+1 yılBakın arkadaşlar böyle şeyleri sorarak sadece meşru hale getirirsiniz böyle şeyleri normalleştirmeye doğru gidiyorsunuz farkında mısınız? Sevgilin olduğun kişi senin nikahla işin değildir yani resmi ve dini nikahın olmayan birisiyle bir yerde yalnız kalmak el ele tutuşmak öpüşmek daha kötüsü cinsel ilişkiye girmek zinadır. Eğer ki bir insan müslümansa Allah'a inanıyorsa günahı ne kadar çok olursa olsun yaptığı şeyin doğru olmadığını bilir Ben bu konuda özellikle kadınlara çok şaşırıyorum hadi erkekler gene ben yaptım diyor işin içinden sıyrılıyor, zaten bizim Türk toplumunda erkek yaptığı zaman sıkıntı olmuyor ama kadın yaptığı zaman o***** oluyor ama bazı kadınlarda ona çok rahat bir şekilde fırsat veriyor Ben istedim sevgilimle yaşadım diyor arkadaşım sen bunu yaşadın da o adam seninle evlenmedikten sonra bir başkasıyla evleneceksin evlendiğin adama haksızlık değil mi?
Ben şahsen bakire olmayan birisiyle evlilik yapmam doğruyu konuşalım tamam geçmişte sevgilimiz olabilir flört etmiş olabiliriz hayatımızı birileri girmiş birileri çıkmış olabilir ama bu kadar rahat bir şekilde sevgilisiyle cinsellik yaşayan birisini Ben eşim olarak almam ailemin içine de sokmam O yüzden sevgiliyle cinsellik şart değil hatta böyle şeylerden zinhar uzak durulması gerekiyor.01 Yorumla- +1 yıl
Buda sizij görüşünüz tabi bişey diyemeyiz
En İyi Cevaplar
+1 yılŞart diye bir şey yok.. Kim, kimden ve neyi bekliyorsa öyle davranıyor..
Sevgiliyle cinsellik yaşamak var, bir de cinsellik yaşamak için sevgililik oynamak var.. Bunu ayırt edemiyoruz..
Eğer şartsa, tanışır tanışmaz hatta daha selam vermeden "sevişmemiz gereken bir şartım var" densin o zaman.. :))
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılTemas öpüsme vs biraz gerekli bence ama cinsel ilişkinin asla gerekli oldugunu düşünmüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Belki de haklısın
- +1 yıl
Tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim:)
+1 yılGüven verip vermemesine göre değişir
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum :)
- +1 yıl
Dimi
- +1 yıl
Tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılolunur evet
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi insansız sonuçta aseksüel değilsen cinsellik istersin, onu da sevgilinle yapmayacaksın da kiminle yapıcaksın? O yüzden çok normal. Şarttır diyemem herkesin kendi tercihi ama bence sevgiliyken yapılmasında sakınca yok ve doğru buluyorum çünkü evlendikten sonra neyle karşılaşacağını bilmiyorsun bu yüzden korku, memnuniyetsizlik, ayrılık vs ile sonuçlanabilecek bir şey bu. Bir de adı üstünde sevgilin yani cinsellik yaşamak istemen gerekiyor sonuçta ilişkinin önemli bir yanı da bu. Cinsellik olmazsa olmaz
34 Yorumla- +1 yıl
Olur bal gibide olur sizi öyle kandirmislar diye kabul ediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılKandırılacak bir durum yok ben öyle istiyorum
- +1 yıl
Sizin hayatınız bizi ilgilendiren bir durum yok görüşünüz icin teşekürler
Cevap sahibi+1 yılSorunu cevapladım kardeş rica ederim
Cinsellik olabilir neden olmasın? ! burada namus bekçiliği yapanlar var , mesajlarda ise öyle yazmıyorlar. Temiz kız diye bir kavram kurmuşlar sanki ilişki yaşayanlar kirliymiş gibi saçma sapan bir cümle. İlişki yaşanmamış birini istiyorsanız siz de daha önce ilişki yaşamayacaksınız
21 Yorumla- +1 yıl
Tamam ne kiziyon
Şart Değil Tabikide , önemli olan cinsellik olmadan da sevebilmek anlasabilmek aynı pencereden bakabilmektir.
