Cinsel Yaşam Sürtünmeyle erkekler zevk alıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Biz kızlar için inanılmaz oluyor ama erkekler için bilemiyorum Sürtünmeyle erkekler zevk alıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
EğlenceliSohbet Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% 1 yıl Bence zevkli kadının inlemesi zevk sıvısı tahrik ediyor bu durum nefes nefese kalışı yukseltir ve keyiflidir 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler içinde olur o şekilde bosaliriz bile etin ete değmesi harika 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😊👍🏼 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Surtunme erkekten cok kadina haz verir cunku surtunme esnasinda kadin klitorulisini bastiriyor 0 0 Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Sizde salatalık yok sürtünmek yeterince uyarıyor ama erkekte salatalık var ve çevresinin de sürtünmesi gerekiyor 0 2 Yorumla Meriisuu 1 yıl O zevk alıyodu bilemem artık Yorumla Cemseba 1 yıl Bi süre sonra pandoranın kutusuna girmesi lazım. Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben almıyorum içine girmem lazım yalamam lazım veya 0 0 Yorumla
lerner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Evet zevk alınır boşalana kadar. Ama kadınlar kadar değil tabi ki 0 0 Yorumla
Bahadır08 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl Kişiden kişiye erkekten erkeğe değişir altındaki kıza bağlı 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet zevk verir ama yapmak istediğini daha çabuk yapmak istiyor, yani hazzını daha da arttırıyor. 0 0 Yorumla
Karizma1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Alıyor, kadının kalça aralarına sürtmek çok zevk veriyor. 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim hoşuma gidiyor tabii devamını da istiyorum orası ayrı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evt ben de ck severim cunku bakire olabilir o yuzrrn yapmak istemeyen biridir. Gecen ay carsafli bir kizla bulustum. O sekil bosalttim onu. 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. mastürbasyondan bir farkı yok. o yüzden erkeklerde zevk alır. almaz diyen yalan söyler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sürtüme kadina daha çok zevk veeirr 7 2 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi aferin Yorumla
Gentileman1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Çok ateşli bir kız arkadaşim olmuştu sürtünürken bile beni defalarca boşalttıgını hatırlattın bana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Biriyle seksting yapıyordum o sürtünüyordu 6 5 Yorumla Cemdendeniz 1 yıl O nasıl oluyor 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cemdendeniz bildiğin yataga sürtünüyodu seyiyle sdsfdsh Yorumla Cemdendeniz 1 yıl İyi de fantezi hayal bu adam hayalinde bile sokmuyor mu yani ne saçma bi durum 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cemdendeniz kanka deli misin dıakdka görüntülü de yataga sürtünüyordu diyorum hayalde sürtünüyorum demiyodu Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Tamam napıosun şu an Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hariika olmalı umarım bir gün 0 3 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Gerçeğini hiç yaşadın mı peki Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Board-Tennis 1 yıl Harikasın o halde eşin çok şanslı olacak illerde Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çıplak mı iç çamaşırıyla mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çıplak Yorumla gacar4886 1 yıl Yüksek misin Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl İnan evet aynı duygulara sahibiz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🙂 Yorumla
ŞuTigin1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% 1 yıl Erkekler herşeyden zevk alır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Kıyafete göre değişir 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Hayır, lezbiyen miyiz lan biz makas yapalım 0 0 Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Evet oyle daha guzel sanki ama sokmak daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ooooffffff diyorum bayılırım 😍🔥😍🔥 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin partnerin var mı peki yoksa boşta mısın şu an Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıksam gelir mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kırma beni Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım bekliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi bekliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelmeyecek misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazdım gel Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Memelerini emdirirsen çok zevk alırım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyük mü Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Minnak mı Yorumla Soran 1 yıl Çok değil işte orta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mm yerimm :) Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç seks yapmamış bi erkek zevk alır 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Hem de ne biçim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İyi Yorumla _Steampunker_ 1 yıl Aklından ne geçiyor? Yorumla Soran 1 yıl Hiç 🙂 Yorumla _Steampunker_ 1 yıl Uslu kız 😘 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşırı hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
CemmCenkk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Dediğin gibiyse denemek lazım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Eh işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bence zevkli kadının inlemesi zevk sıvısı tahrik ediyor bu durum nefes nefese kalışı yukseltir ve keyiflidir
Erkekler içinde olur o şekilde bosaliriz bile etin ete değmesi harika
😊👍🏼
Surtunme erkekten cok kadina haz verir cunku surtunme esnasinda kadin klitorulisini bastiriyor
Sizde salatalık yok sürtünmek yeterince uyarıyor ama erkekte salatalık var ve çevresinin de sürtünmesi gerekiyor
O zevk alıyodu bilemem artık
Bi süre sonra pandoranın kutusuna girmesi lazım.
ben almıyorum içine girmem lazım yalamam lazım veya
Evet zevk alınır boşalana kadar. Ama kadınlar kadar değil tabi ki
Kişiden kişiye erkekten erkeğe değişir altındaki kıza bağlı
Evet zevk verir ama yapmak istediğini daha çabuk yapmak istiyor, yani hazzını daha da arttırıyor.
Alıyor, kadının kalça aralarına sürtmek çok zevk veriyor.
Benim hoşuma gidiyor tabii devamını da istiyorum orası ayrı
Evt ben de ck severim cunku bakire olabilir o yuzrrn yapmak istemeyen biridir. Gecen ay carsafli bir kizla bulustum. O sekil bosalttim onu.
mastürbasyondan bir farkı yok. o yüzden erkeklerde zevk alır. almaz diyen yalan söyler.
Sürtüme kadina daha çok zevk veeirr
Biliyorum
İyi aferin
Çok ateşli bir kız arkadaşim olmuştu sürtünürken bile beni defalarca boşalttıgını hatırlattın bana
Bence zevklidir
Biriyle seksting yapıyordum o sürtünüyordu
O nasıl oluyor 🤣
@Cemdendeniz bildiğin yataga sürtünüyodu seyiyle sdsfdsh
İyi de fantezi hayal bu adam hayalinde bile sokmuyor mu yani ne saçma bi durum 🤣
@Cemdendeniz kanka deli misin dıakdka görüntülü de yataga sürtünüyordu diyorum hayalde sürtünüyorum demiyodu
Tamam napıosun şu an
Hariika olmalı umarım bir gün
Gerçeğini hiç yaşadın mı peki
Yok
Harikasın o halde eşin çok şanslı olacak illerde
Çıplak mı iç çamaşırıyla mı
Çıplak
Yüksek misin
İnan evet aynı duygulara sahibiz
🙂
Erkekler herşeyden zevk alır
Hmm
Of hemde nasıl zevkli afedersiniz
Dediğim gibi ayak kölesiyim sürtünmeyle boşalıyorum.
Kıyafete göre değişir
Hayır, lezbiyen miyiz lan biz makas yapalım
Nasıl sürtündüğüne bağlı.
kısmen ama içine girmek kadar değil.
Bence kadınların zevkten kıvrandığını görmek zevk veriyo
Evet oyle daha guzel sanki ama sokmak daha iyi
Ooooffffff diyorum bayılırım 😍🔥😍🔥
Bende
Sevgilin partnerin var mı peki yoksa boşta mısın şu an
Yok
Gizliden çıksam gelir mısın
Kırma beni