Eşimle alakalı bir durum değil beni en az 2 kere rahatlatmadan kendi rahatlamıyor asla ama ben bitince onu yine arzuluyorum yeni evli de değiliz nerdeyse 6 yıl olacak evleneli ama durumlar böyle ve bundan rahatsızım artık geçsin istiyorum psikolojik bir şey olabilir mi? veya bunun için kime gitmem lazım? Genel seks istemek de değil aslında bu sadece eşimi istiyorum o kadar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
1 yılSen kadın olarak istenildiği gibisin benim karımda 5-6 ay yapmasa aklına gelmiyor zorla istiyorum artık dayanamaz duruma geliyorum yani olduğun durum olması gereken en iyi durumda
02 Yorumla
Soran1 yılYa evet güzel bir durum ama bazen ikimiz de çalıştığımız için yorgun oluyoruz o yüzden fazla yapamadığımız oluyor bi noktada doymak doyabilmek gerek
- 1 yıl
Aslında tam tersine onu enerjiye çevirebilmek gerek ben yorgunluk atabilirim onunla doymak kavramı aksine hiç doyamadan lüks eden istekle devam etmek daha hoş
En İyi Cevaplar
Adamın kökünü mu kurutucan bu ne böyle sjsjjss
Sonuçta senin eşin o, arzulamanın nesi kötü.
Bu iyi bisey bence. Tabi onun da bu noktada bi şikayeti yoksa, böyle devam edin işte..
04 Yorumla
Soran1 yılYa şikayeti yok ama ikimiz de çalışıyoruz ve zaman zaman fazlasına enerjimiz kalmayabiliyor o yüzden bu çok arzulama konusu sıkıntı olmaya başladı ne olursa olsun bi noktada doymak gerekiyor
Soran1 yılTeşekkür ederim bu terapist işini araştırayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılValla eşinle konuş yapabildiği kadar yapsın gadası
10 Yorumla Ne güzel ya ben eşin yerinde olabilsem keşke. Biz de 8 yıllık evliyiz benimkinin pili bitmiş vaziyette benim zorumla giriyoruz yatağa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin gibiler var seni köle gbi kullanacak. Harika bir kadınsın aslında ama eşinde senin kadar arzuluysa. Bence farklı yerlerde yapın sürekli heyecan verici yerlerde vs ve farklı seyler dene
13 Yorumla
Soran1 yılYa eşim de benim kadar istekli ve bu durumdan rahatsız değil ama bazen çok yorgun oluyoruz ikimiz de çalıştığımız için
Cevap sahibi1 yılYorgun olsan bile canın istiyor dimi. Seni genelde hep fantezi üretip doyurması lazım. Hiç standarta bağlamamalı. Çok fantezi deniyor musunuz
Soran1 yılDeniyoruz aklımıza geldikçe ama sorum bu değil sadece bu durumun normal olmadığını düşünüyorum ve nereye gitmeliyim bilmiyordum öğrendim diğer görüşlerde
Gizli Üye(18-24)1 yılGayet normal bişey annemlerde gece ayri sabah ayrı yaparlar
10 Yorumlaİkinizde durumum tadknı çıkartın bu bir sorun değil
02 Yorumla
Soran1 yılBu kadar fazla istemek normal gelmemeye başladı
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHanımefendi yaşadıgınız klitoral orgasm bu yüzden doymuyorsunuz anlık rahatlar sonra yine istersiniz asıl olan vaginal orgasmdır bunu yaşan kadın hem bedenen hem ruhen doyar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCok darlarsin sen adami
Cocuk yapin azalir
Adam seni oralla mi bosaltiyor
05 Yorumla
Soran1 yılHayır o bu durumdan fazlasıyla memnun ama bazen yorgun oluyoruz. Çocuk şu an düşünmüyoruz erken evlendik zaten tadını çıkara çıkara yaşayalım istedik bu yaşları... Sadece oralla değil değişiyor
Cevap sahibi1 yılKlitoral oluyosundur 2 kez falan baska yolu yok
Icinde uzun kalamaz
Soran1 yılNeden uzun kalamaz
Cevap sahibi1 yılVajinal. orgazm edemez
Soran1 yılPekii
Bence sen destek al. Sorunun sende olduğunu bilmen güzel bir şey bence.
06 Yorumla
Soran1 yılEvet bende olduğunun farkındayım ne kadar sevdiğin bir şey bile olsa bir noktada doymak gerekir
Soran1 yılYa aslında benim amacım rahatlamak falan değil sadece eşimi fazla istiyorum ve bunun için kime gitmeliyim
Soran1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)1 yılSen çok isteklisin seni anlıyorum aynı durum bende de var her gün defalarca yapmak istiyorum ama ona yapacak çokta bişey yok mastürbasyon yapabilirsin ama tam anlamıyla aynı zevki vermiyor ne yazık ki ama yapabileceğin en iyi şey bu gibi
09 Yorumla
Soran1 yılİşte demek istediğim aslında rahatlamak değil eşimi arzuluyorum ne kadar yapsak da geçmiyor
Cevap sahibi1 yılEşini arzuluyorsun muhtemelen gün içinde arada da olsa 5 den fazla yapsanız ve ön sevişmeyi uzun tutsanız işe yarayabilir birde içine gidrikten sonra 30 dakika falan boşalmadan yapsanız sende rahatlarsın
Soran1 yılBazen çok yorgun olabiliyoruz ikimiz de çalışıyoruz
Cevap sahibi1 yılİkinizin izinli olduğu bir gün bunları yapabilirseniz sende tatmin olmuş olursun
Soran1 yılDeniyoruz
Cevap sahibi1 yılDenediğiniz de ne oluyor muhtemelen eşin yapamiyordur ne yazık ki evliliklerde genelde bir taraf çok istekli olurken değer taraf o kadar istekli olmuyor
Soran1 yılEşim de bu durumdan rahatsız değil kendisi de çok istekli ama sorum bu değil onunla alakalı bir problem yok sorun benden kaynaklı normal bir durum değil bu ve kime gidip konuşmalıyım bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılEğer eşinde istekliyse senin istediğin kadar yapın ne olacak ki ve uzun seks yaparsanız emin ol doyarsin ben kendi adıma bir kadın yapma diyene kadar yaparım ve bir kadın genel olarak içine girdikten 40 dakika sonra kuruyor zaten
Soran1 yılAnladım teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha yenisiniz ki normal
12 Yorumla
Soran1 yıl6 yıl olacak
Cevap sahibi1 yılNormal yeni
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak bugünlerin tadını çıkarın diyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bende eşimin bana karşı böyle olmasını isterdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılGeçer bu yaşlar böyle
10 Yorumla
1 yılGeçmesi iyi değil zaten bu arada adınız hatun mu
07 Yorumla
Soran1 yılHayır değil neden
- 1 yıl
Bi konuştuğum evli vardı baya uzun süre konuşmuştuk onun da libidosu yüksekti o yüzden merak ettim
- 1 yıl
Konuşuyorduk her şeyi onu özledim ya
Soran1 yılBen kimseyle konuşmadım buradan konuşmam zaten
- 1 yıl
Anladım yine de yardımcı olmak konuşmak isterim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sorun yok
Soran1 yılSağolun teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim hep burdayım bekliyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılcinsellik budur
daim olsın11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılmaşallah cane
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSağlık olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılbende tedavılık bır urum yok gayet guzel bır durum
04 Yorumla
Soran1 yılSıkıntı oluyor ya bazen çok yorgun olabiliyoruz ikimiz de çalışıyoruz çünkü
- 1 yıl
zaten uyumunuzan kaynaklı bır durum baskasıyla yapsan bu sekılde olmaz dıye dusunuyorum ten uyumundan kaynaklı
Soran1 yılEvet kesinlikle ondan dolayı
- 1 yıl
sıkıntı yok guzel bır uyum yakalamıssınız dengenızı koruyun yeterli
Yani sadece kendini dusunuyorsa zor isi
010 Yorumla
Soran1 yılDetayı okusanız anlarsınız aslında
Soran1 yılÖnemli değill
Soran1 yılÇünkü ikimiz de çalışıyoruz zaman zaman enerjimiz kalmayabiliyor ama ben hep arzuluyorum onu ve bir noktada doymak gerek
Soran1 yıl27 yaşındayız ikimiz de
Soran1 yılHayır teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılDevam edin yine
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım