ben masta çok bağımlıyım her gün yapıyorum. cinsel ilişki hayatım var ama çok sık yapmıyoruz. cinsel ilişki sırasında çok ıslanamıyorum çok zevk alamıyorum bu nasıl geçer? mastürbasyon yapınca klitoral orgazm oluyorum ama cinsel ilişki sırasında vucudum çok az sıvı salgılıyo nasıl geçer lutfen yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayMastürbasyona çok alıştığın için ilişki sırasında vücut uyarılmayı hafif buluyor. Sen her gün klitorini sert uyarıyla boşalttığın için beynin ilişkiyi “yeterince hızlı zevk veriyor” olarak kodlamıyor. Bu yüzden geç ıslanıyor ve tam zevk alamıyorsun. Mastürbasyonu azalt ya da daha yavaş yap, sert sürtünmeden uzak dur. Bedenini ilişki uyarısına yeniden alıştır. Ön sevişmeyi uzun tut Dudaklarınla kulak, boyun, göğüs uçları… klitorine nefesinle dokun. Sen doruğa yaklaştığında vajinan daha sıcak ve kaygan olur. İlişki sırasında klitorini ihmal etme Parmağıyla bastırsın, diliyle gezsin ya da sen pubik kemiğine sürtün. Penetrasyon tek başına çoğu kadını tatmin etmez. Kuruyorsan su bazlı kayganlaştırıcı kullan; hem hisleri artırır hem seni rahatlatır. fantezi kurmaktan çekinme, gözlerini kapat ve mastürbasyon anlarını hayal et. Kontrolü bırak. Birkaç hafta içinde vücudun yeniden eğitilir; daha çabuk ıslanır, ilişki sırasında klitoral orgazmı aratmayacak şekilde tatmin olursun. Unutma, sorun sende değil, alıştığın uyarıda.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Mastürbasyonda alıştığın uyarım şekli çok spesifikse, ilişkide aynı yoğunluğu yakalayamaman normal; bu bir bozukluk değil alışkanlık meselesi. Mastürbasyon sıklığını azaltıp ön sevişmeyi uzatmak, klitoral uyarımı ilişkiye dahil etmek ve gerekirse kayganlaştırıcı kullanmak genelde fark yaratır; yine de zorlanıyorsan bir kadın doğum uzmanı ya da cinsel terapistten destek almak iyi gelir.
00 Yorumla
Bu kadında da erkekte de aynı sonuç veriyor... p*rno izleyip ya da normal mastürbasyonu çok yaparsanız, elinize ve kendinizi uyarma şeklinize alışırsınız. Böyle olunca da seksten zevk almazsınız. p*rno ve mastürbasyonu şuanki yaptığın sıklığın yarısına indirmen, hatta yarısının da yarısına, mümkünse hiç yapmayacak seviyeye indirgemen gerekiyor
04 Yorumla
Soran1 yılazaltmaya çalışıyorum normalde günde 2-3 kere yapardım şimdi yapmayalı 4 gün oldu çok zorlanıyorum ama yapmıcam
Soran1 yılevet aşırı zor ve yapmayınca ufak bir şeyde tahrik olmaya başladım bir seyle ugrasmayi biraktigim an aklım direkt orada bi sekil hallolcak artık
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mastürbasyon bağımlısı olmanın da böyle bir riski var. Klitoral orgazma kendini o kadar çok alıştırmışsın ki, vajinal orgazm olamıyorsun. Mastürbasyonu bırakman gerekir. Zamanla düzelir umarım...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
50Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Mastı bırak önce bi sakince köşeye. Sonra orala önem vererek devam edin. Gerisi gelir. Çünkü tahrik noktan o bölge.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende aynen senin gibiydim eşimle yaşıyorduk bu sorunu ama şimdi biraz daha iyi olduk bazı şeyleri değişerek sizde öyle bir deneyebilirsiniz
01 Yorumla
Soran1 yılnasıl daha iyi oldunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılİyi de bunu yapcak olan erkek arkadaşın. Yani senin bişey yapmana gerek yok. Kadın kıvama gelmez. Erkek onu kıvama getirir
10 Yorumla
1 yılönce uzun bir oral seks peşine ise 40 45 dk içinde kalacak bir erkek seni her türlü orgazma ulaştırır
10 Yorumlaçeşitli fanteziler deneyebilirsiniz. madem masta alışıksın, partnerinin karşısında yapmaya başlayabilirsin mesela.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKnk elinle kurcalamayı bırak sonradan isticen zaten yrak ymk
02 Yorumla
Soran1 yılsurterek bosaliyorum amim her saat rock! istiyor ama bosalcak kadar zevk almiyom iste
- 1 yıl
Knk o zaman malafata sürt nerelisin sen 😀
1 yılBazı mastlar seksten daha zevkli olabiliyor
011 Yorumla
Soran1 yılher mastürbasyon seksten zevkli olmasın ya
- 1 yıl
Her masturbasyn olmaz zaten , bazı mastlar sadece birikmişi atmak için bazı mastlar zevkine yapıp aşırı zevkli olur
Soran1 yılben onu yasayamiyorum her mastürbasyon seksten daha cok zevk veriyor ama seksten zevk almak istiyorum 3 gündür bıraktım bi yere sürtmek çok tatlı geliyo ama yapmıcam
- 1 yıl
Gerçek seksi yaptın mı hiç?
Soran1 yılyaptım ama boşalacak kadar zevk almadım
- 1 yıl
Bilen biriyle yapmamışsın ben genelde oral yapınca ağzıma boşalıyorlar , ama sekste de bi posta boşaltıyorum
Soran1 yılsen kaç posta atıyosun
- 1 yıl
Bi posta oral ile boşaltma oluyor sonra iki posta üst üste , dinledikten sonra 2 ya da 3 posta daha yani bi gecede 5-6 posta ama rekorum 9-10 idi bi kız beni çok azdırmıştı sabaha kadar yapmıştım
- 1 yıl
Sen kaç posta istersin?
Soran1 yılkarşı taraf tükenene kadar devam etmek isterim
- 1 yıl
Offff senle ne sevişilir sabaha kadar pompalarım ben senin gibi istekli bir kızı
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şöyle hassas noktalarımla çok iyi ilgilenmek ve çok iyi oral yapmak lazım sana. Çok iyi hazırlanman lazımmmm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılYeterince mutlu olursun da o da karşındaki kişiyi yorar bence biraz zaman bırakmak lazım her gün değil de ara ara yapmaya çalış
00 Yorumla
1 yılmastürbasyon bağımlısı olmuşsun sanırı.
Neden daha sık yapmıyorsunuz02 Yorumla
Soran1 yıluzakta olduğu için sık yapmıyoruz evet mastın zevkine alıştığım için seks çok zevk vermiyor
- 1 yıl
Partnerin önsevişmeyi uzun tutsun ve sende mastürbasyon yapmayı azaltmaya çalış
Getçi canın isteyince insan tutamıyor kendini 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zamanla odaklanarak daha iyi boşalabilirsin. Masta alıştığın için tam odaklanamazsın
02 Yorumla
Soran1 yılmastı bıraksam boşalır mıyım bu durum beni çok üzüyo
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişmeyi uzun tutman gerek. Birde birleşmek için acele etmeyim iyi bir keşif sonrası birleşme yaşaman gerekiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılsürekli mastürbasyon yapmay ıbırak azalt baya azalt yoksa gerçekte alamazssın zevk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. masta bağımlıysan cinsel ilişki seni tatmin etmez mastı bırakman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılpartnerinde sorun var gibi ön hazırlığı ya kısa tutuyor ya hiç yapmyor
00 Yorumla
1 yılOn sevisme ve birbini opme emme uzun olmali ya da yanlis secimler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki öncesi bir iki gün madt yapmak sulanirda zevkle alirsin
00 YorumlaAynı sorun erkeklerde de olabiliyor.. kendini masta alıştırmışsın.. çözümü yok değil..
00 Yorumla
1 yılBu senin hatan değil arkadaşım sevgilinin hatası. Beceremiyor bu işi. Belkide ince sana yetersiz geliyor bilmiyorum. Ama ince olsa bile farklı seylerle seni zirveye çıkarır. Aşık değilsen bence başka bir sevgiliye bak
02 Yorumla
Soran1 yılzevk var ama ıslanamıyorum bir şey içimdeyken nasıl boşalcağımı bilmiyorum
- 1 yıl
Bunu bilmen gerekmiyor. Erkek bu konuda iyi olsa o içindeyken nirvanaya çıkarsın. Yanlış ellerdesin sanırım
Yani partnerin sanırım biraz bencil sadece kendi rahatlığına düşkün
00 Yorumla
1 yılMstrbsy u bırak partnerinle otur konuş nelerden tahrik olursun neler yapmak veya kendine yapılmasını istersin, işi biraz fanteziye dökün zamanla düzelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılPartnerinw söyle daha düzgün yapsın beceremiyor demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOn sevısme ve oral cok onemlı ıcındeyken o esnada klitorisi de uyarsın elıyle daha cok ıslanmana ve zevk almanı saglar bu
03 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilişki öncesi bol bol okşayın sonra ilişkiye girin ilişki esnasındada okşayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılMasayı bırakman gerekli İlişkide sana özel davranmak gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinselliği sevişerek klitorisini yalatarak yaşa
Zaten sevişmek zevklerin en mükemmeli00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİslanmalısın ve istediğin şeyleri yapmalı partnerin.
00 Yorumla
1 yılPartnerine söyle seni iyice yalasınn her yeriniii sonra üzerine çıkıp içine girmeden sürtünsünn klitorisini ezsin penisiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişmeyi kısa tutmayın. Sevişmekten çekinmeyin. Seks girip çıkmaktan ibaret değil. Bir birinizden utanmayın.. Fantezilerinizi sınır koymadan yaşayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPartnerine söyle o esnada klitorisi de uyarsın , zor bir şey değil
31 Yorumla- 1 yıl
Harika
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılanal yap düzelir çözüm bu dene
02 Yorumla
Soran1 yıldenedim bi ise yaramadı
- 1 yıl
ilginc
1 yılMastı acilen bırakmalısın
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tut zamanla olacak💋💋💋😃👣👣
00 YorumlaPartnerin arada elini falanda kullansın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ön sevişme uzun olsun
00 YorumlaMasti bırak alisirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 578 cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon i bırak yoksa zevk alamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAz sivi geldiginden on sevisme uzun sürmeli
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayPartnerin oral yapıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeterince ilgilenmiyo demekki partnerin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Vücudu çok alıştırmamak gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyice sevişmiyor musun yoksa
00 Yorumla
1 yılDoğru partner değildir senin için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Masta alılmışssım
00 Yorumla
1 yılİlişki öncesi önsevişme yapın ve sevgilin okşasın
00 YorumlaPartnerın yapamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsenin adına üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖn sevisme cok önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPartner degis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZevk aldigin biri degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBüyük sorun
00 Yorumla Esc ol
02 Yorumla
Soran1 yılçok istiyorsan sen ol konu bu değil
1 yılNofap basla
02 Yorumla
Soran1 yılise yarıyor mu
- 1 yıl
Duzenli yaparsan yariyo ya da en azindan p0rn0 izlemeyi birak
1 yılZamanla alınıyor
00 Yorumla
1 yılMastı biraz azalt