Cinsel Yaşam Bir kız bir erkeği seks için kullanabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 kız türk. Bir kız bir erkeği seks için kullanabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Seks birlikte yapılıp birlikte zevk alınan bir eylemdir. Kadın veya erkek peçete değildir. Kimse kimi nasıl kullanıyor? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben kulkanmışım sözde😂 Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl Kullanıldığını iddia eden sadece eziktir bence. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Seks iki kişiliktir yavrum, kimse kimseyi kullanamaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama çocuk bana bunu dedi Yorumla Oluştur 1 yıl Komiklik yapmağa çalışmış Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kullanit tabikide 0 0 Yorumla
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. https//youtu. be/GgKFckjw_cA? si=Drob_k7-x8auuQ5O 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kullanir da kizin etnik kokeninin bir onemi yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Rus kadinlari yapiyo genelde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Turklerde cok yapiyor eskisi gibi degil Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayatımdaki en güzel kullanilmak olurdub😂 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kullanmasına gerek yok erkek müsayittir her zaman 0 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kullanır 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet amasyada 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kullanır tabii ki 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kullanır tabiki 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet kullanır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Seks birlikte yapılıp birlikte zevk alınan bir eylemdir. Kadın veya erkek peçete değildir. Kimse kimi nasıl kullanıyor?
Ben kulkanmışım sözde😂
Kullanıldığını iddia eden sadece eziktir bence.
Seks iki kişiliktir yavrum, kimse kimseyi kullanamaz
Ama çocuk bana bunu dedi
Komiklik yapmağa çalışmış
Ah ah zamanında beni kullanan olmuştu kullanıyorlar tabi
Kullanit tabikide
Beni kullanmak isteyen olursa sorun etmem
Türkler yapar
Evet kullanıyor
https//youtu. be/GgKFckjw_cA? si=Drob_k7-x8auuQ5O
Kullanir da kizin etnik kokeninin bir onemi yok
Rus kadinlari yapiyo genelde
Turklerde cok yapiyor eskisi gibi degil