Of of
İlk gecede sızlama olur mu?
Of of
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kolay ıslanan biriyim hafif dokunsun I ıslanıyorum Yeterince ıslanınca sızlamada olmaz değil mi? 😑 🤨😕😔
Öyle bir şey söyleyin ki içim iyice rahatlasın 😔
ıslanma ve rahatlama aşırı derecede varsa kızda ilk ilişki daha kolay ve acısız olur, 3 bakire kız tecrübesi yaşayan bir erkek olarak söylüyorum.. zaten ön sevişme 1 saate yakın sürüyor o sırada kız şelale gibi oluyor gevşeyip rahatlıyor vücudu pamuk gibi oluyor, içine girerken kendini sıkıp kasacak hali oluyor kızın, rahatça gerçekleşiyor ilk birleşme, birde tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki kıza ilk girerken yvaaş yavaş girmek yerine aniden penisi tamamen sokmak daha iyi kız açısından, çünkü yavaş yavaş girmeye başladığında kız istemsizce az da olsa kendini sıkıp kasabiliyor ilk kez yaşadığı için, kendini kastığı içinde vajina iyice daralır penisin girmesi zorlaşabilir.. ama birden girince kendini sıkmaz kız o an vıcık vıcık ve kaymak gibi olan vajinadan cırrrt diye kayıp giriverir köküne kadar, bastırırsın kendini kıza öylece kalırsın 5 dakka, ohh mis, acıtmaz kızı böyle yapınca, tecrübeyle sabit
ilk girişte ıslanma sürtünme yapmaması konusunda fayda sağlar ama yırtılmanın acısına etki etmez. lakin abartacağın kadar bir şeyde değil ortalama bir kız için 1 dk bir acı olacak sonra giderecek gecip kaybolacak. içine girdikten sonra hareket etmesin beklesin birkaç dakika seni öpsün. sonra yavaş yavaş gidip gelsin ardından zaten zevk almaya başlarsın...
Belli olmuyor o, bende hemen islaniyorum ama ilk seferde her şey yolunda olmasına, rahat olmama rağmen ağlamıştım acı duydugum icin.
Belki de kalın olmasiyla alakalı bilmiyorum, ilk de de zorlanmistim. Her defasında da ilk başta zorlanıyorum
Anladım
Seni hazırlamıyor mu
Belli ki adam da sorun var iyice rahatlamasına rağmen ve ısınmasına rağmen neden böyle bir şey yaşadın ki
@byjokerrrrr hazirlamamayla alakası yok işte
Yanlış anlamayın benzer durum var bnde de ama iyi hazırlar rahatlatırsam öyle olmuyor hiç hatta şaşırıyorlar
Ama şu oluyo bizde en son oluyo şikayet
@byjokerrrrr bilmiyorum aslında uzun da tutuyoruz ama zorlanma kısmı hep oluyor benden kaynaklı mi anlamiyorum
Kendini mi kasıyorsun acaba
Muhtemelen sizden kaynaklı dediğiniz gibi oluyorsa
Size bişey danışma şansım olur mu
Fikir alışverişi diyelim yanlış anlamayın
Kasmiyorum da aslında dediğim gibi gayet rahat hissediyorum ama ilk başta acı hissediyorum bu hep böyle oluyor, öyle bir çok kişiyle birlikte olmadım o yüzden kıyas yapamam ama baş kısmı büyük sanırım. Sonrasında normale dönüyor. Sürekli acı olsa zaten yapılmaz
Doğru söylüyorsunuz. Ama istemsiz kasıyorsunuz siz belli ki.
Eşiniz biraz daha ağırdan alırsa onu da aşarsınız
K bakmayın rahatsızlık verdiysem yorumda. Sanırım sormamı istemediniz
Cevap
20Cevap
Kıymetini bil acısada sızlasada o ilk gecenin sonraları o ilk geceyi hep hatırlıcan ama o kadar hiç zevk almıcan bidaha
Ama bir yandan da onun nasıl bir acısı da var onu da merak ediyorum
Sen inanma kimseye öyle acı felan yok hafif bi acı hissedersin ama aldıgın zevk onu bastırır tabi bu eşine baglı bide ilk geceden hayvan gibi kökler yaparsa acır tabiki sakin ve yavaş korkma ondan sonra
Kendisi zaten sakin biri yavaş yavaş herşeyi yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapıyor ister bu iş olsun ister yemek içecek olsun
Bu başka işlere benzemez ve alışdıkça oda hızlanır umarım yoksa sonra bundan şikayet edersin alışınca daha sert istersin çünkü
İnternet bakıyorum acısı cimceklme gibi sızı var diyor
Sızı var gibi diyor
Anlayıyomya ben sana inanmıyonmu boşa yormayım kendimi o zaman
Sert sevdiğimi tahimin ediyorum
Sert beni daha çok tahrik ediyor çünkü
İlerledikçe zaman sende alışınca iyce eşin böyle yavaş kalırsa tatmin olmazsın işde
Yok sevişmede yavaş sonra kendisi hızlanıyor
Oral felan yapıyomu bazıları tiksinir yapmaz
Galiba tiksiniyor
İşin zor o zaman
İlk günün kabusunda olabilir. yilllarca anı yasatacagin bir gecede olabilir.
Çok sağol ya
Olmaz ıslanman dediğin gibiyse
Evet öyle
Bir kere sadece seviştik giriş olmadı
Arkadan deniyordu sonra durduk ön taraf ıslak olunca ön tarfa kaydı direk içine girmedi öyle olunca da mı rahat girer içine?
Teşekkürler
Tamam teşekkürler
İnşallah öyle olur
İnşallah kolay olur
Anladım evet haklısın
Evet
Sağol teşekkürler
İyi ıslanırsan hiçbir şey olmuyor tecrübeliyim bu konuda
Rahatol ön sevismeyi uzatın, iyice islan sonrası kolay eşin sabırlı olsun
Bunun ıslanma kadar kasıp kasmamanla da alakası var.
Birsey olmaz bir iki ay ağrır sonra sızlar işte 🤣🤣
ıslanma sürtünemye dair tahrişi önler yanma yapmaz
Islanırsan sorun olacağını sanmam
kocan çok şanslı olcak
Neden
Bakiresin
İçin rahatlayacak emin ol 😂😂
maalesef çok islansada zonklama olacak bekaret almış biriyim
Hafif acı ve sonrasında bir daha olmaz
rahatsız edefcek bi his olmaz
Partnerine bağlı o
Öleceksin acıdan