Cinsel Yaşam Eşim bana şaplak atmıyor, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Şaplak at acıt diyorum kıyamam diyor sinir etti beni Eşim bana şaplak atmıyor, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Çok sevdiği için ama o ayrımı yapınca sekste zamanla her şey değişiyor daha sert olman gerektiğini anlıyorsun 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bence de sinir...Bilmiyorum ki karısı Bunu istiyor Biz yakalayacak o yapmazsa başkası yapacak 0 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Prenses erkeği de hiç çekilmez vurdu mu inletcek 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Neden bazı kadınların böyle kocaları var, yazık günah. 0 0 Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı. Kıyman lazım de hiçbir şeyden anlamıyor mu😃 0 0 Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Sen ona sert davran biraz sertlik algısını arttır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bende de var aynisi sorun 😊 7 2 Yorumla atesliboy1 1 yıl Ben atarım acımadan Yorumla sk_34 1 yıl Atanı yok mu? Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl yanlış yapıupr sana ayak uydurmalı... yavaş yapar o da sana zevk vermez 0 0 Yorumla
Doktorrbirüye Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% 1 yıl Ben olsam şaçlarındsn çekerek atarım şaplağı 1 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok nazik herhalde 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu kadar nezaket yeterli Yorumla keyifdelisi 1 yıl Onu aşması gereken kocanda aşabileceğine ikna olamadım sen zorla yaptır Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Parmak izleri çıkmalı 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Vuracn gırbaci vuracn gırbscı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partner isterse yaparimkslcayi kizartirim 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canın7n ynösın7 istemiyor 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Söyle de tokatlasin yoksa başkası tokatlar 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kıyamayana kıyarlar demiyor musun? 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tam benim istediğim gibisin 0 0 Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Sert sevmiyor mu? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sözde seviyordu ama hiçbir şey yapmıyor canın acır deyip duruyor Yorumla Ara_Sıcak_26 1 yıl Ne istediğini gerçekten bilen akıllı bir kadına benziyorsun. Bu hoşuma gitti açıkcası Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ben atıyorum 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bize denk gelsen 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. Hoşuna gitmiyormu 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Troll gibi geldi 0 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Degisik 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. atarız 0 0 Yorumla
icardi0825281 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Sekste mi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla icardi0825281 1 yıl Sert yapayan erkekleride nerede buluyorsaniz Yorumla icardi0825281 1 yıl Yapmayan* Yorumla Soran 1 yıl Sert gibi duruyordu Yorumla icardi0825281 1 yıl Düzgünce sert istediğini söyle uzanırken vs bir dahakine ezsin halsiz bırakmasi lazım yatakta yapmazsa işi bilmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Çok sevdiği için ama o ayrımı yapınca sekste zamanla her şey değişiyor daha sert olman gerektiğini anlıyorsun
Bence de sinir...
Bilmiyorum ki karısı Bunu istiyor Biz yakalayacak o yapmazsa başkası yapacak
Prenses erkeği de hiç çekilmez vurdu mu inletcek
Neden bazı kadınların böyle kocaları var, yazık günah.
Sen ama düşmanını s... ker gibi yapsın istiyorsun değil mi?
Kıyman lazım de hiçbir şeyden anlamıyor mu😃
Sen ona sert davran biraz sertlik algısını arttır
Bende de var aynisi sorun 😊
Ben atarım acımadan
Atanı yok mu?
yanlış yapıupr sana ayak uydurmalı... yavaş yapar o da sana zevk vermez
Ben olsam şaçlarındsn çekerek atarım şaplağı
Çok nazik herhalde 😂
Bu kadar nezaket yeterli
Onu aşması gereken kocanda aşabileceğine ikna olamadım sen zorla yaptır
Parmak izleri çıkmalı
Vuracn gırbaci vuracn gırbscı
Yav kiyamiyor işte üzülüyor adam
Şaplak atmadan olur mu hiç
Partner isterse yaparimkslcayi kizartirim
Canın7n ynösın7 istemiyor
Burada atacak çok erkek var
Söyle de tokatlasin yoksa başkası tokatlar
Kıyamayana kıyarlar demiyor musun?
Seni düşman gibi sevecek adam lazım
Tam benim istediğim gibisin
Sert sevmiyor mu?
Sözde seviyordu ama hiçbir şey yapmıyor canın acır deyip duruyor
Ne istediğini gerçekten bilen akıllı bir kadına benziyorsun. Bu hoşuma gitti açıkcası
Nedeb atsin
Ayyy o ne öyle
Ben atıyorum
Masum erkek 😅
Sen at
Sana ben lazım kanatana kadar şaplakkarım
Bize denk gelsen
Boşa
Ben sana acimam atarim
Hoşuna gitmiyormu
Troll gibi geldi
Ben olsaydım kızartırdım seni🤤
Saçma
Degisik
Hahahhhh😀🤷♂️
Ben attımda bana küfür ediyor yapma diye bağırıyor
Ben atarım 😀
kaptıracak karıyı
atarız
Sekste mi
Evet
Sert yapayan erkekleride nerede buluyorsaniz
Yapmayan*
Sert gibi duruyordu
Düzgünce sert istediğini söyle uzanırken vs bir dahakine ezsin halsiz bırakmasi lazım yatakta yapmazsa işi bilmiyor
Ohaaa