4 senelik evliyim cinsel tatmin hiç olmadım eşimde de problem var erken boşalma sorunu ama onun dışında bende de bir problem var hiç olamıyorum bunun için nereye gitmeliyim ve sizce bunun çözümü ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evlilik psikoloğuna.. ablacım seks zihinde başlayan bi aktivite. ten uyumu sevgi arzu işin içinde olmayınca kadın için daha zor.. var olup da teslim olamıyorsan onun altında başka kaygılar yatıyordur... kendi kendine arzulandığın vakitler oluyordur o anda kendinle başbaşa kaldığında ne istiyor ne hissediyorsun onları bi düşün.. ayrıca haftada en az iki kez yapmıyorsanız erken boşalmanın üstesinden gelemezsiniz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler.
Sende sorun yok. Seni tatmin edemiyor. O yüzden senin değil onun tedavi görmesi gerek.
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler00 Yorumla
+1 yılErken boşalma olan yerde tatmin olman zor olur zaten. Bu bir süreklilik gerektirir. Bence sorun sende değil. Eşindeki sorunu gidermeye yönelik tıbbi destek alın.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşinde erken boşalma problemi varsa kendinde problem arama bence eşin tedavi olursa seni tatmin eder erken boşalan bir erkek karşısındakini tatmin edemez..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun çözümü piskolojik kadında heycan yüksek erkektede irade yüksek olmalı kadin fantazilerle erkekte kendini kaptirmayarak denemelerde ilerlemeli sen sanırım kilitoral bosalabiliyorsun sanırım çoğu kadın gibi sorun fazla mastürbasyon yaparak alışkanlıkla oluşmuş esin ise kaf
Aslında kurduğu fanteziler izlediği p*rno aşırı heycana gelmesinden kaynaklı canim00 Yorumla
+1 yıldaha önce çok mastürbasyon yaptın ise olabilir eşin tatmin yönünde başarısızdır yalamayı sevmiyordur değişik pozisyonlar da seks yapmıyor olabilir önce sanal seks yap olmadı doktora gidin
00 Yorumla
+1 yılCinsel terapistler var onlar yardımcı olurlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsel terapist diye mi araştıracak yoksa kadın hastalıklarına gitsem onlar yönlendirir mi
- +1 yıl
Bence direkt cinsel terapiste git. Sonuçta tek taraflı bir sorun değil bu.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunun seninle pek alakası yok erken boşalma derken kac dakika sürüyor yeteri kadar ıslanma veya istek arzu oluyor mu sende?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılgenel bir muane gerek ama on sevisme ve oral zevk islaklik yeterli durumda mi bunu bilmek gerek
00 Yorumla eşiniz ürolojiye gitsin siz de psikiyatriye bir danışın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceliği sana vermeli sana oral seks yapsın sonra vajinaya girsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba ben kadın doğum uzmanıyım dilersen elimden geldiğince yardımcı olurum
22 Yorumla
Soran+1 yılİyi olur
Cevap sahibi+1 yılçok geç yazdınız burada mısınız?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence önce bi benimle detaylı konuş ondan sonra karar ver :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence uzmanlardan destek al eşinin boşalma süresi nedir peki tam olarak
00 Yorumla
+1 yılTatmin olamayan kadın yoktur tatmin edemeyen erkek vardır... Ben böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapıyo musun
00 Yorumla
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin sana erkek mi yok
00 Yorumla
+1 yılEşin işi bilmiyor adamına denk gelememişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadın hastaliklarina git yönlendirler
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte en büyük sorun ama çözüm bende
00 Yorumla
+1 yılfanteziler deneyin veya roller yapin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi desemki gel bana :))) ayıp olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEsinde ne problem var?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErken bosalmaktan kastın kaç dakika?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora gittiniz mi
00 Yorumla
+1 yılTedavi görün.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa nereye gideceğini bilmiyorum ki
- +1 yıl
lanupsikoloji.com/.../5
Cinsel terapi alın.
Merak ettigim sorular var eger dinlemek istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Cinsel terapi almanız gerekiyor
00 YorumlaNe kadar suruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇift terapisti
00 Yorumla
+1 yılYalat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkenmi bosaliyir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi