Bana dedi ki benim eskiden 3 yıllık ilişkim oldu o bile beni 1 kere olsun bu kadar etkileyemedi dedi bilmiyorum beni etkilemek için mi devam etsin diye mi dedi ama açıkçası etkilenmek yerine soğudum çünkü eski sevgilisine üzüldüm nasıl bir karaktersiz ile birlikte olmuş 3 yıl boyunca anlam veremedim cidden her şey seks mi? çok gurur kırıcı sizce haksız mıyım soğumakta?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHaksızsın. Seni övmüş, sen kötüye yoruyorsun. Ben de yıllarca evli kaldığım eski karımdan, evlenmeden çok önce gecelik ilişki yaşadığım bir kadından aldığım zevki ve tatmini alamadım. Geçmişteki 3 yıllık ilişkisinde senden aldığı zevki almamış işte, eğer doğru söylüyorsa. Bu durum adamın karaktersiz olduğunu göstermez ki. Kendince gözleme dayalı bir tespit yapmış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbence uzak durun
00 Yorumla Erkeklerin klasik sözü bu anadan doğdukları an bu cümle onlara yükleniyor bilmiyor musun hepsi yalan senden sonrakine de aynısını söyleyecek
01 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum tahmin etmesi zor bir şey değil
kanka burada senin tribe gireceğin bir şey yok aksine gururunu okşanmalı demek ki çocuğu mahvettin
014 Yorumla
Soran1 yılTamam da empati diye bir şey var sonuçta benim 3 yıl geçmişim olmuş eski sevgilim hakkımda böyle bir şey dese cidden çok kötü olurdum
Soran1 yıl1 ay önce oldu birbirimize instamınızı vermiştik ordan konuşuyoruz nadir
Soran1 yılBen ona tek seferlik olmasını istiyorum demiştim o da bana gülerek beni kullanıp atıcaksın yani falan yapmıştı o yüzden açık açık tekrar istiyorum diyemese de imâ ediyor ama istemiyorum yani
Soran1 yılYok evli değilim tabiki devam etmesini istemememin nedeni başıma bela olur bırakmaz peşimi diye korkuyorum açıkçası öyle olaylar yaşıyan tanıdığım oldu çünkü
Soran1 yılEvet ama benim ilk başta öyle Instagram hesabı falan vermeye niyetim yoktu zaten o ısrar etti ben de verdim yani
Soran1 yılBar
Soran1 yılNiye ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılTek gecelik bir ilişki için fazla kafayi takmisn bnce
04 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Takildigin nokta sadece diyer kıza üzülmek mi?
Soran1 yılYani biraz feministliğim tuttu empati kurdum ve benim eski sevgilim böyle bir şey dese cidden çok üzülürdüm
- 1 yıl
Yani seni tanımam ama hala neye takildigini anlamadım? ki bnce adam seninle devam etmek için demiştir ihtimali daha kuvvetli bmce
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılSen ne yaptın ki o kadar mutlu ettin Belki de o sadece Aşk yaşıyordu seks yoktu bu yüzdendir
06 Yorumla
Soran1 yılHayır nişanlanmışlar hatta
- 1 yıl
Peki Sendeki fark neydi sen nasıl seks yaptın ki bu kadar sevdi
Soran1 yılBilemiyorum benden farkı neydi sormadım
- 1 yıl
Kaç yaşındasın ve ne kadar sürdü Yaptığınız seks
Soran1 yıl23üm sabaha kadar sürmüştü dinlenerek
- 1 yıl
Yani Hiç uyumadınız öyle mi Sanırım bir yerde tanıştınız gece 1.00 2.00 gibi otele ya da odaya geldiniz ve sabaha kadar seks yaptınız sonra devam etti mi sen ne hissettin
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi oldugunu nasıl anlatsın başka ulan siz kadınlara bi gram fayda saglanamaz :)
05 Yorumla
Soran1 yılSenin eski sevgilin senin hakkında böyle bir şey dese nasıl hissederdin?
- 1 yıl
Umrumda olmaz eski sevgilim sonuçta
Soran1 yılAyrıca karşınızdaki kadına fayda sağlamak için yalan söylemenize gerek yok nasıl hissediyorsanız onu söyleseniz her şey daha iyi olur
- 1 yıl
:) benmi söyledim manyak
- 1 yıl
Hey
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok kolay mı oldu ilk geceden yatmak zor olmamış seni ikna etmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFeminist duyguların kabarmış
Çok anlam yükleme yaşandı bitti
Hoşuna gitmediyse iletişimi kesersin olur biter00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÖyle bir konuşmada kırılmada haklısın, ama sevebiliyorsan devam et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılPeki nerde tanıştınızki
01 Yorumla
Soran1 yılBar
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden böyle düşünüyorsun ki sonuçta bu senin tek seferlik tek gecelik görüştüğün biri değil mi?
03 Yorumla
Soran1 yılEvet ama bence çok kırıcı bir şey empati yapınca anlıyorsun
Cevap sahibi1 yılTakma kafana bu kadar üzme kendini
Cevap sahibi1 yılŞu an boşta mısın sen ona göre bir şey dicem moralini yerine getirecek düzeltecek ve çok hoşuna gideceğini beğeneceğini tahmin ettiğim bir sürpriz teklifim olacak ona göre sana
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAdamın taktiği ters tepmiş ahahah
00 Yorumla
1 yılSana gaz vermek istemiş
00 Yorumla
1 yılOnu bırak baska birini bul
00 YorumlaSoğuman normal sonuçta yangın sönmüş öyle değil mi
00 Yorumla
1 yılSonuna kadar haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılyalan söylüyorlar hep :D
02 Yorumla
Soran1 yılOrası kesin zaten de benim eski sevgilim hakkımda böyle bir şey dese çok kötü olurdum gerçekten
- 1 yıl
Tek gecelik ilişkiler de sallıyorlar bir çok şeyi ya
Gizli Üye(36-45)1 yılpalavra tekrar vurabılmek ıcın soyluyor
00 Yorumla
1 yılHaklisin ❄️🥶
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri