- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabii ki ama öyle çok aşırı utanma olmaya çalışırım elimden geldikçe kendi kendimi kapatmaya çalışırım bir şekilde tabii ki olur yani bunu herkes yaşar çünkü daha önce böyle bir şey yapmamışsın ilk defa bir kişiye kendini açıyorsun yani utanmak normal ama bunu ayarlamak senin elinde olan bir şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUtandim tabi birak kendi ailemden bi kadini ilk defa bi erkegin karsisinda kocamda olsa mahrem yerlerim acik oluyo bi zahmet utanalim ar denen bi kavram var sokakta ciplak gezmiyoz sonucta bundan normal ne olabilir tabi ilerde atilmasi lazim onun orasi ayri sonucta helalim yani cocuk yapacaz
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten önemli olan ilki, eger onu atlatabiliyorsan bidahakine utanmazsin heralde. Utancimdan sadece uzanip sen napıyorsan yap demem ins.
- +1 yıl
Kiz ne alakasi var ben oyleydim oyle demedim de bilmiyom yani napilir nedilir kocama biraktim kendimi normal bisey ne var bunda yasamadigin seyi bilmezsin sonucta hassas konular
Soran+1 yılNebilim iste bu dusunce aklımdan çıkmıyor. Utanırım kesin
- +1 yıl
Canim utanman edebinden ardan hayandan dolayi esimde bende oyleydik ama zamanla asilmasi gerekiyo tabi kari koca sonucta
+1 yılTam benlik bir durum. Ben ilk gece olur mu bunu bile bilmiyorum. Hatta ilk gece ne yapacağım nasil olacak bir şey olacak mı bunu bile bilmiyorum. İnanın bana o eve girdikten sonra ne yapacağım hakkında gram fikrim yok otursam mi uyusam mı eşime mı sorsam inanın bilmiyorum.
011 Yorumla- +1 yıl
Ben yaşamadım ama bu biraz kişiden kişiye de değişiyor. Mesela birisi ilk cinsellikte hiç utanmadan rahat bir şekilde yaşamış ama bazıları ise 2 3 yıl yaşayamıyor evli olmasına rağmen. Bu biraz size kalmış bir durum. Bazısı eşim değil mi ne utanacağım diyor ama bu saçma bir cümle ilk sefer olan bir şey ve ilk olduğu için sanki utanıp utanmamak kişinin iradesine bağlı gibi konuşuyor bazı insanlar. Oysa ki başka bir kişi olsa bu ilk seks olacağı için ondan da utanabilir. Yani bu bomboş bir sözdür. Utanmak kişiye de bağlıdır. Sizde utanabilirsiniz. Gayet doğal bir şey bu.
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım bu fikrimi yenmek icin
- +1 yıl
Yani şimdi bunu söylesem küfür gibi gelebilir ama psikolog veya cinsel terapist olabilir. Çözümünü net olarak bende bilmiyorum gelip burada rahat olun desem olmaz. Bende bunun çözümünü arıyorum ama maalesef net bulabildiğim bir şey yok. Aynı soruların peşindeyiz sizinle. Yakın bir zamanda evleniyor musunuz? İmkanınız varsa bunu karşı tarafa söyleyin ve bir süre yaşamayın alışın birbirinize ondan sonra yaşamaya başlayın böyle daha sıkıntısız olabilir veya mesela bir süre geçti sonra sadece sevişme olsun biraz daha zaman geçsin daha ileri gidin biraz daha zaman gitsin tam birleşme bu zaman olsun. Belki bu da işe yarar. Bu durumlarınızı karşı tarafa anlatın anlayışlı biri ise sıkıntı etmez sanırım. Siz kadın olduğunuz için anlatmak konuşmak daha kolay bunları. Bir yere metin yazın sonra bir şey demek istiyorum diyerek bunu ona atın. Evlenmeden zevklerinizi de konuşun kabul etmeyeceğiniz bir zevki var ise karşı tarafın bunu da düşünerek seçim yapın.
Soran+1 yılGörücü usulü tanıştığım biri var cokta iyi biri tanıştık uyum sağladik,. nişanlandık.. seneye düğün planlıyoruz. Ama ben bu tur cinel içerikli seyler evlenmeden önce konuşamam. Bikeresinde sohbet ortamında ben anne baba olmayı çok istiyorum, eminim sende istiyorsndur, evlenince bunu ertelemeyelim olur mu dedi. Birde ben kapali bi bayan, yapım gereği bunu tarz şeyleri konuşamam onunla
- +1 yıl
Yüz yüze konuşmayın. Mesaj olarak konuşun. Bu önemli bir konu. Yani burada kusura bakmayın ama seksting yapmayacaksınız. Utangaç olduğunuzu söyleyin bu konularda ve anlayış göstermesini isteyin. Zevkleri konuşup konuşmamak size kalmış ama konuşun derim. Üstü kapalı bir şekilde mesela çünkü sizden bir isteği olacak siz istemeyeceksiniz sonra sorunlar çıkabilir veya siz bir şey istersiniz o istemez iş işten geçmiş olur yani yinede siz bilirsiniz. Kadın olduğunuz için bunu siz sorsanız yargılanacağınızı sanmam. Birde spor yapıp vücudunuzu şekle sokabilirsiniz bu da yardımcı olabilir özgüven verir.
Soran+1 yılVucudumla ilgili bir sorunum yokki. Bende istediği şeye yok demem zaten, ne için evlendiğimizin bilincindeyim, bunu istiyor olmasida normal. Ben sadece ilk olacağı zaman utancimi nasıl yenerim. Nasıl soyunucam v. s. bide mesajla ne diyebilirmki. Belki evlilige cok az kaldigi zaman siylenirde şimdiden ne dicegimki
- +1 yıl
Yani bir sıkıntı olursa eğer çok geç olabilir sorun olması durumunda şimdiden ayrılırsınız ve zaman kazanırsınız. Utangaç olduğunuzu söyleyin. Her isteğini nasıl kabul edebilirsiniz mesela ayak fantezisi var ise buna bakış açınız ne olur?
Soran+1 yılYani cinsel seyler konuşamam ya en fazla belki dediğiniz biraz utangac olduğumu, bu konuda beni anlamasıni soyleyebilirim. Onunda söylediğiniz tarzda cinsel fantezileri olduğunu dusunmuyorum ya ole biri değil sanki
- +1 yıl
Nasıl biri olduğunu bilemezsiniz. Bu konunun muhafazakarı falan da yok olabilir yani zevklerimiz tamamen bizim elimizde değil ben neyden keyif alıp neyden almayacağımı kendim seçmedim. O yüzden çok farklı şeyler de çıkabilir. Yargılamazsanız işin psikolojisini anlarsanız beraber rahat edersiniz ama böyle zevk mi olur falan diye derseniz mutsuz olabilirsiniz. Yani mesaj yoluyla söylemek yüz yüze söylemeye göre daha kolay benim planım bu fakat yapabilir miyim bilmiyorum önceden bir yazı yazıp bunu karşı tarafa atmak istiyorum ama muhtemelen sapık abaza cinsellik düşkünü ilan eder karşı taraf ve bu yüzden yalnız kalabilirim. Siz kadın olduğunuz için böyle şeyler diyeceklerini sanmam.
Soran+1 yılNasıl bişey yazabilirim? Yanlış anlamazmi o zamanda
- +1 yıl
Utangaçlık mi yoksa zevkleri söyleme konusunda mi? Yoksa ikiside mi?
Eşin öyle bir azdırıp tahrik etmeli ki sende yemişim utanmasını diyip coşmalısın. Yoksa o oturur sen oturursun. Sen yatarsın o da yatar. Samanlık seyran olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılHah işte tamda ben boyle olur diye dusunuyirum. Ben utancimdn ona gel yataga gecelim diyemem
Soran+1 yılAma opusmeyede uyanırsam nolucak. Bise ben kendimmi üzerimi cikaricam yoksa esimmi üzerimi cikaricak
- +1 yıl
Bak şöyle yap o zaman. Baktın sen utandın o utandı. Hadi oyun oynayalım de. Ne oyunu ya dicek o bozulacak ama problem değil. Göz göze bakma oyunu ilk kim kaçırırsa ceza olarak 1 bardak bişiler içecek artık kola mı alkol mü size kalmış. Uzun uzun bakacaksınız bakarken zaten gözler dudaklara kayar öpüşürsünüz. Soyunma da olayın akışına göre devam eder zaten.
Soran+1 yılÇok fantastik buda. Yapabilirmiyim ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Utansan da karpuz satan satıcı gibi bir anda soyun. Baktın adamın nefesi kesildi, hastanelik felan oluyor. Demek ki seni çekici buluyor. Baktın hiç tepki vermeden he iyi tamam hadi yat da başlayalım diyor. O zaman ya seni aldatıyor ya da çok hevesli ise azmıştır. Eğer bu ne lan. Sadece bu kadarcık mıydı dercesine göğüslerine bakıyorsa yapacak bir şey yok. Şanslıysan onunda çükü küçük çıkar sende ona o gözle bakarsın 😂😂
10 Yorumla
+1 yılİlk gecem bile umurumda olmazmış gibi geliyor.
Aşk ve sevgiyle evleneceğimi sanmıyorum.
Muhtemelen görücü usulu, çekici olmayan iş güç sahibi olduğu için evlenmek mantıklı olan bir dağların ayısıyla evleneceğimdir.05 Yorumla
Soran+1 yılHaydaa ben utangacım ama sende tam karamsar ciktin. O zaman sen hic şeyde yapamazsın bu dusunceyle
- +1 yıl
Ben yatarım, o napıyosa yapsın.
Ben zaten bıkmışım.
İçimde hiç heyecan ya da istek yok...
Soran+1 yılKiz öylede olmaz ki öyle seymi olur. Karsilikli olmasi lazım
- +1 yıl
Ne karşılığı be kızım, bizden geçti artık o şeyler
Soran+1 yılBen öyle robot gibi bekleyip o napiyosa yapsın diyemem ki, yapamam yani
Kendinizi rahat hissedin olması gereken bir iş iki tarafta acemi olsada iki gönül bir olunca samanlık seyran olur, ikinizde istekli olursanız sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle ben de çok utanırım ya umarım anlayışlı biri olur da birkac gün birbirimize alışmaya sabreder 😇
07 Yorumla
Soran+1 yılValla erkek milleti guvende olmuyor ki, uykudayken bişi yapmasında :)
- +1 yıl
hasha o kadar uyanırsın ya bi şey olmaz
Soran+1 yılYa şey yapicak olsa farkederimde ama öpmeye kalkar oramı burami ellerse :)
- +1 yıl
onda da uyanırsın kanka nösmfks
Soran+1 yılUykum ağır benim :)
Soran+1 yıl@Zeusscuk al iste bak dedima erkek milleti diye
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Utandığım bir şey olmamıştı sadece ilk defa birinin yanında çıplak kaldığımda biraz garip hissetmiştim.
02 Yorumla
Soran+1 yılİste o utanma olmuyormu
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadinlarin çoğu utanir ve hatta 10 senelik evli olupta kocasini yaninda soyummayan karanlimta sevisen kadinlar var adam daha karisinin vajinasini gormemis
00 Yorumlagörucu usulunde belki utanırsında ama öncesinde arada sohbet olursan samimiyet nişan suresinde utanman
00 Yorumla
+1 yılİlk gecemiz, ilk gecemiz olmadığı için utanma olmadı
07 Yorumla
Soran+1 yılBana damdan dusen lazim ama
- +1 yıl
Işıkları kapat hatta mum yak ortam loş olsun hem romantiklik katar hem de daha az çekinirsin. Bir de alkol kullanıyorsanız öncesinde abartmadan birer kadeh bir şeyler içebilirsin gevşetir ve cesaret verir
Soran+1 yılAlkol kullanmiyorum. Ya ışığı kapatmak direk akla o isin olacagini getirecegi için gene utanirim. Birde şey o is olmadan önce o mu soyucak seni?
- +1 yıl
😂😂 eli armut toplamıyorsa soyar herhalde
Soran+1 yılBen bisi yapicakmiyim peki, beklicekmiyim oyle. Ay yine utanırım ya
- +1 yıl
Sen armut topla bence. Neyse benden bu kadar
Soran+1 yılNeden dalga geciyosunki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğum adama vücudumu göstermek harika bir duygu. hele onunla ilişki yaşamak unutulmaz oldu. hic utanmam gurur duydum beni çok beğendi bakmaya doyamadı
10 YorumlaEgerki sevgiliysen utanmazsin zaten nişanlı durumunda her konu konuşuluyor ve birbirlerine daha çok açılırlar
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sevgililik doneminde bubtarz seyler konuşulmadiysa
+1 yılİşine bak boş ver bu muhabbetleri zevk al zevk ver ömür kisa. Kocan o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet başkasıyla evli adamın altına soyunmaya utanmıyor
30 Yorumlailk geceye çok takılıyorsunuz. Biraz akışına bırakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo gayet soyunduk seviştik biraz utansada 2 dk ya kucagımdaydı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenınde aynı olacak
Sana dokunan soyan öpen biri varken sende boş durmuyosun o an uçuyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ben çıkardım üstümü hatta çıplak dans bile yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu ama yavas yaklasip etkileyip iyice kivama gelinceye kadar bekledim
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucakki utanirsa. Heralde sende zorla yapmicagina göre
Cevap sahibi+1 yılOnu oyle tahrik ettm ki hazirm dedi
Soran+1 yılYani anlatamiyoemuyum.. utanıyor diyorum utanan kişi seni kucagina atlicak hali yok, yatağına girecek hali yok. İlk geceyi kastediyorum, daha sonrayi degil
- +1 yıl
Anladığım kadarı ile ikinizde acemisiniz, burada zamanı geldi deyip pijamalarını giyin rahatlayın, birer bardak kırmızı şarap için şarap ikinizinde heyecanı azalır cesaretiniz artar, sonra dudak dudağa öpüşürken birbirinizi aldırıp seninkini sulandırılmış esininki sertleşir eylesin ise koyulur bitirirsin, hiç korkmayın olması gereken bir olay başarılar dilerim
+1 yılBen gorucu usulu evlendim utanma korku heyecan hepsi vardi baski cok fazlaydi
00 Yorumla
+1 yılIlk gecemiz olmadi daha
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk başlarda utanma oluyor fakat sonrakilerde artık karşısında çıkarıyor
10 Yorumla
+1 yılEvlenmedim bilmiyorum.
00 YorumlaHerşeyin ilki güzeldir
00 YorumlaYok Vallahi ben hiç tutmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbiz bekarlar sadece yorumları okuyoruz 🤣😂🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden evlilik öncesi ilişki şart.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmadı
her şey akışında
Güzeldi be10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk alıştırma yap bol bol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yıl3güne çalışırdım kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3. Yıl ve hala utanıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Neden utanıyor
+1 yılne utanıcan eşinden
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam esin ama onana kadar seni hic oyle görmemiski. Ben ilk ilişkiyi diyorum, onda utanma çekinme olmazmı?
- +1 yıl
olmaz neden olsun. ben bu ilk olayına çok takılmam yapmak için evli olmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. ama utanmam o benim herşeyim olmuştur evlendiğimize göre
Soran+1 yılTamam sana saygi duyarım evlenmeden once birlikte olmuşsun. Ama benim gibi oncesinde hiç birliktelik yasamayanlar utaniemi benim gibi onu merak ediyorum
Korkuyormusun gerdekten
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılGel anlatayım
00 YorumlaDaha olmadiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine girdikten sonra o zevkle utanma kalmıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılTamamda iste o ana kadar gelebilsen zaten sorun yokki
Cevap sahibi+1 yılÖnce öpüşeceksiniz o ara utangaçlık kalmaz
Soran+1 yılOnuda yapamam gibi işte. Zaten bu dediğini yapabilsem öteki işide yaparim hic utanmam ki
Cevap sahibi+1 yılÖnce sarılın sürtünün gerisi gelecek zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaya masumsun
08 Yorumla
Soran+1 yılBi benmi böyleyim ya
Cevap sahibi+1 yılherkes artık evlenmeden xyapiyor o yuzden bu soruya herkes gülüyodur
Cevap sahibi+1 yılhayır sen doğru yoldasın alisirsin ila ki utanma olmaz
Soran+1 yılHerkese saygı duyarım ama bana ters o durum. Bide ben kapalı bi bayanim
Cevap sahibi+1 yılben açığım ama bana da ters kapalı acik farketmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılnornallesti artık her sey
Soran+1 yılnormal mi diyorsun yani ilk gece böyle düşünmek
Cevap sahibi+1 yılevet
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende utangaçım 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılİste bende onu merak ettim. Karşı tarafta utabgac ise ilk kivilcim nasıl olucak :)
Cevap sahibi+1 yılışığı söndürüp karanlıkta utanmadan bi taraf sevişmeyi teklif edicek 😊
Soran+1 yılHeyecandan ve göremediğinden dolayi ya hedefi tutturamazsa :)
Cevap sahibi+1 yıleliyle dokunur hedefi bulur tecrübeliyse kokusundan anlar 😊
Cevap sahibi+1 yıleşi yardım etsin hedefi tuttursun 🙂
+1 yılO nada sıra gelir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne