Arkadaşlar cinsel isteksizliklige ne iyi gelir eşim iliskiye girmek istiyor yanaşıyor her gece bana ama istemiyorum?Ya uykum var diyorum yorgunum diyorum yaparsa da biran önce bitsin istiyorum neden boyle oldum eşime karşı acaba soğudum mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılPeki başkasına karşı bir yükselme oluyor mu? Mesela bir filmdeki aktöre, ya da p*rno izleyince libido yükselmesi filan.
Yani problem eşinle mi alakalı yoksa senle mi önce ona karar vermek lazım. Bu soruna ne iyi gleir biliyor musun? Eşinin seni aldatma, başkasıyla sevişme ihtimali ve şüphesi iyi gelir :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel isteksizlik, genellikle stres, yorgunluk, ilişki sorunları veya hormonal dengesizliklerden kaynaklanabilir. Öncelikle duygusal ve fiziksel sebepleri değerlendirin. Eşinizle açık bir şekilde iletişim kurarak hislerinizi paylaşın. Gerekirse bir cinsel terapiste başvurarak profesyonel destek alın. İlişkinize romantizm ve yenilik katmak da faydalı olabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşin sana öncelik ve önem vermiyor anlaşılan. yani yaşadıklarınızdan keyif almıyorsun. eşin bencillik yapıyor kendi mutlu sen mutsuz oluyorsun anlaşılan.
eşinin sana ilgili olması gerek. böyle bencil ilişki olmaz seni soğutur uzaklaştırır01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldoktora gitmek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılÇikolata hemen hemen her gün azar azar yemelisin.
Acı yemek yemeklerinde sivri biber acı sebze tüketmelisin.
Kuruyemiş. Özellikle çekirdek bu konuda çok başarılı. Fındık.
Deniz ürünleri yemekler. Somon balığı, her hangi balık kızarması, karisdes, midye.
Muz 🍌, keçiboynuzu pekmezi. Çilek 🍓 ve bal 🍯
Artık evde hangisi varsa, onları yemelisin.
Biraz p*rno izlemeni kendine dokunmanı tavsiye ederim. Cinsel isteğini artırır.
Kadınsı iç çamaşırları giy. Kendini daha çekici sekse hazır hissedersin.

giyinmeni taviye ederim 50 Yorumla Cinsel isteksizliğinin pek çok sebebi olabilir. Bunu anlamak için öncesi ve olanlara bakman lazım.
Hep böyle değildin galiba. Sonradan olan bir şey ise bu, neyin değiştiğini bulmalısın. Bu eşinin sana karşı davranısları, tutumu, senin kullandığın ilaçlar veya başka bir şey olabilir.
Eğer bunu bulabilirsen çözebilirsin. Tek bir sebebi olsa şu diyelim ama tek bir sebebi yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu sorun seninle ilgili degil bence.. Esinle ilgili ola bilir. Ayni durumu yasadim. Muhtemelen yasin da 25alti. Ve hayatinda ilk iliskin de esin oldu. Daha cinselligi tanimadan ilkini onla yasadin ve o da pek iyi degil. Bu yuzden istemedigini saniyorsun. Birgun ileri yaslarda cok fazla istek gelicektir.
43 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Dogan5008 Evet oyleleri de var. Bu ilginc gercekten. Normalde kadinlar 27yas ustu 30larinda cok daha kendilerini tanimis ve libidosu yuksek olurlar.
Gizli Üye(18-24)1 yıllibidonu yükseltecek şeyler izle veya yap ya da birlikte yapın ve kendine dış görünüşüne özen göster bir kan tahlili yaptırmanı öneririm vitamin eksikliğinden kaynaklı yorgun ve uykulu halsiz hissediyor olabilirsin
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sık yapmak yerine 2-3 günde bir yapın arzulu yapın o hem özler daha çok zevk wlir. Hemde sen zevk alırsın
10 Yorumla
1 yılPsikolojik olark kafanı kurcalayan canını sıkan bişey yoksa eşinle iyi oldgn halde boyleyse evet eşinden soğudun ya da sende bi sorun var
10 YorumlaBelki sorun psikolojik tir bilmiyorum ama istek arttıran besinler tüketebilirsin ağırlık yapan hamur gibi besinler tüketme
00 Yorumla
1 yılDemek ki eşin seni yeterince mutlu edemiyor en az iki kere orgazm olmamı sağlaması lazım değişik metotlar pozisyonlar ile ön s****** şart tabii ki
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen bi sebepten ötürü tiksindin , ya o sebebi ortadan kaldır ya da ilişkiye girerken bir süre başka birini hayal et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMerak etme Senin gibi bir tane de ben de vardı g***** tekmeyi vurdum mal mıyım ömür boyu Onun keyfini bekleyeyim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılfantezi yapmayı denediniz mi? belki biraz renk katmak gerekiyordur. bazen nasıl kadın erkeği baştan çıkartıyorsa erkeğin de kadını tahrik etmesi gerekebilir farklı şeyler deneyin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanırım bir psikologa gitmeniz gerekiyor.. ilişki sırasında acı çekiyor isen vajinismus da olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Daha önce de böylemiydin diğer erkeklere karşı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
u 1 yılEczanelerde cinsel isteği arttıracak ilaçlar var onlardan satın alıp kullanabilirsin
00 Yorumla Evlenmeden önce p*rno izlermiydin veya çok mastürbasyon var miydi
00 Yorumla
1 yılAşk damlası kullan pişman olmazsın içeceğine 10 20 Damla at bu sefer sen yalvarırsın eşine gel diye
08 Yorumla- 1 yıl
Bunu nerden temin edebiliriz?
- 1 yıl
Erotik seks shop'larında internette bulabilirsin, orijinalini tavsiye ediyorum çakmaları fazla tahsil etmiyor 3-5 kuruş fazla ver orijinal olsun çakmalara dikkat
- 1 yıl
Bana burdan link atma şansın var mı
- 1 yıl
Çok teşekür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
O ne be aşk damlası mı bunca yıllık sevişgenim ilk kez aşk damlası diye bir şey duyuyorum. Kadın sevişmek istemiyorsa adam mutlaka onu soğutacak bir şey yapmıştır.
- 1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu bazen hiç bir neden yokken bile fizyolojik olarak isteksiz biri olabiliyosun bence iyi bişey herkesin libidosu yüksek olucak diye kaide yok bazıları doğuştan bile libidosu düşük olur herkes sizin gibi şanslı değil maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Bu soğumak değil, cinsel isteksizlik. Doktor ardından gerekirse psikologa gitmelisin.
00 Yorumlakalsiyum oranını arttır sağlıklı beslen kadınlık hormonunu arttırman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aranızda soğukluk başlamış
Heyecanı kaybetmişsin
Sevmediğin özellikleri ortaya çıkmaya başlamış00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞehvetli bir şekilde ön sevişmeyi uzun tutun, klitorisini emsin dakikalarca. Farklı pozisyonlar deneyin, mesela kucağına otur zıpla.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimki de aynı sen. İşte yoruluyorum yarın iş var diyo duş almaya eriniyor saçları uzun kurutmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. soğuduysan bile nedenleri vardır neler olduğunu bilmem lazım yorumlamak için
00 Yorumla
1 yılkesınlıkle nedenlerı vardır bundan dolayı cekıncelerın olmus konusmak dertlesmek ıstersen yazabılırsın dm acık
00 YorumlaKesinlikle soğutursun, ne zaman isterse cevap vermen lazım sende isteyip cevap alman lazım yoksa gider...
00 YorumlaSevişme iyi gelir istemesen dahi seviş bence sonra iyi gelir
10 YorumlaBal
Çikolata
Badem, fındık, kaju41 Yorumla- 1 yıl
İşinin ehli iste
1 yılBaşı mı ağriyormuş Helal be Abime Erkekliğin Zirvesinde adam 😅
00 Yorumla
1 yılsorunun kaynagını bulmalıyız. ne zaman basladı bu
00 Yorumla
1 yılSenin benimle knusman lazım biraz sonra roket bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılsoğumuş olabilirsin dediğin gibi
30 Yorumla Sizin aranızda tutku yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTerapi görün burdaki boş insanlardan uzak durun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok fazla ihtimal var. Sebebini bulman lazim önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok basit onu sevmiyorsun aslında onunla evlenmenin sebebi maddiyat o yüzden
00 YorumlaZengin yiyecek ler iyi gelir enerji yapan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılSeni ne rahatsız ediyor peki?
00 Yorumla Bunun başka nedenleri vardır mutlaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Borsey iyi gelmez ki amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni yeterince tahrik etmiyordur.
00 YorumlaBir hafta ayrı kalın annen gile git
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Durtulerinizi açığa cikarin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doktor iyi gelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNe kadarlık evlisiniz yaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence terapi al aseksüel de olabilirsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılFetiş fantezilere hitap et
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme ne kadar sürüyor?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. cinsellikten emekli olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHer gece her gece ilişkimi olur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdamin hayatini yakmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaniirm trol soru
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen bu yaşta bulamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOrgazm oluyor musun ilişkinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPsikolojik bunu aşman gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşin seni tahrik edemiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. fakirleşti mi kocan? :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEşin işi bilmiyor
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHer gece olunca insan sıkılıyor
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl.
10 Yorumla
1 yılIyi bi koca
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri