Cinsel Yaşam Erkekler seks yapmaktan bıkar mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Erkekler seks yapmaktan bıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Romantik__Erkek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Bıkar bizim güç ve dayanma limitimiz var 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim icin bi durumda önemi yok 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Sperm bankası değiliz ya herhalde bıkar 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl hiç yapmadım ama insan tabi bıkar bir süre sonra 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her defasında gidemem ki, o gelsin 😀 0 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bıkmam ben 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman bu erkekten erkeğe değişiyor Yorumla AteistCan +1 yıl Olabilir ben bikmam Yorumla
adumezunubiri Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Bıkar illa ki bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam ben senin fikrini soruyorum aşkım Yorumla adumezunubiri +1 yıl Ben hiç yapmadım ki Yorumla
kartal3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bıkmaz mala vurmak güzeldir 😀 rekorum var benim 0 0 Yorumla
-ChevCelios Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Valla hergün mastürbasyon yaptığıa baklırsa bıkmam 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet bıkar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 çok mu azdın sen bakim onu söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azmışsın belli y arrak yeme zamanın gelmiş 🤣 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Keşke öyle biri olsa 0 0 Yorumla
emrecanist Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Hic bikmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Bu işin bıkma durumu var mı ya
Bıkar bizim güç ve dayanma limitimiz var
Benim icin bi durumda önemi yok
Bıkmaz 70 e kadar yolu var
Her gün bal yiyen baldan usanır
Giderim seks için yaşıyorum zaten
Sevdiğimle yapıyorsam bıkmam
Sperm bankası değiliz ya herhalde bıkar
bikmam her her zaman hazirimm 🙂
Kadınlarda bıkar erkeklerde 🙅
hiç yapmadım ama insan tabi bıkar bir süre sonra
Isi nasil biraksin insan knk acun mu bu abartma..
Ben kızlarla bıktım erkekle yaptim🙈
partnerine aşık değilsen bıkarsın tabi
Her defasında gidemem ki, o gelsin 😀
Çok önemli , işi bırakıp giderim o derecede
Bıkmam ben
O zaman bu erkekten erkeğe değişiyor
Olabilir ben bikmam
Bıkar illa ki bence
Tamam ben senin fikrini soruyorum aşkım
Ben hiç yapmadım ki
Uçağa biner giderdim
Bilmiyorum