#beyazorkidem😘

Açıkçası bizim kadınlarımız konuşurken ve yazarken mangalda kül bırakmazlar ama iş pratiğe gelince hepsi yatakta bildiğin odun misali yatarlar
Bunca fantezi biliyorlar bunca doyumsuzsunuz neden o zaman erkeklerini tatmin edemiyorlar
Böyle sorular paylaşıldığında yorumlara bakıyorum da yaş grupları 20-27 araları
Bunlarda sanki hayatalarında ne kadar seks yapmışsa yorumlar yazıyorlar
Bizim insanımız seks i bir ihtiyaç gibi bakıyorlar
Ama
seks dediğimiz olay bir yaşam tarzı bir yaşam biçimidir
seks öyle yapalım hadi işimizi görsün tamamdır diye bakan bir sürü Abaza arkadaşlarımız var
Onlar da bu fırsat elime başka geçmez diyip işini gören kişilerdir
seks de bayanın doyumsuz olması beni korkutmaz aksine daha da çok severim çünkü 2 saate biteceğine 3-4 saatte biter daha heyecanlı daha zevkli daha şehvetli daha arzulu bir şekilde sonlandırmış oluruz Buda hem onu tatmin eder hemde beni 😎😎😎😎
Neden bu kadar uzun yazdin
Çünkü herkes burada ekran delikanlığı yapıyor 🤣🤣
OoOoOo sende öyle yapion oOOoo
Sence yazdığım yazıyı okudun mu
Benim ekran delikanlığı yapmama gerek Yok neyse onu yazarım
Teoride tüm kızlarımız doyumsuz ve işini biliyor. İş pratiğe geldiğinde, " Ay ben utanırım"
Valla doyumsuzum eşim seni bir türlü doyuramadim diyip duruyor adam heyecan yapıyor hemen boşalıyor
Daha çok mutlu olurlar isteksiz olmasından iyidir sjdndjdj
Cevap
158Cevap
Partnerlerin birbirinin istek ve arzularını göz ardı etmediği bir durumda doyumsuzluk söz konusu olamaz...
Sevişmek doymak için yapılmaz zaten arzu isteklerin doğrultusunda zevk için yapılan bir eylemdir. Daha renkli daha ateşli dakikalar için sabahtan başlayıp birbirini sexe hazırlamayı bilmeli çiftler
Ne doyumsuz bir kadin ne de o na yetecek erkek vardir...
Durust olalim, her gece ilac takviyeli 6 7 bosalsin erkek " kaliteli" olarak, bir haftanin sonunda 8. yi bana atsin, "yiyorsa" ...
Hayır, bilakis mutlu eder beni.. Doymam diye bir şey yok, doyacak... O kadar.. Doyuramam gibi bir endişem yok, her erkek de böyle kadın arar.. Her kadın böyle olduğunu iddia eder ama gerçekte " orama elini sürme, acıyor, utanırım, ay yavaş, oha, yeter mi sence biraz da sabah yaparız, hadi çay koyalım " falan...
Korkutur demek için şu gerekli ; kadında daha erken orgazm olan bir adam lakin bilirsin ki erken boşalma sorunu ciddi bir problem , korkutmaz için ise şu önemli derler ya ne uzun ne kısalığı o önemli olan içinde en fazla kalanı buda öyle işte 😂😂😂🍓🍷🐾🍑
Karşılıklı zevk alındıktan sonra sorun olmaz iki tarafta tatmin olmalı, erkek sert olmalı bayanda cilveli olmalı. gerek fantezi iç giyimle gerek cilve yaparak gerek romantik Sözlerle iki tarafta birbirini ruhen okşamalı bir yandanda küçük dokunuşlar ve kaçamak bakışlarla partnerini davet etmeli
Daha da alevlendirir.
Öpüp başına koyarlar tabi kuş yeterince sağlamsa 😊🙈
Erkekler öyle doyumsuz istekli bir kadını bulacakta korkacak hiç zannetmiyorum
Cinsel uyuma bağlı isteksiz bir erkeği korkutabilir. Ama o kadınada çok yazık olur :)
Kişiden kişiye değişir bişet diyemem bana kalırsa bennkorkuturum 😂
Kim korkar hain kurttan.. Yesin bitirsin beni gikim cikarsa namertim. Doyumsuz kadina sahip olmak yasamin yarisini bulutlarda gecirmek gibidir.. Hemde bir de kacacak yer arattiracak kadar doyumsuz olursa piyangoda buyuk ikramiye sayilir.
Yorumlara baktım da bizim ülkede ne çok johnny sins varmış 😅😂
Sen Johnny sins nerden biliyorsun 🤣🤣🤣🤣
@muratatav744 niye p*rno izlemek erkeklerin tekelinde mi 😂😅
Hımmm ben pek ihtiyaç duymuyorum ama tabi göreceli bir kavram 🤣🤣🤣
Gerçekten O'na ait olduğumu hissettirirse korkutmaz
İlk başta kulağa hoş gelir 🙂
Öyle değil midir zaten kulağa hoş geleni arzularız 🙂😘
İlişkinin korkulacak boyutu nemfomani ile karşılaşmak.
