Cinsel ilişki, bir ilişkinin bir parçası olabilir, ancak bir ilişkiyi yalnızca seksle sürdürmek veya birine bağlamak etik ve sağlıklı bir yaklaşım değildir. Sağlıklı bir ilişki, iletişim, güven, saygı, anlayış, ortak ilgi alanları ve duygusal bağ gibi birçok faktörü içermelidir.
Cinsel çekim ve cinsel uyum önemli olabilir, ancak ilişkinin temeli sadece fiziksel çekim üzerine inşa edilmemelidir. Birbirine duygusal olarak bağlı olmak, birlikte zaman geçirmek, destek sağlamak ve birbirini anlamak ilişkinin sürdürülebilirliği için önemlidir.
Sağlıklı bir ilişki, sadece fiziksel çekim değil, duygusal bağ, iletişim ve ortak değerler üzerine kurulmalıdır. Cinsel ilişki, bir ilişkinin bir yönüdür ancak tek başına bir ilişkiyi sağlam temellere oturtmak için yeterli değildir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni bağlayamaz tabi ki de çünkü ben aşka bakıyorum cinsellik benim için hiç önemli değil Cinsel ilişki veya seks, insan ilişkilerinin bir parçası olabilir, ancak insanları sadece cinsel ilişkiyle bağlamak sağlıklı bir ilişki temeli oluşturmaz. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki, iletişim, güven, saygı, duygusal bağ ve ortak değerler gibi faktörlere dayanmalıdır. Bir kişiyi sadece cinsel ilişkiyle bağlamaya çalışmak, ilişki üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir ve karşılıklı duygusal ihtiyaçları tatmin etmeyebilir. Ayrıca, cinsellik dışındaki ilişki özellikleri, uzun vadeli bir ilişkinin dayanak noktasını oluşturur. Gerçek ve sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, anlayış, empati ve samimiyet gerektirir. İnsanları bağlayan ve ilişkiyi güçlendiren faktörler, duygusal bağlantı, ortak ilgi alanları, birlikte vakit geçirmek, destek olmak ve zorluklarla birlikte başa çıkmaktır. Cinsel ilişki, bir ilişkinin önemli bir yönü olabilir, ancak tek başına sağlıklı ve kalıcı bir ilişki inşa etmek için yeterli değildir. İlişkilerde duygusal bağ ve derin anlayış, daha sağlam temeller oluşturur.
10 Yorumla
+1 yılBağlayabilir çünkü zaafıdır erkek için seks ama nerde nasıl ne miktarda olacağını çok iyi bilmesi lazım kadının. Bunu iyi bilip tutturan çok kadın var erkeğin bu zaafını kullanıp kendine bağlayan ve istediği herşeyi yaptıran
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVerdikten sonra erkeğin peşine düşmez, geri çekilir ve umursamaz ise erkeği tabiki bağlar
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ile kimse kimseye bağlanmaz. Arada ne duygu olur ne de başka bir bağ. Böyle ruhsuz bir durumu kimse kabullenmez eğer amacı sadece seksüel ihtiyaçlarını gidermek değilse..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılHiçbir kadın ya da erkek karşı cinsi kendisine seks ile bağlayacak kadar düşmemelidir.
20 Yorumla
+1 yılhayır çok yanlış bir düşünce insanı bir birine bağlayan şey aralarındaki cinsellik değil aralarında birbirlerine karşı hissettikleri duygulardır cinsellik ile kimseyi kendinize bağlayamazsınız çünkü ortada ne duygu var ne bişey sadece ihtiyaç gidermek zevk almak amaç o olduğu için imkansız
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil hatta şöyle düşünürsek en görmemiş toy birisi bile sonradan açılıp uzaklaşmaya bile gidebilir evet etkilenir veya hoşlanır hatta aşık olma durumu bile olur ama sonradan farklı açılımlar yaşanabilir kaldıki cinsellik gibi güzel bir eylem sağlam karakter ile yapılmalıdır donanımı zayıf olanla yapılması halinde üzücü sonuçlar çıkar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılF*ckbuddy ilişkilerinde belki bir ihtimal olabilir o da karşısındaki erkeğin ne kadar duygusal birisi olduğuna bağlı olarak değişir. Ama onun dışında bir kadının erkeği seksle bağlayabileceğini düşünmüyorum zaten erkekler genelde bağlanmaya meyilli değiller onların niyeti kullan-at misali.
10 Yorumla
+1 yılErkeğine sevgisini, ilgisini, tutkusunu eksik etmeyen her daim ateşimi söndüren kadınla 40 gün ilişki yaşayayım. Gözüm bir daha başkasını görmez. Ama o 40 kırk günü bir türlü dolduramadım mk. Daha 1 hafta bile olmadan canım başka kadınları çekiyor. Bara falan gidiyorum. Sonra yakalanıyorum. İlişkim bitiyor.
10 Yorumla
+1 yılCinselliğe aç bir erkekse bir süre için bağlar, doyunca gider
30 Yorumla
+1 yılSeks bağlama aracı değil.. Ap- tall olmayan kimse, seks için birine bağlanmaz..
20 YorumlaEvlilikte bağlayıcı bir unsur olabilir.. çevremde tanıdıklarımdan biliyorum.. Kadın güzel değil ama cazibeli ve cilveli eşi de epey yakışıklı biri.. Kadın onu çok güzel elinde tutuyor.. ama bu sadece evlilikte işe yarar bir durum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılBeni bağlayabilir zaafım var benim okadar düştüm yani 😂 ama her şey den önce tanışmış anlaşmış olmam lazım ve evlenmeliyim 😀 yoksa tecavüz bile etmeye çalışsa zincirlerimi kırar koşarak uzaklaşırım
10 Yorumla Benim gibi birinde bunu denesen seni her verdiğinde bcerip yoluna bakar ve asla bağlanmaz jfjskfks karşıdaki erkeği önce iyi analiz etmen lazım bunu yapmadan önce.
10 Yorumla
+1 yılAramızda cinsel bağ ve hoslanti olmasına rağmen olmadı yani... Düşün erkek anal ilişki ister çekiniyorsundur yapalım bile diyen biri bu... hâlâ da devam ediyoruz ama bağlanma yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevişmeyin dışında birtakım duygularından var olması gerekir. Evet sevişmeyin severiz bizim içinde sizin içinde bir ihtiyaç ama duygularından devrede olursa bağlantı olur
10 Yorumlabu yanılgıdan kurtulun artık. cinsellik önemli ama bir yere kadar. hastalandığımda filan yanımda olmayacak kadını ben ne yapayım!
20 YorumlaBelli oranda bağlar tamamen diil seks doyuma bağlı bir zevk seks bitince? ilave tetikleyiciler olmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu mümkün, biraz sevgi pıtırcıgı gibi davran, yatakta erkeğe kendini dünyada tekmiş gibi hissettir... Evlenince yay kıçını yat aşşağa :P
10 Yorumla
+1 yılÖyle bi safsata olamaz erkek aksine obje olarak görür kadını duygu yoksa bende yokum 🤐
20 YorumlaZannetmiyorum yaa sonuçta ihtiyaç karşılamak için birlikte olur sonra der ben biraz farklı tatlara bakayım dediği an senden vazgeçer.
10 YorumlaDuygu olmadığı sürece sadece seks partneri oluruz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Sadece sexle birini kendine bağlamayı düşünmekte ne bilim 🤔
En son neli ne içtiniz 🤔10 Yorumla
+1 yılseks cinsiyetten bağımsız kimseyi kimseye bağlamaz. Benim görüşüm bu tabi.
10 YorumlaSeksle bağlasaydı tüm eskortlar erkekleri bağlardı kendine
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar genellikle öyle düşünüyor. Bir yere kadar bağlar o kadar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. O ihtimal bazilarinda olabilir herkes hicin gecerli degildir tahmince
10 Yorumla
+1 yılDünya kadar malın olacağına fındık kadar a... m... ın olsun dediklerine göre bağlar
10 YorumlaBağlayamaz demek isterim ama aldatan insanları görünce demek ki bağlıyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılKadın sadece o işe kendini bağlar onun dışında hepsi soyut kalır sevgi olmadan biçbişey olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılYalandan bir bağlanma olur, istediğini alır yine gideceğine gider.
10 Yorumla
+1 yılErkekler seviştikçe bağlanır mı? Evet Birde Huzur verirsen baş tacısın :)
10 Yorumla
+1 yılolabilir ama her iliskinin dinamigi farklidir
10 YorumlaMaalesef bağlanmak seksle olmaz yalnızca cinsel bir çekim varsa ten uyumunuz oluşmuş demektir ama bu duygusal bir bağlanma değildir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeyen biri için tam tersi 👍 zikip geçer gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir süreliğine evet sonrasında daha farklı şeyler söylemek lazım cancağızım:)
10 Yorumla
+1 yılBağlayamaz ama erkek isterse kadının böyle düşünmesini sağlar
10 Yorumla
+1 yılBağlanmaz, öyle olsaydı genelevde kadın kalmazdı.
30 Yorumla
+1 yılEvet bağlanır ama kimseyle öyle bişi yaşamadım o yüzden bilmiyorum ama bağlanır
10 Yorumlaİyi sevısen doyumsuz orgazm ustune orgazm yasayan yeter demeyen biriyse benı kendıne baglar
10 Yorumlaewet , iyiyse bağlar
30 Yorumla
+1 yılTen uyumu varsa olabilir
30 Yorumla
+1 yılEvet guzel sexs olursa devami gelsindiye birakmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Birlikte deneyip görelim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeğe bağlı
10 Yorumla İyice sapıttınız tövbe tövbe
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek seviştikte sexse bağlanır kadını sevmiyorsa bağlanmaz
10 Yorumla
+1 yılÖnce kendine sor bence. Bağlayabilir misin?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bağlayamaz.
10 Yorumla
+1 yılBağlamaz çünkü duygusal bir bağ olması lazım
10 Yorumla
+1 yılSeks herşeydir gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılAranizda duygu yoksa baglamaz
10 Yorumla
+1 yılDam s. lk bir erkeği evet bağlar
10 Yorumla
+1 yılHayatında kız eli tutmamış birini bağlar anca
10 YorumlaTek sebep bu olamaz.
10 Yorumla
+1 yılbağlar muamelesi sağlamsa
10 Yorumla
+1 yılerkek seks kölesiyse bağlanır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBağlar abaza çok erkeklerde
10 Yorumla
+1 yılSürekli seks olarak belki
11 Yorumla- +1 yıl
@Redamancy-4 tecrübe konusuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılSeks ile kimse bağlanmaz
10 Yorumla
+1 yılHayır 🙄 ya da bilmiyorum.
10 YorumlaSadece yataga baglayabilir
10 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam