Dugun gecesi o iş illa olacak diye bisey var mı? Sahsen ben dugun gecesi olsun istemezdim. Zaten çok yorgun oluruz büyük ihtimal. Üzerimi çıkarıp, saçlarımı açıp bi duşa girerim sonra da uyurdum. Eşinizde o gece benim gibi düşünse sorun yapar miydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Şart değil. Anadolu taşra kültüründe bazı yerlerde hala kayınvalideler sabah kanama oldu mu diye çarşaf kontrolü yapıyor. Öyle bir kültürde değilsen ilk gece olmasına gerek yok
02 Yorumla
Soran1 yılCok şükür öyle bir kültürde değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
Aynı düşüncedeyim eve gelinir üst baş çıkarılıp birer duş alınır sonrasında bir şeyler atıştırılıp sevdiğin kadına sarılıp uyunursun mis gibi günler kaçmıyor ya ertesi gün ya da sonraki günde yapılır
02 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Ya biz evli değil de sevgilim de ilk kaldığımızda bunu yapmıştık Hani bir düğün sonrası eve gelmiştik birlikte kalmamız gerekiyordu birbirimize de bayağı yükselmiştik Hani bir anlık yükseltir sonunda birlikte olmaya falan karar verdik ama sonunda duşa gidip karşılıklı s****** sonrasında birbirimizi indirmiştik yoksa sakata giriyordu Oradan biliyorum onu sonra da sarılıp uyumak mükemmel bir his
Hayır kendini hazır hisssetmiyorsan erteleyebilirsin eşin anlayışlı biriyse kabul eder anlayışsızsa zaten kendini belli eder.
10 Yorumla
1 yılİlla opcak diye bişey yok ne zaman iki cinste isterse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir zorunluluk yok. Nasılsa daha yapılacak çok zaman olacak…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl(: yapmak zorunda değilsin hatta bence o gece sohbet edilmeli alkol veya yiyecek içecek eşliğinde
012 Yorumla
Soran1 yılBencedee
Cevap sahibi1 yıl(: bide duş ta hatta gerekirse beraber çok isteniyorsa alınmalı ve sabah olduktan sonra uyumalı
Soran1 yılİlk gece zaten kesin duşa girilmeli bence. Sonuçta dugunde saatlerce hareket ediliyor insan ister istemez terliyor felan. Sonra da sohbet muhabbet derken bi de bakmisiz uyuya kalmışımiz😃
Cevap sahibi1 yılO ter ile insan yatağa giremez zaten ama bence beraber duşa girmenin de sakıncası yok 😬 sohbet muhabbet yemek içecek alkol derken bı bakmışsın 😅 uyumuşsun zaten ilk geceyi önümüzdeki yaşadığım süredeki bütün gecelere sığdırırım daha mantıklı 😅 ben biraz hanımcıyım aslında 😅 o yüzden hanımım ne derse o 😅
Soran1 yılİlk geceden beraber duşa girmezdim sanırım 🫣 ne güzell adam dediğin hanimci olurrr😃🙃
Cevap sahibi1 yılBence zararı yok 😬☺️ ama yine de ne dersen o 😬 hanımcı birini bulmak zor olur ama ☺️
Soran1 yılZararı yok tabi ama ilk günden çekinirim ben..
Evet hanimci bulmak zor tabii
Cevap sahibi1 yıl(: normaldir çekinmesi insanın ilk defa iki insan aynı odanın içerisinde nefes alacak ☺️ bir benim hanımcıyım bu sitede şşş ☺️😬
Soran1 yılAynenn 😊 sen evli misin pekiii
Cevap sahibi1 yılHayır 🤭 peki sen
Soran1 yılBende değilim
Cevap sahibi1 yılProblem yoksa uzun uzun konuşabilir miyiz peki (:
Gizli Üye(36-45)1 yılKızın faydasına olur yorgun bir damat çok hırpalamaz
012 Yorumla
Soran1 yılYorgun olmasa bile ilk ilişkide hirpalamamasi laizm
Cevap sahibi1 yılOrası öyle tabi ama birde yorgun olursa zaten kendide yapamaz fazla bir şey
Soran1 yılAynenn
Cevap sahibi1 yılBir kızın ilk gecesi zaten hadi gir demeyle olmaz yüzeysel zevkler ile hazırlamak gerekiyor
Soran1 yılEvet öyle tabi
Cevap sahibi1 yılErkeğin zevk alması değil kıza bu geceyi özel kılması herşeyi ilk önce onun için yapması gerekiyor bazen saatler alan sevişmelerle
Soran1 yılEvet aslinda erkek o gece için kendi zevkinden cok kadina odaklanmali
Cevap sahibi1 yılÇünkü o kızla ne kadar çok ilgilenirse bazı şeyleri ne kadar çok kıza zevk vererek yaşanırsa acıyı zevklerle örter
Acıyı en çok azaltan şey kızın kasılmalarının alınmış rahatlamış korkularının silinmiş olmasıdır
Soran1 yılEvet. Kız açısından erkeğin hal ve hareketli çok önemli
Cevap sahibi1 yılOral tamda burada çok önem taşıyor
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)1 yılBendeee öyle düşünüyorum da bu erkekler çok fena onlar hiç yorgun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır tabii bundan sonraki tüm geceler sizin dilediğiniz zaman yaparsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok. Biz geç saate kadar birlikte oturduk çok komikti ahhshsh sarhoş olup sızmışım 😂
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGelinliğimi bidaha giymicem zaten diye çıkarmak istememiştim ona gülüyordu ikide bir bide dedikodu yaptık biraz
1 yılYapmak zorunda degilsin
01 Yorumla
Soran1 yılBencede
1 yılDayanabilecek misin hdhx
04 Yorumla
Soran1 yılKorkuyorum açıkçasııı
- 1 yıl
İllaki olacak illa ki girecek az biraz işini bilen biriyse çok acitmaz canını
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Öyle iste
Canınız ne zaman isterse o zaman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır yok bu çiftler karar verir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSevisile bilir daha tatli olur
00 Yorumla Yok canım eskidenmiş o
00 Yorumlaİllaki ilk gece olmalı diye bir zorunluluk yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden olmasın belki de kız regl dir
01 Yorumla
Soran1 yılRegl olmasa bile kadın o gece istemiyorsa olmaz zaten
Gizli Üye(36-45)1 yılaynen ohh mis en güzeli ;)
00 Yorumla
1 yılHarfi harfine aynısını yaptık mükemmeldi
01 Yorumla
Soran1 yılNe guzell
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Var evet
02 Yorumla
Soran1 yılNiye var pardon?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılolmak zorunda.
04 Yorumla
Soran1 yılPardon da niye zorunda?
- 1 yıl
rahatlamalıyım
Soran1 yılSadece kendini düşünen bir bencilsin.
- 1 yıl
Evet var mı itirazın?
Acelesi yok bencede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla Yani
04 Yorumla
Soran1 yılNiye peki?
Soran1 yıl1 gün daha bekleyecek alt tarafı. Bencil olmamak lazım. burada kadının kararı daha önemli bence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne