Cinsel Yaşam Erkekler sürtünmekten zevk alır mı? asiye_17263 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 kıyafetle sürtünmekten zevk alır mı yoksa benim için mi yapıyo Erkekler sürtünmekten zevk alır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Alır bende alıyorum çünkü penis kafası sürtündükçe haz alır kalkar 0 2 Yorumla asiye_17263 1 yıl kıyafetle olduğu için zarar görüyor mudur Yorumla olgunerkek37 1 yıl Sürtülen zemin çok tırtıklı değilse bişey olmaz, bi de hızlı sürtmemek lazım yoksa kafası ince sünnetli deri olduğundan tahriş olup yara alması mümkün. Bi kaç kez yaşadım sonra dikkat ettim. Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani erkeğin canı yanar bir süre sonra sadece sertliğini korur ama sen bosalirsin da 0 2 Yorumla asiye_17263 1 yıl yo aslında ben o kadar da zevk almıyorum sadece hoşuma gidiyo GaraGuru 1 yıl Erkek hiç almıyor valla bak hele kot varsa çok acıyor
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ateşi yeniden keşfetmek isteyen erkekler zevk alabilir. 0 1 Yorumla asiye_17263 1 yıl zarar görüyo mudur Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet zevk veriyor surtunmek ama boşaltmiyor. Bir de kıyafetten kastın ne? En azından çamaşırlarla falan de bari. 😅 0 1 Yorumla asiye_17263 1 yıl normal kıyafet işte🤷🏻♀️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Alır tabiki o an kızın kucağında oturması bile heyecandan öldürür 0 8 Yorumla asiye_17263 1 yıl gerçekten mi ya zarar görüyo mudur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır o anlamda değil zarar değil çok heyecanlanır manasında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapalo bir kız mısın yoksa açık mısın Yorumla asiye_17263 1 yıl açığım da yani sürtünmekten tahriş olma şeyi olur mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok fazla sürtünmezseniz olmaz ve senin ve onun altında ne vardı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eğer daha fazla almak istiyorsan zevk onun da hissetmesini istiyorsan daha farklı deneyebilirsiniz sürtünmeyi Yorumla asiye_17263 1 yıl nasıl mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela sen tayt filan o da eşofman tarzı ya da o pantalonunu çıkarabilir sadece boxer la Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen de alırsın herkes alır ve ilerisini yapmak ister 0 1 Yorumla asiye_17263 1 yıl ben o kadar da almıyorum ama o istiyo diye ve zarar görüyo mudur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ön sevişme esnasında hem kadın hem de erkek için ön hazırlık ve zevk verir 0 2 Yorumla asiye_17263 1 yıl sadece sürtünme oluyo ama zevk alıyo mu bilmiyorum çünkü ben o kadar da zevk almıyorum ama sürtünmek zarar veriyo mudur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana zararı olmaz ama ona olur ama zevk alır fazla uzun tutmayın Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bir süre sonra tahriş ediyor iyi olmuyor ama senin yatağa atmak için bir yerden başlaması gerek 0 2 Yorumla asiye_17263 1 yıl zarar görüyo mu yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakında deler olayı merak etme Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Art ski dayarlar fazla sürtme pişik olucan 5 2 Yorumla asiye_17263 1 yıl pişik oluyo mudur ahahshhwhwhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok sürtme Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Atesi bulmaya calisiyor 0 2 Yorumla asiye_17263 1 yıl zarar görüyo mudur🥺 Yorumla nomorebets35 1 yıl Öpersin gecer Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Yani alınsa bile orjinali gibi olmaz ki. 🙄 0 1 Yorumla asiye_17263 1 yıl e zaten olmaz Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Yüksek level abazaysa, belki. 0 1 Yorumla asiye_17263 1 yıl nasıl yani almaz mı Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Zevk alır tabiki ama kadınlar kadar değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senin kilodun ise alır 0 2 Yorumla asiye_17263 1 yıl hayır normal kıyafetler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimin kıyafeti? Önemli olan o Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kıyafetle sürtünme çok fazla zevkli bir şey değil 0 1 Yorumla asiye_17263 1 yıl ama ilerisi olmaz ben o kadar da zevk almıyorum o istediği için oluyo zarar veriyo mudur ona Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Alınmaz bence çok nadir 0 4 Yorumla asiye_17263 1 yıl ben o kadar da almıyorum Yorumla megakolik 1 yıl Alamazsın sadece ama farklı yöntem var Yorumla asiye_17263 1 yıl ne gibi Yorumla megakolik 1 yıl Bunu burada anlatırsam sistem uyarı verir bana eminim ki Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Alır🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla asiye_17263 1 yıl almaz gibi geliyo Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Almam ben 0 4 Yorumla asiye_17263 1 yıl neden ki Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl Çırılçıplak sürtünme bile haz vermiyor bana illa içine giricem Yorumla asiye_17263 1 yıl ama ben bakireyim ve ilerisi istemiyorum o da biliyor Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl almamm 0 2 Yorumla asiye_17263 1 yıl neden ki Cevap sahibi 1 yıl Öyle iş mi olur
orkidebeyaz Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Ben zevk almam bez üstünde sürtünmenin neyi zevkli 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet zevk alır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alıyor 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin içindir 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Yook bee 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. alır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Alır bende alıyorum çünkü penis kafası sürtündükçe haz alır kalkar
kıyafetle olduğu için zarar görüyor mudur
Sürtülen zemin çok tırtıklı değilse bişey olmaz, bi de hızlı sürtmemek lazım yoksa kafası ince sünnetli deri olduğundan tahriş olup yara alması mümkün. Bi kaç kez yaşadım sonra dikkat ettim.
Yani erkeğin canı yanar bir süre sonra sadece sertliğini korur ama sen bosalirsin da
yo aslında ben o kadar da zevk almıyorum sadece hoşuma gidiyo
Erkek hiç almıyor valla bak hele kot varsa çok acıyor
Ateşi yeniden keşfetmek isteyen erkekler zevk alabilir.
zarar görüyo mudur
Evet zevk veriyor surtunmek ama boşaltmiyor. Bir de kıyafetten kastın ne? En azından çamaşırlarla falan de bari. 😅
normal kıyafet işte🤷🏻♀️
Alır tabiki o an kızın kucağında oturması bile heyecandan öldürür
gerçekten mi ya zarar görüyo mudur
Hayır o anlamda değil zarar değil çok heyecanlanır manasında
Kapalo bir kız mısın yoksa açık mısın
açığım da yani sürtünmekten tahriş olma şeyi olur mu
Çok fazla sürtünmezseniz olmaz ve senin ve onun altında ne vardı
Eğer daha fazla almak istiyorsan zevk onun da hissetmesini istiyorsan daha farklı deneyebilirsiniz sürtünmeyi
nasıl mesela
Mesela sen tayt filan o da eşofman tarzı ya da o pantalonunu çıkarabilir sadece boxer la
Sen de alırsın herkes alır ve ilerisini yapmak ister
ben o kadar da almıyorum ama o istiyo diye ve zarar görüyo mudur
Ön sevişme esnasında hem kadın hem de erkek için ön hazırlık ve zevk verir
sadece sürtünme oluyo ama zevk alıyo mu bilmiyorum çünkü ben o kadar da zevk almıyorum ama sürtünmek zarar veriyo mudur
Sana zararı olmaz ama ona olur ama zevk alır fazla uzun tutmayın
Bir süre sonra tahriş ediyor iyi olmuyor ama senin yatağa atmak için bir yerden başlaması gerek
zarar görüyo mu yani
Yakında deler olayı merak etme
Art ski dayarlar fazla sürtme pişik olucan
pişik oluyo mudur ahahshhwhwhd
Çok sürtme
Atesi bulmaya calisiyor
zarar görüyo mudur🥺
Öpersin gecer
Yani alınsa bile orjinali gibi olmaz ki. 🙄
e zaten olmaz
Yüksek level abazaysa, belki.
nasıl yani almaz mı
Erkek her turlu zevk alir
Zevk alır tabiki ama kadınlar kadar değil
Senin kilodun ise alır
hayır normal kıyafetler
Kimin kıyafeti? Önemli olan o
Bırak soksun işte
olmazz
Kıyafetle sürtünme çok fazla zevkli bir şey değil
ama ilerisi olmaz ben o kadar da zevk almıyorum o istediği için oluyo zarar veriyo mudur ona
Alınmaz bence çok nadir
ben o kadar da almıyorum
Alamazsın sadece ama farklı yöntem var
ne gibi
Bunu burada anlatırsam sistem uyarı verir bana eminim ki
Alır🤦🏻♀️
almaz gibi geliyo
Almam ben
neden ki
Çırılçıplak sürtünme bile haz vermiyor bana illa içine giricem
ama ben bakireyim ve ilerisi istemiyorum o da biliyor
Anladım