1 yılÇıkar efendim. Biz kadınlar hiç gitmeyecek gibi sever, hiç sevmemiş gibi gideriz yeri gelirse. Hal böyle olunca daha önce hiç istememiş gibi isteyebilir, hiç istememiş gibi unutabiliriz herşeyi. Yeterki karşının haketmediğini hissedelim. Hissetmek bizim işimiz. Akıllı olun, bir gecede sileriz sizi.
414 Yorumla
Soran1 yılPeki hak etmediğini hissetmiyorsan ve hiç hissetmeyeceksen?
- 1 yıl
Bu durumda zihninden çıkması gerekmesi için sebep gerekli, bana o sebebi ver ona göre gidelim.
Soran1 yılBeynimiz aynı çalışıyor bunu sevdim.
Sebep varsa etki-tepki den ben de çıkarım yapabiliyorum ama durum o yüzden çetrefilli ki sebep yok.
Çıkmasını gerektirecek bir durum yok ama mecburiyetten bir ayrılık olmuş diyelim.
Bir konuşmadan çıktı bu düşünce sorusu o yüzden şudur diyemiyorum.- 1 yıl
Pekala bir kadın cinsel olarak zihnine kazınmış bir erkekten zorunlu ama istemsiz olarak ayrı kalıyor. Bu durumda bu kadın erkeği oradan çıkaracak ama bunu çok yavaş yapacaktır. Çünkü önce libidosu zedelenecek. Bu olduktan sonra yavaş yavaş uzaklıkta girince o erkeğe duyduğu çekim azalacaktır. Gözden uzak olanın gönülden uzak olması gibi yani. Frekanslar ayrılmış oluyor istemsiz. Bu isteği içinde tamamen bitirdikten sonra başkalarını çekici de bulabilir. Bitirmeden biraz zor. Zihne kazınmak basit bir tabir değil ziraa. Fakat diyelim işin sonunda bu adam zihninden silindi. Üstünden 3 yıl geçti. Tekrar karşılaştılar. Zihninden 3 ayda sildiği adamı 3 yıl sonra gördüğünde 3 saatte aynı cinsel çekimi hissedip zihnine kazıyabilir. İstemsiz ayrılık istemsiz unutmayı, buda görünce o anki hislere dönmeye sebep olabilir.
Soran1 yılHımmm çok iyi.
Baya baya cinsellik felsefesi yapılmış jdjdk
Peki son bir ekleme, kadının sebep olduğu bir durimsa bu. Yani onun hatası vs. ile uzak kalındıysa? Bu bahsettiklerini etkiler veya değiştirir mi?- 1 yıl
Master of seks derler 😜
Kadının sebep olduğu bir durumsa erkeği ordan çıkarma süresi uzar. İşin vicdan boyutu yüzünden erkeği daha çok düşünecek, buda düşündükçe istemeye sebep olacaktır. Ama hatasına göre değişir. Biz kadınlar gururlu ve acımasız olabiliyoruz. Kendi hatası yüzünden uzak kalması kadını hırçınlaştırır önce, kabullenmekte güçlük çeker. Sonra pişman olur. Kolay çıkaramaz ordan ama dengesiz reaksiyon gösterir. Bir gün çok ister diğer gün hiç. Vicdanı rahatlarsa az önce atlattığım yerden devam 😂
Soran1 yılDoğru diyorlar, cevaba ve yorumlara bakılırsa jdjdk
Yani zor da olsa sandığa koyup kitler, bu etkenler sadece koyma süresini etkiler diyorsun okeydir.
Peki bu sana bir soru.
Zihnini nasıl böyle odaklı, dingin ve bilgiyi hemen çıkarabilir şekilde tutuyorsun?- 1 yıl
Haha teşekkür mü etsem bilemedim 😂
Kimse vazgeçilmez değildir nihayetinde. Bu cinsellik içinde böyle.. Günümüz aşkı, tutkusu, istek ve heyecanı çok fazla erezyona uğradı zaten.
Bu konuda net cevap verecek kadar odaklı ve dingin değil sanırım ☺️ Buna mantıklı bir cevap düşünemedim. Biraz edebii sevgi, biraz zeka, biraz duygu biraz da laf cambazlığı ve fazla açık algılar sayesinde diyebilirim ama.
Soran1 yılDoğru günümüzdeki aşk vs. konusu.
Ahahah utanmıştır yoksa buna cevap verecek kadaar odaklıdır, duygular karışınca bozuluyordur djjsk
Herkes bu şekilde zihnindekini ortaya dökemiyor, düzgün bir şekilde yazarak ifade edemiyor. Yapabilmek bence çok önemli ve sen de yapabiliyorsun.- 1 yıl
Olabilir, belki mütevazidir de biraz ☺️
Evet bu konudan bende şikayetçiyim. Dişime göre birini bulamıyorum 😳 Yazı sanattır. Doğru icraa edilmeli.
Soran1 yılMütevazi de olabilir evet jdjd
Yazıya yeteri önem verilmiyor. Hele şu zamanda iyice azaldı önemi. Okunmak da sevilmeyimce sonuç bu oluyor. Birbirinin benzeri ifadeler, tek cümleler, yorumlar vs.
Neyse ki arada böyle denk gelip okumak bir nebze de olsa iyi geliyor jdjdk- 1 yıl
Yeni nesil yetmiyor gibi, eski nesillerde onlara ayak uyduruyor. Herkes canım saçma videolar çekme, izleme derdinde. İnsanlarda derinlik kalmadı. Okumuyor, okuduklarını da anlamıyorlar. Daha okuduğunu anlamayan insan nasıl anlatsın ki..
Soran1 yılGüzel tespit bu, aynen öyle maalesef.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılGenelde kadınlara aşık olduğu erkek ile seks yapınca gerçekten bu durumdan ve yaptıkları seksten çok memnun kalırlar hatta aşık olduğu bir erkek ile seks yapan kadınlar da genellikle fazla bir sınır olmadığını görürsün erkekleri ile birlikte her şeyi yaşamak isterler ama eğer ondan bir şekilde ayrılıp da başka birisine aşık olursa belki olabilir ama aşk genelde bir kere olan bir şey o yüzden evet Bir kere akla giren birisi artık kolay kolay oradan çıkmaz
11 Yorumla
Soran1 yılNe kadar uzun tek cümle kurmuşsun helal jdjdj
Peki kolay kolay yazdın ya, hangi durumda çıkabilir?
- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılEvet, bir kadının zihninde bir erkeğin etkisi kalabilir, çünkü duygusal ve fiziksel bağlar bazen uzun süre etkili olabilir. Özellikle yoğun bir ilişki ya da anıdan sonra, bu izler daha fazla kalabilir. Ama zamanla ve doğru süreçle o etkiler silinebilir. Kimi insanlar daha hızlı atlatır, kimisi ise uzun süre etkisinde kalabilir. Sonuçta, o izler kalıcı değil; zamanla kaybolabilir, yani unutmak mümkün.
19 Yorumla
Soran1 yılYapay zeka mı bu? Jdjd
- 1 yıl
Yapay zeka olduğum doğrudur ahaha
Soran1 yılHayır sen değilsin jdjdk
- 1 yıl
Şiir gibi robot gibi kadınım diyorum inanmıyorsunuz ahahs yazıklar olsun 😂🤣
Soran1 yılAhahaha
Şiir gibi olabilirsin onu bilemeyeceğim ama robotları yönetebilen bir kadın olduğun kesin jdjsk- 1 yıl
Yönetmeyi sevdiğim doğrudur ahsfsaahs
Soran1 yılAhahah bu güzel ve belli ama riskli haberin olsun.
Yönetmeyi seveni yönetebilen olunca ona aşık oluyorlar dikkat et jdjdk- 1 yıl
Hadi ya ahahaba öyle mi olmuş
Soran1 yılOluyormuş diyorlar ben bilmem jdjdk
1 yılBu kadından kadına değişir diye düşünüyorum. Kim bu tarz şeylere çok anlam katıp herkeste onu arayabilir. Kimiyse sürüsüne bereket deyip umursamamayı seçebilir. Bu da her şey gibi öznel bir durum.
Mesela ben silmeye çalışmam. Sadece kısa bir süre içinde verdiğim anlamı geri alırım oradan. Sıradan birine dönüşür benim için 🙃113 Yorumla
Soran1 yılAnlamı kısa süre için mi vermiş olursun yoksa o anlamı mı kısa sürede çekiyorsun?
- 1 yıl
Anlamı kısa süre içerisinde çekiyorum. Yoksa kısa süreceğini düşündüğüm bir şeye girişmemeyi tercih ederim zaten.
Soran1 yılİyiymiş.
Peki kazınmış denilebilecek birisinden anlamı o şekilde kısa sürede çekebiliyor musun? Kolay mı bu? Mesela sıfırlamak?- 1 yıl
Anlamı sıfırlamak mümkün değil. Sıfırlarsam kendime saygısızlık ederim zaten. Ama yokluğa alışmak çok da zor değil.
Hayatıma devam etmek zorundayım ve eğer kendimi o kişiye kilitlersem ilerleyemem. Yaşandı, güzeldi ve bitti. Önemli olan bittiğini kabullenmek. Bittiğine kendini inandırınca daha kolay oluyor çünkü.
Soran1 yılAnladım.
Merak ettiğim sıfırlamanın mümkün olup olmadığı veya bitirebilmenin olabilirliği idi.
Teşekkürler efenim.- 1 yıl
Ayrıca yorumlara biraz göz gezdirdim bir yorumda kadının kendini suçlu hissetmesi durumunda unutmanın daha geç gerçekleşeceğini söylemişler ama kadınlar kendilerinin suçlu olduğu durumlarda kendilerini haklı çıkaracak bir nokta bulur ve üzerine düşünmemek için konuyu daha hızlı derinlere gönderir 🙃
- 1 yıl
Sıfırlamak mümkün değil. Sadece güzel hatırlanacak bir anıya çevirirler en fazla ama biter elbet 🙃
Soran1 yıl"kadınlar kendilerinin suçlu olduğu durumlarda kendilerini haklı çıkaracak bir nokta bulur ve üzerine düşünmemek için konuyu daha hızlı derinlere gönderir"
Bak bu güzelmiş.
Peki neden yapıyorsunuz bunu? Jdkdk- 1 yıl
Kendimizi korumak adına tabi ki. Hiçbir ilişkide hata hiçbir zaman tek tarafta değildir zaten. Üzerine düşünüp derbeder olmak yerine güçlü kalabilmek adına suçluluk psikolojisinden kurtulmak herkesin ilk yaptığı şeydir.
Zaten insan doğuştan bencildir. Her zaman öncelik kendisidir. Böyle bir durumda acı çeken bir insan bile kendi için acı çeker, karşıdaki için değil. Diğerlerini düşünmek gibi durumlar bile bir dereceye kadar kendimizi düşünmekle alakalıdır. O da etik değer öğretisiyle bize yüklenir 🙃
Soran1 yıl"Üzerine düşünüp derbeder olmak yerine güçlü kalabilmek adına suçluluk psikolojisinden kurtulmak herkesin ilk yaptığı şeydir."
Böyle olmayan istisnalar ne yapmalı sence?- 1 yıl
İnan o konuda bir fikrim yok. Hatta reel hayatımda tam da o noktada takıldığım bir durum da mevcut. Çözdüğüm an bir tavsiye için burayı hortlatırım diyelim mi absbdjf
Soran1 yılDiyelim diyelim jdkdkd
- 1 yıl
Pekiii anlaştık mademsee 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsanoğlu unutkan bir varlıktır. Kimleri ve neleri unutmadı ki?
112 Yorumla
Soran1 yılHaklısın.
Yine de kadınlarda farklı bir unutmama durumu olabiliyor bence jdkdk
Soran1 yılTaaaaa şu tarihte bana şu gün üzerimde şu varken, onun da üzerinde şu varken biz şunu yaşamıştık onunla diyene denk gelince birden fazla kez ben tırsmıştım jdjsj
Yoksa ben de zamanın ve yaşamın etkisi ile aynı fikirdeyim.- 1 yıl
O konu başka :D 400kişilik düğünde kim ne takmış ne takmamış hepsini bilirler. Yaptığın bir hatayı yüz yıllar boyu ısıtıp ısıtıp önüne koyarlar. Bunları unutmazlar. Ama konu sevmek sevişmek aşk meşk olunca öyle bir unuturlar ki. Bir laf vardı hani yakışık almaz pek ama o.. nun tövbesi y.. rağı görene kadardır diye. Başka birini buldukları anda eskiye dair ne varsa format atıyorlar resmen.
Soran1 yılAhahha bak üst kesin.
Alt kısmı da not aldım efenim, teşekkürler jdjd
Soran1 yılYok zaten durum onlarda böyleyse erkeklerde daha da beterdir jdjdj
Soran1 yılÇoğu diyelim en azından her iki cinsiyet için de djjsj
Soran1 yılO kesin jdjdj
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılDaha iyi pompake yapanı bulduğu an hayal olur :))
13 Yorumla
Soran1 yılAhahaha senden bu cevabı bekliyordum da kazınma bile o kadar kolay mı?
- 1 yıl
Hem de çok kolay :D
Soran1 yılJdjdks
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBana yanlış yapması yeterli, sonra ben onu olduğu yerden kazıyorum.
17 Yorumla
Soran1 yılYapmazsa?
- 1 yıl
Yapmazsa da hayatımda olmayan birinin hayalini kurmam. Bana ters gelir bu fanteziler. He aşıksındır ya da derin etkilenmişsindir o zaman zihninde döner durur bu ayrı konu. Ama birini haberi olmadan ve karşı taraf seni istemeden hayal etmek bana mide bulandırıcı gelir.
Soran1 yılAşık veya derinden etkilenme sebepli zihinde dönüp durması.
Bu geçmez mi?- 1 yıl
Geçer kişiye göre değişir bu durum. Bana soruyorsan ben öyle takılı kalmam keser atarım😄
Soran1 yılAhahaha
Evet genelleme yapmak istemedim veri topluyorum.
Demek ki kesip atabilen vampirimsiler de varmış jdjsj
Teşekkürler efenim.- 1 yıl
O konuda son derece iyiyimdir :D teşekkürler
Soran1 yılAhahah belli jdkdk
Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı. Daha iyisini bulana kadar çıkmaz
23 Yorumla
Soran1 yılGüzel cevap. Temelde düşüncem aynı ama ya hiç bulamazsa? Hiç mi yolu yok?
Soran1 yılAhahaha gerçek düşüncen olamaz topu taca atıyorsun bence jdjdkd
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılçıkabilir tabi ki de.. eğer aldatırsa sevgisi biterse
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılHepimizin bir noktada pozitif veya negatif sebeplerle unutulmazları oluyor. Bu kişiler çoğunlukla ölene kadar aklımızda kalıyor.
Yeter ki gelecekteki yeni deneyimleri eski deneyimlerimizle kıyaslamayalım veya geçmişi gerektiğinde koyvermeyi bilelim.25 Yorumla
Soran1 yılKıyaslama yapınca yerine geçilebiliyor mu?
Koyvermek rahatlıkla yapılabilir mi?- 1 yıl
Megapolis filmini izle tam senlik.
Soran1 yılMegalopolis dimi 2024?
Coppola filmi?
Epeydir film izlemedim bak olur bu teşekkürler.- 1 yıl
Rica ederim. Bana seni hatırlattı bence seversin.
Soran1 yılAaaa bu önemli bir şey benim için.
Filmden beklentiyi de arttırdın jdjsk
Bugün haftasonu olsa şimdi izlerdim de artık akşama kaldı.
Kadın onun ordan çıkmasını istemezse çıkamaz.
Vücuttaki virüsler gibi düşün. Konak onları rahatsız edecek şeyler yapmalı ki rahatsız olup gitsinler. Yoksa yıllarca hissettirmeden vücutta yaşayabilirler.
138 Yorumla
Soran1 yılYalnız bu bana bir yerden tanıdık geliyor djsjsk
Esinlenme sadece sorulardan olmuyor galiba jsjsjs
Peki konak nasıl rahatsız edici şeyler yapabilir?- 1 yıl
Neden esinlendiğimi ben bilmiyorum. Öyle aklıma geldi birden. Sen biliyorsan söyle. Vurucu ifadeler kullanmayı seviyorum 😄
Önce orada bi virüs olduğunu kabul edecek sonra ondan kurtulmak için gerekli adımları atacak. Hasta olduğunu kabul etmeyen biri tedavi de olamaz. Önce tanı gerekir sonra tedavi.
Onun zihni hasta, sağlıklı düşünemiyor. Ya onun bu durumunu gören birileri zihnini doğru şekilde uyaracak ya da kendisi farklı teknikler, tedaviler deneyecek. Elbet biri işe yarar.
Soran1 yılOlabilir, yapılabilir, çıkar diyorsun yani? Bak ona göre not alıyorum jdjsk
Senin cevabın çift puan ona göre jdjsk
Soran1 yılYa o zihne kazınma sebebi olumsuz bir şey yapmama/yapamama durumuysa? Jdjsk
Bir belgeselci olarak olumsuz deneyimleri unutmaya programlı demeni esefle kınıyorjm Firu hanım djdjm
Soran1 yılAhahaha konu ben değilim ya konuşma esnasında böyle bi olay geçti. Ben de sorulaştırdım güzel oldu bence.
Bu arada kötü anılar dedin ya. Pek çok kadın onlara kötü davranan ilk erkeği aşk seviyesinde hissedip unutmazlar. Celladına aşık olmak gibi düşün.
Beyin sürekli bir daha benzer bir şeyi yaşamamaya çalışırken dönüp dolaşıp onu düşünerek bunu besler.
Ben şimdi tam antisini sormak istedim işte jdjdj- 1 yıl
Hatta babaları gibi bi erkeği seçmekten korkup daha da beterini seçerler😂
#kadınlarkapatılsın 🤣🤣
Soran1 yılAhahaha kahkaha attım.
Bunun Ss'ini alıyorum. Sen feministlik yaptığında atıcam jsjsksk- 1 yıl
Çok özür dileyerek araya giriyorum ama @Firu_Zen şu son dediğinin alnı olsa da öpsem diyorum ve gidiyorum 😂😂
- 1 yıl
Kadınların ilk erkeği unutmama sebebi sadece kötü anılar değildir.
Mesela doğum yapan bir kadın en geç 1 yıl sonra çektiği acıları unutmuş oluyor hemen hemen.
İlk erkeği unutmama sebebi takıntı olabilir, saplantı olabilir.
İlkler yanlış seçim olur genelde. Zihinde gereksiz yer işgal eder.
Soran1 yılBen size sorumda flörtleşmeyin demedim mi ne o öyle öpmek falan?
Yalnız Firu şu kapaktaki baklavayı değiştir gece olduğuna bakmayıp sipariş edicem bir gün jdjdkd- 1 yıl
@OrganIQ özür dilerim ama o kadar haklı konuşmuş ki kendime engel olamadım 🥹 çok ama çok haklı çünkü 🙃
- 1 yıl
@Firu_Zen yok bir önceki cümleyi 😂😂😂😂
- 1 yıl
Kadının cinsliği bile güzel 🫠 neyse gideyim ben @OrganIQ bir kez daha kovmadan ahsjfjfjf
- 1 yıl
@Firu_Zen iyi geceler Firuu 🌹💝
Soran1 yılİyi geceler yazarken bile flörteşiyorlar yaa jsjsj
"Mesela doğum yapan bir kadın en geç 1 yıl sonra çektiği acıları unutmuş oluyor hemen hemen."
Bununla diğerini benzettin ya siz cidden uyuyun jsjsj
Zaten senin eeken uyuyup erken uyanma düzenin yok muydu niye bozdun onu? Jsjsj
Soran1 yılBekaret devam etse bile unutmuyor Firu hanım jsjsj
Soran1 yılBak dün tam da bu ifade geçti.
Zihinsel bekareti o kişiye kaybetmek.
Doğru noktaya şeettin jdjdj
Soran1 yılAhahaha
Son sorunu o bu etikette mi sormak istedin?
Yönetimi güncellemeye etiketle eğer istemediysen.
Soran1 yılOrada sorun birlikte olma ifadesi, onu neden yaşar olarak yapsaydın sorun kalmayacaktı djjdj
Soran1 yılBen birlikte yazmadım, takıldın birlikteliğe jdjdj
Hem olsa bile birlikte olunmadan da birlikte yaşanılabilir, bunun böyle olabileceği çok düşünülmese de jdjdj
Soran1 yılAhahah
Soruyu hazırlarken cinselliği kendi seçmişse sen neyi seçersen seç oraya atar.
Yanlış kelimeyi bulup çıkartana kadar bu devam eder aklında olsun. Ne zaman ki kendisi onu seçmez işte o zaman oraya gitmiyor.
Soran1 yılFarkındayım da risk belirsizlik olduğunda hangisi olacak diye olur.
Bunda belirsizlik yok kesin yani onu diyorum jdjdk
Soran1 yılSen ve flörtlerin hepiniz delisiniz jdjdk
Duygular lafla yaşanmıyor lafla unutulmuyor. Altta bir sürü kadın ahkam kesmiş bakma sen eğer çok zevk aldıkları/hoşlarına giden bir anıları varsa karşı cinsle asla akıllarından çıkmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılBana da öyle geliyor. O yüzden ikna edici bir cevap gelir mi diye merak ediyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılHayır, aklımdan çıkartmaz.
Kadınların hafızası erkeklerden daha güçlüdür; her şeyi, her anı hatırlarlar. 😃
12 Yorumla
Soran1 yılBak bak bak jdjsk
- 1 yıl
Evettt 😃
1 yılKadınlar duygusal anlamda bir şey hissetmiyorsa istediği kadar iyi düzsün onu unutmak kadın için zor değildir.
14 Yorumla
Soran1 yılZihnine zaten sadece cinsellikle kazınamaz bence. Ana etken cinsel ama duygusal da var diyelim. Çıkabilir mi?
- 1 yıl
Duygusallıkda varsa çıkmaz kalır bi köşesinde
Soran1 yılCevabı kaydettim efenim, teşekkürler.
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılÇıkar. Kadınların zihni karmakarışık olduğu için onu oraya ne zaman koydu unutmuş bile olur.
11 Yorumla
Soran1 yılO kadar kolay yani diyorsun.
Benzer bir tecrübe mi var acaba merak etgim?
Gizli Üye(18-24)1 yılÇıkabilir evet. Erkeğin bir hatası ve hareketiyle kadın anında soğuyabilir.
11 Yorumla
Soran1 yılErkeğin hatası olmazsa?
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha iyisi karşısına çıkana kadar orada kalmaya devam eder.
12 Yorumla
Soran1 yılYa çıkmazsa hep kalır mı? Sonra kim olursa olsun?
Cevap sahibi1 yılBence kalır.
1 yılÇıkmaz
15 Yorumla
Soran1 yılNeden?
- 1 yıl
Haz bağımlılık yapar zihnine işlediyse dygu yoğunluğu yüksektir birden fazla teslim oluş vardır ve o bütünleşmeyi birdaha aynı hissedemez zihin öyle hafife alınacak bi taht değil
Soran1 yılVarsayılana dönmüşsün eline sağlık jsks
- 1 yıl
Kafamı karıştırma :))
Soran1 yılYok karışık gibiydi düzelmiş işte iki cevap arası, karıştırmam jdjdk
1 yılDaha çok kazınanı gelirse çıkar.
18 Yorumla
Soran1 yılBu kesin. Peki gelmezse?
- 1 yıl
Gelmezse tabi akılda kalır. Ama erkeklerde de aynısı geçerli.
Soran1 yılEvet yine bir ters köşe cevap. Şaşırdık mı? Hayır jdjdj
Normalde erkekler duygusuz, sadece seks odaklı, unutur etkilenmez deniyor ya sen neden farklı düşünüyorsun?- 1 yıl
Erkekler asla unutmazlar. Mış gibi yaparlar.
Ancak çook hızlı bir hayatı olacak öyle unutacak.
Ama şunu da göz ardı etmemek gerek. Unutmamak var unutmamak var.
Bir kadın sadece ismiyle de yer etmiş olabilir.
Bir kadında vardır ki ismi ve teniyle akılda imza olarak kalmıştır.
🖊️🖊️
Soran1 yılYine ezber bozdun jsjsj
Aynı fikirdeyim ama tam tersini okumaya o kadar alıştım ki şaşırtıcı oldu.
Gözdeki yorgunluk niye? Kışın etikisi mi?- 1 yıl
Ezberle işte tecrübe olmazki. Anlaşılamayanlar arasında diğer konulardan😄
Evet doğrudur.
Ortam etkisidir. Yorgunluk belkide yoğun günler geçiyor işlerim😌
Soran1 yılOlmaz tabi, zaten o tecrübe değildir.
Yani bizim ülkede yoğunluk azalır mı bilmiyorum jdjsj
Yalnız sitede olman topluluk için şans. Bir ara Bence'lerine dalıcam ama bakalım ne zaman jdjdk- 1 yıl
Teşekkürler. Elbette okunmak için varlar👍🏻🙂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide zamanı gelince ilgi olmazsa cikat
12 Yorumla
Soran1 yılZamanı ne zaman gelir?
1 yılÇıkar çıkar, kimse vazgeçilmez değildir
125 Yorumla
Soran1 yılNasıl çıkar veya çıkartılır?
- 1 yıl
Zaman dost zaman, hiçbir şey yoktur ki zamanla geçmesin, zamanla bitmesin...
Soran1 yılMeditasyon yapıp gelmiş jdjdk
- 1 yıl
Biz meditasyon yapmayız namaz kılarız yeğen jdkdkdkdkd
Soran1 yılAhahhaha ona Ramiz Dayı diyorlardı sana ne diyelim? Jsjsk
- 1 yıl
Janti Kazım ben memnun oldum 😃
Soran1 yılSana asla öyle hitap edemem unut gitsin jdjdjs
- 1 yıl
Neden ama bence gayet hoş bir isimdi 🥹😃
Soran1 yılAhahaha hoş hoş da sana durmuyor jdjsj
Sana nasıl Kazım diyeyim ya, benim beyin mantık ve gerçeklikten istese de çıkamaz jdjdj
Janti tamam ama Kazım olmaz. Janti bir Masal falan hadi neyse de Kazım aslaaaaa jdjsj- 1 yıl
Janti Talat olsun jfmdmdmd
Soran1 yılBaşka var mı topluca yaz da bitsin bu eziyet ahahaha djjsjs
- 1 yıl
Tosun Abbas
Çakır Faruk
Zübük Osman
Palo Kenan
Tırıvırı İzzet
Koruk Ali
Hızar Necmi
Matkap Nuri
Hilti Kamil
Torna Muammer
Daha aklıma gelirse sayarım jxmdmxmdmdkd
Soran1 yılGece gece kahkaha attırdın jdjsjs
Ne yaptın bütün vurdulu kırdılı, silahlı dizilerimi izledin ahahah alemsin.
Yalnız şu stüdyo işini cidden düşün bak potansiyel çok fazla kendin görüyorsun jdjdj- 1 yıl
Valla hepsini ben uydurdum bunların hiçbiri hiçbir filmde yok muhtemelen kxmrmdmdmd
- 1 yıl
2027'de filmim vizyonda, beklemede kalınız jxmdmdmdm
Soran1 yılŞirketi kurunca haber ver yatırım yapıcam jdjdk
- 1 yıl
Aaaaa ne kadar yapcannn 😃
Soran1 yılAhahaha o sürpriz jdjdj
- 1 yıl
Hadi bakalım bekliyorum o zaman jdkdmdkdmd
Soran1 yılBekleme marka yarat jdjdj
- 1 yıl
Onu yapcam işte yatırımı bekliyorum jdmdmxmd
Soran1 yılAhahaha çakala bak jdjsks
Akıllı yatırımcılar yatırım yapacakları şeyi görmeden yapmazlar.
Önce marka jdjsj- 1 yıl
Kandıramadık 😂🥹
Soran1 yıl4. Köprüyü satacak kişiler bulursun ama bu sitede bak bence değerlendir bu yeteneğini jdjdjs
- 1 yıl
Denicem jdndmdmd
1 yılÇıkar çıkar çıkmıyorsa da çıkartırız
13 Yorumla
Soran1 yılNasıl çıkartırsın?
- 1 yıl
cenabet düşüncelerine beni alet etme derim
Soran1 yılAhahaha jdjsks
Kadının içindeyse çıkmaz..
14 Yorumla
Soran1 yılİçinde?
Zihin de kabul edilir mi?
Soran1 yılHa tamam. Ayrıca içindeyse yazınca farklı bir şey mi kastettin diye sormak istedim.
1 yılÇıkmaz çıkamaz
21 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Kadın istiyorsa zor
22 Yorumla
Soran1 yılHiç mi yolu yok?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılçok çok zor
13 Yorumla
Soran1 yılNeden diye soracağım ama yorum yazmıyorsun biliyorum jdjdk
- 1 yıl
cinsel yoldan etkilenen bir kadın defalarca o anı yaşamak ister, hayallerinde bile devam eder bu istek
ilk seviştiğini değil ama en çok orgazm olduğu adamı unutmaz
Soran1 yılAaa sen yorum yazar mıydın jdjd
Ben de aynı fikirdeyim
Cevap ve ayrıca yorum için teşekkürler efenim.
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Asla
12 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler