Zaman içinde her şey değişir duygularımız karakterimiz cinsel yaşamımız ve buna bakış açımız..

Zaman içinde her şey değişir duygularımız karakterimiz cinsel yaşamımız ve buna bakış açımız..
Başlarda daha tecrübesiz, daha ılımlı ve utangaç hallerde olmak en doğal olandır. Fakat zaman içinde gerek çevreden gelen duyumlar, gerek öğrendiklerimiz gerekse ilişkinin sertlik dozunda tercih ettiğimiz seviye oldukça değişkenlik gösteriyor.
Cinsel kimliğim sabit kalsa da partnere sevgiliye veya eşe göre farklılıklar içerecek şekilde kendi hafızasını oluşturuyor.
Tek eşli ve hala evliliğini devam ettiren çiftler dahi monotonluktan şikayet ederken, mutlaka cinsel ilişkiyi daha cazip ve arzulanan hale getirmek gerekiyor.
Bariz bir kırılma olmadı çünkü başindan beri aynıydı herhangi bir kimlik değişimi yaşamadım.
Sadece zamanla daha fazla bilgilendikçe, öğrendikçe, merak edip araştırdıkça bilgi seviyesi sebepli tabi ki cinselliğe bakış ve yorumlama daha da iyiye gitti.
Fakat temeldeki o duygu ihtiyacı değişmedi, değişecek gibi de durmuyor. Erillik seviyesindeki zamanla daha da olan artış ve bununla birlikte yerleşen o auranın etkisi de bonus oldu.
Alışılmışın dışına çıkmam gerekiyor. Tatmin olmam zorlaşıyor. Bu da daha sert ve daha baskın olanına evrilmesine sebep oluyor. Herkeste böyle midir bilmem ama benim için sorun yok:)
yaşadıkça
olması gereken olmaması gereken hiç olmasaydı dediğimiz şeyler oldu hayatta
bir profil oluştu kafada isteklere dahil..
zaman evrim geçirmemizi sağlıyor nitekim
Kesinlikle hocam..✌🏻
Cevap
19Cevap
Gençlik yıllarımda soft seksi seven biriyken olgunlaştıkça sert, küfürlü seksi ve bdsm’i sever oldum.
cinsel kimliğim aynı doğduğum gibi. sadece kadınlardan hoşlanıyorum eğer soru buysa bunun dışında sevdiğim kadını mutlu etmek için her şeyi de yaparım elbette.. duygu olmadan da cinsellik yaşamam elbette
her şey yaşanmışlıklarla degişir olgunlaşır..
Pek degişik tecrübeler yaşamayanların o konuda olgunlaşması mümkün degil sadece olgunlaştıgı varsayılır.
Seks yaşamındaki çeşitlilik sınırlı olan bir bireyin evliligi olgunluk görmesi garip.
Evlilik seksuel devrim degil, zorunlu kalıplarda seks yaşamakdır
ben ilk başlarda en zevkli kısmın içime alma kısmı olduğunu sanırdım. fakat şimdi görüyorum ki asıl zevkli bölüm ön sevişme bölümü. ama o da sadece ten uyumu varsa gerçekten zevk veriyor. m4l m4p insanlarla yapmak çok iğrenç. mesela partnerlerimden biri öpüşürken ağzımın içine geğirmişti. ağzı kokuyordu, boynumu inek gibi yalıyordu... bunları hatırladıkça midem kalkıyor. böyle partnerle yapılan bi sevişmenin zevk verdiğinden bahsetmiyorum, siz beni anladınız.
eskiden sadece içime alma odaklıydım, şimdi daha çok sevişme odaklıyım. eskiden çok daha duygusal bakardım, şimdi ise cinsel aktivitelerin daha doğal ve hayatın içinden, gerçek olduğunun farkındayım. çok da duygusallaşmaya gerek yok. çatır çutur vuruşacaksın. çok da (hatta hiç) büyütülecek bi olay değil. canın çekiyosa seviş, çekmiyosa elleşme. artık çok daha rahat biriyim, kasmıyorum. değişmeyen sadece şu var
Olgunlastıkca sadakat ve bağlılık için bedensel tatmindense duygusal tatminin benim için daha önemli olduğunu fark ettim
Hiç değişmedi. Heteroseksüelim, fantezi dünyam geniş ve tutkuyla seks yapmak her zaman benim için önemli olmuştur.
Hiçbir zaman cinsellik diye kudurmadım, evlendikten sonra karıma kudururum, ona yetsem o da bana yetse yeterli 🤣.
Hiç anladığım işler değildi hala hiç anlamıyorum
Benim evlendikten sonra çok farklı bir noktaya evrildi. Eşimin zevk almasına odaklanır oldum.
Partnere bağlı olarak değişiyor o ya
Duygu duygu eşittir duygu
Sonsuzluk işareti gibi ∞ 😂
Duygu olmayan yerde cinsellikte olmaz.
Hiç öyle bir kimliğim olmadı
Sınırlarım aynı pek fazla değişim yaşamadım
Bir degişiklik yok
Daha tutkulu laf olsun diye olmadan yapan 😂😂😂
Romantiktim sert oldum
Evet.
Olgunlaştıkça daha bir istekli oldum
Evrilmedi ki bacım kim dedi onu