Hani derler ya, zenginin malı züğürdün çenesini yorar. 🙂😘
Niye korkutsun abartmadığı sürece sıkıntı yok hoşuna bile gider
Bende isterim doyumsuz olsun ben doyururum ama iki taraf içince aynı olması gerekir her iki taraftan birisi k kadar aktif değilse diğer taraf saygı duymalıdır
😂 Erkekler bu kadınları istiolar zaten korkmazlar bence 🙄🤔
Beni korkutmaz tam tersi çok mutlu eder. Bebde doyumsuzum birbirimizi tamamlarız 😈
ona yetemem düşüncesini geç zaten yetemem :D ama gerçi şöyle de bişi var; erkeği yücelten yine kadın olur-muş
doyumsuz kadın yoktur doyurmasını beceremediler demekki. Ben ne kadınlar gördüm doymam diye ama hepsi de doydular.
Korkutur insan paranoyak olur en ufak bir erkek temasında acaba aldatıyor mu acaba yetebilir miyim hissi uyandırır erkeği strese boğar
Aksine beni motive eder, güç verir ve kendimi salmamam gerektiğini hatırlatır.. Çok daha güzeli için benim için itici güç olur..
Buna ancak evlenince cevap verebilirim çünkü hiç bir ilişkim olmadığı için evlenince yaşayıp göreceğiz
Kadını doyurmayı bilen erkek için doyumsuz kadın yoktur. Korkacak olanlar, kadını doyuracak silahı olmayanlardır.
Kişiden kişiye değişiklik gösterir. Günden güne bile değişiklik gösterir. Korkma işi değil fakat sıkılma olabilir.
O doyumsuzluk her zaman sürdüğü için "artık yeter beee ne doymazmışsın" diye başıma kakılan durum.
Aksine zevkini almayı bilen adam için oyuncak gibi kalır ;)
Erkekleri? Doyumsuz bir kadın var ise, erkeklerin gerçekten işi zor.
Doyumsuz kadın yoktur, doyurmayı bilmeyen erkek vardır.
Korkmam da arada sırada sorun çıkaracağı aşikar işim var derim olmaz gel der.
Korkutmaz eger aitsek birbirimize yurekten nereye kadar gidiyorsa gideriz :)
Hayır çok hoşuma gider aksine. Dengimi buldum yaşasın derim yaaaa off
Korkutmaz. Bu durum sadece bir erkeği daha da iyi olmaya iter.
Korkutmaz ama biz de makine değiliz be kardeşim. Öyle miyiz yoksa? 😄
Şahsen ben Duacısı olurum :) Yeterki denk gelsin...
Hiç bir şekilde korkutmaz karşısında doyumsuz bir erkek olduğu sürece😅
Hayır aksine daha da uyarıcı ve isteği arttırır itaat etmeyi öğretirsin sonra da ona😌
hayır beni korkutmaz aksine daha da şevk verir bana çünkü bende doyumsuzum zevkte tavan yaparız
erkeğinden başka yerlere yönelmediği sürece korkutmaz mutlu eder
Karşılaştığım bir durum değil, bunu yaşatacak kişi göstersin bakalım kim kimi korkutuyor ;)
Aksine doyumsuz ve cilveli bir kadın olmalı aksi takdirde zaten istemem.
Özgüvenli. yapar cesaretlendirir.
Herşeyin aşırısı iyi değildir. o yüzden doyumsuz olanı istemem. yerine göre doyuma ulaşmayı bilecek insan.
Yok etmez, cünkü kadını tatmin etmek erkeğin görevidir. Bazen tanışma esnasında kadınlar bunu iddia etti, yok şoyle yok böyle diye. Ama yatağa girdiğimizde buda can biraz uyacağım diyep sırtını dönen cok oldu.
Hayır korkutmaz çünkü ben de aşırı derecede doyumsuz biriyim 7/24 olsa hiç usanmadan hallederim
Aksine daha iyi hissettirir. Ama genelde kadının azgınından korkacaksın
11 e kadar yolu var.
doyumsuz ve sınırı olmayan kadınları severim.
Her orgasmdan sonra bir dal sigara yaktığımız için, paketim biter mi diye korkuyorum doyumsuz kadınlarla.
Doymuyor ise sıkıntı var demektir , gözü dışarı kayabilir, kadın olsun erkek olsun.. doyurmak önemli o yüzden
Kesinlikle korkutur ki bence bende dahil çoğu erkek karşısında ki kadını tatmin edememekten korkar
Hayir
Eller ne güne duruyor hddj
Oyun alanım olur
Yapısını çözene kadar denerim fjdj
Evet korkutuyor.
hiç korkmadım şimdiye kadar
ilginç geldi öyle olunca
Kadinin doyumsuz olması korkutmaz aksine zevk verir ama erkeğin doyumsuzundan korkun kızlar :)
Erkekleri çoşturur be ne korkutması :P
Biz zorla yaptiriyoruz sen doyumsuzluktan bahsediyorsun :)
2 dakda isini bitiren erkek korkar tabi
Su an bende cok istekliyim
Olmazsa. Azcık sakinleştirici koyarım viskisine... Olur biter eşitlenmiş oluruz... Biz erkekler şeytanın uzun sikilsiyizidir... İşimiz şeytanlık... Gaddarlık.. Karnazlık... Adi... Köpek... Onunki bununkiliktir ;). Her türlü sıkeriz
Korkutmaz aksine keyiflendirir erkeklerin geneli böyle düşünüyor ben böyle gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar