Selamlar🍒 Seks sonrası kadınlar yakınlaşma ve ilgi ister burada hemfikiriz peki erkekler seks sonrasında rahatsız edilmeden dinlenmek mi isterler? #reda
Erkekler seks bittikten sonra rahatsız edilmek istemezler mi?
Kendim için konuşmak istersem vücut rahatlamış daha sağlıklı düşünen bir konumdayım kafamda sadece aşk varken doya doya sarılıp öpüp gerçek aşk dokunuşları ile hafif bir sohbet güzel gider çünkü bu öpmeler libidodan değil sevgiden dolayı olduğu için hence burada aşk cinsellikle olan sınırdan uzaklaşmış oluyor çünkü zaten seks ile cinsel yönden rahatlanmış olurum ve geriye aşkımı doya doya yaşarım.
Bu aslında sevişmeyi sadece seks olarak gören hatta seks bile değil sadece gir çık olarak gören erkeklerin bir durumu.
Çok yorgun olunması durumunda bile rahatsız edilmemeyi istemek çok notmal değil. Bunu isteyen ve yapan erkekler ya üstte belirttiğim durumdadır ya da psikolojik sorunları vardır.
Yoksa sevişmeyi ve cinselliği bilen bjrisi seks öncesi sevişmede olduğu gibi sonrasında da devam eder.
Seks sonrası Erkek ve Kadında salgılanan hormonlar çok farklıdır.
Erkekte salgılanan hormon uyku isteğini getirirken, kadında salgılanan hormon karşı taraftan ilgi beklemeye teşvik ediyor. Yani bu tamamen hormonsal ve yaratılışla alakalı bir durum.
İlgiyi sadece seks öncesi veyahut sonrası göstermeyeceksin. Her zaman göstereceksin. Vücut seks anında ve boşalma sonrası çok fazla endorfin ve Melatonin salgılar. Bu da direkt uyku getirir. Çünkü insanın uykusunu getiren ve bu işlevi gören hormonun adı Melatonin'dir.
Nasıl beş parmağın hiç biri diğerinin aynısı değilse, aynı durum biz erkeklerde de geçerli. Ben seks sonrası partnerimle temasta kalmayı ve o şekilde dinlenmeyi tercih ederim.
Valla bende öyleyim seks biter bitmez direkt ya telefonla oynuyorum ya arkamı dönüp yatıyorum başlarda kocam bana hep kendimi kullanılmış gibi hissediyorum derdi :D
Korkunç enerji kaybediyoruz ve sizi mutlu etmek için her şey arkamızı dönmemiz güvenimizden kaynaklıdır. Kendimize geldiğimizde İlk yapacağımız şey buzdolabını açmak olacaktır. Vücut kaybetti enerjiyi acilen ister. 2.500 kalori julh harcıyoruz Bir insanın bir günlük enerjisi çok da vermeyin deri kemik kalırız
Kadinlar art arda or gazma ulasabiliyorlar. Dogallari buna cok musait. Ama erkek acisindan oyle degil. Erkek or gazma ulasirken vucuttan bir enerji bosalmasi yasaniyor. Biraz bitkinlesiyorsun. Bir nevi baslangic noktasina ger donuyor gibi oluyorsun. O anda kasilmalar hala devam ettigi icin biraz uzanip sessiz kalma ihtiyaci normaldir. Bir iki dk rahat birakirsaniz size gelip ilgisini gosterecektir. Yok direkt arkadasini donup uyumasi ise onunn bencilligini gosterir o baska bir tur.
Romantik ve aşık erkekler harici geriye kalan diğer testosteron taneleri seksi sadece seks yapmak için yaptıklarından dolayı sırtlarını dönüp dinlenmek isterler. O andan itibaren asla umurlarında olmuyoruz.
Çoğu totosunu dönüp uyur fakat yapılabilecek en iyi şey kadın henüz orgazm olmamışsa onu orgazma ulaştırmak ve kulağına bir iki övgü dolu sözcük söyleyip gönlünü hoş tutmak redacım