürbasyon 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Uzak mesafe ilişkim var çünkü Yorumla Efe3527 1 yıl Düzenli diyorsun ama, bu nasıl dūzen Yorumla Soran 1 yıl Haftasonları geliyo ama gelemedigi zamanlarda oluyo Yorumla Efe3527 1 yıl Onunla sesli ya da görüntülü yapın Yorumla Soran 1 yıl Ben öyle sevmiyorum Yorumla Efe3527 1 yıl Ne kadar sūre dayanabiliyorsun yapmadan Yorumla Efe3527 1 yıl 30lu yaşlar kadınlarda fena, libido zirvede hep Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Titreşimli oyuncak kullanmayı dene 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Odaklanamıyorsun demekki 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum 0 0 Yorumla
Gerçekhayattanuzak Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Farklı yöntemler denedinmi 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Gerçekhayattanuzak 1 yıl Farklı cisimler falan İste hic denemednmi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Gerçekhayattanuzak 1 yıl Denemelisin o zaman Yorumla Soran 1 yıl Peki zamanla daralırmı Yorumla Gerçekhayattanuzak 1 yıl Daralma ne alaka cisim genisletmezki yaz istersen bilgilendiriym Yorumla Soran 1 yıl Ya eskiden parmagımı tan sokamazdom ama şimdi sokabilyorum tam Yorumla Gerçekhayattanuzak 1 yıl Bumu genislikten kastın 😂 Yorumla Soran 1 yıl Degil mi bu nedemek Yorumla Gerçekhayattanuzak 1 yıl Bu normal asl genişleme bu değil Yorumla Soran 1 yıl Ne bu peki Yorumla Gerçekhayattanuzak 1 yıl Bu bozulduğu için normal genişleme Yorumla Gerçekhayattanuzak 1 yıl Sana anlatym istersen yöntemleri Yorumla alpercekic000 1 yıl Daralmak? Hiçbir kadın vajinası ilişki ile parmak ile genişlemez öyle tahmin edemeyeceginiz kadar esnek bir yapı sizin genişleme dediğiniz şey alışım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Mastürbasyonu ne zaman yapıyorsun 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Birkaç gün geçtikten sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sekse alıştığın için olabilir Yorumla Soran 1 yıl Bide parmagımı eskiden bu kadar ileri götüremezdim ama şimdi rahat gidiyor. Bu neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genişledi sanırım Yorumla Soran 1 yıl Bu kötü bişey mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zamanla daralır Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl dene tekrar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İlk defa denedim ilişkiden sonra ama olmadı Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Heyecan almazsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tatmin olmuyorsundur gerçek seks daha doyurucu geliyordur
Ama normalde masttan daha çok zevk alırdım
Tamam ama diğerini yaşayınca tatmin durumun diğerini daha arzuluyor işte
İlişki esnasında s…eğildikten sonra hemen mastürbasyon mı yapıyorsun
Hayır birkaç gün geçince
O an sevilirken gram zevk almıyor musun ya da seni s…. Zevk almıyor mu
Ya zevk alıyorum ama mastürbasyon yaparken ben daha çok zevk alıyorum
?
İlişki yetmiyormu, neden håla mastürbasyon
Uzak mesafe ilişkim var çünkü
Düzenli diyorsun ama, bu nasıl dūzen
Haftasonları geliyo ama gelemedigi zamanlarda oluyo
Onunla sesli ya da görüntülü yapın
Ben öyle sevmiyorum
Ne kadar sūre dayanabiliyorsun yapmadan
30lu yaşlar kadınlarda fena, libido zirvede hep
Titreşimli oyuncak kullanmayı dene
Odaklanamıyorsun demekki
Seni çok iyi anlıyorum
Farklı yöntemler denedinmi
Ne gibi
Farklı cisimler falan İste hic denemednmi
Hayır
Denemelisin o zaman
Peki zamanla daralırmı
Daralma ne alaka cisim genisletmezki yaz istersen bilgilendiriym
Ya eskiden parmagımı tan sokamazdom ama şimdi sokabilyorum tam
Bumu genislikten kastın 😂
Degil mi bu nedemek
Bu normal asl genişleme bu değil
Ne bu peki
Bu bozulduğu için normal genişleme
Sana anlatym istersen yöntemleri
Daralmak? Hiçbir kadın vajinası ilişki ile parmak ile genişlemez öyle tahmin edemeyeceginiz kadar esnek bir yapı sizin genişleme dediğiniz şey alışım
Mastürbasyonu ne zaman yapıyorsun
Birkaç gün geçtikten sonra
Sekse alıştığın için olabilir
Bide parmagımı eskiden bu kadar ileri götüremezdim ama şimdi rahat gidiyor. Bu neden
Genişledi sanırım
Bu kötü bişey mi
Zamanla daralır
dene tekrar
İlk defa denedim ilişkiden sonra ama olmadı
Heyecan almazsin