Bazı durumlarda yorgunluk söz konusu olabiliyor ve seks yapmaya yeterli enerji olmayabiliyor peki böyle durumlarda sevgiliyi elle doyurmak yeterli derecede tatmin olmayı sağlar mı? #reda
Seks yapmak varken el ile tatmin edilmek yeterli olur mu?
Sadece yorgunluk zamanlarında veya mecbur kalındığında değil normalde de yeterli olabilir.
Önemli olan vücudun neresinin nasıl ve ne kadar uyarıldığıdır. Beyin oranın ne ile uyarıldığına bakmaz sadece uyarıyı işler. Eğer el ile yapılan uyarı ve yanında da buna eşlik eden erojen bölgelerin uyarımı devam ederse normal sadece seks yapmak için yapılan bir seksten daha bile fazla zevk verebilir.
Önemli olan beyine zevki en üst seviyede işletmek. Bu farklı yollarla aynı seviyede yapılabilir.
Bu kişinin maharetine kalmış. El çok basit bir teknik bana göre ve ikinci planda ayrıca. Dil varken dilini ustaca kullanarak onu çıldırtmak, profesyonel teknikler kullanarak parmakları da uygun yerlere temas ettirmek ve kendinden geçmesini izlemek çok daha zevkli.
Cinsel manada tatmin edebilir. Sonuçta bir çoğumuz bunu kendi kendimize de yapmışızdır.
Ama kişinin beklentisine göre yeterli duygusal tatmine ulaşamayabilir bu yüzden verimli olmaz. Sonuç olarak cinsellik arzusunu kendi kendimize de çözebiliyoruz ama beklentimiz sadece orgazm olmak değil çoğu zaman. O arzuyla beraber gelen tutkulu anları istiyoruz. Bir başkasının kollarını ve o ateşi istiyoruz.
Bu yüzden benim uzak duracağım yöntem olur. Tutkuyu hissetmeyeceksem sarılıp uyumak daha yüksek tatmin sebebi benim için 🙃
Yeterli olur. Cinsellikte amaç orgazm olmaktır. Orgazma nasıl ulaşıldığının bence o kadar da önemi yok. Güzel yapılmış bir saksoya erkeğin orgazm son derece olanaklıdır.
Tabii ki yeterli gelmez. Seks yapma imkanı varsa yapılmalı. Bu arada ilk kez bu soru sayesinde profil fotoğrafında yüzünü gördüm, maşallah çok güzelsin. Hep merak ediyordum bu #reda nasıl bir kadın diye 💐
Ben elle tatmin etmeye calisirken sadece el ile kalacagimi sanmiyorum. O el ile baslar oralla devam eder sonrasinda da zor dururum heralde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Tabii ki de. Her cinsel ilişki de penetrasyon olacak diye bir şey yok. Bu gibi bir tarafın bir sebepten istemediği durumlarda partnerini el veya oral ile tatmin etmesi normal olur. İki tarafında anlayışlı olması lazım nihayetinde.
Bence yeterli olur. 24 saat boyunca enerjili olacak halimiz yok ya. Elbet bizler de belli bir süre sonra yorgun oluyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hayır ve böyle yapmayın o zaman evlendiğiniz zaman cinselliğin bir anlamı kalmıyor ve böylelikle de o kadar alıştığınız için cinsellik olunca tatmin olamıyor erken tetikleniyorsunuz.