6 aydır evliyiz, düzenli seks hayatımız var. Fakat bi türlü orgazm olamıyorum. Eşim işteyken mast yapıyorum gayet de orgazm oluyorum. Fakat ilişki esnasında olamıyorum. Eşim üzülmesin diye, orgazm taklidi yapıyorum. Onu çok seviyorum fakat yatakta mutlu değilim. Penis boyu çokta küçük değil aslında, 17cm. Orgazm olamamın sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim nedeni senin kafanın sevişmeye odaklanmaması ve eşinin bu işi iyi yapmaması ile ile ilgili ve ten uyumu sorunu var gibi bazen bayanlar orgazma sevişerek geç ulaşır bunun bir numaralı suçlusu erkektir eşin veya başkası olabilir olay bir erkek sorunu bir defa mastı bırak bu seni doyuma ulaştırıyor cinsel açlık çekerek yap ilişkini şimdi sana bir yakın arkadaşımın bana yıllar önce anlattığı bir konuşmamızdan alıntı yazayım 1. İlki ile belki 100 kez yatmış bu aldığı ufak zevkleri orgazm sanmış saf kısa kısa geçiyorum sevgililerini 2. Sevgili baya bir acemi çıkmış yine orgazm yok ve hüsran 3. Sevgili ile ucundan biraz tam olacak bitiyordurmuş erken boşalma sorunu ve 4. Sevgili ile vücudunu tanımış resmen ve orgazmı öğrenmiş eeee diyorum 4. De fark neydi diye üstü kapalı bu adamın sevişmeyi sevdiği performans vuruş olarak güçlü olduğu ve ancak bu adam ile korunma falan olayını çözdüğü (hap) bu yüzden kafasınında rahatladığını olaya kendini tamamen verdiği bana anlatmıştı olayın çoğu erkekte bitiyor sonra senin kafanı olaya vermende ben aldat falan demiyorum kesinlikle yanlış anlama ama erkek iyi olacak diyorum oral şart mesela bu senin orgazma giden yolda kısa yoldan ulaşmanı sağlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlen sık mast yapmanın kilitorisi elle uyarıp bunu zamanla alışkanlık yapmanın sonucu evli veya düzenli kadınların %70 kilitoral yani kilirorisi uyararak cinsel ilişkide orgazmı yaşarlar bu da mastın alışkanlıgı aslında aşılabilir bi durum mast yapmayı bırak zamanla vajinal boşalmaya alışacaksın biraz kendinden fedekarlık edeceksin bu alışkanı bırakmak için
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm için penis boyu değil, aşk, tutku, cinsel çekim, ten uyumu gerekir. Açık sözlü olmalı, nelerden hoşlandığını söylemeli, ne istediğini, hangi pozisyonlar da daha çok uyarıldığını anlatmalı, keşfetmelisiniz. Ve daha bir çok şey etkili aslında.
00 Yorumla
Eşiniz tecrübesiz ve birazda bencil sanırım. Sizi tam uyarmadan kendini rahatlatma peşinde olabilir. Hakimiyeti siz elinize alın. Tüm kontrol sizde olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
47Cevap
+1 yılBurdaki en büyük eksiklik yetersiz ön sevişme ön sevişmeyi biraz uzun tütün eşin ağzıyla oral yapmayı kesinlikle ihmal etmesin ona senin vücudunu tanıması için yön ver istediğin her hareketi cezbedici şekilde yaptır o an vajinanın yalanmasini istiyorsan eşini hareketlerinle yaptır bunu vücudunu sen tanıyorsun esinide tanıt ve sende onunkini tanı cinselliginiz oldu bittiye gelmesin o anı en derin duygularla yaşayın seks yaparken kıvrak ol mesela eşin zevk aldıkça sanada zevk aldırmaya gayret edicektir umarım duzelir iyi geceler 😊
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmede yeterince zevk almıyorsun
Eşinin erojen bölgelerini keşfetmesi lazımMastürbasyon yaptığında kendi vücudunu tanıyorsun hayal gücünü kullanıyorsunEşinin de vücudunu tanıması gerekiyorFantazilerini gerçekleştirmeye ne dersin belki de eksiğin onlardır30 Yorumla
+1 yılBoyu gayet ideal ama orgazm olup olmaman zaten penisinin boyu ile alakalı değil. Performans ile alakalı daha çok eğer işini bilen biri ise seni orgazma ulaştırırdı. Sana oral yapsın ve bunu uzun tutsun gayet.. Klitorisi uyarması lazım orgazma kokay ulaştırmak için.. Eşin işini pek bilmediğinden dolayı orgazma ulaşamıyorsun..
20 Yorumla
+1 yılOrgazm kafada başlar eşin ön sevişmeyi kısa tutuyor olmalı sana oral yapmasını sağla ilk önce sen ona yap sonra oda sana aynı şekilde dönecektir zaten parmağı ile g noktasını bulsun klitorisi uyarsın.
Ama galiba bu sorunun ana kaynağı ön sevilmeyi kısa tutmadan henüz sen daha hazır değilken seni becermesi.
Arada yönetimi sana versin üste sen çık.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasta alışmışsın hızını sertliğini kendin belirliyorsun vücudunu tanıyorsun özellikle orgazma saniyeler kala olan hızını ilişkide yakalaman lazım. İlişki sırasında pozisyonları dene mesela hangi pozisyonda çok zevk alıyorsan o pozisyonda orgazm olmak için konsantre ol. Mast yaparkenki hızına o pozisyonda ulaş. Uzanıp mast yaparken orgazm olabilirsin belki ama ilişki sırasında kucaktayken o hazza ulaşabilirsin. Hangi pozisyonun orgazmın için uygun olduğunu anlamak için denemen lazım. Kocanda da iş bitiyor erken boşalmaması lazım ya da bencillik yapıp hep kendi istediği pozisyona sokmamalı seni. Kendi noktanı bulana kadar küçük taklitler yapabilirsin duyar kasma o konuda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi.
Bunu tek bir tarafa nedene baglamak yanlış öncelikle şunu belirteyim.
Sızın mast ile yasadiginiz sadece klitoral orgasm.
Yani vaginal orgasm ile alacağınız hazzin sadece yarısı.
Iliskide orgasm olamamanın bir çok sebebi var sizin mast bağımlısı olmanız eşinizin erken bosalmasi yetersiz on sevisme vs vs.
Ama dahada önemlileri eşinizle iletişim kpuklugunuz ve esinizin kadın anatomisini psikolojisini bilmeyisinden kaynak cok uzun bir konu umarım yinede faydası olmuştur00 Yorumla
+1 yılacele mi ediyorsunuz? oral yapıyor mu sana?
biraz daha içinde gezinsin ve sen taklit yapma, hoşuna giden şeylere dikkat etsin o da. doğru şekilde yaparsa memelerini emmesinden bile orgazm olabilirsin61 Yorumla- +1 yıl
Arzulamakla alakali sanirim
Herkes de maşallah, seks uzmanı. La oğlanların %70i 30snde boşalıyor, kızlar daha kendi ovülasyon dönemlerini falan bilmiyor, ama maşallah.
Mayo Clinic gibi herkes.
Cinsel işlev bozuklukları psikşyatrinin konusudır bu arada, araştıracksanız buna göre bakın internetten.00 Yorumlaİki türlü boşalma çeşidi vardır sen kendini klitorisal boşalmaya alıştırmıssın bu yüzden vajinal boşalamıypsun birliktelik sırasında bi yandan masturbasyon yap veya eşinin sana yapmasını iste o zaman orgazm olabilirsin
43 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu taklit yapma huyunuzdan bir vazgeçin ya Allah aşkına organizma oluyorum dersen herifte değişik şeyler yapma ihtiyacı duymaz tabii sende olamadın la kalırsın
64 Yorumla- +1 yıl
çok güzel yazmışsın helal olsun
- +1 yıl
ama "organizma oluyorum" kısmında biraz güldüm affet sşdkfnlmşsfö
Cevap sahibi+1 yıl@elizabennett vazgeçemedi ler gitti şu var yapmaktan evlilikte dürüstlük yoksa zaten asla yürümez
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂
Eşinden hâlâ çekiniyor sun.
Veya kocan iyi sveismiyor.
Kafanin rahat olması lazım. Bir yerde kendini güvende ve huzurda hissetmiyor sun burayı bulmamiz lazım.
Mastürbasyon da kendini verdigin dikkati kocanda veremiyor sun olay bu.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. klitoristinde baskı hissetmede orgazm olman zor şu an...üstte oldugun pozisyonlarda basky hissedersen orda orgazm olursun ya da hangi pozisyonda olursa olsun eşin okşasın seni
00 Yorumla
+1 yılPartnerin beceriksiz canım tek sebebi bu başka birşey değil yanlış kişiylesin
30 YorumlaMast bağımlılığı, tenlerinizin alışamaması.. Biraz fantazi üretmeye çalışın.. Bende evliyim, karımda böyle bir sorun yok şükür.. İlk günden beri xd
10 Yorumlabunun 2 sebebi var ya eşin ön sevişmeyi atlıyor veya erken boşalıyor ya da çok mast yaptığın için alamıyorsun bu zevki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin iyice kıvama getrmıyormu seni acele etsin yontemi var anltrım sana aletin boyu ıyı erken boşlma yoksa seni ucurmya yeterlidir
00 Yorumla
+1 yılBekarken çok mastürbasyon buna sebep olmuş olabilir bir de çok p*rno
Bence düzelir siz bir süre mast yapmayin01 Yorumla- +1 yıl
Hatta hiç yapmayın
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini çok alıştırmışsın eşinde yeterli ön sevişmeyi yapmıyor ise yeterli zevk almıyorsan çok normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. eşinin seni keşfetmesi ve uyarılma bölgelerine odaklanması gerekyor. ten uyumunu sağlaması lazım. düz bir ilişkiniz mi var
00 YorumlaMastürbasyonu bırakmadığın sürece ilişkiden zevk alamazsın malesef
00 Yorumla
+1 yılÖğrenir zamanla Sen de Uzun süre ayakta kalmasını Sağlarsın Bir de Kontrolü kendin almanlazım
00 Yorumla
+1 yılMast yaparken ne yapıyorsun ya da kullanıyorsan aynı pozisyonu yakala
00 Yorumla
+1 yılKlitoral boşalmaya alışmışsın... kocan o işi yaparken eliyle oynasın oranla 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. mast yapma eşine odaklan yani psikolojik açıdan tatmin olmuyorsun ama mast yapmaya ara ver ve ilişki esnasında odaklan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Herkes problem şurda burda demiş ama problem yok. Canını sıkma. Neden normal olduğunı da yazarım ama önce bunu okuduğunu göreyim
00 Yorumla
+1 yılpenis boyu pek de önemli değildir orgazm olman için boy önemli değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Klitoris orgazm tamam ama vajinal orgazm her kadın yaşayamıyor malesef ilişkinin süresin önemli olduğu kadarıyla pozisyonda önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErken mi Boşalıyor
İstersen Onu Geç Boşalmasını Sağlaya bilirim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılesınle aranızda ten uyumu yok ya da esın senın zevk noktalarını kesfedememıs on sevısmeye onem vermıyor bunun bır cok nedenı olabılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar sürüyor wşinin boşalması hep aymı pozisyonmu
00 YorumlaEşin getirmiyor olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla Probleminizi kendiniz çözün
00 YorumlaMast yaparken neler hayal ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılsevgilinin yetersizliğinden.
00 Yorumla
+1 yılBir süre mast. Yapma sadece ilişkiye gir öyle dene
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi iyi yapın ve boşalmasını uzatsin.
00 YorumlaEvlilik oncesi cok mast. yapiyormuydun
00 YorumlaBence sende bir sorun var psikolojik.
010 Yorumla- +1 yıl
gelmiş expert
- +1 yıl
hee her şey psikolojik
- +1 yıl
bırak da vajinası olanlar konuşsun bu soruda da be
- +1 yıl
deliyim var mı diyeceğin?
- +1 yıl
dfcösndfklsckmsc eğleniyorduk ya niye bozuyorsun cık cık taam gittim
- +1 yıl
@elizabennett Gizliden çıkayım da ayıp olmasın sonra oradan da gizlisin konuşuyorsun saldırısı gelmesin :D Yok beee takılıyorum bende makaraya aldım zaten :D
- +1 yıl
adama boşuna expert dememişim işte. bir sonraki kurşun gelmedenn kesitiryor ona göre hareket ediyor dpfgmdfö
- +1 yıl
@elizabennett ahahahhaha senden muhteşem bir analiz uzmanı olur :D
+1 yılEşinin tecrübesizligi
61 Yorumla- +1 yıl
Evet tecrübesizliği ve kendi kendi zevkini düşünüyor bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt sokmasin iyice sevisin islan
72 Yorumla- +1 yıl
dimi ön sevişme önemli işte
Cevap sahibi+1 yıl@elizabennett önemli tabi, islanmasi lazim iyice sevişme seksten daha cok zevk verir, direkt sokarsa ne isi kaldi bunun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini istemsiz çok kasıyor olabilir misn?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun sırrını söylememi istermisin
00 Yorumla
+1 yıliliski sirasinda kilotirisni oksasinnpartnerin
00 Yorumla
+1 yılBeceriksiz eşin olduğu için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zamanında çok fazla mast mı yaptın?
00 Yorumla
+1 yılSebebi esinle birbirinizi kesfedememeniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha önce çok mu mast yaptin
61 Yorumla- +1 yıl
Bu etkiler mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışmışsınız
00 Yorumla
+1 yılKocan kendi zevkini düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılalıskanlıktan
00 YorumlaSureklk masttanndolayı
00 YorumlaEşinde problem var ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora görün..
00 Yorumla
+1 yılO işteyken foto azdır aksama heveslenir
00 Yorumla
+1 yılOegazm edemiyor demek ki seni
00 Yorumla
+1 yılEşin seni tatmin etmiyor sıkıntı var
00 YorumlaNe kadar sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyyor musunuz
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Mastürbasyonda orgazm oluyorum, ilişkide olamıyorum. Sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat