Arkadaşlar libidosu çok yüksek biriyimdir, ama çoğu seks sırasında ıslanmıyorum. Haliyle zevkte alamıyorum. Bazı ilişkilerimde ıslanıp zevk aldığımda oluyor ama orgazma ulaşamıyorum. Bazen erkek boşalsada bitse diyorum içimden. Oysa arzuları fantezileri olan libidosu yüksek biriyim sevişmeyide seviyorum. Neden böyle oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÖncelikle, bu tür tecrübeler yaşamanın çok normal olduğunu bilmelisin. Arzuların yüksek olması, vücudunun her zaman aynı tepkiyi vereceği anlamına gelmez. Zihnin cinselliği arzulasa da vücudun buna her zaman hazır olmayabilir ve bu, çoğu kadının deneyimlediği bir durum.
Vücut ve zihin uyumunu artırmak için öncelikle kendini keşfetmeye yönelik bazı adımlar atmayı düşünebilirsin. Kendinle vakit geçirirken, hangi fantezilerin veya hangi duyguların seni gerçekten uyardığını gözlemlemek, cinsellik sırasında zihinsel olarak daha fazla konsantre olmanı sağlar. Bu da vücudun tepkilerini olumlu etkileyebilir.
Orgazma ulaşamamak veya yeterince ıslanmadığını hissetmek de çok yaygın bir durumdur. Bu, bazen zihinsel bir engelden kaynaklanır; cinselliğe dair bir beklenti veya baskı hissetmek, bedenin daha rahat hissetmesini zorlaştırabilir. Cinselliği sadece sonuca ulaşmak için değil, anın tadını çıkararak yaşamayı hedeflemek, kaygıyı azaltarak bedensel hazza odaklanmanı sağlayabilir.
Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa veya çok sık tekrar ediyorsa, bir uzmandan destek almak da seçeneklerden biri olabilir. Cinsellik, tamamen kişisel bir yolculuktur ve bedeninin tepkilerini, ihtiyaçlarını keşfetmek zaman alabilir. Kendine bu konuda nazik davran ve deneyimlerinin seni tanımlamasına izin verme; bu süreçte özgüvenini desteklemek, kendi cinsel tatminine ulaşmana yardımcı olacaktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılSorunu kendinde arama sorun sende değil partlerlerinde tek yapman gereken dogru partneri seçmek yaninda rahat hissetmen kasmaman diliyle seni iyice hazırlaması yanlis secimler yapiyorsun belli ki
00 Yorumla
1 yılKonuştuğun kişide çekim hissetmiyorsan mutlak ondandır
00 YorumlaMerhaba, anlaşılan partner kaynaklı sorunlarin var, ya da bartolin bezlerinde problem var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Her durum yuksetmiyor seni belki bir şey olması lazım
00 Yorumla
1 yılSenin arzu ve fantezilerine çıkamıyorsa sende yeteri kadar zevk alamıyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılBirliktelik yaşadığın kişi duygularına hitap etmiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarsindaki okuz duygusuz biri olunca oyle olur. Sende sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBirdahaki sefere karşı tarafa bu durumu belirt ve bunun için çaba gösterin ama gorünüşe göre sorun sende galiba oral sekste falandamı hiç ıslanmıyorsun?
00 YorumlaTen uyumu bulamamışsın
01 Yorumla
Soran1 yılBazı partnerlerime yaklaşınca alev atıyorum bazılarında ise kupkuru kalıyorum can sıkıcı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılPartnerine bağlı bu sorun
13 Yorumla- 1 yıl
Demek öyle
- 1 yıl
@simaygzl35 aynen 😂
- 1 yıl
İyi bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBu tamamn erkeğin sorunu senle alakası yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. partnerinle alakalı seninle değil
00 YorumlaErkekten kesinlikle
Tecrubeyle sabittir00 YorumlaTen uyumun yoktur partnerinle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılyalattır iyi gelir
00 Yorumla
1 yılKısmet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYalamiyor mu hic
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsk yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBendede isteksizlik başladı nedense
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış kişi
00 Yorumla