Cinsel Yaşam Kadınlar ilk seviştiğini unutamazmış doğru mu? Stupor Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kadınlar ilk seviştiğini unutamazmış doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Kimse unutmaz bence ya... Haa performans değerlendirmesi ise o ayrı... 0 0 Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Engeli açması yeter 0 27 Yorumla MasumBey0 1 yıl Engelli açıp açmadığına mı bakıyosun sürekli Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Bakmıyorum artık Yorumla MasumBey0 1 yıl Unut ya cidden sadece gözünde küçülürsün Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Unutmak kolay olsa ben uygulardim hata bende Yorumla MasumBey0 1 yıl Benimde var peşimde bi tane 2 yıldır unutmuyo her seferinde terslesemde bırakmıyor sıktı artık Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Ben peşinde koşmuyorum ki dengesizliğim yüzünden böyle oldu kendine yeni bir oyuncak bul dedi bana Yorumla MasumBey0 1 yıl Ne yaptın ki Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Valla kötü bir şey yapmadım aldatmadım kimseyle konuşmadım benim git gellerim var arada biraz dengesiz biriyim bana iyi dayandı Yorumla Stupor 1 yıl Bendede kişilik bozukluğu var akşam ayri sabah ayri biriyim :) Yorumla MasumBey0 1 yıl Senii suçlu hissettirmiş bide Yorumla MasumBey0 1 yıl Tam naptığını bilmiyorum ama arada gitgelli olmak her kızın doğasında var hormonlarınız değişiyor sürrkli Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Baya kendine yeni oyuncak bul dedi Yorumla Stupor 1 yıl Sen hak etmişsin ya Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Kim diyor sanki kötü bir şey yaptım bana engeli koydu eski sevgilisini anlatınca engeli ben koymadım ona ne oluyor Yorumla MasumBey0 1 yıl Aman koy g*te gitsin yenisini bulursun erkek mi kalmadı memlekette Yorumla Stupor 1 yıl Kararsiz kadinlardan nefret ederim Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Kaç senemi verdim işte bu kadar kolay olsa keşke Yorumla Stupor 1 yıl Kaç sene? Yorumla MasumBey0 1 yıl İşte kaç seneni verdin ve dahasını vermeye devam ediyosun Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Her kadın dengesiz ben tutup da değer eski sevgilimi ablatmadim ona ona rağmen engeli koymadım kim haklı kim haksız olduğunu biliyorum içim rahat yani Yorumla Birazsesizlik 1 yıl 6 sene Yorumla MasumBey0 1 yıl Ooo maşallah Yorumla Stupor 1 yıl Senj biraz tkip ediyorum sordugun sorular verdigin cevaplardan yola cikarak senin bu tarz ilişkilerinde gram uzuntu duymadiğini anlamayacsk kadar canım sanmiyorsun beni herhalde Yorumla Stupor 1 yıl Kişilik bozukluklarimiz için yeterli sebep degil mi :) Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Kimin bozuk değil ki tek senin ve benim mi bir çoğu öyle ne yazık ki hem ilişkim çöp hem arkadaşlığım çöp oluyor bizim mi suçumuz yani öyle olmamız Yorumla Stupor 1 yıl Büyük ihtimal bir kaç saat içinde unutacağim bu yazdıklarımı. Kalbini kirdı isem üzgünüm kusura bakma canım sıkkın bu duruma Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Sorun değil şeyler yaşıyorsun kolay değil ben seni anlıyorum benimki de aynı durum Yorumla
Denizliden1seyyah Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Unutmaz. 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. öyle diyolar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Doğru.. 1 10 Yorumla Stupor 1 yıl Hsla gorusuyo musnz pki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görüşmüyoruz :) Yorumla Stupor 1 yıl Ister mydn tkrar onunla sevismk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesele sevişmek değil, onun varlığı olsun yanımda isterdim Yorumla Stupor 1 yıl Off dmrdan girdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben damardan, o başka kadınlara..🤝🏻 Yorumla Stupor 1 yıl Büyümk böyle bir şey küçügüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl What dedin gülüm Yorumla Stupor 1 yıl Adin ne Yorumla Stupor 1 yıl Üzldm be Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nevett 0 27 Yorumla Stupor 1 yıl Ister mydn onu hla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evett Yorumla Stupor 1 yıl Onu arzuluyo musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eeevet Yorumla Stupor 1 yıl şu an onun agzina vrmk ister mydn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Meme mi Yorumla Stupor 1 yıl Hayir vajinani :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir Yorumla Stupor 1 yıl Diline surtseydin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O da olsun Yorumla Stupor 1 yıl Takip eder misn :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niyyee Yorumla Stupor 1 yıl Of etmn lzm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana olmaz Yorumla Stupor 1 yıl Neden :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanımıyorum Yorumla Stupor 1 yıl Tanişrz :) Yorumla Stupor 1 yıl Risk al Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Almam Yorumla Stupor 1 yıl Korkuyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet coook Yorumla Stupor 1 yıl Sana ne yapabilirim ki bu şekilde konuşmak zorunda değiliz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öldürmek olabilir Yorumla Stupor 1 yıl Bence bi gel. Konuşmamiz gereken konular var Yorumla Stupor 1 yıl Ahaha saçmalama beni kan tutar be :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler sana Yorumla Stupor 1 yıl Ssn bilirsin canim. Tatli rüyalar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimse unutmaz bence ya... Haa performans değerlendirmesi ise o ayrı...
Bende bu soruyu merak ediyorum.
Engeli açması yeter
Engelli açıp açmadığına mı bakıyosun sürekli
Bakmıyorum artık
Unut ya cidden sadece gözünde küçülürsün
Unutmak kolay olsa ben uygulardim hata bende
Benimde var peşimde bi tane 2 yıldır unutmuyo her seferinde terslesemde bırakmıyor sıktı artık
Ben peşinde koşmuyorum ki dengesizliğim yüzünden böyle oldu kendine yeni bir oyuncak bul dedi bana
Ne yaptın ki
Valla kötü bir şey yapmadım aldatmadım kimseyle konuşmadım benim git gellerim var arada biraz dengesiz biriyim bana iyi dayandı
Bendede kişilik bozukluğu var akşam ayri sabah ayri biriyim :)
Senii suçlu hissettirmiş bide
Tam naptığını bilmiyorum ama arada gitgelli olmak her kızın doğasında var hormonlarınız değişiyor sürrkli
Baya kendine yeni oyuncak bul dedi
Sen hak etmişsin ya
Kim diyor sanki kötü bir şey yaptım bana engeli koydu eski sevgilisini anlatınca engeli ben koymadım ona ne oluyor
Aman koy g*te gitsin yenisini bulursun erkek mi kalmadı memlekette
Kararsiz kadinlardan nefret ederim
Kaç senemi verdim işte bu kadar kolay olsa keşke
Kaç sene?
İşte kaç seneni verdin ve dahasını vermeye devam ediyosun
Her kadın dengesiz ben tutup da değer eski sevgilimi ablatmadim ona ona rağmen engeli koymadım kim haklı kim haksız olduğunu biliyorum içim rahat yani
6 sene
Ooo maşallah
Senj biraz tkip ediyorum sordugun sorular verdigin cevaplardan yola cikarak senin bu tarz ilişkilerinde gram uzuntu duymadiğini anlamayacsk kadar canım sanmiyorsun beni herhalde
Kişilik bozukluklarimiz için yeterli sebep degil mi :)
Kimin bozuk değil ki tek senin ve benim mi bir çoğu öyle ne yazık ki hem ilişkim çöp hem arkadaşlığım çöp oluyor bizim mi suçumuz yani öyle olmamız
Büyük ihtimal bir kaç saat içinde unutacağim bu yazdıklarımı. Kalbini kirdı isem üzgünüm kusura bakma canım sıkkın bu duruma
Sorun değil şeyler yaşıyorsun kolay değil ben seni anlıyorum benimki de aynı durum
Yanlis
neden ki
Unutmaz.
El hak doğrudur
öyle diyolar
Doğru..
Hsla gorusuyo musnz pki
Görüşmüyoruz :)
Ister mydn tkrar onunla sevismk
Mesele sevişmek değil, onun varlığı olsun yanımda isterdim
Off dmrdan girdin
Ben damardan, o başka kadınlara..🤝🏻