Barismaniza çok mutlu oldum ama bir müddet böyle devam edin çünkü kirginliginizi ve ne kadar yıprandığınızı fark etsin fark etsin ki bu tür böyle kırgınlıkları kolayca affettiriyorum diye bir düşünce içerisine de gelmesin ailesiyle sizin aranızda olan köprüyü iyi kurabilmeyi öğrensin ve buna alışsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl" şimdi ise aramızda yaşanması gereken bazı şeylerde artık olmuyor" demişsiniz.. sorunun cevabını kendiniz zaten vermişsiniz< bize neden soruyorsunuz ki... bir erkeğin bir kadına benzemeyeceğini hesap etmelisiniz. cinsel dürtüler erkekte haftada iki kez gelişir kadın gibi değildir ve bu yüzden erkek ayrı yatıyorsa artık kendini başka şeylere alıştırmış demektir ki bu çok tehlikelidir. önce ayrı bazalar almışsınız sonra odaları da ayırmışsınız yakında siz aynı evde de yaşamazsınız bu gidişle. sonuçta cinsellik yoksa zaten aynı evde olmaya da gerek yok, evliyim diyerek kendini kandırmaya da...
06 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece özür bekliyorum ama ondan bana bir adım yok
- +1 yıl
fakat paylaşımınızda böyle bir şeyden bahsetmemişsiniz. eksik izahta bulunmuşsunuz. bende o yüzden böyle yazdım.. Özür derken mesele nedir? anlatmak istemiyorsanız elbette yazmayın saygı duyarım
Soran+1 yılAnnesinden evin anahtarı var eve geldiğimde elbiseme muska koyuyordu annesiyle kavga ettik eşim geldi annesini yolladı onunla da ağır bir kavga ettik o gün ben odada yatmadım beni destekler özür diler diye bekledim hiçbir şey yapmadı eve geliyor uyuyor yemek yiyor işe gidiyor ha bazen gelip cinsellik için deneme yapıyor ama ben özür bekliyorum hayatıma normal gibi devam edemem
- +1 yıl
Siz ciddi misiniz gerçekten? Bu söylediğiniz boşanma sebebidir İslam Hukuk’una göre. İnsan kendini güvende hissetmediği bir yerde nasıl durabilir. Bu bir travmalı hayat yaşamaktır ve hep o şüphelerle psikolojik olarak panik atak geçirmeye sebep olmaktadır.
Kocanızla bu olay yaşandığı gün kavga ettiğinizi belirtmişsiniz. O kavga esnasında kavga etme sebebiniz annesiyle kavga etmeniz miydi yoksa annesinin yaptığını örtbas etmek için mi kavga ettiniz bunu da anlamadan yorum yazmak yanlış olur.. belki kocanız annesini evden göndererek zaten sizin tarafında olduğunu ortaya koymak istemiştir ve sonrasında ikinizin kavga etmesi yaşanan olayın verdiği öfke ile birlikte birbirinizi kırıcı hâl almış olabilir.
- +1 yıl
Ama sizi hiç desteklemediğini bu olayı hiç umursamadığını söyleyerek kocanızın annesinin tarafında olduğunu ya da olay kapansın diye annesine karşı bir tepki vermediğini söylemek istemişsiniz bir anlamda. Eğer böyleyse gerçekten yani bu olayı kapansın istediği için böyle davranıyorsa onunla barışmalısınız. Fakat o barışmayı şartlı yapmalısınız. Evinizin anahtarı sadece sizde olmalıdır bundan böyle. Ve kaynananız kocanız evdeyken gelmeli. Sizin evinize ne siz varken ne de ev boşken kapıyı açıp giremez. Dinende zaten kaynana da olsa hiç kimsenin böyle bir edepsizce hareketi kabul edilemez… kocanızla bu şart ile barışın ve bir daha tekrarlanması için de gidip annesiyle konuşmasını sağlayın
Kaynananız sizinden gelip gerçek anlamda bir pişmanlık duyarsa ve siz onun gerçekten pişman olduğunu düşünürseniz onu da affedin. Fakat bu affedişiniz eski muhabbetinizi ona karşı mümkün kılmayacağı için o sınırı hep koruyun.
Eğer kaynananız sizden özür dilemezse onun kocanızla olan başına karşışmayın fakat siz kaynanızla asla yüz göz olmayın. Çünkü bir insanın evine muska koymaya cüret etmek aşağlıkça bir şeydir. Allah böylelerine lanet etmektedir. O tür insanlar ölüm anında başlayan büyük bir azap ile muhatap kalacaktırlar. Çünkü büyü ŞİRK’tir. - +1 yıl
. Şirk olma sebebi ise “olmayanı varmış gibi” göstermesinden dolayıdır. Mesela bir kadına büyü yapılıp kocasının ondan nefret edilmesi sağlanıyorsa aslında o kadında olmayan fakat büyü ile VAR gibi gösterilen nefrete sebep bir illüzyon oluşundan , suçsuz bir kadının bu illüzyon ile suçlu gibi HİSSEDİLMESİNİ sağlamak büyü demektir. Ve olmayını da hileyle var gösterdikleri için Allah’a tam anlamıyla şirk koşulmuş demektir. Ve şirk Allah’ın bir insan ölmeden tövbe etmez de ölürse asla affetmeyeceği bir günahtır. Kaynananız ne yaptığının gerçekten farkında değil. Eğer tövbe etmezse ve bu yollardan dönmezse cehennem ateşine ebedi odun olur Allah muhafaza… Allah akıl fikir versin. Sizi de her türlü musibetten muhafaza eylesin amin…
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum asla normal değil tabi ama altında yatan bazı duygusal durumlar olabilir. Terapist yardımı almanızı öneriyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Yanlis
Yataklari ayirmaniz cok yanlis
eşler birbirileriyle yatmalidir21 Yorumla
Soran+1 yılBen de ayırmak istemezdim ama durum bu noktaya geldi annesinde evin anahtarı vardı eve geldiğimde elbiseme muska koyuyordu ondan eşimle tartıştık
+1 yılAynı evin içerisinde bir gece bile ayrı uyuyamam. Seyahate falan gidince uykusuzluktan zombi oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılMerak etme Enişte bir yolunu bulmuştur Sen uykudan da yatmaya devam et sesini çıkartma adamı rahatsız etme
00 YorumlaMonoton bir ilişkiye girdiniz sanırım. eşinizi sevgisel olarak tatmin edin cinsel hayatınız hiç yok gibi bir şey olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş evlilik gibi görünüyor. Toparlayamazsınız da bunu üstelik. Bayağı bir süre geçmiş. Hayırlısı olsun , ne diyelim..
00 Yorumla
+1 yılBirlikte uyumamak yanlış en başından beri. E peki onca ay beraber de mi olmadınız hiç mi seks yapmadınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok komik bi soru kendin baza almışsın ve birliktelik yaşamayı bırakmışsın üstelik 6 ay olmuş eskiye de dönmez yani. Bitmiş evliliğin gibi bsey. Ev arkadaşın o senin sadece artık
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden özür dilemesini bekledim bu kadar uzatmaya niyetim yoktu annesiyle ağır kavga ettiğimiz için bizi ayırdı sonra onunla kavga ettik durum bu nokta
Soran+1 yılKadında evimin anahtarı vardı eve girdiğimde elbiseme muska koyıyordu sonra seni korumak için yaptım kızım filan dedi ama inanmadım evden kovdum sonra eşimle tartıştık annesinin böyle bir şey yapacağına inanmıyor
Cevap sahibi+1 yılBiraz fazla mı fedakarsın? Yatakodasındaki rahat yatağı bırakıp bazada yatmak nedir? Özür dilemesi gerekiyorsa bunu konuşmalıydın kavga ettikten sonra sakin şekilde seni kırmışsa sende onu kırmışsan. 6 ay geçmiş ama çok zor artık. Ya da mesela yatağı ayırdın cinsellik yok ama eminim yemek yapmaya evi temizlemeye çamaşırlarını yıkamaya onun emirlerine uymaya devam ettin o zaman net bir tavır koyup ondan elini tam çekmeliydin. Erkekler elindekinin kıymetini bilmez ki iyilik yapmışsın ona aslında ohh ne güzel dır dırı yok diyordur
Soran+1 yılEvet haklısın anlamıyor ben annen eve girmeyecek artık diyorum o da o girmez ise sen işteyken çocuğa kim bakacak affet yapmış cahillik diyor ama bunun affedilir yanı yok yani
Cevap sahibi+1 yılO da haklı kendince. Çocuğuna bakıcı tutacak gücün yoksa mecbursunuz ona. Kadına sevgin ya da saygın olamaz artık iki tarafta bunu biliyor 6 ay uzatmana gerek var mıydı bilemedim ben. Kadın amacına da ulaşmış oldu böylece evliliğin kötü gidiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılbence hiçde doğru değil evlilikde cinsellik çok ama çok önemli heleki bayanlar için ben eşimden biliyorum çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yoksa o evlilik bitmeye mahkum olur.
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatınız felç o halde böyle evlilik olmaz sağlıksız yakında aldatmalar başlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yanlış.
Sevgi saygı seks temas
Bunlar olmadan evlilik er ya da geç biter00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru değil tabii ana sizi bu sürece getiren nedenleri araştırmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senden hoşlanmıyor.. ve kafasında bir çok şeyi bitirmiş...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaka mi bu? E neden yahu? Neden vu haldesiniz? Nden hala evlisiniz? Noldu yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil yatakların ayrımı karı koca iliskisinin bitişi demektir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Doğru değil. Cinsellik evliliğin yapı taşlarındandır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil maalesef evlilikte cinsellik evliliğin %70 -80 i bence
00 Yorumla
+1 yılO atmıyorsa senin atman lazım yoksa aldatmalar geliyo gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabiki de doğru değil bu. Belli ki başkalarıyla görüşülüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz eşimle çocuktan dolayı ayrı yatıyoruz cinsel hayatımız kalmadı ve cok tartışma yaşıyoruz oda mastürbasyon yapıyor bende
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBşzde eşimle 2 aydır ayrı odada yatıyoruz ve 2 aydırda ilişkiye girmiyoruz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ederjm sizler yüzünden evlenmeye korkar oldum yapmayın nolur böyle ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo yapmıyosa yapan biri çıkar, belkide vardır.🤷♂️duvardan duvara.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOdaları siz ayırmışsınız hanımefendi. 7 aydır aranızda karı koca ilişkisi olmuyorsa yazık oluyormuş.
00 Yorumla Eşin pasif senin veya gey betada ayrılma büyüsü yapmış olabilir kadın muska vb uğraşıyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir büyü den anlamam
+1 yılyakında aldatmalar başlar artık
04 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece bir özür bekliyorum ve arkamda olmasını annesinde anahtar vardı eve geldiğimde yatak odasında elbisemin içine muska koyarken yakaladım
- +1 yıl
eşinden uzaklaşan sensin ondan dolayı yapılmıştır canım ve sen eşine yanaşmadığın sürece eşin de gider bir başkası ile sevişir
Soran+1 yılOlabilir ama yapılan şey affedilir değildi ben özür ve destek bekledim
- +1 yıl
ama hiç bir erkekte bayanlar gibi incelik yoktur onun için bence ona güzel ve seksi gözük
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın o zaman
00 Yorumla
+1 yılSiz nene dede olmuşsunuz bile bitmiş sizin evlilik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılBu sürece gelmenize neden olan şey ne?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç istemiyor mu bu adam
00 Yorumla O kadar zaman ilginç doğrusu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yanlış böyle devam edecekse ayrılın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Böyle tamamen biter ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu evlilik değil ev arkadaşlığı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Bosanmissiniz ama haberin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden peki doğru değil tabi de
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyük bir kavga ettik. Sonrasında ben salonda yattım o özür dilemedi sonra gittim baza aldım böyle devam etti
Cevap sahibi+1 yılE peki Özlem olmuyo mu?
Soran+1 yılAslına bakarsanız evdede pek konuşmuyoruz annesi yüzünden çıktı kavgamız evliliğimiz gayet iyiydi
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki hiç mi özlemediniz ya da o yokken bir şey istemiyor musunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv arkadaşı olmuşsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo iş nasıl oluyor peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan öte ayrılık var…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. İstekli değilmisin sende
00 Yorumla
+1 yılihtiyacını nasıl karşılıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık ayrı ayrı tatmin olursunuz
00 Yorumla
+1 yılBarıştıysanız 40 gün 40 gece bayram
00 YorumlaO evlilik bitmiş.
00 Yorumla
+1 yılYakinda boşanırsiniz
00 YorumlaEvlilik bitiyor…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun yok buyuk bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunun sebebi yok mu yani
02 Yorumla
Soran+1 yılVar annesinde evimizin anahtarı vardı eve geldiğimde arka odada elbiseler muska koyuyordu kavga sebebimiz bu
Cevap sahibi+1 yılo halde çözülür bu
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yakında ayrılırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldegil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yanlış bir şey yani ihtiyaçları napiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılİyi misin
00 YorumlaNasıl dayanıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış bişey
00 Yorumla