Cinsel Yaşam Kızlık zarı dikimi ilk gece anlaşılır mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kızlık zarı dikimi ilk gece anlaşılır mı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ya erkekler zaten o an siki kalkık aklı başında gitmiş oluyo ona dikkat etmez bellide olmuyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sonrasında peki😅 Yorumla Soran 1 yıl Aklı yerıne gelınce sormayacakmı kanamadı dıye Yorumla Soran 1 yıl Nası bellı olmuyor anlamadm Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ben anlamam bakmam da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Diktirme benim kanamadı 5 kez yaptık ilkimdi sonrasında mastyaparken kanamıştı 0 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Bilmem diktiren birine denk gelirsen öğreniriz 😊 0 1 Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl gerek Yok ki evlenirdim ben Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% 1 yıl Merhaba ben jinekologum hayır anlaşılmıyor 0 1 Yorumla Greaper 1 yıl Ciddi misin reis Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl üzerindeki etiketi çıkarmazsan anlaşılır tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Diktirmeswnde anlamaz ki 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Nası yanı Yorumla Soran 1 yıl Kan grlmez, kı ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Simdi kanama normalde de geneldw olmuyor ki. Cok zorlanmadikca kan gelmiyor anlamaz yani korkma bosa pada verme Yorumla Soran 1 yıl Cıddmsn sen ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla cok ciddiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanama cogunlukla zorlanmadikca gendldd olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya da bi kac gun somra olur onuda halledersn Yorumla aşka_lanetlenmiş_ 1 yıl Kanama olmuyor. Bende de olmadı çoğu tanıdığımda da olmadıı. Karşındaki kişi öküz ise oluyor. O da abanmakdan. Yorumla Soran 1 yıl Ddiktırmesıne ragmen mı olmadı Yorumla aşka_lanetlenmiş_ 1 yıl Aşkım kan gelmiyoo hiçbir şekildee. Yani sen normal bi s&KS yaşarsan 10katta diktirsen gelmez. Ama sen kendini sıkarsan partnerinde senin vajinanın içini sertlikle mahvederse o zaman bakire olmasan bile kanar Yorumla Soran 1 yıl Nası halledecez bu işi ozaman😌 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Diktirmeden halletmistim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada detay veremem de esim gordugune inandi sonucta Yorumla Soran 1 yıl Kız bi taktık ver Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yasasin kiz dayanismasi :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cabuk ama Yorumla alara477 6 ay Nolur söyle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sanırım anlasilmaz 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Anlaşılır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlasılmaz 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Anlaşılmaz 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Diktirmesen ne olur 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanmam vicdan dikilmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende düşünüyorum 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Daha kucuksun sen nıye düşünuyosun dıktrmeyı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakire değilim çünkü Yorumla Soran 1 yıl Evlencenmı şu an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo düşünüyorum sadece işte paramda yok zaten Yorumla Soran 1 yıl Tadını cıkar boş ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ya erkekler zaten o an siki kalkık aklı başında gitmiş oluyo ona dikkat etmez bellide olmuyor
Sonrasında peki😅
Aklı yerıne gelınce sormayacakmı kanamadı dıye
Nası bellı olmuyor anlamadm
ben anlamam bakmam da
Diktirme benim kanamadı 5 kez yaptık ilkimdi sonrasında mastyaparken kanamıştı
Bilmem diktiren birine denk gelirsen öğreniriz 😊
gerek Yok ki evlenirdim ben
Bunun hakkında bilgim yok:)
Merhaba ben jinekologum hayır anlaşılmıyor
Ciddi misin reis
üzerindeki etiketi çıkarmazsan anlaşılır tabi
Diktirmeswnde anlamaz ki
Nası yanı
Kan grlmez, kı ama
Simdi kanama normalde de geneldw olmuyor ki. Cok zorlanmadikca kan gelmiyor anlamaz yani korkma bosa pada verme
Cıddmsn sen ya
Valla cok ciddiyim
Kanama cogunlukla zorlanmadikca gendldd olmaz
Ya da bi kac gun somra olur onuda halledersn
Kanama olmuyor. Bende de olmadı çoğu tanıdığımda da olmadıı. Karşındaki kişi öküz ise oluyor. O da abanmakdan.
Ddiktırmesıne ragmen mı olmadı
Aşkım kan gelmiyoo hiçbir şekildee. Yani sen normal bi s&KS yaşarsan 10katta diktirsen gelmez. Ama sen kendini sıkarsan partnerinde senin vajinanın içini sertlikle mahvederse o zaman bakire olmasan bile kanar
Nası halledecez bu işi ozaman😌
Diktirmeden halletmistim
Nasıl acaba
burada detay veremem de esim gordugune inandi sonucta
Kız bi taktık ver
Yasasin kiz dayanismasi :)
Cabuk ama
Nolur söyle
Adam m.. açıp bakarsa napcan
* * sonra diktir ne güzel
İnsanlar neyin derdinde. sen affet yarabbim
sanırım anlasilmaz