Kesinlikle boşalabileceğin bir video biliyorum istersen senin için türkçe çeviri yapıp gönderirim sana ama beni ekle ki linç yemeyelim buradan link paylaşırsak 😂
Heee Islanma problemim yok ama benim, vücudumun salgıladığı yeterli oluyor ama bunlar ek olarak kolaylık sağlıyor ise çok mutlu olurum. Deneyeceğim mutlaka, fark olursa da yazarım buradan. Çok teşekkür ederim
yok öyle degil bu yüzeysel anlatim ve daha cok var aslında.. mesala yumşak bir yastık al havluyu hafif ombide ısıt sıcak olsun sonra iç çamaşırsız yaaprsan daha iyi bacaklarının arasına al otur sürtün soınra yumşak havulya
Soran
+1 yıl
Bunu söyleyen olmamıştı, farklı. Deneyeceğim bunu mutlaka. Çok teşekkür ederim.
Lafın gelişi dedim. Bosalamazsan isteğini nasil bastıracaksın. Bastiramazsan kafanda hep cinsellik olur. Ben 2 3 günde bir yapiyorum duş alıyorum hep böyle ki aklimda cinsellik olmasin diye sen boşalamıyorum diyorsun
Yapıyorum ama sonuca ulaşamıyorum ben de memnun değilim bu durumdan ama bilmiyorum yani. Nasıl olur ileride bilmem. Belki vajinal ilişki olursa olur bilmiyorum
Doktora gidilecek bir mevzu olduğunu sanmıyorum, ileride olmaz ise giderim ama. Bilmiyorum yani. Kötü gözle bakan da kendine baksın, zina etmiyorum bir şey yapmıyorum kime ne
Alet harici yapıyorum zaten, hep aynı gitmiyor. Alet almayı şu an düşünüyorum. Çok teşekkür ederim değerli görüş ve yorumunuz için. İleriye doğru belki düşünebilirim, o zaman bu sorudan size yorum atarım.
Cidden bilemiyorum seni azdıran bir şey olması lazım onu yapıp hissetmen lazım ve bazı yöntemleri uygulayarak zevke gelirsin sen kendini fazla kasıyosun sanırım
Kastığımı düşünmüyorum çünkü hep böyle; hep kasmış olamam çünkü illa rahat yaptığım olmuştur. İstekli olmadan yapmıyorum zaten, canım isterse yapıyorum.
Tahrik olmada sorun yok, isteksizliğim vs yok ki benim. Öyle olsa ıslamam da. Benim canım istiyor, ıslanıyorum ve yapıyorum zaten ama sonuç alamıyorum. Klitoral, bakireyim.
Demek ki masturbasyonun son anına kadar gitmiyosun sınırlarını zorla ne biliyim temponu düşürme seni tahrik eden şeyleri düşün her an kendini bırakmadığın sürece orgazm olursun bence bilemiyorum aklıma başka çok alternatif gelmiyor
Yani partner vs arayşında değilim kendim video izleyerek de yapabiliyorum ve ıslanma sorunum yok bu sebeple çok teşekkür ederim eğer bu nedenle sorduysanız.
Islanma iyi isteklisin ama zevk noktani bulup orayi uyarmalasin ve biraz ileriye gitmelisin bulunca hemen bırakmamalisin. G noktani yani klitorisinin yerini bul ufak bir nokta baksiyi biraz oraya ver
G noktası ne alaka ki? O anatomik olarak yapabileceğim bir şey değil bakireyim. Klitoris ve g noktası çok farklı şeyler. Bu konu hakkında yanlış bilgiye sahipsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kesinlikle boşalabileceğin bir video biliyorum istersen senin için türkçe çeviri yapıp gönderirim sana ama beni ekle ki linç yemeyelim buradan link paylaşırsak 😂
Tayt taktığını uygulayabilirisn anlatırım yazarsan veya yağlama taktiği 2 Side seni rahatlatır
tayt taktiği ne ya ilk kez duydum :D
Tayt ile ilgili olanı birisi yazmıştı evet, yağlama nedir?
Vücudunu yağ krem vb şeylerle kayganlastirip kendini sanki skiliyomus gibi delisenine hissettirir mümkünse marketen nirvana al
Heee
Islanma problemim yok ama benim, vücudumun salgıladığı yeterli oluyor ama bunlar ek olarak kolaylık sağlıyor ise çok mutlu olurum. Deneyeceğim mutlaka, fark olursa da yazarım buradan. Çok teşekkür ederim
Rica ederim başka sorun olursa ark atarsın yazarsın bu soruyu ben seni anlarım yaksamlar
Çok teşekkür ederim yorum, görüş ve yardımseverliğiniz için <33
İyi geceler.
doğru pozisyon da sürtünmen yeter:) bide yastık veya havlu işte
Yastık ya da havlu conforlu olur mu ki?
Ve kurumasına sebep olmaz mı?
yok öyle degil bu yüzeysel anlatim ve daha cok var aslında.. mesala yumşak bir yastık al havluyu hafif ombide ısıt sıcak olsun sonra iç çamaşırsız yaaprsan daha iyi bacaklarının arasına al otur sürtün soınra yumşak havulya
Bunu söyleyen olmamıştı, farklı. Deneyeceğim bunu mutlaka. Çok teşekkür ederim.
başka denemek istersen zevk alırsan yazarsın
Peki Teşekkürler
sadece mastürbasyon çok sade kalıyordur. biraz hayal kurman lazım
Onu da yapıyorum video da izliyorum ıslanma sorunum da yok ama bi türlü bitiş olmuyor
devam edemeyip durduğun içindir. toparlayıcı tayt giyip yaparsan daha iyi orgazm oluyorsun deneyebilirsin.
Tayt üzerinden mi yapın diyorsunuz?
Soğuma geliyor bu sebeple devam edemiyorum
evet elini atıp yap çıkarmadan taytı
İlk defa böyle bir şey duyuyorum, taytın üzerinden, elimi içine sokmadan nasıl olur bilemedim ama denerim Teşekkürler.
hayır elini sok ama taytı çıkarma.
Tamam öyle de denerim beşki bir fark olur teşekkür ediyorum çok size
rica ederim yorulunca bırakma sonuna kadar git iyi akşamlar
Nasil olamıyorsun önüne gelene verirsin sen bosalamazsan
Ne alaka? Bakireyim
Lafın gelişi dedim. Bosalamazsan isteğini nasil bastıracaksın. Bastiramazsan kafanda hep cinsellik olur. Ben 2 3 günde bir yapiyorum duş alıyorum hep böyle ki aklimda cinsellik olmasin diye sen boşalamıyorum diyorsun
Yapıyorum ama sonuca ulaşamıyorum ben de memnun değilim bu durumdan ama bilmiyorum yani.
Nasıl olur ileride bilmem. Belki vajinal ilişki olursa olur bilmiyorum
Bunun için doktora git buradan erkeklere konuşma kötü gözle yaklaşıyorlar.
Doktora gidilecek bir mevzu olduğunu sanmıyorum, ileride olmaz ise giderim ama. Bilmiyorum yani. Kötü gözle bakan da kendine baksın, zina etmiyorum bir şey yapmıyorum kime ne
o anlamda değil seni kullanmak isteyecekler için dedim
Süreyi yay. Uzat. Konudan konuya. sana iyi olanı bul. Keşfet
Süreyi nasıl yayıp uzatayım? Kuruma olur o zaman. Anlayamadım dediğiniz şeyi ben tam olarak
Yani yardım al yalnız yaşıyorsan farklı videolar izle. Sesler dinle
ya da aletler den destek al. Ki öneri verebilirim bu konuda marka
Alet harici yapıyorum zaten, hep aynı gitmiyor.
Alet almayı şu an düşünüyorum. Çok teşekkür ederim değerli görüş ve yorumunuz için.
İleriye doğru belki düşünebilirim, o zaman bu sorudan size yorum atarım.
Tamamdır rica ettim6
hazza ve asıl zevke ulaşamıyorsun demektir başka şeyler yapman eklemen lazım hayal gücünü geniş tu t
İşte ben de ne yapabilirim diye sordum.. belki de bende orgazm olamama sorunu var bilmiyorum
Sanal seks yapmayı falan denedin mi?
Hep aynı oluyor ben aynı şeyi yapıyorum değişen bir şey olmuyor ki..
ıslanma problemim yok zaten.
:((
Ne biliyim karşılıkı fotolaşma falan daha heycanlandırır diye düşündüm
Yok tercih edeceğimi düşünmüyorum hiç fotoğraflaşmayı vs. Tayt ve krem/yağ gibi deneme yapacağım. Belki fark olur.
Bence de yapmalısın seni heycanlandıran şeyler yap düşün mutlaka faydası olur böyle şeylerin olmaması imkansız
İsteksizlik yok, ıslanma sorunu da yok.
Yapıyorum, yükseliyorum ama orgazm olmadan ya da çok az bir haz/zevk aldığım an soğuma geliyor.
Daha önce cinsel bir şey yaşadın mı?
Hayır yaşamadım
Cidden bilemiyorum seni azdıran bir şey olması lazım onu yapıp hissetmen lazım ve bazı yöntemleri uygulayarak zevke gelirsin sen kendini fazla kasıyosun sanırım
Kastığımı düşünmüyorum çünkü hep böyle; hep kasmış olamam çünkü illa rahat yaptığım olmuştur.
İstekli olmadan yapmıyorum zaten, canım isterse yapıyorum.
