Birde şeyi merak ediyorum her an her saat yapmaya hazır mısınız? Misal sevgiliniz siz işteyken arayıp eve çağırsa işi bırakıp gider miydiniz? Sizin için seks ne kadar önemli onu öğrenmeye çalışıyorum yanlış anlamayın lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdilik her gün günde 2 3 arası gidiyor. Eskiden daha fazlasını da yapabilirdim ama bunu her gün yapmak o kadar da iyi değil ya. Seks ve mastürbasyon haftada 4 5 kere olsa daha iyi olur. Seks için işi gücü de bırakmam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek fizyolojisi sürekli sekse uygun değildir yani yüzlerce kez haftada seks yapamaz boşalmazsa tabi başka ama boşalmayınca seks yapmış olmazsın vibratör olmuş olursun... günde bir defa yapsan bile ikinci haftada pes edersin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o zaman çok yanlış anlamışım sizi
- +1 yıl
Şöyle başlangıçta tenler sıcakken sürekli istersin dediğin seneryonun çekiciliği falan ama maalesef kaddınlar kadar sürklilik sağlayamaz bi dikkat edersen eskortlar kadınlardan oluyor ve akşama kadar onlarca erkekle görüşüyr trv ler anal çalıştığı için boşalmıyor onlarda onlarca görüşme yapabiliyor tabi anal normal bir cinsel hyat stili değil...
Gideni gördüm ama tedavi için çocuk yapmaya çalışıyordu ve saati saatine ilişki yaşıyordu eşi ile. İşten çıkıp gelecek kadar değil özellikle kendi işinizi yapmıyor iseniz zaten gidemez kimse
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBıkmaz ama farklı farklı kişilerle yapılırsa o zaman olur o. Aynı kişiyle sürekli ne bileyim bir yerden sonra sıkar bence ama hiç yoktan iyidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
96Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan bıkmaz cinsiyetle alakası yok
21 Yorumla
Eski sevgilim benden daha istekliydi. O
istediğinde bende istiyordum zaten ama çoğu
zaman o başlatıyordu günde 2 kere yapardık
ama bikmadım bıkmam sadece kendi isteğir
için izin alip eve gitmem elbette o kadar da değil.
Ama karşı taraf isterse onun için giderim kırmam tabiki00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılStandart bir yaşam tarzına sahip bir erkek için jayatta evlilikte% 10 onemi var. Ama o yiźde 10 lıuk zaman dilimi önemli. Yani bi şekilde çözulmezse sorun olur. Yoksa kimse iş ile mukayese edemez. Adamin kendi işi olsa bile senin sorun fantezi kalır biraz.
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim ama hergün seks sıkar, insan hergün istemez. Iş stresi olabilir, yorgun olabilirsin, psikolojin bozuk olabilir, cinsel hayat da olsa en güzel anında olmalı. Ben kadın erkek sikilacagini sanmıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=iIi_AL8z_x4
hah işte videodaki adam ben olurdum..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılIsı bırakıp gidersen patron da iyi sen karınla ya da sevgilinle sevismeye devam et sana ömür boyu izin hakkı diye işten kovar sonra görürsün sbhsshhshssk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi olduktan sonra sende bu işi iyi yapıyorsan adam gelir halleder gider ama bu işleri ya gece ya da sabah yapmak iyi olur arada canın çektiyse işten gelir fiker
00 Yorumla
+1 yılYaa seeen ne diyosuun. Bnde arac vr. Cagirsinnn. Eve gel seni istiyorum desin izinnnn alip sabahlara kadar agir calisirim
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin için baya önemli o zaman
- +1 yıl
Cok onemli
insan yemek yemekten sıkılır mı? yemekten bile daha ilkel ve temel ihtiyacın seks olduğunun farkındasınızdır umarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı yemeği yemekten sıkılır bir süre sonra
- +1 yıl
seks aynı yemeği yemek değildir canımın içi seks yemek yemenin daha önemli bir versiyonudur. ve kimse yemek yemekten sıkılmaz aynı kadınla da sevişmekten sıkılmaz çünkü her kadının tadı aynı kimse kusura bakmasın hepimiz aynıyız değişen bir şey yok ha o ha bu en güzeli sevdiğin kadını sabah akşam yatakta inletmektir ve yemekten daha önemli bir durum sıkılacak bir şey yok bunda canım saçma sorularla yormayın kendinizi
+1 yılErkekler için seks önemli nedense bunlar hep karıya kıza çakıyor
32 Yorumla- +1 yıl
güzel kardeşim yapicaklar ya bizi zorla aa
- +1 yıl
Çakılmayacak gibi mi sence
Robot değiliz.
seks yapınca boşaldıktan sonra ha deyince hemen yapamıyorsun. Bana toparlamam için en az 2 saat gerekli.
İlaçlı olanlar hariç.00 Yorumlaİsteksiz bir partneri varsa bu durumdan sıkılır onu arzulamaz. Yapmaktan bıkması stresten kaynaklı olabilir.
00 YorumlaHer an her saat her gün hazırım. Benim libidom yüksek yani bir ilişkim bile sırf çok istekli erkeğim diye bitmişti 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şimdi işi bırakıp gidemezsin öyle bir şey olmaz ama bir erkeğin bıkacağını sanmıyorum aben bıkmazdım herhalde
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın bencil olmayın adam nasıl işi bırakıp gelsin çocuk gibi olmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılMisal diyoruz zaten sakin ol ortada bişi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabi canım bizim yaşam amacımız seks. Kafamıza silah dayasalar sık biz seks olmadan yapamayız deriz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok güzel açıkladın tebrik ediyorum
Sevgiliyle o iş olmaz ama evliyken soracak olursan abartmaya da gerek yok bence makine değildir herhalde😂 ama sevişme severim
00 Yorumlabenım ıcın cokta önemlı degıl :D cok yaptım neyı cok yaparsan tecrube oluyor sıkılıyorsun sureklı olunca ama dozu ayarladıgında ıyıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Sanmıyorum, tabi kişiye bağlı değişir de ben sıkılanına denk gelmedim hiç.
00 YorumlaBıkar. Bıkar. Bıkar. Sürekli karşıma çıkıyor şu sorı.
00 Yorumla
+1 yılEt sonuçta aşınıyor benim seks yapa yapa penisi biten tanıdıklarım var
00 Yorumla
+1 yılisi birakip gitmem fakat o hazir oldugunda bende istekli olurum. Bikmak kisiye göre degisir.
00 YorumlaBen bıkmıyorum ama çok aşırıda olmuyor bıtkın düşüyorum
00 Yorumla
+1 yılYeri geldiğinde bıkabilir.
Libidom yüksek ise ve beni çağırırsa büyük ihtimal giderim.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben sadece hasta olunca isteksiz olurum buda normal başka türlü asla sıkılmam
00 Yorumlacinsiyetle alakası yok mk y@raksız duramayan hatunlar var ne anlatıyon sen
00 Yorumla
+1 yılŞahsen bikmam ama seksten zevk al. amak olabiliyor. Buda uyumla partnerle alakalidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlar çok istekli olunuyor evet ama birkaç sene sonra gidiyor o istek
00 Yorumla
+1 yılHerseyden önemli sevgilim gek dese sehir dışına giderim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani su içmekten bıkılmaması gibi bir şey bu.
00 Yorumla
+1 yılÇok aşırı olursa günde 3 den fazla eve günde 3 yeterli
00 Yorumla
+1 yılİşi bırakıp nereye gidiyorsun fazla film izlemeyin huu 😄
00 YorumlaLibidom fazla yüksek olduğu için her zaman hazırım 😅 sevgilim ne zaman istediyse gittin
00 Yorumla
+1 yılBir dönem seks yapmaktan kaçıyordum evet bıkar ama bir süre
00 YorumlaGiderdim, hatta 2 bin km yol gitmisligim var sıfır şaka :)
00 YorumlaKanka erkekler abazadır ama sürekli yapılan cinsellik erkeği uzaklaştırır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor Bi süreçten geçiyorum, son q aydır cinsel isteğim bile yok, hiçbir eksikliğini de hissetmiyorum şu an.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım atlatırsın
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için çok önemli ama ekmek parası daha önemli. Yaptığım iş icabıyla kolay kolay istediği an eve gitme imkanım yok. Ama akşama onun acısını fazlasıyla çıkarırım. Her gece istese de bıkmam
02 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki para daha önemli seksten anladım
Cevap sahibi+1 yılSeks için güçlü olmak güçlü olmak için para lazım. Yani para > seks
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBıkmaz ama yeri ve zamanı vardır sürekli olması biraz saçma olmaz mı onemini anlamını yitirir sıradanlaştirir aradaki bağı yani işi birakamazdim ama iş biter bitmez koşturup gelirdim orası kesin
00 Yorumla
+1 yılErkekler seks makinesi değil sizden daha az isterler ama boş ver buradakiler biraz sallıyor abartıyor kesin yüzde 90 tatmin olduktan sonra popon döner yatar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıltamam seks önemlidir ama işimden önemli değil.
ayrıca evet bıkabiliyoruz. bizde insanız00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünde yaptım bugünde. Hatta dusumu yeni aldım. dünkü kadar zevk alamadım partnerim yüzünden.. belki başkasi olsaydı nirvanada yasayacaktim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsettiginiz sekilde olan erkek sayisi çok ama çok azdir. Cok nadir bir durum o. Herkes gibi düzenli, bikmadan yapmayi diler erkek.
00 Yorumla
+1 yılBıkmaz sadece doyar ve tekrar acıkır tekrar doyar ve tekrar acıkır
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmak aslında sadece zevk değil ihtiyaçtır şahsen kendim çok doyumsuz biriyimdir fakat her saniyede seks yapmaya zaman ayırmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde erkekler için önemlidir ama ben yapamayacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler lamba gibidir kadınlar kalorifer. Erkek hemen yanarken kadın geç ısınır. Fıtratlar farklı çünkü.
00 YorumlaErkekler model model bacım, hangi modelinden bahsediyorsun? Robottan bahsediyor sanki
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli tabi ben bikac sefer işten izin alıp gittim
00 YorumlaNe diyon sen biz daha sabah uyanmadan kaldıran knkmız var
00 YorumlaKarsımdaki güzel ve iyiyse yaparım ama klasik yatan ve bitmesini bekleyen kızdan sıkılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakarsın motor değiliz ki
60 Yorumlaevet bıkarım. işi bırakıp gitmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılTers köşe oldum şu an
+1 yılEvet yaparım ama zaman önemli
00 YorumlaBazen hiç istemiyor canm
00 Yorumla
+1 yılhemen niye gitsin akşama gider eve yapar :D
00 Yorumla
+1 yılDenemek istersen buyur 🤭🙈
00 Yorumlaişi bırakamam çünkü cerrahım
00 YorumlaHer fırsatta bambam 🍌
00 YorumlaBilmem bıkmam herhalde ama çok sıkılan bir insanım
00 Yorumla- Devamını Gör (40)