1 yıl
Hiçkimse için cinsellik doğuştan gelen bir yetenek değildir. Cinsellik öğrenmek ve keşfetmek ile gelişen bir kavramdır.
Kesinlikle çok kıymetli ve değerli bir insan olduğunuzu ifade etmek isterim.
Çünkü genellikle Türk toplumumuzdaki kadınlar bu konu hakkında ciddi anlamda bilinçsizlik bilgisizlik maalesef En büyük sorundur.
Kadının etkin olması karakter olması çok çok önemlidir erkeğine özgüven kazandırır ve duyguyu en üst seviyelere taşır maalesef günümüzde böylesi bir kadına denk gelebilmek ve böylesi değerlere sahip olabilmek pek de mümkün görünmemektedir
Cinsellik hakkında konuşmak.! Birbirinizi tanımak anlamak anlamında, sizi vazgeçilmez yapacaktır.
Ayrıca doğru bilgilerle farkındalığı arttırmak, yeniliklere açık olmak heyecan veren sevgi dolu mutlu bir ilişki için önemlidir.
Önce kendini sonra partnerini keşfetmeye çalışmak, ruhen ve bedenen güzel olanı karşılıklı paylaşmak.
Etkin iletişim kurarak konuşun kim bilir belki de onun bilgileri sizinkisinden daha yüksektir belki de birbirinizden öğrenebileceğiniz çok şeyler vardır
Umarım bu cevap size yardımcı olmuştur
Gönlünden arzuladığın, kalben istediğin, yüreğinle beklediğin, hayal edip düşlediğin tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. Mutluluk sağlıklı güzel günler seninle olsun.12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim umarım faydalı olmuştur.
Gönlünden arzuladığın, kalben istediğin, yüreğinle beklediğin, hayal edip düşlediğin tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. Mutluluk sağlıklı güzel günler seninle olsun.
En İyi Cevaplar
1 yılseks bir meslek değildir! Tecrübe kazanmaya gerek yoktur aslında sondaj çalışmaları yapılmayacak...
Kadının tecrübeli ve rahat olması onun sayısız deneyimlerinden kaynalıysa ben hiç bir şey bilmeyeni alayım, mesele korku değil zaten sekste tecrübelerle değil, duygu yoğunluğu karşılıklı istek arzu ve ten uyumuna göre hazzı doruklara çıkarır...
Her şeyi bilen kadın daha çok zevk verseydi beden işcileriyle beraber olmak her şeyden önemli olurdu...
15 Yorumla- 1 yıl
Şükür bir erkek istediğim cevabı verdi
- 1 yıl
Çoğu neye, neden yazdığından habersizse yazıyor istediğin gibi güdebilirsin, fikri olmadan zikri olan insanların yönlendirilmesi de yönetilmesi de basittir...
- 1 yıl
Yönlendirirsem gerçek düşünceleri öğrenemem ki bu yüzden detay bile yazmadım
Verilen cevapları görünce acaba soruyu yanlış mı sordum diye düşünmeye başlamıştım ama : )
Benim gibi düşünen birini görmenin mutluluğunu yaşattın bana gözlerim yaşardı : )
Teşekkür ederim cevabın için - 1 yıl
Bende onu diyorum soruda korkar mısın sözü atlatır cesur yürekleri de hoplatır 😀neyse çok fazla şeapmadan kaçayım ben 🖐️
- 1 yıl
Kaç bakalım sen
- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
1 yılTecrübenin ne olduğunu bilen birisi,
Korkulacak bir şeyin olmadığını tam aksi karşıdaki partneri ve karşılaşılacak olayları daha iyi analiz edeceğini bilir. Eğer amaç zevke ulaşmak ise tecrübeli kadınının onu Nirvana'ya çıkartacağını bilir ve güvenir.
Atalarımızın dediği gibi ; Yola bilenle giden yorulmaz. =))10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, kesinlikle hayır.
Bu tecrübe denen vak'a öyle ince detaylara sahip ki, kadın ve erkeği mest edecek derinlikte olmalı.
Aksi tepki zaten hanzoluğa girer ki bunu cahilce ifade etmek çiftlere de zuldür.
Hülasa, çiftlerin mutluluğu sağlıklı ve güzel bir cinsel hayat ile doğrudan bağlantılıdır.
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Etinden korkanın kemiğini ısırayım, çünkü neden olmasın?
14 Yorumla- 1 yıl
Peki sekste tecrübeli olan kadınla evlilik düşünür müsün?
Cevapları okudum da bütün erkekler olumlu karşılamış.
Bir erkek olarak sana soruyorum;
Bu anlamda tecrübeli olan kadın sana bir şeyleri sorgulatmaz mı? - 1 yıl
Seçici olmuş olmalı yani anladım.
Teşekkür ederim…
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılBunlarda her şeyden korkuyorlar tecrübeliden istekliden kdkd
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet, kendisi tecrübesiz ise korkutur
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHayır aksine çoğu erkeğin hoşuna gider gadası
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine güvenmiyorsa korkutur.
Beceriksizliklerini, sevişmeyi bilmeyen kadına yutturmaya çalışıyorsa korkutur.
Kadının geçmişini takıntı haline getiren erkeği korkutur.
Yoksa klavyede atıp tutan değil de sahada gerçekten sevişmesini bilen erkeği neden korkutsun?
10 Yorumla
1 yılNiye Korksun ki sana hayran kalır Hele ki yaşadığımız ülkede bayanlar ölü gibi yatıp Seks yaptığını zannediyor
10 YorumlaKorkmak çok iyi bile olur acemilerle uğraşmak çok zor.
Sen ilk takip ettiğim kişisin belki de bu sorulardan dolayı olabilir10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır, ben kadının seks tecrübesini çok çekici buluyorum...
21 Yorumla- 1 yıl
Genç yaşlarımda evlilik için bile cinsel ilişki deneyimi olan kadınları daha çekici buluyordum, geçmişini önemsemediğim, bekaret takıntılı olmadığım için.
1 yılKorkutmaz uçurur. Hiç anlamam da böyle işlerden ben.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli biri korkmaz. İkisi beraber büyük bir zevk ve haz çıkarır ortaya.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne korkması keşke tecrübeliye denk gelsem de heykelini diksem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıltam aksine işime gelir ama aslına bakarsak tecrübesize de tecrübe katmak ayrı bir zevk
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. korkutmaz daha zevk verir bence, çünkü ne yapacağını biliyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen tecrübesizim yani içine zor girerim kızın ancak sevişmeden ibaret ilişkilerim oldu. O sebeple çekinirim ben
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılYooo aslında kontrolün kadında olması daha çok hoşlarına gider. Yatakta erkekler yavru köpek olmayı severler biraz. Bu yüzden arada bir kontrol sende olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKorkutmak değil de
daha çok heyecanlandır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılDiğer erkekler ile karşılaştırılmaktan korkuyor erkekler muhtemelen. O yüzden tecrübeli kadından korkuyorlar ve kendilerine güvenmiyorlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılBeni memnun eder. Hiç korkmam.
Sen korkutuyor musun03 Yorumla- 1 yıl
Bu yazdıklarıma hiç dönüş yapma 🤗🤗
- 1 yıl
Yapmıyorum zaten
- 1 yıl
Yap işte 😂
1 yılAna kuzusu erkekler korkar evet
20 Yorumla
1 yılErkek tecrubesizse olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır daha iyi olur ne yapacagını bilir yönetir de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayir, sehvetlendirir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden kprkutsun. Daha güzel olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek tecrübesizse korkar tabi 😂
10 YorumlaHiii korkudan altına eder
10 Yorumla
1 yılKorkarım ben öyle kadınlardan 😬
10 Yorumla
1 yılah nerde tecrübeli kadın
10 Yorumla
1 yılHayır daha iyi sevinirim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Korkutmaz neden korku olsun ki
10 YorumlaAksine ona doğru koşturur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tam tersine mutlu eder.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir tecrübe avantajdır
10 Yorumla
u 1 yılEğer seviyorsa sıkıntı olmayacaktır.
10 YorumlaTadından yenmez
Neden korkayım ki11 Yorumla
1 yılİdeali tecrübeli olandır.
10 Yorumla
1 yılBana kalırsa tam tersi sevindirir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTecrubesizden korkuyorlar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDaha iyi bence
11 Yorumla- 1 yıl
Kaç yaşında sorduğun kişi?
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Korkutmaz onunla işimde olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnun tecrübesi bizi taniyana kadardir
10 Yorumla
1 yılHayır aksine ben memnun kalırım her şeyde tecrübe esastır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek erkekse sıradaki gelsin der
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılattan korksam faytona binmem
10 Yorumla
1 yılYok.
10 Yorumla
1 yılBiraz
10 Yorumla
1 yılKorkacak yer ariyo millet 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılŞahsen korkutmaz
10 Yorumla
1 yılKorkutmaz hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılSeverim
10 Yorumla meraklandırır. mutlu eder :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Kadında insan sonuçta neden korkutsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltecrübeli severim ama hakimiyeti vermem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılkorkmam :D
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBilakis aranan kan
10 Yorumla
1 yılEvet pipimi. kirabilir☹️
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne