Cinsel Yaşam Erkekler cinsellikten bıkar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Erkek cinsellikten bıkar mı? Erkekler cinsellikten bıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır bıkmam ben 0 0 Yorumla
kerem2NT Takip Et Bilge Yaş: 71 , eic 100% 2 ay Bıkmazlar. Gün içerisinde fazlaca doyuma ulaşmış ise yeni bir fiziksel aktiviteyi gerçekleştiremeyebilir. Bıktığı anlamına gelmez. Yeni bir üretim yapana kadar hormonlarının dinlenmesi gerekir. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Zaman zaman ara vermekte fayda var neticede makine bile arıza veriyor 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aşkın olmadığı, sadakatten uzak, güven, ilgi, uyum olmayan bir cinselliği zaten kimse istemez. 0 0 Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Nefis olmadıkça imkanı yok kuş kalkmasa eli el yoksa dili erkek bu durmaz 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. “Alışmış kudurmuştan beterdir” diye güzel bir atasözümüz vardır 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. ben bıkmam eğer kız bıkmazsa ben devam ederim, peki sen bıkarmısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Yaptığı kişiden bıkar bıktıktan sonra alışır kudurmuştan beter olur 0 0 Yorumla
MuhendisDiyetisyen91 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 4 ay Kadına bağlıSoğuksa öyle Bi biktirir ki 0 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Mutlak bir doyum noktası vardır 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. Kadin bakimsiz ilgisizse bikar 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Sağlıklı kişilikli ve karakterlisi bıkmaz 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Bıkar sürekli olmaya başlarsa 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Duruma göre değişir 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kuş ötmese de dil devam eder 0 0 Yorumla
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Bıkmaz bazen yorulur o anda 4 gün dinlendireceksin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Zamanla bırak motoru söner iflas eder kurur 😔👺🦧 3 2 Yorumla GerçekAşk112 4 ay Aslaaa 😅😅 Yorumla Costantinnn 4 ay Kimlerle takılıyorsun bilmiyorum ama. zor Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. bıkar evet ama herkeste olmaz o 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hep aynı kadın sıkıyor zamanla 0 0 Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Hayır bıkmaz 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hsyır 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır tabiki de😊😊 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Yok hiç bıkmadım 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
DerdeDevaXXXX Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. bazen 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nadiren bıkan var 0 0 Yorumla
lingualfrenlum Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Ben bakamadım hiç 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bIkabilir. 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bıkar 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir zaman sonra evet 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Hayır tam tersi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Hayır bıkmam ben
Bıkmazlar. Gün içerisinde fazlaca doyuma ulaşmış ise yeni bir fiziksel aktiviteyi gerçekleştiremeyebilir. Bıktığı anlamına gelmez. Yeni bir üretim yapana kadar hormonlarının dinlenmesi gerekir.
Zaman zaman ara vermekte fayda var neticede makine bile arıza veriyor
Aşkın olmadığı, sadakatten uzak, güven, ilgi, uyum olmayan bir cinselliği zaten kimse istemez.
Nefis olmadıkça imkanı yok kuş kalkmasa eli el yoksa dili erkek bu durmaz
“Alışmış kudurmuştan beterdir” diye güzel bir atasözümüz vardır
ben bıkmam eğer kız bıkmazsa ben devam ederim, peki sen bıkarmısın
Yaptığı kişiden bıkar bıktıktan sonra alışır kudurmuştan beter olur
Yaptığı kişiden sıkılıyor
Kadına bağlı
Soğuksa öyle Bi biktirir ki
Mutlak bir doyum noktası vardır
Kadin bakimsiz ilgisizse bikar
Sağlıklı kişilikli ve karakterlisi bıkmaz
Bıkar sürekli olmaya başlarsa
Duruma göre değişir