Ama son zamanlarda niye olmuyo niyr olmuyo diye kastıysan ondan olabilir veya istemsiz olarak son anlarda kendini frenliyor olabilirsin
Gerçekten tahrik olduğun bir şey yok mu? Onu düşün
İşte hep böyle, en başından em sonuna kadar. Kendimi bildim bileli böyle. Dönemsel olsa zaten takılmazdım.
Bilmiyorum neden olur :((
Parmaklıyor musun kendini yoksa sadece klitoral mi?
Tahrik olmada sorun yok, isteksizliğim vs yok ki benim. Öyle olsa ıslamam da.
Benim canım istiyor, ıslanıyorum ve yapıyorum zaten ama sonuç alamıyorum.
Klitoral, bakireyim.
Tam olarak yaşadığın sorun ne
orgazm olmadan ya da çok az bir haz/zevk aldığım an soğuma geliyor.
Yani yaptığım zaman orgazm olamadan bitiyor. Sorunum bu
Demek ki masturbasyonun son anına kadar gitmiyosun sınırlarını zorla ne biliyim temponu düşürme seni tahrik eden şeyleri düşün her an kendini bırakmadığın sürece orgazm olursun bence bilemiyorum aklıma başka çok alternatif gelmiyor
İşte soğuma geliyor bana devam edemiyorum
Bitiyor yani
İsteksizlik oluyır
Neyse yapacak bir şey yok :(( Teşekkürler önerileriniz ve yorumlarınız için
Titreme vs yaşıyor musun?
Hayır, maalesef
Olamıyorum dediğim gibi
Yani son ana kadar ilerlemeye çalış veya bi partner bul oral veya mastürbasyon yapmasını iste cidden aklıma başka bişi gelmiyor
Öyle bir şey tercih etmiyorum işte.. anladım.
Çok teşekkür ederim yorum ve görüşleriniz için. Umarım en kısa sürede düzelir.
Video izlerken de yapabilirsin neyse iyi geceler 🙏🏼
Öyle yapıyorum.
Teşekkürler ve iyi geceler :))
bi gelişme var mı :D
Denemedim ki
:D dene ben merak ederim
masturbasyonu daha zevkli yapman lazim zevk alman
İşte böyle bu hale getirmek için öneri istedim ben de..
Mesaj kanalını kullanmıyorum maalesef
nedenki peki sorun degil
Tercih etmiyorum bu sebeple kullanmıyorum.
himm peki
Biraz kasıyorsundır kendimi veremiyorsundur
Olabilir bilmiyorum ki
Bunlar cinsel terapistler ile çözülür. Belki seks yapman durumunda olmaz. Bir sürü şey var ama utanmayın gidin konuşun ve sorunu çözün
Aktif cinsel yaşantım yok zaten, olsa ve o zaman orgazm olamasam giderdim. Öyle olur ise giderim.
O zaman onu denemelisin sonra bakmalısın çözümüne ama öncesinde de soruna eğilen iyi olur.
sevişmeyi dene bakireysen yalatmayı dene
Bakireyim.
Oral gibi bi düşüncem yok şu an
konuşmak ister misin
Yani partner vs arayşında değilim kendim video izleyerek de yapabiliyorum ve ıslanma sorunum yok bu sebeple çok teşekkür ederim eğer bu nedenle sorduysanız.
Sesli seks yaptin mi hiç elini almana gerek kalmaz
Hayır yapmadım ama düşünmüyorum
Tamam olur
Odaklanamiyorsundur
Bilmiyorum belki bu olabilir bir neden, ama hiç mi odaklanamadım ben o zaman?
Yakalanma korkusu ya da oldu bittiye getirme yorgun olma gibi şeyler olabilir.
Şimdi bir şey soracam biraz özel olacak ama soruyum mu burdan?
Bunlara sahip değilim. Bu endişeleri taşımıyorum.
Belki de benim yapım böyle olabilir, bilmiyorum
Buyrun sorun
Her insan orgazma ulaşır önemli olan o anki zevk veren noktayı bulmandir
Peki ıslanma olayı oluyormu oluyorsa da normal bir islaklikmi aşırı bir islaklikmi oluyor
Normal ıslaklık, daha yoğun kıvamlı sadece. Biraz da suya göre kaygan farkı bu.
Aşırı değil benim, normal.
Islanma iyi isteklisin ama zevk noktani bulup orayi uyarmalasin ve biraz ileriye gitmelisin bulunca hemen bırakmamalisin. G noktani yani klitorisinin yerini bul ufak bir nokta baksiyi biraz oraya ver
G noktası ne alaka ki? O anatomik olarak yapabileceğim bir şey değil bakireyim.
Klitoris ve g noktası çok farklı şeyler. Bu konu hakkında yanlış bilgiye sahipsiniz.
G noktası bir kişinin zevk aldığı yerlerdir. Özelden konuşmak ister misin?
Yanlis yapiyorsun