Bugün cevapladığım sorulardan birinde böyle bir ifade vardı. Nasıl olabilir ki diye sorguladım. Sizce olabilir mi? Olursa nasıl oluyordur?
Soru sahibi de yorum yazmadı yoksa soracaktım 😀

Bugün cevapladığım sorulardan birinde böyle bir ifade vardı. Nasıl olabilir ki diye sorguladım. Sizce olabilir mi? Olursa nasıl oluyordur?
Soru sahibi de yorum yazmadı yoksa soracaktım 😀

Şimdi bazı insanlar vardır böyle seni yükseltir herhangi bir sebep olması gerekmiyor, özellikle demiseksüeller ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar hsjsj
Buluşabilecek bir ortamdaysanız mesela böyle aynı odaya geçersiniz daha sonra karşılıklı bir mastürbasyon söz konusu olur aslında sen ona dokunmuyorsundur ama karşıdaki kişiye bakarak kendi kendini tatmin etmek bile dehşet bir zevk verebilir onun kendi ile oynamasını görmek kendini tatmin ederken çıkarmış olduğu nefes Alıp verme sesleri ne bileyim kollarında çıkan o damarlar o terlemesi
Yani nasıl anlatabilirim tam olarak bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir amaa birini gerçekten istemek farklı bir olay gerçek hayatta buluşmana bile gerek yok yani bu telefonla bile yapılabilir duygun olsun o adam seni niagara şelalesine çevirir.
Tamamen aynı fikirdeyim bunlarda. Yani tahrik etme, zevk verme hatta orgazm olma konularında bu şekilde olabilir.
Hatta sadece belirli miktarda ve şekilde öpücük sesi bile bir noktaya getirebilir o ayrı konu 😀
Fakat seks nasıl dokunmadan iyi olabilir onu sorguladım. Yani durum şu okuyor 😂
https://youtu.be/5qQdWLKm45c?si=MHnb3ZQwmEmhx0XA
Çünkü bu aslında fiziksellikten ziyade ruhsal doyum jsjsj
Seks? Hani şu bildiğimiz birleşme, çiftleşmek için iç içe geçilen? 😀
Mesela güncellemeye dün gece eşine ilk kez dokunabildiğini yazmış. Yani onun kastetiği fiziksel ki seks zaten fiziksel olur.
Yoksa senin dediğin zihinsel sevişme, zihinsel cinsellik vs. ismi her ne ise aynı fikirdeyim ben de.
Şimdi bu açıdan bir düşün, fiziksel olan dokunmadan tatmin edici olabilir mi?
Yoksa diğeri dokunmadan da kadını defalarca boşaltır veya orgazm eder ne denilirse o ayrı jdjdk
Önemli olan kimle olduğu işte kadın beyni erkek beyninden farklıdır biz sol beynimizi daha çok kullanıyoruz olaylara daha duygusal yaklaşıyoruz örneğin mesela bir kadına yakışıklı bir adamla gerçek seks mi yoksa aklındaki kişi ile sanal seks ya da karşılıklı mastürbasyon mı desen kadın ikinciyi seçer. Orgazm erkeklerin boşalmasından farklıdır kafada başlar erkekte olay peniste olur biter ama kadının sol beyninden o orgazma izin çıkmasın o kadın johny sins ile de olsa pek bir şey anlamaz o seksten umarım anlatabilmişimdir🙄
Sol beyin diye bir şey yok, beynin sol lobu diye bir şey var.
Erkek beyni, kadın beyni diye bir şey yok beyin aynı beyin 😀
evrimagaci.org/noroseksizm-nedir-erkek-ve-kadinlarin-beyni-neden-ve-ne-kadar-farkli-8017
Sizin davranısınızı değiştiren toplumsal, sosyal etkiler ve hormonlarınız. Bizde testosteron fazla sizde östrojen asıl etki buradan kaynaklanır.
Kadınları genelleyemezsin. Penis için deliren ve seksting ile ilgilenmeyen kadınlar var.
Ayrıca her erkek sadece penisinden ibaret değildir.
Bence bilgilerinin hepsini güncellemelisin, bu şekilde gerçekten bilen birisine bir şey anlatamazsın 😇
Olmama ihtimali olamaz mı?
Her şey illa olacak, veya olmak için bir yol bulacak diye bir şey yoktur.
Bu da benim için öyle bir şey😀
Zorladım, düşündüm ve baktım ki seks fiziksellik gerektiren bir şey😀
Temassız nasıl fiziksellik olabilir?
Olamaz.
Olabilecek bir yol bulamamış olabilir. İlla o yolu oluşturmak için zorlamaya lüzum yok, yok diyip geçiniz😂
Demek istediğini anladım ama bugünkü yorgunluktan sonra şu etki oldu 😂
https://youtu.be/0aNu1_ZmXu8?si=h06YdpVUD8XPVXQf
Bence iyi bir bakış açısıydı jcdkdk
O başka 😀
3 yol, 3 olacak ve 3 yok ardı ardına okuyunca etkisi bu oldu yoksa düşunce güzel 😂
Cevap
16Cevap
Olmaz ama olursa bile iki ratafinda fiziki durumları çok cezbedici olmalı birisi çok dişil diğeri çok maskulen olmalı. Mimikler bakislar dahil herseyleri seksi olmalı yani beden dilinden tut yüz mimigine kdar giyim her şey iyi olmalı. Erkeğin işi daha zordur tel açıp kadın birsekilde soyunsa bile adam ondan tahrik olabilir sevdiği kadınsa. Tabi . kadinlar kolay kolay azdirilamaz ama kadın bundan asla tatmin olmaz. Oluyorsa bile? Düşündüm ama hayır kadıni azdiramazsin. O azmis gibi olanlar ise sadece köle para aliyordur. Oyuzden sorunun cevabı erkek için belki minimun olabilir ama kadın icin asla.
Güzel yazmışsın eline sağlık 😀
Tahrik etme konusunda aynı fikirdeyim bir nokta hariç.
Kadınlar da baya baya tahrik edilebilir. Hatta erkekten daha da fazla diyebilirim 😀
Dokunmadan iyi bir seks olabilir ki peki?
Bir de cevap yazınca hemen gizlendin mi? Kullanıcı adına tam bakmadım ama sanki bildirimde isim vardı. Yoksa ismini gösteren bir hata mı oldu merak ettim.
Cinsellik sekmesi beyninde yeni açıldığı için uyum sağlamakta zorlanıyor.
Eşinin onu doyurduğunu söylemiş. Yani ilişki anında o değil de eşi ona dokunuyor. Tüm aksiyon adamda.
Eğer cinselliği tabu olarak görmeye devam ederse eşi de artık rahatsız olmaya başlayabilir.
Burada çok görüyorum eşi sadece uzanmakla yetindiği için şikayet eden erkekleri..
Yani tatamin edici ve güzel dediği seks eşinin ona yaptıkları.
O hiçbir şey yapmasa da ona yapılanlarla yetinmesi.
Bunu gerçekten tatmin edici seks buluyor olabilir mi? 😀
Yani evet ama daha çok başka şekillerde soruyorlardı onu. Cidden bu olabilir ama cinsellikte iyiyiz yazması beni düşündürttü 😀
O soruyu bulup baktın mı itiraf et? 😂
Çakal 😂
Orgazm falan dese ben de o şekilde cevaplardım da seks yazınca afalladim jdjdjd
Jdkdks
Hmm tam emin değilim ama zihin yoluyla tatmin olabilen erkekler var sanırım yani bu durum kadınlar içinde geçerlidir belki. Hatta p*rno sektöründe bile kategorisi var "Handsfeee" diye galiba. Temassız şekilde orgazm oluyor erkekler. Tabii söz konusu p*rno olunca ne kadar gerçek tartışılır 💅🏻
Güzel bilgiler.
Fakat dediğin gibi o filmlerde iynayanların yiyeceği halt değil o 😂
Onu yapabilmek için zihni tamamen manipüle etmek gerekiyor. Gerçek bir seks deneyimi hissettirmek. Bunun için de baya yüksek zeka lazım 😀
Bir erkek karşımda mastürbasyon yapsın inlesin ben okeyim 😂😂 böyle bir şey sanırım dokunmadan karşılıklı zevk
Bunda hemfikirim. Yani zevk almak hatta belki orgazm olmak tamam. Yani cinsellik yaşanabilir.
Fakat seks dokunmadan nasıl tatmin edici olabilir onu bilemiyorum işte 😀
Aynen öyle 😀
Soruyu sorma sebebim de bu oldu.
Güncellemeye dün gece ilk kez dokunduğunu yazmış.
Onlar için iyi bir gelişme 🙃
Dokunmadan sekse çok iyi dediyse bu efsanevi falan olacak herhalde 😂
Ahahaha yorum yapmadı bilmiyorum.
Diğeri de özeli sormak olur 😂
Moderatörden istediğine bak jdjdkd
Kurallara aykırı paylaşıma teşvik 😂
Sonra da yazdığını kaldırmam gerekir olmaz 🤣
Şimdiye kadarkilerin hepsi tamam da bu şöyle 🤣
https://youtu.be/5qQdWLKm45c?si=x9nDHRZm9sgj8l1P
Jdjsks
Hmm. Handsfree 😂 Bence tahrik edici. Tatmin edici bi seks yaşanamaz ama ufak dokunuş ve doğru giysiyle ejakülasyon mümkün. Tatmin edici bir seks olmaz ama. Daha çok küçük bi fantezi diyebiliriz belki.
Vay vay vay teknik terimler de varmış, mevzuya da hakimiyet var Göktuğ Bey 😂
Ben de aynı fikirdeyim, o yüzden sorayım dedim bu nasıl bir şey oluyor acaba 😀
Belli belli 😂
Galiba eşi ona dokunuyormuş da o dokunamıyor 😀
Dokunmadan da takrik olur, zevk olur, hatta orgazm bile olur da seks olmaz yaa jdjdjs
Bence de jfjfkd
Bence dokunmadan da tatmin edici bir deneyim yaşamak mümkün. Mesela derin bir sohbet, göz teması, ses tonuyla oynamak ya da birlikte paylaşılan bir fantezi bile yetebilir.
Evet hepsi tahrik eder, zevk verir belki orgazm bile eder ama dokunmadan seksi bilemiyorum 😀
Dokunmadan tatmin okmak mümkündür ama ona seks diyemeyiz. Seks karşılıklı eylem gerektirir
Kesinlikle.
Yani zevk alınabilir ve orgazm olunabilir bu tamam. Cinsellik yaşanabilir.
Fakat seks dediğin gibi olmak durumunda bence de.
Olayın doğasına aykırı bee😒bana ters herseyden önce
Bence de aykırı.
5 duyudan birisi komple eksik kalıyor 😀
Zihinde canlandırıp karşı tarafı da tatmin edilebilir. 😃
Kendi zihninde canlandırıp, karşıya temas etmeden onu tatmin etmekten mi bahsediyoruz? 😀
Yoksa onun zihninde canlandırtmak mı?
Zihinde canlandırıp temas etmeden kaeşı taraflı tatmin etmektir.. 😃
Olaya farklı bir boyut kattın bea 😂
Biraz öyle olsun bea 😃
Hayal ederek, dokunmaya engel bişey varsa. Örneğin benim gibi rahibeyse 😅
Gerçek rahibe mi yoksa kişilik karakter ve tercih rahibesi mi? 😀
Aile 😊
Birgün ben de özgür olucam 😂. Yani umarım.))
Bunu tahmin etmeliydim 😂
Toplumun önemli birnkısmında bu devam ediyor, yapacak bir şey yok.
Gerçi her şey o kadar karıştı ki belki iyi oluyordur. Kötü anılar ve hatıralardansa, özgürlüğün ertelenmesi daha iyi olabilir 😇
Özgür bir kadın olurum birgün umarım 😊 iyi geceler 😅
İyi geceler 😇🙏
sanal seksten bahsediyorsun sanırım. kadınlar için temas çok önemli değildir. o genelde erkekler için önemlidir
Hayır soru sahibi normal temastan bahsediyordu.
Yoksa sanal cinsellikte (seks demiyorum bence olamaz) temassız da tahrik olmak, zevk almak hatta orgazm olmak mümkün.
Bence kadınlar için daha önemli, daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Yoksa kimin zihinsel gücü fazlaysa onun ihtiyacı dah az olur, genelde.
Peki normal seks temazsız tatmin edici olabilir mi sence?
Demolition man :)
Slywester stallone filmi 90 lı yılların sonuydu :) izle bak gör nasıl oluyor
İzledim mi hatırlamıyorum bunu izlemis de olabilirim kadro sağlammış 😀
Fakat onu izlerken ayıracak zamanımın maliyeti şu günlerde epey fazla olabilir 😂
O yüzden bu seferlik sen yazsan? 🙃
Daha doğrusu fırsat maliyeti 😂
Temas eden yerlerde eldiven ya da condom kullanarak olabilir. sonucta arada koruyucu bir tabaka oluyor bu temas olmuyor yani.
Evet temas sayılmaz ama dokunma diyordu yani dokunmuyor materyalle de olsa.
Hadi diyelim öyle, o da ne kadar tatmin edici olur bilemedim.
Ahahaha bir yere kadar o ulaşamama hissi zevkli o ayrı konu 😂
Bu soruyu ben paylaşsaydım, alakasız cinsel soru vs görsel deyip soruyu kaldırırlardı, adalet pek düzgün işlemiyor burada.
Sor aynısını ama yorumlarda cevaplayanlara özelini sormayacaksın. Eğer sorun kaldırılırsa ben alıcam iade 😀
Cinsel fanteziler, insanların özel ve kişisel alanlarına ait olduğundan, genellemeler yapmak zor olabilir. Ancak, yapılan araştırmalarda, dünya çapında yaygın olan bazı fantezi türlerinden bahsedilebilir. Bunlar, bireylerin kültürel bağlamlarından ve kişisel deneyimlerinden etkilenebilir. Türkiye'ye özgü doğrudan bir liste vermek zordur, çünkü her bireyin zevkleri farklıdır.
Devamına gerek yok zaten 😂
"► Sen bunlardan hangilerini deneyimledin? ◄"
Bu özeli sormak.
Benim neyi deneyimlediğimi soramazsın seni ilgilendirmiyor 😂
O yüzden dedim bu soru kurallara uygun, bozabilecek tek şey bu olur diye.
Senin sorunda da özeli sormuşsun. Bunu sormazsan sorun olmaz 😀
Rica ederim 😇
Hayalde yaşıyorsa olabilir. Normal olarak dokunmak, göz teması , etkileşim, enerji , arzu olmalı.
Hayal değil tibiydi. Nasıl dokunabileceğini soeuyordu ama seks için de çok iyi diyordu 😀
Ona da seks diyebilir miyiz bilemedim 😂
Tabi tabi haklısın.
Orgazm olabir ama bunu yapabilmek cidden zor. Baya zeka ve belki yetenek gerekiyor.
Olmaz tabi.
Enerji kapısı falan?
Mistisizm ile falan mı ilgileniyorsun?
Vaaay güzelmiş 🙏
İlk kez duydum.
Şifa bulan ne oldu, özel değilse?
Hayat...
Stres ağrıları için demek.
Bilgi için teşekkürler efenim 🙏
Cevabım ektedir efenim
https//youtube. com/shorts/Wch64aYdYgk? si=z6JOolPF_-qW4tmF
Ahahaha bence de 🤣
Dokunmadan hiç bir şey olmaz ama evlilik ile olsun
Olsun.
Bazen tutku o kadar fazladır ki
kadınlar ruhsal çekim ve duyguya odaklıdır ufak temas bir elektrik çarpmasına neden olur … onu kastetmiştir
Bu olabilirdi mesela yani zihinsel bir süreç bu şekilde olabilir.
Zevk alınabilir vs.
Fakat seks olmazdı ki o da fiziksel dokunmayı kastetmişti.
İşte o nasıl olabildi onu ben de anlamadım 😀
Tantric seks diye bir şey var ama nasıl o kadar yoğunlaşılabiliyor, hiçbir fikrim yok
Evet var ama Tan zaten dokunmak demek. Yani sürekli dokunmak falan olabilir anlam. Sorunun tam zıttı 😀
Yoğunlaşma da mümkün, oluyor yani de orayı karıştırmayalım 🤣
Araştır 😀
Dokunmadan nasıl tatmin olucaz bakışarak mı 😂
Ahahaha 😂
Ya hadi tatmin iddialı olur ama tahrik, zevk alma belki boşalma bile olur ama seks nasıl olabilir onu ben de anlamadım.
O yüzden dedim bir sorayım 😀
bu işi türk kızlarının öğrenmesi gerek ki, ruslar piyasayı ele geçirmesin
Rus kızlarınınki gibi ortam sunabilirsek erkekler olarak, Türk kızlarına yaklaşamazlar bile.
bu bir sanat bence herkes anlamaz diye düşünüyorum
Hangisi sanat?
Bence buna seks denmez sexting denebilir.
Galiba o bile denemezmiş o duruma göre 😀
Bende olmaz 😄😄
Temas şart...
Yani bence de şart hatta öncesinde de şart da, bunu okuyunca bir düşündüm o nasıl oluyor diye 😂
Et ete değmeli
Nasıl oluyor bilen anlatsın
Galiba şu hep şikayet edilen, giçbir şey yapmayan kadın durumu söz konusuydu. Öylece duran.
Dokunmadan nasil olcak seks?
Ben de onu sorguladım.
Hem de iyi bir seks 😀
Baştan çıkartarak dkck
O sekse başlamak vrya başlatmak için değil miydi ya? 😀
Tüm seks boyunca sadece o olabilir mi? 😂
Etiket buna hazır olmayabilir tamam jdkdks
Bu pek mümkün değil ya
Bence de ama sence neden?
Temas olmadan yürümez ilişki cinsellik olmaz
Doğru.
Teşekkür ederim
Asıl cevap ve ayrıca yorum için ben ederim 🙏
Rica ederim
Olabilir karşı tarafın durumuna bağlı
Nasıl mesela?
Yani karşı taraf giyimiyle etkiliyorsa dokunmadan tatmin edici seks olabilir belki
Tahrik olunur evet ama dokunmadan seksi hele tatmin edici olanı bilemedim 😀
Vallahi olur dekolte giyer yırtmaçlı bir şey giyer üstüne üstüne bir şey giyer ama içine bir şey giymez aşırı böyle tahrik edici bir şekilde makyaj yapar
Hepsine okeyim, aynı fikirdeyim ama dokunmadan tatmin edici seks olur mu bilemiyorum 😀
Bence olur
Felaket olur hem de 😂
Jdjdksk
😂.
Olamaz
Bence de ama sence neden?
Mümkünsüz
Ben soranın yalancıyım jdjdkd
Süper olabilir
Nasıl?
Bu mümkün değil.
Aynı fikirdeyim de sence neden?
Çünkü tabiata aykırı, Hem insanoğlunda hem hayvanlar aleminde bu işin odak noktası temastır,
Kesinlikle.
Sert davranarakk sahibelik vs
Bunu mu kastetti diye ben de düşündüm ama onda bile o sert davranmada temas olur diye düşündüm ya hissetmek istersin.
Tabi tamamen ekipmanlarla olabilir mi olur. Bilemedim.
Eşine nasıl temas edebileceğini soruyordu. Hiç yok yani.
Fakat seks için de çok iyi yazmıştı.
Az dokunma da olur hadi ama hiç, bilemiyorum 😀
Zor olur
Neden?
Soru ve konu ile ilgisi nedir? 😂
Bence de 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?