Zamanında evlenmeden olmazcıydım şimdi bu yaşta bakire değil kimse nasıl partnere söylerim olursa, nasıl bağlanmam diye düşünüyorum Yaş 30 olmak üzere sadece metalaşmadan sevişmek istiyorum ama utangaçlık desen var birde beğenmezse felan 🙁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMetalaştırmayacak birini bulsan bile, bugüne kadae gelen yetiştirilme tarzın içten içe, bilinçaltında sana bunu hissetirecek muhtemelen. Sen kendi kendine böyle kurabilirsin.
Beğenmezseyi filan geç. Kimse mükemmel değil. Herkesin bir kusuru var, eksiği var. P.. ornolardaki gibi estetik ürünü değil kimse.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok işte o düşünce yapısı yavaştan gidiyor bende Yetiştirilme tarzım baskıcı kapalı değil ama sınırını koyan biri oldum baskıcı aileden yetişenleri de gördük ayrıca kuduruk şad
Soran+1 yılKuduruklar
Cevap sahibi+1 yılBu düşünceden kurtulabiliyorsan iyi. Zevkine odaklanabilirsin.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldeğişmedi aslında.. neyse o oldum hep.. marjinal yaklaştım hep bekli biraz duruldum.. biraz daha seçiçi daha özenli ilerlemek istiyorum artık.. güven vs..
04 Yorumla
Soran+1 yılBende seçiciyim
- +1 yıl
uyum önemlidir.. kafaların beklentilerin ve zevklerin uyumu öncelikli gereken.. ama şu var.. ne tür bir ilişki olursa olsun.. isret sevgili ister partner vs.. önce güven rahatlık ve samimiyet gelmeli
Soran+1 yılİşte sevgili olmak değil mi bu
- +1 yıl
değil aslında çünkü sevgili ilişkilerinde taraflar birbirlerinden çekinir.. içindekilerini dökemez rahat olamaz.. acabalar oluşur.. ne der ne düşünür vs gibi.. o yüzden de kasılıp kalınır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda endişelenmek doğal. Ama unutma ki herkesin geçmişi farklıdır ve geçmişte yaşananlar senin bugünkü değerini belirlemez. İlişkilerde dürüstlük her zaman en iyisidir. Partnerinle açık bir şekilde iletişim kurarak hislerini ve beklentilerini paylaşabilirsin. Ve unutma, kimseyi memnun etmek zorunda değilsin, en önemlisi kendin olmak 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenmeyen benim şeyimi yesin 🤣 bulmuş seni daha ne istiyor
14 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣yemesin
Cevap sahibi+1 yılYesin yesin yaa 🤣 koruma şunu
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Not düş ben her zaman hazırım
- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genelde fizik ve kadınıntipine önem göztermez ten uyumu sağlarsaan her sey kendiğinden olur gider. iyi ya da kötü yorumu yapan olmaz doğru kişi doğru yerde buloursan olur
014 Yorumla
Soran+1 yılErkekler fiziğe çok önem verir.
- +1 yıl
Tek gecelik ya da ketif için yapılan sekste fizik pek önemli olmaz ten uyumu ve o an alına zevk ön plna çıkar.
Soran+1 yılHer zaman önem verirler
- +1 yıl
Benim fikrim erkeler önceliği iyi sekstir hayatımda farklı kadınlar oldu vucut tipi güzel olmasada iyi sevişen bir kadın bana daha çok haz verdi. seksi bir vucutlu ma sevişmeyi bilmeyen bvir kadı yerine iyi sevişen bir kadını tercih ederim
Soran+1 yılUzun ilişkide ne ararlar
- +1 yıl
uzun ilişikde güzel bakımlı vucudu güzel kadın ararım. sürekli sevişeceğiz için zamanla ten uyumu ve güzel bir seks uyumu gelişir
Soran+1 yılHepsinde aynı
- +1 yıl
tabiki bir bakış acısı herkes için göreceli olur
- +1 yıl
hayatında seks yatığın ve mutlu olmayan erkek oldu mu
Soran+1 yılBen seks yapmadım ki hiç 😃
- +1 yıl
merak ettğin başka detaylar varsa yazabilirsin
Soran+1 yılSizde
- +1 yıl
m_e_sa-j olarak yazsam olur mu kişiye özel konuları herkes okuması iyi olmaz
- +1 yıl
selam
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ekstra tutucu bir durumum yok. İki kişi duygusal ve fiziksel olarak anlaşabilir ve birbirini isterse sorun yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTanıştığın platform da illaki buluşma öncesi insanlar birbirini görmeli ondan sonra beğenmez diye düşünmen yersiz beğenmese zaten buluşmak istemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılzamana bırak, acele edersen yanlış yaparsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBi 30 üstü kaç bakire vardır acaba
- +1 yıl
bunu bu kadar büyütmeyin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin söylemen gereken bir şey yok partnerin zaten belli eder böyle birşeyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı güven ve anlayış önemli ama herkesle de bu bağ kurulmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiden çok büyük çok ulaşilmaz gelirdi Sımdi çok saçma sirandan geliyor hata sok çıkar git gel çok saçma geliyr
04 Yorumla
Soran+1 yılDoyuma varmışsın demekki
Cevap sahibi+1 yılHmmm ya da farkli tarzlar farklı fanteziler daha doyumsuz istekli ateşli partner
Soran+1 yılBi doy artık
Cevap sahibi+1 yılOna doyulmaz ki doyarsan ya kesip Atacan ya da hayattan tad almadan ot gibi yaşayacan
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Evet mecburen degisiyor artik bir yolunu bulmali havasi var...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyni yastayiz takma bunlari olacagi varsa cok guzel oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun merak ettim
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu konuda iyi bir partner gerekli.. sana senin istediğini verecek ve hafizanda güzel bir anı olarak kalmasını saglayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam anlamadım sen evlenmeden olmaz diyorsun ya bakiremisin hala
00 Yorumla
+1 yılNeden utanacaksın ufak bir kıvılcım yeter herşeye
10 Yorumla
+1 yılDeneyebiliriz ciddi ilişki de istiyorum zevk alırız tatlı anılarımız olur romantik tutkulu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl50 olunca bence farklı düşüncen
02 Yorumla
Soran+1 yılSende umarım
Cevap sahibi+1 yılBen nasıl düşünüyim istersin
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğişmedi halen mağaradayim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla değişir insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenirler merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılheycanlandiran biriyle mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmasız fakatsız olsun istersen yaz bana : )
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEee biraz açılman lazım senin böyle olmaz bu iş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geçmedi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDegisti
00 Yorumla
+1 yılboş ver zevkine bakk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazsana
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBağlanmadan zevkimize bakalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi