Ya beni yanlıs anlama genelde geçmişşnde adı çıkıcak kadar yapan kızlar bir yerde birinin üstüne kalmak istiyor sen öylesin demiyorum yanlıs anlasılmak istemem ama erkekler bunu düşğnğr sevsede bu yuzden istemiyoe olabilir
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olabilir belkide 1 kişiyle yaşadım onada söyledim kızlık zarimda bozulma olmadığında söyledim kanamam olmadı çünkü onuda soledim ve en çok kanama türüne sahip olan zar türünde olduğumu açık açık söyledim onu
Sen dürüst olduysan gerisi ona kalmıs hala kabul etmiyorsa seni boş ver sevmiyordur zaten erkek yapınca sorun yokta kız biriyle ilişkiye girince herkes sorun ediyor
Benim bir takıntım var WhatsApp konuşmaları silmiyorum okusa filan ya da ne bileyim numaramı verse savcılığa çıkar muayene diyceksen zaten tıbben bakireyim ama dediğim gibi wp konuşmalarından cikarir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya beni yanlıs anlama genelde geçmişşnde adı çıkıcak kadar yapan kızlar bir yerde birinin üstüne kalmak istiyor sen öylesin demiyorum yanlıs anlasılmak istemem ama erkekler bunu düşğnğr sevsede bu yuzden istemiyoe olabilir
Olabilir belkide 1 kişiyle yaşadım onada söyledim kızlık zarimda bozulma olmadığında söyledim kanamam olmadı çünkü onuda soledim ve en çok kanama türüne sahip olan zar türünde olduğumu açık açık söyledim onu
Sen dürüst olduysan gerisi ona kalmıs hala kabul etmiyorsa seni boş ver sevmiyordur zaten erkek yapınca sorun yokta kız biriyle ilişkiye girince herkes sorun ediyor
Dinden ötürü mü kabul etmiyor baska. Sebebi mi var acaba
Dindar Hristiyan
Belki ne biliyşm seni arzulamıyordur hristiyan diyosun onlar yapıyor yani
Yok onlarda evkenmeden önce yapmiyor
Ne güzel işte öyle birini bulmussun
Nasıl oluyo o sen istiyon my
İstiyorumda caktirmiyorum :) test ediyorum onu
İhtiyaç işte neyse de sanırım seviyor testen geçiriyorum onu :)
Kendisi seks sevmiyordur
geçmişin nasıl ki
Yaşadım cinselik biliyor :)
kapı açık diye mi diyorsun
Evet bilerek dedim bakalım istiycekmj dedim tavurlari degisicekmi yok bir şey olmadı gene istemedi :) seviyor galiba beni
kesinnn seviyor geçmişine rağmen bunu yapıyorsa
Evet sanırım geçmişinde cinselik yaşadığımi biliyor
sende kendiden yollu gibi bahseiyorsun
Yollukla ne alakası var soylememin pardonda saklasamiydim polis çocuğu ilaki öğrenirdi
polis cocuğunun bunla ne alakası var pardon
Beni arastirsa etse öğrenir yani bırak benden duysun
polisler araştırınca kızların bakire olup olmadığını nasıl öğreniyor pardon :)
Benim bir takıntım var WhatsApp konuşmaları silmiyorum okusa filan ya da ne bileyim numaramı verse savcılığa çıkar muayene diyceksen zaten tıbben bakireyim ama dediğim gibi wp konuşmalarından cikarir
Üstelik benim için iyi bir şey ilk yaşamama rağmen kan gelmediği için terkedildim bunuda ona söyledim ilk ilişkimi yaşadım ama kan gelmedi dedim
tıbben nasıl bakiresin ya :)
Raporum var kanıtlarım yırtılma olmadı ve kan gelmedi benden ama 5 kez ilişkiye girdim
5 farklı kişi mi
Hayır 1 kişiyle 5 kez olduk
ben popodan veriyon sandım
Yok be kızlık zarim kalın ince olmadığı için damara denk gelmedi gelmediği içinde kanama ve yırtılma görülmedi
adam müslümandan daha müslümanmış
İnsanın dine bakmıycaksin iste
öyle tabi bizim müslimciklere de örnek olsalar