Başlıkta da yazdığı gibi. 2 çocuğumuz var ve 6 yıllık evliyiz. Sürekli dile getiriyorum. Hatta son dönemlerde sürekli laf sokuyorum, dün böyle olmayacak seni aldatmamı mı istiyorsun tabi biliyorsun değil mi yapmayacağımı dedim başkası olsa çoktan aldatırdı dedim adamda hiç tepki yok, ne yapacağımı şaşırdım lütfen dalga geçmeden cevap yazın 🌺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHiç mantıklı değil, sağlıklı bir erkek bu kadar uzun süre partneriyle ilişkiye girmeden duramaz.
Ereksiyon problemi filan olsa çözmeye çalışır, kaldı ki böyle bir problemin var olup olmadığını da bilmiyorsunuz sanırım çünkü harekete geçmiyorsunuz.Sağlıklı bir erkek bir haftada duvara tırmanır, 10 günde sıkıntıya girer, 15 günde olay çıkarır. Bir ayda nükleer reaksiyona girip elektrik üretir :)
Acil destek almanız lazım uzmanından, çok üzgünüm ama kocanızın sağlıkla ilgili bir sıkıntısı yoksa başkasıyla ilişkisi vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılevliyim ve benim de 7 aya yakın yatmadığım olmuştu. eşim istememişti. ama bir erkek eşini arzulamıyorsa ya çocuktan sonra aldığın kiloyu vermemişsindir. ya da erkekte artık o çocuklarımın annesi psikolojisi vardır. ikinci söylediğim bir hastalıktır. umarım o derece hasta değildir. kocan masta alışmış ve o daha tatlı geliyor. aldatıyor olsa illa ki belli olmasın diye seninle de yatardı. ben de zamanında aldattım. kendine yakıştıramıyosun sanırım aldatmayı. düzenini bozmak istemiyosun ama sevişesin var. mastürbasyon yetmez çünkü sen dokunulmak sevilmek istiyosun. kadının ruhuna hitap edebilmeli bir erkek. ruhuna dokunularak sevişmek istiyorsun
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 6 yılda çok çabuk bırakmış, demek ki ya başkası var sizden hoşlanmıyor ya da sağlık sorunu var , size söylemiyor.
Ona o şekilde aldatmaktan söz edeceğinize , yapacağınızı sessiz yapsanız daha iyi olur, şimdiden aklına böyle şeyler sokmaman gerekir.
00 Yorumla
Cevabı sen kendin vermişsin aslında. Adama sürekli laf sokup tenkit edip böyle şeyler söylediğinde. Adam gider dışarda yapar. Sana geldiğinde de ne yaparsan yap der içten içe. Senden vazgeçmiş demek ki. ( tabi sağlık problemler varsa apayrı )
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır değil ama oturup bir konuşmaya çalış belki işte sıkıntı yapıyordur çok stress yapan erkek ereksiyon olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolun o zaman
00 Yorumla Bunda dalga geçilecek bir şey yok zaten.
Bunu değerlendirmek için öncesine bakmak gerekiyor. Mesela cinsel hayatınız hep böyle miydi, eğer değilse ne oldu da böyle oldu vs.
Hep böyleyse demek ki kocan zaten libidosu düşük birisi. Normal değil ama onun özelinde değerlendirirsek normal olur.
Fakat daha önce böyle değilse, daha farklıysa haliyle bu anormal demek. Belli ki bir şey olmuş ve durum değişmiş. Onu bulman gerekiyor.
10 Yorumla
1 yılOhaaa 7 ay nasil durabildigine sasirirken bir de aldatmayla alakali soyledigin seylere ragmen tepkisz kalmissa gecmis olsun. Ondan hayir gelmez daha. Baska yerde doyan eve gelince yemek yemez. Ya da evde sevmedigi yemek varsa sofraya oturmaz. Yazik cok yazık
17 Yorumla
Soran1 yılAllah'ım bu söz beni on yerimden bıçakladı. Başka yerde doyan evde yemek yemez ne ya 😏
- 1 yıl
Seni uzduysem cok ozur dilerim 🥺 amacim uzmek degildi ama sen ona aldatmakla ilgili biseyler soyleyip de onun umursamamasi akil alir gibi degil. Bunu bana degil eşim, sadece fb olarak bile takildigim birisi soylese cok moralim bozulur keyfim kacar ve inanilmaz rahatsiz olurum. Ama adam hic orali bile olmamıs. Acikcasi aklim almadi bunu. 7 gun degil 7 hafta da degil tam 7 ay diyorsun
Soran1 yılBenimde almıyor. Böyle hiç tanımadığım insanların fikirlerini alarak anlamaya çalışıyorum bende. Akıl akıldan üstündür derler ya sözde. Çok çaresiz hissediyorum, yabancılar kadar bile merhameti yok bana.
- 1 yıl
7 ay boyunca esine dokunmamak 🤔 yani ne bileyim dusununce aklim almiyor. Seni uzen cümleleri yazmak istemiyorum seni uzmek de istemiyorum ama aklima da baska bisey gelmiyor ki
Soran1 yılAy lütfen yaz. Çünkü herkese akıl verip çözüm üreten ben bu konuda tıkandım. En yakınıma bile anlatamıyorum, yorumlara gerçekten ihtiyacım var, özellikle bi erkek gözünden
Soran1 yılBurdan yazamayacaksın?
- 1 yıl
Esinle ve iliskinizle ilgili detayli bilgi almak icin mesaj dedim. Burdan anlatabileceksen benim icin sorun yok. 7 ay boyunca hic yaklasmamasi basit bir durum degil cunku
Gizli Üye(30-35)1 yılUlan çoğu kadınlara güven olmaz evlenince aldatirlar derler kadına sarkıntılık yapan yapana sizin ben erkekliginize şerefinize namusunuza tüküreyim. Sanmayın yaşattığıni yasamayacaksiniz. Neyse bacım kısa ve konuşucam kocani seviyo musun. Belli ki sağlık problemi vat çoğu erkek bunu gurur meselesi yapar. Mantıklı kadınsın buna en iyi sen karar verirsin. İslam da cinsel ihtiyacını karşılamayan erkekten Boşnma hakkı vardır. Seni bu konu da ihmal edemez. Tepkisiz kalıyorsa da. Kesinlikle bir bit yeniği var. Öncelikle al çocukları eve ses cihazı koy. Eşinin evde neler yaptığını kaydetsin. Bak bakalım ne yapıyor ne ediyor. Belki de mastürbasyon hastası dir. Bu durum da genel de kadına üşenirler. Bunun üstüne dur
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmuhtemelen bir başkasını buldu ve senden daha çekici olduğunu düşünüyor ve sana artık kuş ötmüyordur başka bilimsel hiç bir açıklaması olamaz senin bunu ona söyledikten sonra hala pasif kalması senin sanki ihtiyaçlarını başka türlü karşılamana karışmayacak gibi bir izlenim verdi bana
21 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum, ama elimde net bişeyler yok ki yinede
1 yılİstemekte haklısınız ama bunu aldatırım gibi tehdit malzemesine getirmeniz çok büyük bir hata, sağlıksal, ruhsal bir problemi yoksa aldatılma şüpheniz olası veya sizden soğumuş çocuklar, aile var diye katlanma modunda olabilir, çok seçenek var ama 2 çocuk varken yapılmamasının ardında ciddi bir sorun olduğu kesin. Güzelce sakince karşınıza alıp konuşun yanaşmıyorsa yapacak bişey yok o evlilik bitmiş.
00 YorumlaTartışmaya girmeyin güzel davranın evlliliğin üstünden zaman geçtikten sonra herkeste duraksama oluyor 7 baya bi fazla onu kendinize çekicek bişeyler yapın yani en azından deneyin o da olmuyosa bi uzmana gidip yardım alın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılnasıl yani açık açık istemene rağmen seni görmezden mi geliyor? kusura bakma da çok büyük problem var demek. ya seni artık beğenmiyor tamamen soğumuş, ya aldatıyor, ya cinsel işlevi tükenmiş ya da psikolojisi ağır çökük. başka türlü bi erkek aynı evin içinde onunla sevişmeyi istediğini belli eden karısına nasıl dayanabilir ki? 1 gün dayanır 2 gün dayanır anca..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 7 ay çok fazla bi süre normal değil ya sağlık sorunları var ya da ihtiyaçlarını gideriyor sana yaklaşmıyor tabi önceden nasıl bi cinsel hayatınızın olduğu da önemli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. 7 ay mı 😱😱 ben sol elimle o kadar ayrı tutamam kii birde elimdekine hasret onu sevecek öpecek beni ve kendini mutlu etmek isteyen bir kadın varken heleki böyle sözler söyledikten sonra mutfak salon balkon hiç farketmezdi o an 🫦
00 Yorumla
1 yıl7 ay bi evlilikte seks yapmamak için çok uzun bi süre, laf sokmaktan ziyade bu sorunun kaynağını sorman gerekiyor, belki de senin bi hareketinden ve ya bi durumundan tiksinmiş olabilir. Nedenini öğrenip ona göre kendine çekidüzen verebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O o şekilde yaparak senin sabrını deniyor neye bir adam cinsellik ister hatta başka biriylede iş yapsa seni mutlaka canı çekmedi gerekir. Sen bir süre sexting yap rahatla yinede yapmazsa hakkediyor boynozlanmayi sen bilirsin
00 Yorumla
1 yılSize önerim terapist desteği almanız.
Asla normal değil.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 7 aydır olmamasının imkanı yok cidden seni arzulamiyorsa başka sebebi vardır yani ya vucuudnu hiç sevmiyor ya da bu ihtiyacı başka şekilde karşılıyor
00 YorumlaAdama böyle dersen içine kapanır iyice. Hani sağlık sorunu derdi vs de varsa bu yaklaşımla sana anlatmaz. İlgiye kes bakalım ne yapacak
10 Yorumla
1 yılSenden soğumuştur ya da başka kadınlar ilgisini çekmeye başlamıştır. Soğumasa yaklaşırdı ilgilenirdi mantıken. Hem de karısı istekliyken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Psikolojik sorunları olabilir ya da vücudunda büyük değişimler varsa estetik olarak ondan istek oluşmuyor belkide.
00 Yorumla
1 yılYani tavsiyem açıkça konuşmanı isterim aile büyükleriylede görüş annen vb
02 Yorumla
Soran1 yılBöyle bir şey nasıl söylenir bilmiyorum ki
- 1 yıl
Büyüklerinden kadınlarla konuş onlar bir şekil halledip eşinle konusturur erkek tarafını çünkü erkekler ima ile anlamaz pek genelde kadınlar eşi anlasın diye benim yerimde başkası olsaydı çoktan aldatirdi der ama erkekler kadin bunu neden dedi diye anlamaz açıkça eşine gel benimle yatağa seni arzuluyorum istiyorum gibi açıkça konuşman gerekecektir yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşı 70 olsa bile ayda birkaç kere istemesi lazım.
eşin ya gay ya da başka bir kadın var ve senden tiksiniyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvalla birini bulmus olabilir 6 ay ne 1 gün gecince 2nci gün araması lazım hadi en gec hafta sonu mutlaka saldırması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl“böyle olmayacak seni aldatmamı mı istiyorsun.” dedin ve adam hiç bir şey demedi öyle mi? Eğer gerçekse bu adam adam değil. Böyle bi adam mı olur. Karın böyle diyecek ve sen tepkisiz kalacaksın. Böyle erkeklik olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunun dalgası olmaz ki bi problemi olabilir mi acaba doktora felan gitseniz yani hiç normal değil eğer başkasıyla yapmıyor sa
00 Yorumla
1 yıl7 ay mi o haaa ya o kadar ihmal edilmez bi kadin adam da ya iktidarsizlik vs var ya da baska biri bi adam 7 ay kaldirmadan duramaz normalde
00 YorumlaDurumun cok zor belli.. ayrilmak cozum mu bilemem.. ama sonucta ihtiyaclarini karsilamasi lazim.. zamanla dayanamaz durum olursa ne yaparsin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılSeni ihmal etmesi doğru değil. Ayrılmayı düşünmedin mi?
04 Yorumla
Soran1 yılDüşündüm tabiki ama düzenimi bozmaya halim yok
- 1 yıl
Zor bir karar ama öyle de olmaz
Soran1 yılOlmuyor zaten
- 1 yıl
Sen ne yapıyorsun?
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu tip adamlara yapılacak şey belli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yıl7 ay boyunca yaklaşmıyorsa yaklaştığı biri vqrdır maalesef. Sessizce takip et.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Ne çok sapık kardeşim var awk. Hemen yavşayın insanlıkla cevap veren yok
00 YorumlaOkurmusun bilmiyorum ama aynı durum bizde de var. Ne yapacağımı şaşırdım
00 Yorumla
1 yılNeden konuştun mu
Çok sebebi olabilir senlede alakalı olabilirdmdn konuşmak daha iyi detayları00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvli biriyim bu büyük bir sorun. Elinizden bu konu için ne yanıt aldınız
00 Yorumla
1 yıl7 ay çok uzun bir süre, sağlıklı erkek en fazla dayansa 1 2 ay anca dayanır, bı anda mi oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sebebi ne normal degil bu hicbir sebebi yokken olamaz boyel bisey
00 YorumlaNormal değil, senin demen de normal değil ama içinde olduğu kesin
00 Yorumlaanlaşmalı boşanın
seni annesi gibi görüyor
00 Yorumla
1 yılNormal değil ben 2 gün duramam sorun ne acaba onun hayatında biri var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKötü yanı mastürbasyon yaparken kurduğunuz hayallerin size çok haz vermesi. Yapsanızda eşinizden pek tat alacağınızı sanmıyorum. Bizde 11 yıldır evliyiz
01 Yorumla- 1 yıl
Aynı durum sizde de var galiba. İkisi aynı şey deyil. Bizde 13 yıllık evliyiz bazen bu sıkıntılar olabilir.
Kavgalarınizin oluyormuydu
7/8 öncesine göre neler değişti hayatinizda00 YorumlaBelki bir sorunu vardır üzerine konuşmaktan kaçınıyordur. Ya da seni aldatıyor
00 Yorumla
1 yılO neymiş gı rahibe misin
11 Yorumla
Soran1 yılOna doğru gidiyor durum aşko
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha önceki cinsel hayatınız nasıldı? Bir anda bitmiş olamaz
12 Yorumla
Soran1 yılNormal sıradandı olması gerektiği gibiydi
Cevap sahibi1 yılPerformansı falan nasıldı, şikayet ediyor muydun ne bileyim hani memnun kalıyor muydun, sen böyle yaptıysan ve sağlık problemi varsa eğer bundan dolayı istemiyordur girmek
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılvalla şakası bile yapılmayacak şeyi böyle ciddiye almaması da ayrı tuhaf.
bence tekrar tekrar konuşun.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGit kilo ver adama suç atıp duracagına. bi göremiyosunuz kendinizi. ya kokuyosundur ya da kilolu yağlı bi vücudun vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSebenini söyledi mı? p*rno izleme kültürü mü var? Erken boşalma vs sorunları mı vardı?
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeyse peki
Cevap sahibi1 yılSeni soranlara cevaplar vermissin de kocan üzerinden sorup çözüm aramaya çalışan bana cevap yok. Harbi kafanız iyi 😂 amaç çözüm mü kişisel sergi mi
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Senin adına üzücü bir durum. Normal değil düşüncesindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÜzgünüm evliliğiniz bitmiş çocuklar için acı çekiyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz de 6 yıllık evli ili çocukluyuz aynı şartlardayız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBilemiyorum siz bunu yapınca tecavüz oluyor. Biz istemeyince suç lanet olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunu deyistirmek biraz da senin elinde. Değisik birşeyler dene.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen nasi dayaniyisun ben bekarim dayanamiyrum artik es istiyorm kacamak yapmak isterdm seninle ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye, sebep ne? Onun hayatında biri mi var? Sevgisi mı bitti? Adamın cinselliği mi bitti?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılValla kimi bulamaz kimi bilemez. aynı durum bendede var ama yok cözümü net ve kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirşeyi unutmuş ama acaba ekonomik sorunlar mi var
12 Yorumla
Soran1 yılAllah aşkına TR de ekonomik sorunu olmayan mı var zaten
Cevap sahibi1 yılO zaman durum belli
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSorunu çözmek adına soruyorum sağlık sorunumu var sağlıklı bir erkeğin bir hafta bile durması zor
00 Yorumla yani istemiyor seni sanirim peki onun hayatinda baska biri olabilir mi
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nasıl dayaniyorsun? Dayanamayanlar başkalarıyla zevkini çıkarıyor
00 Yorumla
1 yılEe senin vajina örümcek ağı tutmuştur artık
00 YorumlaMalın teki biz amck bulamıyoruz ona bak
13 Yorumla
Soran1 yılFarklı bir bakış açısı 🤷♀️
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Neden ilişki yaşamıyorsunuz
07 Yorumla
Soran1 yılBen bilsem
Soran1 yılEvet o hiçbir şekilde yaklaşmıyor. 29 yaşındayız, kendi işini yapıyor. Ortalama bi gelir düzeyi var
Soran1 yılHer zamanki saatlerde gelip gidiyor eve lakin son zamanda şöyle bir problem var. Ben sürekli konumunu canlı görebiliyorum normalde ve birkaç defa konumu kapattı bulunduğu yeri göremedim ve sorduğumda da şarjımı bitiriyor dedi, oysa sürekli açık şimdi bile
- Devamını Gör (60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler