Allahını seversen saka yaptığını söyle. Yaw bu gelenek değil diyorum. Bak şimdi, Düğünü yaptın nereye gideceksin? Eve dimi. Yap ya da yapma o işi. İlk gece gelenek değil yani. İlk defa aynı evi paylaşacağınız yani. Gelenek olmuyor bu. GELENEK DEEGILL.
Sabahı değil düğünde sen oynarken düşünüyolar bunlar akşam eve gidince şöyle böyle yapacaklar kesin diye 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Zaten kalmadık ki ilk gece bunu öncede zaten sevgililiklerde yaşıyolar.. sonra evleniyorlar.. tabi kide geneleme yapmıyorum.. yapanlarda vardı evliliğe saklayanlar ilaki vardır ve zaten onlarda baştacı yanii :)
Dedim ki benim için bekaret tabii ki de önemli bana göre nikahsız cinsel beraberlik doğru bulmuyorum inançları mı ters bir Müslüman için en büyük gunah zinadır
Benim için yanlış olduğu için yapmadım yani sırf hayatımda biri olsun diye sevgilim olsun diye sevgili yapmadım yoksa ilerki kocam için değil ilerki kocam sanki umurunda ilk elini tuttuğum erkeğin olması ilk öptüğüm erkeğin o olması temiz olmam o onun umrunda olması hiç sanmıyorum
Bak şimdi abimle yengemin düğünü oldu büyükler falan hepsi o gün evden gittiler ben kuzenim bir de ablam kaldık düşünsene yani kuzenim bana oradan diyor ki şimdi ne yapıyorlar elin zıbar yatsa ne yapıyorlarsa yapıyorlar Yengem üç gün odadan çıkmadı utanıyor kadın yani sonuçta ama eğer bu ilk gece saçma olmasabir de düğün geç saate kadar sürmüş oynamışlar yorulmuslar kadın düğünden sonra bir hafta hastalandı yani
Sonra herkes abi diyor ki sen ne yaptın kızım sen ne yaptın kız abin yemin ediyor vallahi bir şey yapmadım diyor yani halbuki kız yorgun Üşümüş hastalanmış yani işte saçmalık burada başlıyor
Basın açıklaması yapmasak da açık açık bu durum çevrendeki insanlara duyuruyorum böyle bir şey çok saçma olduğunu dile getiriyorum ha yapmak isteyene saygı gösteriyorum yapacak bir şey yok yapmak istemeyen de çok haklı hak veriyorum
Tamam da zaten herkes o gece yapmıyordur ki. O kadar yorgunluk üstüne yani. Ama sonuçta evliliğin getirdiği bir algı da var her toplumda. Sadece bizde değil bu. O gece ilk olmasa da yapılır görüşü.
evlenmeden once bı suru parametre var bekaretı alana kadar oral vs yaptık yetmedı bekaret geldı kondomla yaptık kondom zevk vermedı kondomsz yapmak heyecan vs olayları baskaydı evlenınce sorun kalmıyor zaten ıcıne bosal bosalma farketmez vs su anda fantezı vs takılıyosun ama bekarlık gıbı degıl
İlk defa olduğu için karşı taraf da merak ediyor öpüşme oynaşma derken birleşme oluyor bir de aşırı heyecan olduğu için kimse dayanmıyor heyecan ve adrenalin birleşince kılıçlar çekiliyor meydan kan gölüne dönüşüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ona bakarsak düğün zaten onun nişanesi. Evet arkadaşlar yaşasın biz bu gece düzüşücezz yupppiii :D ahsh diğer s. laklara ne oluyorsa ahshsh
Ahaha
Kesinlikle öyle
O yüzden en iyisi düğün gecesini otelde geçirip oradan da uzun bir balayına kaçmak
Evli misin bu arada?
Değilim
O zaman nişanlısın bence :)
Düğün ne zaman?
Hiç bir zaman
Büyük konuşma :)
En son ne zaman oldu ilişkin?
Hiç olmadı
Nişanlı felan değilim
Normalde tavla oynanmıyor zaten. E ilk gece olacak tabii gelenek değil ki. Düğün yapmışsın baba evine geri mi doneceksin
Ne diyorsun sen
Haydaaaa 🤦♂️ ya siz ne tür bi cesitsiniz. Normal cevap veriyoruz şu tavra bak
Baba evine gideceksin ne demek
Soru o. Olumsuz anlam yüklü. Baba evine geri dönmezsin yani.
Sana göre doğru bana göre yanlış bir gelenek
Allahını seversen saka yaptığını söyle. Yaw bu gelenek değil diyorum. Bak şimdi, Düğünü yaptın nereye gideceksin? Eve dimi. Yap ya da yapma o işi. İlk gece gelenek değil yani. İlk defa aynı evi paylaşacağınız yani. Gelenek olmuyor bu. GELENEK DEEGILL.
Sabahı değil düğünde sen oynarken düşünüyolar bunlar akşam eve gidince şöyle böyle yapacaklar kesin diye 😂😂😂
Zaten kalmadık ki ilk gece bunu öncede zaten sevgililiklerde yaşıyolar.. sonra evleniyorlar.. tabi kide geneleme yapmıyorum.. yapanlarda vardı evliliğe saklayanlar ilaki vardır ve zaten onlarda baştacı yanii :)
E çocuk oluyor nasıl yaptığını herkes biliyor. İnsan doğası
O çocuğun ne zaman hangi gün yaptığını sen biliyorsun
Sonuçta nasıl ve neyle yapıldığını herkes biliyor
Özelimiz kalmazdı, neyse ki geleneksel biri değilim.
Oda doğru 👍
Evet belki de sadece bizim toplumda bu kadar önemseniyor
Bizim yopumuzada çok saçma sapan şeyler çarşaf meselesi
Evet :) biraz daha gelismeliyiz
Çok var dimi buna
50 yıl kesin var
Sen bir 50 daha ekle😅
100 sene sonrasını görmek isterdim , sen takılır misin bakaret olayina
Evet tabikide nikahım ilişkileri hiç doğru bulmuyor yani insçlarıma ters
Nasil anlamadım ozele gelir misin
Dedim ki benim için bekaret tabii ki de önemli bana göre nikahsız cinsel beraberlik doğru bulmuyorum inançları mı ters bir Müslüman için en büyük gunah zinadır
Özelden yazmıyorum
Kimseye
Evet haklısın. ama artık bakire kizlar herseyi yapiyir
Bu onların hayatı ve gunahları ben sadece düşüncemi söyledim kimin ne yaptığını beni ilgilendirmiyor
Haklisin
Sen peki önem vermiyormusun
Bakire olmayan bir kızla evlenimisin
Düğünde açıklama yap o zaman bu gece ilk olmayacak diye 😀
Kriz çıkar
Kimseye açıkmak sorunda değillim
Peki öyle yaparsın
@Heboys öyle yapacağım kime ne
Tamam kimseye bir şey söylemene gerek yok istediğin gibi davran
@Heboys öyle yapacağım
Tamam
Herkes de o gecenin ne zevkli birsey olduğunu biliyor. O yüzden sorun yok..
O yüzden iki hafta ortadan balayı ayağına kaybolur millet
Bakayı saçma bana göre
Millet başbaşa kalmak için kaçıyor düğünden iyidir
Biraz öyle evet ama yapacaksın mecbur. Başka gün de yapabilirsin de
Öyle bir mecburyetim yok
Evlenirsen var bence
Niye ki
Kızım erkek seninle niye evlensin o zaman. Tamam sevgi aşk eyvallah ama seks bir erkek için çok önemli. Gidip başka kadınlarla mı yapacak
Anasını belerim onun başka kadınla yatarsa
Bende gider başka erkek o zaman o görür gunu
Kızım o zaman yapacaksın başka kıza gitmeyecek
Ben ilk gece olmasını saçma buluyorum yoksa irahat bıraksınlar kim zaman nasıl istiyorsa o zaman yapsın hazır sa ozaman olur
Tamam ben de dedim işte ikinci üçüncü gün olur
İlk gün olmasada 3 gün olacak diyor sun
Bende 1 ay sonrada olsa ne olacak kimden eksil ki
Bir ay sonra kim dayanacak ki. Şahsen ben dayanmazdım
Niye ben dayanırım o kadar durmuşum yeni beklerim ne olacak ki ondan önce hergun yapıyordun sanki
Hayata fark bir şey katacakmı sanki
Hiç yapmadım hayatımda zaten ondan dolayı duramam her gün yapan biri durur bekler
Kaç yaşındasın
Yanlız değilsin 😅
Öyleyse hakkındır 😅
24 yaşındayım evet işte evlensem şahsen ilk gece yapmak isterim. Evliyim sonuçta Allah helal kılmış millete ne ki🙂
Bende 28 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadı ama hiç meraklı değilim
Ne güzel bu yaşına kadar temiz kalman güzel bir şey eşin kısmetli olacak🙂
Niye böyle düşünüyorsun ki erkek yollu kaşar kızlara daga değer seviyor
Benim için yanlış olduğu için yapmadım yani sırf hayatımda biri olsun diye sevgilim olsun diye sevgili yapmadım yoksa ilerki kocam için değil ilerki kocam sanki umurunda ilk elini tuttuğum erkeğin olması ilk öptüğüm erkeğin o olması temiz olmam o onun umrunda olması hiç sanmıyorum
Neden umrunda olmasın ki. Bence umrunda olur
Senin olur mu
Benm için önemli değil bende önce sevgilisi ola bilir bir şey yalamış ola bilir benm için önemli olan onun Hayatındayken bana sadık olması
Olur tabiki. Ben temiz kalmışsam karşımdaki kızı da temiz isterim
Hayır öncesinde yapmışsa sonrasında da yapma ihtimali var bence
Ola bilir senin de hiç sevgilin olmadı
Haklısın tabi hakındır
Hayır bri kere bir kızı sevmiştim
şu an kimse yok galiba o kızla olmadımı peki
Hayır şu an kimse yok. O kızı sevmem de hataydı aslında. Böyle şeylere herkesin göreceği bir ortamda konuşmak istemiyorum ya
İkimizde gizliyiz 😁
Evet ama herkes de görüyor sonuçta. İstersen beğenebilirim soruyu
Sen bilirsin istersen beğen
Konuşmak istersen diye dedim
Yok kimseyle konuşmuyorum özelden
Peki nasıl istersen
İyi geceler
Sana da
Onun için evlenmek o kadar saçma
Bi de magalle aralarında kornalara basıyonuz😂😂😂
😬😬😬😬
Herkes duysun beni... cekler dite😂😂😂
İlk gece yapılacak diye bir kural yok
Aynen öyle bi insarı rahat bırakın
Millet ne meraklı
Bak şimdi abimle yengemin düğünü oldu büyükler falan hepsi o gün evden gittiler ben kuzenim bir de ablam kaldık düşünsene yani kuzenim bana oradan diyor ki şimdi ne yapıyorlar elin zıbar yatsa ne yapıyorlarsa yapıyorlar Yengem üç gün odadan çıkmadı utanıyor kadın yani sonuçta ama eğer bu ilk gece saçma olmasabir de düğün geç saate kadar sürmüş oynamışlar yorulmuslar kadın düğünden sonra bir hafta hastalandı yani
Sonra herkes abi diyor ki sen ne yaptın kızım sen ne yaptın kız abin yemin ediyor vallahi bir şey yapmadım diyor yani halbuki kız yorgun Üşümüş hastalanmış yani işte saçmalık burada başlıyor
Sizde ilk gecede yapmayın nedir
Ben yapmam zaten
Ben yaparım
🐮
İlk gece önemli
He bide ilk geceden sonra hergun ara vermemek lazım🤭
Bi gitt ya
İlk geceyemi😂
Bir önerin var mı bunun için
Var insaları rahat bıraksınlar kim ne zaman istiyorsa o zaman yapsın lar
Tamam o zaman bunu deklare et bir basın açıklamasıyla tüm insanlığa
Basın açıklaması yapmasak da açık açık bu durum çevrendeki insanlara duyuruyorum böyle bir şey çok saçma olduğunu dile getiriyorum ha yapmak isteyene saygı gösteriyorum yapacak bir şey yok yapmak istemeyen de çok haklı hak veriyorum
Tamam da zaten herkes o gece yapmıyordur ki. O kadar yorgunluk üstüne yani. Ama sonuçta evliliğin getirdiği bir algı da var her toplumda. Sadece bizde değil bu. O gece ilk olmasa da yapılır görüşü.
Düğünde oynarken bile biliyor me sabahı 😃😃😃
Harika bir an olmalı umarım bir gün 😍
evet ilk gece manya gel :D
Ooo bugün deprem var diyorlar 😅
Evliliğin bizzat kendisi alagâvatlık yavrum
zına yapmadıgı ıcın herkes oynuyor :D
Güzel cevap verdin
oncesını bıleemezler ama sonrası ıcın gunah yok :D
Buda çok güzel cevap 👍
Peki öncesimi sonrasımı
evlenmeden once sevısmek baska guzel
Neden böyle düşünüyorsun peki
o heyecan cok farklıydı ya
Evlimisin şimdi
evvet
Allah mutlu mesut etsin
amın sen?
Bekarım
dugunu beklıyosun bellı kı :D
Yok tamam bekarım doğuştan 😅
Peki eşiniz size o heyecanı veriyormu siz bekar farklıydı dediniz
evlenmeden once bı suru parametre var
bekaretı alana kadar oral vs yaptık
yetmedı bekaret geldı kondomla yaptık
kondom zevk vermedı kondomsz yapmak heyecan vs olayları baskaydı
evlenınce sorun kalmıyor zaten ıcıne bosal bosalma farketmez vs su anda fantezı vs takılıyosun ama bekarlık gıbı degıl
Tabii herkesin fantezisi farklı oluyor
Peki bir şey soracağım özeldeyiz zaten diye sormak istedim
sor tabı
Eşini hiç aldattın mı ya da böyle bir şey düşündün mü
hayır hıc dusunmedım
🌸🌸🌸🌸
Peki oldu da yapsaydınız bunun en büyük sebebi ne olurdu
benı bosaltmaması ve sogukluk
Anladım iyi geceler 💤
ıyı geceler
Herkes ilk gece yapmiyo
Hatta çoğu kişi sanırım 😄
en azından yorumlarını soranlar çok olmaz..
Saçma evet
Sacma
Oyle
Sacma
Evet. Hibihih
Sen de keyifle yap işte
Normal değil mi
İnsan en mutlu gününde sklirmi
😅😅😅😅
İlk yapmak daha mantıklı diğer gece ye bıraksan karşı taraf senin hakkında kötü şeyler düşünebilir
Ne düşünür ba adam bugün sk medi dagada sk mez mi der
Evet düşünce insanı yıpratır
Sadece 😅😅😅
Kadın İlk gece vermese ben diğer gün yanaşmam kafam karışıyor acaba neden olmadı türlü türlü şeyler düşünüyorum zaten çok düşünüyorum
Ya belki hazır değildir ilk olduğu için
İlk defa olduğu için karşı taraf da merak ediyor öpüşme oynaşma derken birleşme oluyor bir de aşırı heyecan olduğu için kimse dayanmıyor heyecan ve adrenalin birleşince kılıçlar çekiliyor meydan kan gölüne dönüşüyor
Offf bi sus tamam yeter git uyu
Zaten aşırı kan çekiyor şu an bugün maça çıktım tam zevk alamadım hakem düdüğü çaldı
hayır değil.
Evet ya
yaptın mı :D
Sorma 😂