Mutlaka utangaçlık olur ama bunu aşmak senin elinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merak etme helalin hem evlenmeye karar verdigine gore buyuk bir karar bu ve bu da evliligin icinde olan seylerden bir tanesi. Bende hic gostermedim birilerine ama esim sonucta utanma gizli sakli olmaz helalim hem, ikiniz de ciplak olacaksiniz sorun yok yani..
Oranı sen açma eşin dudaktan başlar yanak gidik gerdan göğüs göbek derken orana gelue kilolu indirir öper yalar sulandirir sen keyif almaya bak sulaninca girer keyfine bakarsın utanmasa gerek kalmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Mutlaka utangaçlık olur ama bunu aşmak senin elinde
Merak etme helalin hem evlenmeye karar verdigine gore buyuk bir karar bu ve bu da evliligin icinde olan seylerden bir tanesi. Bende hic gostermedim birilerine ama esim sonucta utanma gizli sakli olmaz helalim hem, ikiniz de ciplak olacaksiniz sorun yok yani..
Oranı sen açma eşin dudaktan başlar yanak gidik gerdan göğüs göbek derken orana gelue kilolu indirir öper yalar sulandirir sen keyif almaya bak sulaninca girer keyfine bakarsın utanmasa gerek kalmaz
Eski kabileleri çıplak kabileleri toplu şekilde yaşayan ana uryanlari düşün utanman iki dakikada geçer 😂
Utansan da karşındaki her yerini çok beğenecek emin ol utanma hissi kalmayacak
utansanda amaaan neyse ne de sal kendini o zaten herşeyi yapar sana. sen yat keyfine bak...
İşi biliyorsun
açma sende şık bi gecelik giy alt boş olsun kocan yolunu bulur merak etme görmedende.
Bir atasözü veya deyim der ki; utananın çocuğu olmaz 🤭
Sen sadece uzan güzel bir oral yapmarak gevsetir kivama gelirsin rahat ol sen
Profil fotoğrafına kahkaha attım 😅
@sudesiyahseven fovarim o yuzden öyle 😊
"ORAMI" :) ilk gece değil anı güzel olan her şey unutulmaz, üstün körü yapılan her şey soğutur.
Gözlerini kapat başka bişey düşün ve öylece uzan, aklına getirme kendiliğinden yerini bulurlar.
Bi açılış falan yapın artık kurdele falan kesin öyle boş boş olmaz
Utanılır bence biraz ama geçer kısa sürede bu şekilde düşünüyorum
gözünü kapat, utanmazsın
öyle yapıcam
Sen açma kendisi açsın loş ışıkda
Yani yapılıyo bi şekilde
🤣🤣🤣🤣 ışığı kapatın
Senin açmana gerek kalmaz emin ol, o açacaktır 😅
Once olir ama sonra alisirsin
O açar sen açmasanda
Açma hep sakla gizli kalsın
anlatmamı ister misin