Teşekkürler
Sevgili olmak için ila cinselik şart mı?
Teşekkürler
Eki düzgün temiz saf erkekler kaldı mı?

Hayır sevgili olmak için cinsellik şart değil. Sevgili kelimesinin kökünün bir ve asıl anlamı da sev yani sevmekten gelen sev. O yüzden ilk duygu sevmek olmalı.
Eki düzgün derken ne yazdın tam anlamadım ama eli yüzü düzgün ve devamı ise var tabi ki.
Hem dini sebeplerle hem ahlak ve sadakat sebepli hem de hormonal sebeple cinsellikten uzak duran veya en azından evlenene kadar yaşamayan erkekler de var.
Evet, öteki türlüsüne arkadaşlık deniyor. Temizlikle, saflıkla alakası yok bunun, romantik duygular yanında dokunma isteğiyle gelir, normali bu. Sevişmek isteyen insan pis değildir, ayıp bir şey yapmıyor, günah da işlemiyor, büyümek bunları kabullenmekle oluyor biraz da değil mi?
Soruyu ağzımdan çaldın desen yeridir. Bende bunu soracaktım şimdi. Kesinlikle Hayır. Cinsellik evlilik sonrası olması gereken bir şey. Evet belli başlı şeyler belki olur ama cinsellik olmamalı erkek sevdiğini değer verdiğini karşısındakine hissettirmeli
Önceden insanlar aşık olduğu gerçekten sevdigi için severdi kollardı değer verirdi şimdi ise sadece cinsellik için değer verip yaklaşıyor isteği olmayınca da uzaklaşıyor
Cevap
18Cevap
evlenmeden cinsellik yaşamam ben
Cinsellik insanın gayet tabii ihtiyacı cinsellik yaşanınca eli yüzü kirlaniyor mu insanın? Emin ol kızlar erkeklerden daha çok istiyor hatta evlilikleri bile cinsel yaşam idare ediyor. Cinselliği karakterle namusla temizlikle bağdaştırmayın.
Abicim, git köpek al. Cinsellik olmadan aradığın duyhuları yaşarsın.
Hadım arıyorlar bunlar da
Hayır değil, cinsellik evlilikte şart ama sevgiliyken olmasada olur
Şart değil ama sevgiliyken bazı şeyleri yaşamak gerekiyor.
Seks yapamayacağım bir kadınla sevgili olmayı istemem.
Cinsellik yaşamadan, konuşmadan başlayıp biten ilişkim olmuştu.. :))
cinsellik olmadan birbirine bağlanamazsın net diyorum heleki gerçekten mutlu bir cinsellik varsa bırakamıyorsun
Cinsellik için sevgili olmak şart değil
Zor bu zamanda. sende istemezsin böyle ilişkiyi
Hayır değil kesinlikle
Evet şart? Başka soru?
şart değil
Benim kazak bu dkfjfj
Şart değil
Şart değil.
kalamdi bacim sjsj
şart seks olmadan aşk olmaz
Şart değil
Hayır şart değil