Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet bunu seviyoruz neden bilmiyorum ama ayni kizlardada benzer davranış var. Mastürbasyon cani çekiyor ama sular aktigi halde ellemiyor öteliyorr vajina ellememe cezası veriyor ama onun ızdırap çekmesinden zevk alıyor ve dine gunah işlememeye çalışırken hafif zevk alıyor. Oysa onşasa hemen rahatliycak ama günah ellemicem seni diye cezaliyor. Erkekler dede durum ayni sabah ereksiyonu yaşıyor. İşese geçecek ya da mastürbasyon yaosa geçecek ama erekte kalkik odun gibi penisle olmaktan zevk alıyor. Yapmıyor ayni kizlar gibi cezalarken zevk aliyor, pis çuk aci cek sefil. Aci cekmesinden zevk alıyor. Buna sabah mahmurlugu diyoruz. Afyonun patlamamış puhahaha... Diye dalga geciyor çünkü diger erkekler de bunu biliyor. Peki bende şunu sirayim aci cekmesinden zevk alirken ellemiyoruz acaba azap cekmesinden zevk aldigimiz için gunaha girmiyor muyuz, buna cevap verece din adamı yoktur. Kesip atalım kedilere veririz. her şey gunah taosak gubah yapmasak ta zevk aliyoruz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevet çoook tatlı çoook hoş bir haz hissi oluyor sertleşme esnasında ve çook hoşuma gidiyor, özellikle yavaş yavaş sertleşmesi çok çok daha hoş bir his, ama tahrik olunca anında kalkar o his daha başkadır ve daha tatlı bir haz oluyor o an... harika hisler... o haz hissi bi anda haffiten tüm belden aşağılara dizlerime bacaklarıma yayılıyor o zaman titreme geliyor kalkarken...
00 Yorumla
Yok hep uyusun isteriz 🙂🙂 heralde yani her an hazır kıta olması hem bizim hem sizin için güzel.
Sizin daha çok hoşuna gitmesi lazım kullanıcı memnuniyeti her zaman öncelik00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılBen pek sanmıyorum sevdiklerini açıkçası
00 Yorumla Cinselliği ve zevk almayı sevenler seviyordur. Herhangi bir sebeple gecmişte bununla ilgili olumsuz tecrübesi veya terübeleri olmuşlar sevmiyordur.
Tahril olup cinsellik yaşayamamak veya erekte olunca tıbbi sebeplerle acı hissetmek vs. gibi.
Her şey normalken sevilmeyeceğini düşünmüyorum.
20 Yorumla
1 yılEn olmadık yerlerde erekte olmalarını sağlamak da bizim hoşumuza gidiyor şimdi 😂
131 Yorumla- 1 yıl
Evet başıma çok geldi
1 yılSeviyoruz da bazen olmadik yerde olunca kötü oluyor ayaga kalkman gerekiyorsa falan sıkıntı. anlik hemen kötü sey düşünüp inmesini beklemek gerek:)
00 Yorumla
1 yılUlu orta yerde kalkınca hiçte güzel olmuyor içimizden dua ediyoruz nolur in lan diye fkfkfkd ama normalde tabi daha erkeksi hissetmemizi sağlıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılValla oyle bi his yaşayamıyorum ya da cok hizli gelistigi icin hissetmiyorum. Benim anlik saniyeler saliseler icinde erekte oluyor.
00 Yorumla
1 yılOlur olmadık yerlerde selamalekimm diye çıkış yapmadığı sürece sorun yok
01 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
1 yılKimin gitmez
Erekte olunca kazik gibi sert ama ağrı oluyo kızlar bilmez
Bedeli agri10 Yorumla
1 yılSeviyok napak ama her zaman değil bazen istemeden oluyor toplumda o sıkıntı
00 Yorumla
1 yılBoşalmayla sonlanmayan ereksiyonu sevmiyoruz, sonuç "blue ball" çünkü.
00 YorumlaSevilmez. Direk gibi geziyorsun. Eşofman giyince zaten kızlar gözünü alamıyor.
00 Yorumla
1 yılTabiki sabah ereksiyonu diye bir şey var, inanılmaz keyifli bir şekilde uyanmani sağlar:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSeveriz ama boşalmadan kalırsa rahatsız edici 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet sürekli kalkması kıyafeti zorlaması güzel dik gezmek harika.
00 Yorumla Sevmeyen de kendine erkek demesin. Böyle kocası olana da Allah yardım etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGerçekten o an gerekli ise severim, ama olmadık yerde olursa sevmem, kendiliğinden bazen olabiliyor.
00 Yorumla
1 yılHer kuşun ötüşü mutluluk verir jdmdmdm
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılE yani siz ıslanınca ne hissediyorsanız onun gibi 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİçinizdeyken olunca dünyalar bizim oluyor siz nasıl hissediyorsunuz
00 YorumlaYa her sabah uyandığımda bakiyom o benden önce uyanmş başı havada gelde uyumasını bekle yataktan çıkmak için 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevet o yüzden alışkanlık olmuş geceleri uyurken elim donumda oynarken buluyorum kendim😳😳😳
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsiz tahrik olunca ıslanınca o hissi sevmiyormusunuz hatta bazen vücud hep tahrik olmak ister işte öğle bir şey
1 yılOlur olmaz yerde kalkması dışında evet.
00 YorumlaGece ve sabahları off
00 Yorumla
1 yılYok gün içinde rahatsız ediyor
00 YorumlaYani ben seviyorum vites kolu gibi oynuyorum
00 YorumlaGüzel bir his seviyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHarika bence. Füze gibi düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyanı olmasa ssıkıntı zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet iyi hissettiriyor
00 Yorumla
1 yılSeviyorlardır bence
10 Yorumla
1 yılOlmadık yerde ve zamanda olunca sıkıntı oluyor
00 YorumlaSeverim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gidiyor tabiki
00 YorumlaBütün insanlar sever
00 Yorumla
1 yılsevilmezmi yaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. inanılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla Sevmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılEvet bayılıyoruz.
00 Yorumla Çok seviyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeverim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok zevkli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güzel bir his
00 Yorumla
1 yılGüzel his
00 YorumlaÇok hoşumuza gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır tabiki sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsevmem
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@mellcn ındircek biri yok cünkü ugrasamam :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında