- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de sebeple bakımlısın temiz bir kadınsın sorun yok bir şey yok demekki sorun senden kaynaklı değil sorun senin eşinden kaynaklı acaba herhangi bir sağlık problemi mi var cinsel olarak onu etkileyecek şu anda onu düşünüyorum acaba ne olabilir diye ereksiyon problemi olabilir erken boşalıyor olabilir olabilir yani belkide Ramazan’dan dolayı yapmıyor olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
ama senin ki çok erken başlamış. Acaba erken boşalma veya sertleşme sorunu mu oldu. Belki bu onun psikolojisini etkilemiş olabilir. Aynı sorunu yaşamamak İçin de senden uzak duruyor olabilir. Böyle bir şey hiç oldu mu?01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah en kısa sürede sağlığına kavuşmasını nasip eder inşallah.
Size ömür boyu mutluluklar 😊
+1 yılKalbinden rahatsız ise dikkatli olmalisin ;
Zira cinsel ilişkide fazla ritim sonucu kalp krizi olabilir.
Performans arttırıcılar da aynı şekilde.
TAVSİYE ; Doktora git eşim böyle böyle de , hani cinsel anlamda bir sorun olur mu diye sor.00 Yorumla
+1 yılTuhafmış haftada 2 kez yapsanız tamam hadi haftada 1 olsun bari ama 2 ay yapmaması aşırı tuhaf eşinin yaşı senden çokmu büyük belki yaşı ilerlediği için enerjisi yoktur gerçi 50 li yaşlardaki çiftler bile en az 2 haftada bir yapar. Seni severek evlendiğinden eminmisin belki sadece ailesi seni onayladığı için evlenmişsede isteksiz olabilir cinsellikte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önce sorunu sonra yorumların ve senin cevaplarının tamamını okudum ilk diyeceğim şey şu sana terbiyesizce yorum yazanlara ve bilio bilmeden konuşanlara aldırma moralinide bozma anladığım kadariyla uzun suredir birliktesiniz çocukluktan beri berabersiniz ve birbirinize çok alışmışsınız ve evlenene kadar seks hariç herseyi yasamissınız ve en sonunda evlenip işin seks kısmınıda yaşamışsınız ve kocan sende istediği ama ulasamadığı şeyede ulaştı ve hevesini aldı suanki durum sizin için normal bir süre ev arkadaşı modu olacak zamanla tekrar kari koca moduna dönersiniz meraketme ama sen yinede onu tahrik etmeye devam et biryerde illaki isteyecek sonuçta erkek he ama bak senden gizli mastürbasyon falan yapıp cinsel arzularini bastirıyor olabilir dikkat et biraz sabret ustüne fazla gitme iyice soğumasın
10 YorumlaBelki farkli hazm noktalari vardir bunu dile getiremiyodur balayinda video vs ile oncesinde hazirlik yapip oyle cikmistir karsina sonrasinda da ben napiyorum die icine kapanmistir bnce sor en cok neleri seviyosun seni herseyinle bilmek istiyorum seviyorum hayat arkadasinim sadece biz bizeyiz birbirimizden utanmamamiz gerek de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Her erkek sevişmek ister, hele istekli şehvetli karısı varsa. İnanamıyorum yaaa. Keşke… 🙈😎🤗🔥
10 Yorumla
+1 yılBnce kocan kalbinden rahatsız olduğu için sana yaklaşmak istemiyor olabilir kötü düşünme herkesin yazdığı şeyi dikkate alma kesinlikle kocanla konuş anlat derdini oda sana anlatsn konuşun anlasın aranızda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılBu konuyu eşinle konuşmalisin, sorununun ne olduğunu öğrenip bunun çözüm yolunu beraber bulmalısınız. Artık evlisin ve herseyi konuşabilirsiniz. Cinsel sorunlarınızı beraber konuşup beraber cozumlemelisiniz. Utanılacak bir şey değil bu..
10 Yorumla
+1 yılhmm çok kötü yani daha çok taze bir evlilik ve cinsellik neredeyse sıfır ki sende tam verimli ve kadınlığının zirvesindeki yaşlardasın. tabiki bu aşamada ne yapabilirsin bunun için konunun ayrıntılarını da görmek gerek ama bakalım
00 Yorumla
+1 yılAçık açık konuş belki hoşlanmadığı birsey olmuştur farkında değilsindir
316 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum kaç defa sordum her şeyi aklına gelmeyecek şeyleri bile sordum ama yok sen çok güzel bir kadınsın yaşadıklarımız da çok güzeldi işte ben de unutamadım vs sakın öyle düşünme falan diyo sadece
- +1 yıl
Senden önceki ilişkisi aklina gelmiştir belki
Soran+1 yılÇocukluk aşkıyiz. Çocukluktan beri sadece ben varım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
Of kendini kandırma seninleyken başkasıylada olabilir ruhun duymaz
Soran+1 yılAldatıyor yani net şu an tespit yaptın
Soran+1 yılÇocukluğumdan beri tanıdığım adam ben mi tanıcam sen mi
Soran+1 yılAyrıca ben de şüphelendim ama hiçbir şey çıkmadı utancimla kaldım öyle
- +1 yıl
Canım farkında mısın şu an demiyorum evlenmeden önce mesela olmuştur illa ki şu erkeklerin her söylediğine inanmayın
- +1 yıl
10 senelik ilişkisi olup evlilik düşündüğü kiz arkadaşını ayakta uyutan arkadaşım var ve inan öyle inandırıcı yalan söylüyor ki kıza bazen ben bile inanıyorum
Soran+1 yılAşkım benim biz aynı okullarda okuduk aynı muhitlerde yaşadık. Bir yere çıkınca bana haber veren beni görüntülü arayan bir adamdan bahsediyoruz. Ayrıca kız kardeşi en yakın arkadaşım benim kız kardeşim gibi. Biz evlenmeden önce elim ayağımdi. Sevgilimin her arkadaşını tanıyordum ortak bir çevremiz vardı zaten. Eksiksiiz bir şekilde her anında bana cevap verir. İşi olsa bile. Benim ona olan güvenim tam olmasa zaten savunmam bir tanem.
- +1 yıl
Peki 🤭
- +1 yıl
Okadar arttiki su aldatma olaylari gercekten seven insanlar bila sevgiden suphe eder oldu senin gecmis kalabalik gibi biraz canim kendin gibi gordugune gore @auroraaborealss
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee sana batan şey ne tatlım?
- +1 yıl
- +1 yıl
Sessiz ol ve o basindakini cikar seni lanet olasi pislik zarar ziyan rezil rusvasin
Pek bal ayı olmamış o. Yani yeni evli olduğunuz için biraz garip ama bunu illaki kötüye yormamak lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılNormal degil orada olumsuz birsey olmus olabilir
Benimde basima geldi sevgilimle tiksindim igrendim ondan bir konuda yalani cikti
Detay buradan yazamam
Umarim sizde oylebirsey olmamistir00 Yorumla
+1 yılÇiftler balayında gündr 4-5 birlikte olur normal olarak ama normalleşme 7-8 ay sonra olur. Sizde hemen balayı sonrası mı başladı
02 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Buna benzer bi tanıdığımız bir şey yaşamıştı kocanız gibi tam film
Soran+1 yılÇok sağ olun
+1 yılBöyle olduğumuz dönemler oluyor ama bu çok kısa bir süre oluyor senin kocan uzun sürmüş başka bir sorun var
023 Yorumla- +1 yıl
Birkaç bir şeyler denemelisin çekinmeden utanmadan
Soran+1 yılHer şeyi denedim türlü f*nteziler öğrendim ama tık yok
- +1 yıl
Ne gibi fanteziler?
- +1 yıl
Basit klişe şeyler olmamalı
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu hani dese seni beğenmiyorum istemiyorum dese anlicam ama tam tersine her gün övgüler yağdırmasi asabim bozuluyo artık
- +1 yıl
Onun farklı bir düşüncesi olabilir mi acaba şimdi aklıma geldi?
Soran+1 yılAklının alamayacağı şeyler okudum uygulamaya çalıştım ama olmadı
Soran+1 yılAseksuel olmasından şüpheleniyorum
- +1 yıl
Aseksüel değil farklı bir durum var
- +1 yıl
İnce düşünmelisin birşeyler olmalı onun aklında ama nasıl yapacağını bilmiyormuş gibi
Soran+1 yılBeni sevdiğine eminim aldatmadigina da aseksuel galiba çünkü depresyon belirtisi de vermiyor erkeklerin sadece o şekilde depresyonu varsa bilemiyorum
Soran+1 yılÇünkü neşeli davranıyo
Soran+1 yılMesela ne var aklında
- +1 yıl
Seni aldatmasından bahsetmiyorum farklı bir fantezisi var birşeylerin peşinde ama beceremiyor gibi
- +1 yıl
Aklıma bir şey geliyor ama boş ver
- +1 yıl
Yanlış düşünmeyeyim
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Soran+1 yılO 23 ben 22 söyler misin ne var aklında
Soran+1 yılHatta o bir ay sonra 24 oluyo
Soran+1 yılBuradan söyle
- +1 yıl
boş ver kalsın iyi günler size kolay gelsin umarım düzelir
Soran+1 yılSöyle öyle git
- +1 yıl
Burdan söyleyecek bir şey değil üzgünüm
Çok geçmiş olsun düzenlemeyi okumadan diyecektim rahatsızlığına bağlı olabilir diye. Allah şifa versin bir an önce yatağınızda şenlensin :).
00 Yorumla
+1 yılbence bu durumueşinle konuşmalısın biz sizin aranızdakileri bilsek bile kocanın aklından geçenleri okuyamayız
00 Yorumla
+1 yılaçık açık konuşun problemin kaynağını bulmaya çalışınız iş kaynaklı yorgunluk mudur ya da başka bşr durum mu vardır kadınların önsezileri kuvvetlidir
00 YorumlaÇok nadir? Genelde ben çok baskınım. Evlendiğğmizde çok yorgun olduğum zamanlar oldu ama asla 3 4 günden fazla yapmamazlık yapmadım
00 Yorumla
+1 yılBenimde esim ayni senin kocan gibi... bi çözüm bulursan bana da yaz... bekar gibi mastürbasyon yapmaktan bıktım...
00 Yorumla
+1 yılBu konuştuğunuzda eşin ne diyor
Neden yapmak istemiyor
Daha yeni evlisiniz sizin her gün yapmanız lazım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani çok yorulduğum zamanlar ama eşininki kadar uzun değil 3 gün falan tabı eşim isterse yine yaparım ama benim hatun da çok istiyorsun diyor bana demekki denge olmuyor hiçbir zaman esin bir doktora görünsün bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalayına verdiği parayı unutamamıştır belki buda psikolojik etki ediyordur
ya da erken. b. maya vaşlamıştır seni tatmin edememekten korktuğu için hiç bulaşmıyordur tonla sebep olabilir bunu anca eşin bilir00 YorumlaHayır 2 ay öyle isteksizlik normal değil biriyle olma ihtimali var mı
012 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyor. Zaten bir gece uyandım her şeyini karıştırdım hiçbir şey çıkmadı çok utandım sonra yaptığımdan. Aseksuel olabilir diye düşünmeye başladım
Soran+1 yılKendisi metin yazarı evden çıktığı yok 1 aydır
Soran+1 yılNasıl aldaticak beni
Soran+1 yılBana söylemediği bir şey olduğu kesin de
Soran+1 yılAldattığını düşünmüyorum
Soran+1 yılBeni istemiyor desem o da değil her gün sarılıp öpüyo iltifatlar ediyor
Soran+1 yılAnlamıyorum ben gerçekten aklım almıyor artık
Soran+1 yılSordum bunu da sen gördüğüm en güzel kadınsın böyle şeyler sakın düşünme dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbalayında da çok az olmuştur. bence sen ilaç falan alsın. bırak kalbi götürdüğü yere kadar. senin içinde ihtiyaç.
00 Yorumla Bir şok mu yaşadı acaba ya da balayinda çok mu zorladı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kötü bir durum, adına çok üzgünüm.. Kötü ihtimalleri es geçmek isteyerek şunu öneririm ki; muhakkak sorunun ne olduğunu keşfedip bu sorunun üstesinden gelmelisiniz destek alarak..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir sorunu olmalı yoksa senin yaptıklarının karşısında hiç bir şey yapmadan duran bir erkek kadına karşı zaafı olmayan erkektir erkek erkeğe zaafı vardır bunun başka açıklaması yok yani
00 Yorumla
+1 yılKalbi hastaysa sakın kullanmasın kocan gider. Ona söyle istiyorum de
00 Yorumla
+1 yılAklı fikri cinsellikte olan kadınları anlamıyorum, sarılıp uyumak yetmiyor.
09 Yorumla- +1 yıl
Pwpwpp ben yazcaktim hemcinslerim bazen cinsel obje olarak gorulmek istiyo her iki cisinde cinsellige duskun olani asiri itici
- +1 yıl
Nice kızlar tanıdım erkek dokunmadi diye giden ancak hep erkeğe yüklenirler söylenen erkekler ama kadınlar da az değil aşk sevgi alakası yok varsa orada
- +1 yıl
Beynim bulandi kafa calismiyo bidaha yazsana
- +1 yıl
Kadınların aklı fikri belden aşağıda Türkçesi 😅
- +1 yıl
Abartma erkekler kadar degil olamazda
- +1 yıl
Tanıdığım kadınlar neticesinde böyle, abartma yok aşkta abartirim sevgide başka bir şey de abartmam😊
Erkeklerin ki balon boş 😅laf söz onlar anca icraat sıfır genelde - +1 yıl
Biz senle anlasamicaz cok karisik yaziyon yine anlamadim pwpw
- +1 yıl
Canın sağolsun iyi geceler
- +1 yıl
Iyi geceler
+1 yılSakince konuşmayı dene belki psikolojik olarak stresli bir dönemdedir
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten her gün konuşuyoruz ama bu konuları konuşmuyoruz artık aramızda bir sınır oldu. Geçen liseliler gibi öpüştük sonra durdu bana sarılıp uyudu
Soran+1 yılBeni istemiyorsan begenmiyorsan söyle dedim binlerce kez ısrar ettim ama yok diyo saçmalama çok güzelsin vs övgüler yağdıriyo o zaman sorun ne diyorum konuyu gecistiriyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üzüldüm ya tövbe Estağfirullah siz nasıl evlendiniz hiç tanımadın mı
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ya Allah şifa versin dostlar. Eşinle aranızda yaş farkı mı var?
Soran+1 yılBen 22 o 23 1 ay sonra 24
Cevap sahibi+1 yılO da gençmiş ya burada 23 yaşında kızlar 35 yaşında eşim var diye soruyordu dün öyle bi şeyse dedim. Neyse inşallah çözüm bulunur 💙
Soran+1 yılTeşekkür ederim o iyi olsun da hiçbir şeyin önemi yok
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kalbinden hastaysa belki de bundan korkuyordur. Kötü bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidin belki kalp probleminden dolayı olabilir kullandığı bir ilac falan varsa onun etkisi olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Rabbim ramazan ayı hurmetine şifa versin inşaallah sağlıklı güzel günler dilerim ikinize de
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşiniz gücünüz seks, cinsellik başka şey düşünmez misiniz? Siz kadın kısmı ne zaman bu duruma geldiniz, ne ara bu kadar azdınız?
018 Yorumla- +1 yıl
napsın kocasıyla okey mi oynasın bu nasıl mantık
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí Yeri gelince okeyde oynayacak, sebil mi bu? Terkosa mı bağlı sanıyorsunuz? Her erkek bir değil. Ne diye zorluyor? Akışına bırakmak lazım, zaten vakti gelince erkek halleder ;)
- +1 yıl
yapamıyorsa ne diye evleniyor sevgili olarak kalsın işi o
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí 😂 😂 💦 Sen evliliği sadece seks olarak görüyorsan lütfen hiç evlenme abicim 😎
- +1 yıl
onu bile yapamıycak erkekle zaten ne evlenirim ne de sevgili olurum arkadaş olur ondan anca
- +1 yıl
evlilikte cinsellik ve çocuk yapmak için vardır yoksa imza atmanın bir mantığı yok
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí Evlenip kocandan sıkılınca görürüm seni 😎 cinsel ilişkiye girmemek için kirpiklerinin dibi bile ağrır. 😂 😂
- +1 yıl
sıkılırsam boşanırım o da dert mi
- +1 yıl
sonsuza kadar evli kalıcaksın diye bişi yok sonuçta
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí Çocuk yaptıktan sonra öyle sıkılınca boşanamıyorsun ;) çocuk babasını istiyor. Cici anne/baba sıkıntı olabilir, o yüzden kadını/erkeği veya daha açık ifadeyle seksi iyi ayarlayıp b*kunu çıkarmadan yapacaksın ;) kapiş?
- +1 yıl
gayet de kolay boşanılıyor hiç öyle çocuk diye bahane bulmaya gerek yok insan herşeye alışır anne mutsuzsa çocukta mutsuz olur
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí Bekara karı boşamak kolay derler 😂 😂 🤣🤣
Boşanmak elbette çok kolay iki taraf anlaşıp protokol hazırlayıp mahkemeye başvurunca tek celsede biter o evlilik ;) benim kastettiğim şeyin bu olmadığını anlamadıysan zaten kime ne anlatıyorum ki!- +1 yıl
sende benim dediğimi anlamamışsın çocuk mutsuz olucak diye neden 2 kişi mutsuz olsun tek hayatı çocuktan ibaret değil insanların
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí Az önce seks ve çocuk diyordun Ne oldu vaz mı geçtin? 😂 😂 🤣🤣 okey oynamaya mı karar verdin?
Bak nasılda doğru yola geliyorsun ;) ama biraz uğraştırıyorsun 😎- +1 yıl
tamam işte seks yoksa boşanırsın başkasıyla olursun ondan da çocuk yaparsın
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí Sen şimdi alev aldığın için seks seks diye kuduruyorsun ;) evlenip sekste bir bok olmadığını anlayınca dediğime gelirsin 😎
- +1 yıl
alakası yok o zaman neden evleniyim evlenmeden aynı evde yaşarız olur biter
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí Gene mi olayı sekse getirdin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık sana ya. Problem etmezsen ikinci birini benle zaman gecirebilirsin
020 Yorumla
Soran+1 yılSg
Cevap sahibi+1 yılSana saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.. Ama sen çirkince karşılık verdin. Herkesinki ihtiyaç hanımefendi bekarım ve bir problem yok benim icin. Umarım kocanız sizi s! kebilir bb
Soran+1 yılİt soyu
Cevap sahibi+1 yılHakaret ederek bana bi zararın dokunmuyor. Gerçekleri konuşunca zoruna neden gidiyor ki. Kocası yeterli olmayan kadınlar aldatıyor sanki bilinmedik sır
Soran+1 yılBen o kadınlardan SG sapkın serefsiz
Soran+1 yılO kadınlardan değilim
Cevap sahibi+1 yılDeğilsen hayır de geç neden bana hala hakaret ediyorsun ki. Hayır desen tek kelime yazmazdım zaten. Hem hiç bi erkeğin Oy le bi donemi yok kocanın pili bitmiş geçmiş olsun
Soran+1 yılSG yorum yazma
Cevap sahibi+1 yılYorumumu silebiliyosun sil. Kızgınlığın s! kilemediginden bu saldırgan tavrı nerde olsa tanırım. Derdinin devası bende ama neyse. Sil yorumumu
Soran+1 yılAllah'ın abaza dayısı SG başka yerlerde ağzının suyunu akıt
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım be
Cevap sahibi+1 yılGayet yakışıklı iyi biriyim. Ama istekli olmam sucmu
Soran+1 yılLütfen sus artık
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama hanımefendi ama ben gizlilik içinde işimi görür insanlara da saygı duyarım. Benim hayatım. benim zevkim... size de illa. yapalım demedim. Sustum peki
Soran+1 yılHangi cesaretle ilk başta bu kadar cirkinlesip sonra da kibarca sonlandırıyorsn mk
Cevap sahibi+1 yılCirkin olan sendin ben değil ki. Bana göre bunlar çirkinlik değil ihtiyaç. Bi kadını çok mutlu eder güzel bir seks. Ben de libidosu yüksek biriyim neden çirkin bisey diyosun ki ben de seni anlamiyorum
Soran+1 yılYa ben evliyim evliii etik mi bu yaptığın?
Cevap sahibi+1 yılEvli kadınlar başkaları ile birlikte olmuyor mu? Bu kadar aldatma olayı nerden çıkıyor? Bırak bu polyanna ayaklarını ya. Bizim adımız cıkmış
Soran+1 yılTamam sg
Cevap sahibi+1 yılBana sg yazıyosun ama cirkinlesmekten bahsediyosun. Cidden ben üzülüyorum cinsel hayati kötü olanlara. Kaba olma senin de hakkin güzel ve her gün cinsellik yasamak. Yorumumu silebilirsin kusura bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız diyeceğim ama kadın da yapıyor bende şahidim kendimden 😔😡😡
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBenim de karım yani yapmıyor 😡
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini tatmin edemiyor olabilirsin, aldatılıyor olabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBüyü olabilir! Sor bakalım seninle yatınca huzursuzluk oluyor mu? Ya da aldatıyor 😶
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle adamlar neden evlenip de bir kadının günahına girip hayatını mahvediyorlar bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen oyle olmasıda degisik bilmiyorum eger guzelsen oyle olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken bunun için vajinanda koku var mı ağır ama benim başıma geldi biliyorum soğutur insanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHasta ve zor demek ki durumu..
Yapacak bisey yok.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkaç yaşındasınız şu an ve en son birlikteğinizin üzerinden kaç gün geçti?
(Öneride bulunmamı istersen gece yatak odanızda hazırlan (sadece kendini değil oda ortamını da) gelince de açık söyle söyle şimdi yapalım diye)00 YorumlaDurum vahim benim sevgilim kucağıma oturcak dimdik olur alet:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGay olabilir mi acaba?
317 Yorumla- +1 yıl
Pwpwppw olamaz daha onceden iliskiye girmisler
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee ilişkiye girdi diye gay olmadığı anlamını vermez
- +1 yıl
Veriiiir o zaman biseksuel olur panseksuel olur o tarz aptalca seyler var ya onlardan olur
- +1 yıl
O zaman aseksuelde olabilir senin mantiga gore
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee o da olabilir
- +1 yıl
Neyse ne bir halt oluyor işte 😂
- +1 yıl
Wppwpw sesli guldum
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee dur bi de ben sesli güleyim puahh 😃 😃
- +1 yıl
Cok yasa wppww
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee ahahh sen de
- +1 yıl
O gozleri bana ver acayip kiskandim saclarini yolarim senin:'(
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee maalesef dostum o gözler bana lazım 👀
- +1 yıl
Oyarim o gozleri masallah tuuh
- +1 yıl
Tuba, senin görüşe yorum yapan pembelinin perde arkasında mavili olması çok muhtemel gibi geldi.
- +1 yıl
Aynen bi erkek icin yorum yapinca ya mavili ya trans oluyoz zaten dimi wppw
- +1 yıl
Ne tuhaftır, cehaletinde kendinle çelişiyorsun. Benim yazdığımı okuyacağına kendi yazdıklarına bak üslubuna bak , hatta son yazdığına bak. Üslup bastan sona kişiliğini tamamlayamamış, cehaletin gururu içinde bir fukara
- +1 yıl
Tamam kapa ceneni
+1 yılNeden ki acaba evliliğn nasıl gidiyor
15 Yorumla
Soran+1 yılEv arkadaşı gibiyiz
- +1 yıl
Bu durum cok kötü erken mi boşalıyor
Soran+1 yıl@xll0606 hayır erken falan bir durum olmadı balayında, 22 yaşındayım
- +1 yıl
Niye takipten ciktin canim sen @xll0606
+1 yılO kadar yapmizken aç pe. nisi içine al
25 Yorumla- +1 yıl
Yug
- +1 yıl
@kirkhmt geçmiş olsun
Balayınca ilaç kuĺlanmıs olabilir.
20 YorumlaBunu bize değil kocana sorsana
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil. Bi sorun var.
20 Yorumla
+1 yılSertleşmiyor mu? Giremiyor mu artık?
020 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumadan yorum yapma ya
- +1 yıl
Okudum. Benim ne kadar anladığım senin ne kadar anlatabildiğine bağlıdır. Kocanla neden 2 aydır beraber olamadığını yazmadığın için sana soruyorum. Sertleşmiyor mu? Niçin ilaç verdiler ve verilen ilaçı neden kullandırmıyorsun sen doktormusun? Kullanmayacağın ilaç için neden doktora gittin? Soru sormakta zeka işidir.
Soran+1 yılDoktora falan gitmedim çevrem önerdi ben de kullanmıyorum
Soran+1 yılBence senin anlama problemin var
Soran+1 yılOkuyup anlamakta zeka işidir
- +1 yıl
Adamın penisini kendine kaldıramıyorsun. Bu dırdırınla adamıda soğutmuşun kendinden. Koca karı ilaçlarına devam ed. Basbaya adamın penisi sertleşmiyor. Etek giydir evlere temizliğe gidin birlikte. Sende Dido kullan kendine. Titreşimli ve titreşimsiz ile boy ve çap ölçüleri seçeneklerim var. Hahaha 😂🤣😅
Soran+1 yılSG yorum yazma
Soran+1 yılBeyin fukarası
- +1 yıl
Cevap vermek zorunda değilsin be-yinsiz
Soran+1 yılEn son sen yazmak zorunda değilsin mağara adamı
- +1 yıl
Kocanın doğum günü yakınsa ya da babalar gününde strapon hediye al. Hahaha
- +1 yıl
Sen yanıksın şu an saldıracak yer alıyorsun. Alo 110 arayabilirsin.
Soran+1 yılKoca karısı ilacı kullanmadım hiç ayrıca dırdır yapmıyorum sadece sorun ne onu anlamaya çalıştım toplasan 2 3 cümle ötesine geçmez. Senin gibi sapkın insanlar olmadığımız için sana garip geliyor olabilir. Biz aşığız ve bunu bizim için olmazsa olmaz değil de bir problem olarak görüyoruz. Zaten ilk sorduğun sorular ne kadar iğrenç bir spik olduğun anlaşılıyor. Abaza dayı enter
Soran+1 yılİnsanlar cinselliğiyle kadın ya da erkek olmuyor cahil pic kurusu seni
- +1 yıl
Özgüvensiz seni gizli üye olarak devam ed.
- +1 yıl
Pic kurusu arıyorsan kocana, babana ve kardeşine bakacaksın. Kişi kendinden bilirmiş işi. İtfaiye hortumu girse senin ateşin zor söner.
Soran+1 yılAptal ya. d burada gizli üye olmam beni özgüvensiz mi yapıyor sizin gibi sapiklardan korunuyorum bu şekilde abaza bunak
Soran+1 yılSadece kocama olan ateşim var sen ve senin ailen gibi namussuz değiliz pic kurusunu geri sana ithaf ediyorum
- +1 yıl
Namuslu olsan 2 aydır kocanın s*kemediğini burada anlatmazdın. Sen de namus olsa kocanın sertleşmediğini burada sormak yerine uruloji plokliniğine götürürdün. Sende namus olsa çevrene anlatım ilaçlar almazdım. Senin namusun şu an ortalıkta dolaşıyor. Ananda ve babandaki gördüğün namus bu olsa gerek. Burada çok sa-lak gördüm ama senin gibisi ilk defa. Senin bir sonraki sorun beni kim yapar olacaktır. Ha-yvan seni o-rosbu
- +1 yıl
@secilya035 okuyup anladığını düşünüyor musun oyuspucocugu kızın üstüne gitmişsin ama bence senin yedi sülalende bu kız kadar namuslusu yoktur
+1 yılYapmış ve vazgeçmiş gibi. Geçmiş olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Umduğu gibi değilmiş demek ki
Soran+1 yılOf
Soran+1 yılBalayında gayet iyiydik aşırı hem de
Soran+1 yılOnun da keyif aldığını gördüm
- +1 yıl
Boşanıp tekrar balayı falan deneyin o zaman. Evliliği kurtarmaya çalışın yani
Soran+1 yılNe diyorsun abi ya
- +1 yıl
Balayı Büyüsü yapmışlar. Hocaya gidin
Soran+1 yılÇok komik
Bence oturup konuşun bir sebep nedir diye?
00 Yorumla
+1 yılHard Olmasada Soft Yapabilirsiniz
00 YorumlaGeçti artık hevesini aldı sen bir tertipsin artık
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir hatun bulup evlenemedik be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ya da vurdur birine
00 Yorumla
+1 yılKendisi ile bu konuyu konuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılacaba begenmedi mi istediği gb olmadı mı
00 Yorumla Peki balayına nasıldı günde kaç yapıyordu
01 Yorumlakocan yapamıyorsa ben yardımcı olmak isterim
06 Yorumla- +1 yıl
Ne igrenc bi yorum ya senin karina boyle yazilsa hosuna gidermi pislik herif
- +1 yıl
Iyi bari farkinda olman guzel en azindan degistirebilirsin bu pis dusuncelerini
- +1 yıl
Cok yanlis zamanda dogmusun abi
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Çok üzüldüm adına 😿sorunu açıkça sormalısın
00 Yorumla
+1 yılHeyecanı kalmamış olabilir mi?
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat