Aslında böyle şeylerin paylaşılması iyi oluyor. Namus sahtekarlarına karşı erkekler bunları öğrenerek hazırlanabiliyor. Bence evlilik dışı ilişkiye girip de bekareti olmayan bir kadının değeri yoktur. Yobazlıksa yobazım, gericiyim, barbarım...
Niye edemesin bunu yapan kız buna cesaret ediyor oglani ayak ustu uyutmaya calisiyor bunu yapan icin sorun yok yapabilir ama erkek yapamaz mi oluyor neden zaten ortalikta artik normal kız kalmadigini biliyoruz diktirmek yerine veya bu gibi seylere kalkiak yerine yaptigi seyin arkasinda durmamak neden arkasinda durmayacaksa neden yapiyor o zaman ben bunu kabul etmem asla doktora gotururum inanacak degilim hele ki kaldi ki bu kızın zaten dıdının dıdısının dıdısının dıdısının dıdısına kadar zaten herseyi ogrenirsin öyle boş kalmaz gel seni alayim demezsin kızlık zarı dedigin sey bekaret degildir o yüzden buna bakilmaz ama baktin ki kız kendini kakalamaya calisiyor devam ediyor o zaman son çare olarak doktora goturursun zaten haa kaldi ki zaten anlasiliyor doktora bile gerek yok
Soran
+1 yıl
Yaw he sanki siz sütten çıkmış ak kaşıksiniz
Soran
+1 yıl
Beni bozanda evlenicem seninle dedi bozdu yoksa bizde bakireydik yani
Soran
+1 yıl
Böyle Kandıra kandıra Türkiye'de bakire kız bırakmadınız hep sizin suçunuz neden bozdugunuz kızı almıyorsunuz o zaman
İnanmayaydın yapmayaydın o seni kandirmadi kullanmadi sen istedin yaptin onun sucu yok sen istemeseydin o sana dokunabilir miydi hayir seni her gecen öpüyor o zaman sana dokunuyor bu senin hatan o yuzden baskasina sucu atamazsin ve baskasina kendi kakalayamazsın baskasinin da hakkına giremezsin sen yalan söykeyeceksin seninle evlenmesini saglayacaksin ama hakkına girmis olacaksin bu yanina kalmaz senin zaten ve kalmayacakta yaptigin sey zina günah haram tabi sen bilmezsin kendi yaptigin seyin bedeli neyse cekeceksin diger yandan evet sütten çıkmış ak kaşığım günah haram zina olan bir şeyi ben yapmıyorum cevrem dolu eskortlara giden bana diyorlar ki hadi sana kiz ayarlayalım bir güzel iliskiye gir diyorlar ben yok diyorum bunun yanlis oldugunu biliyorum bu zamana kadar sevgilim olmadi flört etmedim bir kızın elini tutmadim yanagindan dudagindan öpmedim hepsini geç bir kızla oturup da sadece çay kahve içmedim normal olarak şimdi ben böyleyken neden flört etmiş sevgili yapmış el ele tutuşmuş yanak dudak öpmüş daha ilerisi sevismis bedenine dokundurmus seks yapmıs bir kızı isteyeyim ki öyle bir se yok da eger olursa o kızı dogduna yaptığına pişman ederim öyle bir kız çıkarsa karşıma çıkar mı çıkar çünkü kızlar erkeklerden beter hale geldi ortada namuslu kız kalmadı
Soran
+1 yıl
İlişkiye girdiğim adam neden o zaman benim bakireligimi alıp sonra bakire tesettürlu kız bulup nişanlandı?