Ama kişilerin tercihi , kiminin amacı sadece cinsellik. Kiminin ki güzel karşılık bir ilişki, Cok uzun süreli ilişkiler de karşılıklı arzu uyum olunca da spontane şekilde gelişebilir, degisiyor yani 🙃 ama cinsellik şartı yoktur bana göre
221 Yorumla- +1 yıl
Yine haklısın:)
- +1 yıl
Rezone ne demek. d
- +1 yıl
Ha tamam :)
- +1 yıl
İkna olmussun😂
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
Cinsellik sormadim bugun ama cinsel sorular baya prim yapiyormus
- +1 yıl
ya da cinsel açlığın Afrikasi ülkem
- +1 yıl
Evet haklısınız
- +1 yıl
Maalesef haklıyım
Sevgisizlik ilgisiz lik,
Sürekli cinsellik konuşan bir erkek veya kadın muhakkak yüzde 95 i sevgisiz ilgisiz kalmıştır, çünkü duygusallık sevgi nedir bilmiyor sevilmemiski, hele penisi ile ön planda olmaya dikkat çekmeye çalışan erkekler, onun çok devasa bir özellik olduğu nu sanmaları normal mi , Buda ailenin erkek evlat diye pipini yerim oğlum aslan oğlum diye büyütülen, cocuklar maalesef - +1 yıl
Ne güzel yazdin öyle doğruları
- +1 yıl
Ben herkese gidiyorum açıkçası önüme çıksın yeter gerçekçi olmak gerekirse asla birinin profiline gitmem:)
- +1 yıl
Sizin sorularınızda cok güzel görürsem ozelikle görüş yazarim tabiki:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır değil gerçekten içten gelirse yapılmalı ama zorunluluk gibi görülüyor çoğuda pişman oluyor düşünsene 5 sevgilin olmuş diyelim 5 iylede yaşamışsın bir özelliği kalmaz bana göre 5 sevgili bile çok hatta bence gereksiz ilişkiler kurulmamalı ama herkesin sevgili iateme amacı belli hem ihtiyaçlarım görülsün hem ilgi gösterilsin seviyormuş gibi yapalım birbirimize falan filan yalan dolan işler yani
41 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum cok haklısın
+1 yılCidfi bir ilişki bile olsa evlilik yoksa şart değil en fazla yüzeysel şeyler olabilir bence devamı gelmemeli
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın valla
+1 yılŞart değil. Ama 6 ayı geçen bi ilişkide az ya da çok boyutta bir yakınlaşma olur. Olmalı da. Hiç bir şekilde cinselliğin bulunmadığı bid ilişki de tuhaf olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
Sevgili iken cinsellik beklentisi olan erkeğin kafası kopartırım.
31 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu
Değil, cinsellik konuşmadan 2 yıl süren ilişkim oldu
35 Yorumla- +1 yıl
Demekki neymis uzun iliskinin sirri konuşmamak
- +1 yıl
Öyle diyosan öyledir
- +1 yıl
Doğru mantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞart değil bence. Kadınlar artık kime güveneceğini şaşırmış halde. Bazı erkekler istediğini alana kadar o kadar güzel rol yapıyor ki benim diyen oyuncu halt eder onların yanında.
36 Yorumla- +1 yıl
Vay zeki kadın helal
- +1 yıl
Ben onlardan biriyim sevmeyin beni 🙂😁😁
Cevap sahibi+1 yıl@Tam4gunolmusdunn umarım varsa kardeşin yoksa çok sevdiğin bir kadın dostun o da yoksa yarın öbür gün kızın olur da senin gibi birine denk gelir 🥰🥰🥰
- +1 yıl
Benim ne ailem ne eşim dostum ne ailemin olma ihtimali yok. Ayrıca keşke benim gibi birine denk gelse en azından mutlu olurdu
Cevap sahibi+1 yıl@Tam4gunolmusdunn iyi ki yok, umarım da olmaz kardeşim. Hiçbir kadının senin gibi birine denk gelmemesini umuyorum. Sen sırf kendi zevkin için bir insanın duygularını kullanacak kadar zavallı bir insansın. Herhangi birini mutlu edeceğini sana düşündüren ne acaba 😂
- +1 yıl
Kavga etmeyin
Asla şart değil. Sevgiliyken olmamalı. Evlendikten sonra önemli ama evliligin %75, i cinselliktir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Evet evlilikte normal
Tamamen kişiye, aradaki çekime, guvene, auraya, o an ne istediğine bağlı. Sart ya da değil denemez. Bunu kişiler ve aradaki uyum belirler.
138 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum
- +1 yıl
Bana mantıklı gelmedi üzgünüm
- +1 yıl
Anladm bu mantıklı geldi
- +1 yıl
Katılmayabilirim. ayni dusunmeyiz belki :)
- +1 yıl
En son yazdığına evet
- +1 yıl
Neyi kastettiniz siz
- +1 yıl
Beynim yandı
- +1 yıl
Erkekler kadınlar kadar detaylı dusunemiyor idare edicen. d
- +1 yıl
Ben siz yorulmayin diye konuyu kapatıyorum :)
- +1 yıl
Cok ince düşünüyorsunuz laf anlatmakla. ugrasmayin hakkınıza girmeyim diye
- +1 yıl
Sizde öylesiniz sağolun
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
Ben sizin canınızı sıkmak istemem kadınlarla nasil konuşulur bilmem bile :)
- +1 yıl
Antalya'da yaşıyorum etrafım ful yabancı insan ama ben insanlardan uzaklasali 8 sene oluyor yalnizligimi sosyal medyada atıyorum insanlar çok kötü:) bak gördünuz mu saçmalamaya başladım gereksiz detay veriyorum. o. yuzden başta söyledim:)
- +1 yıl
Anlıyorum. Kadınlarla iletişimin zayıf olabilir. Ama yine de kadınlarla nasıl konuşulur bilmem bile, tarzı bir cümle bana sorarsan zoraki ve samimi olmayan bir cümle. Sanki öyle lanse edilmek istendiği için özellikle söylemiyormuş gibi. Saf görünmeye calışıyormuş gibi izlenimi veriyor
- +1 yıl
Siz cidden aşırı detaycisiniz ama biz erkekler cok basit canlılariz kendi adıma konuşuyorum hic düşündüğünüz gibi değil cidden en son tinderda bir yabancı ile eşleştik boyunu sordum diye engelledi cidden bilmiyorum muhabbet etmeyi bile :)
- +1 yıl
Siz ne diyosaniz odur
- +1 yıl
Siz demek resmiyet anlamında mesafeli burdan diger benle konusanlara sorun sen kullanmam
- +1 yıl
Pekala
+1 yılBence değil hatta araya bu kadar çok cinsellik sokarak basitleştiriyorlar aşkı ve sevgili olayını
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklı bir yorum
+1 yılŞart değil ama daha fazla bağladığına inanıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı
Hayır, şart değil. Midem bulanıyor insanların bu cinselliği ön planda tutmalarından.
21 Yorumla- +1 yıl
Cok haklısın ışıl
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmayacaksak niye sevgili olalım ki? Sadece evliler mi sevişsin? Bazen hakikaten saçmalıyorsunuz.
02 Yorumla- +1 yıl
Kimse takmamis😂
- +1 yıl
Birinin takıp takmaması umurumdaydı sanki
Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Şart diyemeyiz şart değil de diyemeyiz çekime bağlı isteğe bağlı her iki tarafta haziraa birbirini istiyorsa yapabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Cinsellik yoksa niye sevgili oluyoruz. Normal arkadaşlarım var zaten
19 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik icin mi oluyon sevgili sevdigin için olmuyomusun
- +1 yıl
Herkese faydam var herkes nasipleniyor mu diyosun sayemde eskorta para harcamiyorlar mi diyosun :)
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yakışmadı
- +1 yıl
Yanlış okumuş olabilirim ama hakaret yakışmadı
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Şart tabi hangi yıldayız komik muhabbetler
01 Yorumla- +1 yıl
Saçma
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu şart diyen erkekler evlenince temiz kız istiyorlar ne kadar yalancı insanlarsınız bee merak etmeyin sizin karakterde insanlar sizi bulur zaten
113 Yorumla- +1 yıl
Ben size naptim?
Cevap sahibi+1 yılAnlayamadım sadece sana mı söyledim sence?
- +1 yıl
Erkekler diyince ben yok muyum icjnde
Cevap sahibi+1 yılBana baksana sen şart diyorsan sende içindesin tamam mı
- +1 yıl
Sart mi ve şart arasindaki farkı anlaymadiysan ne diyim size
Cevap sahibi+1 yılSenin düşünceni bilmiyorum diyorum sana
- +1 yıl
Az önce sende icindesin dedin bilmiyorum diyosun neden önyargı
Cevap sahibi+1 yılNeden anlaşamıyoruz acaba?
Sen de öyleysen zaten baya o erkeklerin içinde yer alıyorsun
Ha değilsen yer almıyorsun okey- +1 yıl
Erkeğim ama o kategorilerde değilim
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel en iyisi
- +1 yıl
Teşekürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır şart değil evlendikten sonra konuşulmalı bence
21 Yorumla- +1 yıl
Cok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılşart değil ama oluncada birbirine daha çok bağladığı bir gerçek tabii ki
15 Yorumla- +1 yıl
Hic katılmıyorum cok saçma erkekleri bildiğim için söylüyorum çevremdeki kimse cinsellik yaşadığı kadınla evlenmedi hatta değer bile vermiyorlar çıkar icin her şey
Cevap sahibi+1 yılBiz gayet mutluyuz aramızdaki sevgi tutku daha da arttı diyebilirim
- +1 yıl
Kesin oyledir
Cevap sahibi+1 yılyalnız bir soru sormuşsunuz herkesin kendi görüşünüzde olmasını bekliyorsunuz. doğru tek değildir bu sizin bakıp açınız buda benim yaşadığımı söylüyorum inanıp inanmamak size kalmış bir şey😀
- +1 yıl
Tabi öyledir ama genelde yanilmam ss alin isterseniz ilerde haklisiniz dersiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞart olmasada iş illa ki oraya kayar. insanlığın gereği olarak.
03 Yorumla- +1 yıl
Peki
Cevap sahibi+1 yılYani kesinlikle olmalı demiyorum ama seven insan sevdiğiyle herşeyi yaşamak ister, sonuçta gidip başkalarını mı arzulasın sevdiğini arzular insan yani. Ama aşama aşama gitmekte fayda vardır.
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet kizlar sadece yakisikli uzunlarla seks yapar
03 Yorumla- +1 yıl
Belkide
Cevap sahibi+1 yılKizlar sapitmis en cok onlardan gelmis gorus bunlar azdi sapitti vallahi allah cezalarini versin
- +1 yıl
Bişey diyemem
Hayır değil tabiki bir kız bir şeyler yaşayacaksa bu kocası olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılŞart , degil diyen yalansoyler
33 Yorumla- +1 yıl
Şart değil diyorum yalan mı
- +1 yıl
yalan sart olmazsa olmaz
- +1 yıl
Yalana gerek yok
Kimle sevgili olduğuna baglı bir durum
21 Yorumla- +1 yıl
Kimle mesela
+1 yılŞart. Boş konuşmayın
21 Yorumla- +1 yıl
Cevap bile yazmam gerekmiyor ama bunu görün diye yazdim
Erkekler şimdi evet der
25 Yorumla- +1 yıl
Diyenin amacini biliyosun
- +1 yıl
Hepsi değil yuzde 95 i
- +1 yıl
Peki
+1 yılCinsellik her daim her halükarda şart
11 Yorumla- +1 yıl
O niye
Artık temeli buna bağlı devir değişti
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil hatta olmaması gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Baya haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Degil ama cinsellik ıcın sevgılı oluyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim için şart evet çünkü rahatlamam lazım bunuda sevgilimle yaparım sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Tmmm
+1 yılHayır, hatta tam aksi.
01 Yorumla- +1 yıl
Diyosan öyledir
+1 yılKızlara sor paralı erkek şart mı diye 😀
01 Yorumla- +1 yıl
tamam. d
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılşart olan ne?
cinsellik yoksa ne var?02 Yorumla- +1 yıl
Ask var
- +1 yıl
aşk gecici
daha gerçekçi bişey söyle
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil tabii ki de.
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır şart değil
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
+1 yılŞart diyenin ben a*k
42 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah hakli😂
+1 yılTabiki değil
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılŞart
21 Yorumla- +1 yıl
Tmmm
+1 yılşart degil
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle
Şart olmasın yaa
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Bence değil…
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yıldeğil
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum
Hayır şart olmamalı.
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Canın sağolsun
+1 yılşart değil tabikide sevgi ondan ibaret değil
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılHayir.
01 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu
+1 yılhayır
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle
+1 yılŞart değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılDeğil
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede