Cinsel Yaşam Eskiden cinsel anlamda ümitlendirdiğim adam şimdi beni görünce ne hisseder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Eskiden cinsel anlamda ümitlendirdiğim adam şimdi beni görünce ne hisseder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla her sey olabilir cinsel anlamda ümitlendirmeyi de ilk defa duydum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil ilk defa duydun Yorumla Ruhkix +1 yıl Cinsel anlamda ümitlendirme kelimesi hayatımda ilk senden😂 Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Bu motor yaşıyormu der 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka yatmadimki Yorumla Jeezyy +1 yıl O konulara girdiysen ve olmadıysa bunu diyecek Yorumla Soran +1 yıl Ben girmedim o girdi ben o konuyu hic konusmadim Yorumla Jeezyy +1 yıl Ümitlendirğim dediysen farketmez Yorumla Soran +1 yıl Nefretmi ediyo benden Yorumla Jeezyy +1 yıl Yoo etmez duygu hissetmez Yorumla Soran +1 yıl Hmm neden arkadasi falan beni gorunce bakiyo o zam Yorumla Jeezyy +1 yıl Arkadaşlarına anlatmıştır seni Yorumla Soran +1 yıl Biliyolar zaten Yorumla Jeezyy +1 yıl Yani tam konunuz ne sizin tkp atıp anlatırmsn Yorumla Jeezyy +1 yıl Sevgilimiydnz flörtmüydünüz neydiniz Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vermedi kasar der 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Lan. Ermeyince kasarmi oluyoruz ne alaka Yorumla Freedown54 +1 yıl güzelsin demedim ki o öyle der dedim onun nededigini soruyorsun öyle değilmi ne hissettiğini yani Yorumla Soran +1 yıl Niye peki boyle dusunuyo benim hakkimda Yorumla Freedown54 +1 yıl Çünkü umut vermişsin başkaları ile olduğunu düşünür bana vermedi diye düşünür konuyu tam anlatsana sen neden taktin onun dusuncesine Yorumla Soran +1 yıl Ben çok takintiliyim Yorumla Soran +1 yıl Baskasiyla olmadim ama yanlis degilmi Yorumla Freedown54 +1 yıl Ben doğru olduğunu savunmuyorum sen nasıl ümit verdin ona Yorumla Soran +1 yıl Yani şu an kotu kiz gibimi goruyo nefretmi ediyo benden Yorumla Freedown54 +1 yıl Neden ayrildin Yorumla Freedown54 +1 yıl Ne yaşadın bilmiyorum ki Yorumla Soran +1 yıl Hic bisey yasamadim sarilmadim bile Yorumla Freedown54 +1 yıl Fiziksel demiyorum ümit nasıl verdin peki Yorumla Soran +1 yıl Yani ne gerek var bu kadarini anlatmaya Yorumla Freedown54 +1 yıl Tmmm Yorumla Soran +1 yıl Yani nefretmi var icinde Yorumla Freedown54 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Neden o bana o kadar kotu soz soyledi ben nefret etmiyorum Yorumla Freedown54 +1 yıl Olum sen bisey anlatmiyorsun nerden bileyim Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Bu sefer acımaz 😅 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hic bisey yasamadik sarilmadik bile sadece o umitlendi Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Dikkatli ol yine de Yorumla Soran +1 yıl Ne dusunur benden nefretmi eder ya da dusman gibimi gorur Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Tam tersi aşıkmış gibi davranır fiziğinde güzelse iyice köpeğin olur Yorumla Soran +1 yıl Yok bakmiyo bile Yorumla
severmurat818181 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl yine o gelir aklına 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yatmadim ki o yalnis anladi Yorumla severmurat818181 +1 yıl detaylı bisiler sormak istee Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla severmurat818181 +1 yıl gizlisn detaylı sor. aiykrum. tamam Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ona sormak lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sana basmak ister 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ümitlendirmişsin Yorumla Soran +1 yıl Ama cok zamn gecti hala ümitlimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen bende basabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla her sey olabilir cinsel anlamda ümitlendirmeyi de ilk defa duydum
Nasil ilk defa duydun
Cinsel anlamda ümitlendirme kelimesi hayatımda ilk senden😂
Bu motor yaşıyormu der
Ne alaka yatmadimki
O konulara girdiysen ve olmadıysa bunu diyecek
Ben girmedim o girdi ben o konuyu hic konusmadim
Ümitlendirğim dediysen farketmez
Nefretmi ediyo benden
Yoo etmez duygu hissetmez
Hmm neden arkadasi falan beni gorunce bakiyo o zam
Arkadaşlarına anlatmıştır seni
Biliyolar zaten
Yani tam konunuz ne sizin tkp atıp anlatırmsn
Sevgilimiydnz flörtmüydünüz neydiniz
Vermedi kasar der
Lan. Ermeyince kasarmi oluyoruz ne alaka
güzelsin demedim ki o öyle der dedim onun nededigini soruyorsun öyle değilmi ne hissettiğini yani
Niye peki boyle dusunuyo benim hakkimda
Çünkü umut vermişsin başkaları ile olduğunu düşünür bana vermedi diye düşünür konuyu tam anlatsana sen neden taktin onun dusuncesine
Ben çok takintiliyim
Baskasiyla olmadim ama yanlis degilmi
Ben doğru olduğunu savunmuyorum sen nasıl ümit verdin ona
Yani şu an kotu kiz gibimi goruyo nefretmi ediyo benden
Neden ayrildin
Ne yaşadın bilmiyorum ki
Hic bisey yasamadim sarilmadim bile
Fiziksel demiyorum ümit nasıl verdin peki
Yani ne gerek var bu kadarini anlatmaya
Tmmm
Yani nefretmi var icinde
Evet