Her ilişki sonrası cinsel performansını soran erkek iticimidir

Her ilişki sonrası cinsel performansını soran erkek iticimidir
Şayet ilk ilişkiyse, ilk kez birbirlerini tatmışlarsa "nasıldım" diye değil de,"nasıldı" diye sorulabilir, tek gecelik ilişki değilse tabii ki, ilkler biraz da özel oluyor, ilkinde sorulabilir bence, bu husus hakkında sohbet de edilebilir, ses tonu, tınısı, mimikleri de ifade eder kişiyi. Tabii ki defalarca nasıldı ya da nasıldım diye sorulmaz lakin ilk kez olmuşsa nasıldım diye değil de nasıldı diye soran erkek bence önemsediği için soruyor. Nasıldım sorusunda biraz ego var lakin nasıldım sorusunda o günün hayali, karşıdaki kişiyi düşünme ve önemseme var.
Ne sinir bir soru bu kendinden emin degilsen be diye ilişkiye giriyorsun arkadaş insanlardan neden onay bekliyorsun ki kendine güven önce insanların sözüne bakmak yerine.. o esnada davranışları belli eder zaten nasıl olduğunu ekstra sormaya gerek yok.
Adam merak etmiş sormuş ne var yani 😜
Bunu sorması kendinden emin olmayan kişinin yaptığı bir davranıştır sen karşındaki insanın mutlu oluşunu haz alıp almadığını anlarsın zaten bunu dile getirmek özgüvensizliktir bana göre ve itici duruyor
Bk gibiydin dersek cevabı alır
Onu. Bile marifet sayanlar var
Cevap
3Cevap
Bence iticidir evet. marifet gibi ayda başarı gibi sorması saçma
Her şef sunduğu menü sonrası fikir sorar bu onu itici yapmaz
kendi yemeğini kendi ödüyorsa bu iticidir
Kendine güveni olmayan adamda bir numara yoktur. Bu soruyu sorduysa zaten kendi de biliyordur, zorla yalan söyletmesinler bize.
Kadına zevk verip vermediğini anlar zaten sormasına gerek yok
Aptalin ta kendisidir
Hepsinde soran evet itici olur bir yerden sonra
Çook.
Evet iticidir
Yo niye itici olsun
Çok itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?