Eşim hiç fışkırarak boşalmıyor. Zevk almıyor mu demektir? Bazen de az sıvı akıyor.
Bazen de çıkarıp son an kendi eliyle kendini boşaltıyor.
Bazen de çıkarıp son an kendi eliyle kendini boşaltıyor.
Çok sık sevişiyorsanız bu normal , çünkü sperm oluşumu ve birikimi çin zaman gerekli bunu vucud üretiyor sonuçta çeşmeden doldurulmuyor.
ya da damarlarla ilgili bir sıkıntı olabilir o bölgede kan dolaşımı az ise eğer eroksiyonu da etkiler.
Varikosel denilen basit bir müdahele ile düzelir çoğu zaman.
Herkes fışkırtamaz alıştırması lazım erken geliyorsa ondan da olabilir
Erken geliyor mecburen devam ediyoruz
Alıştırması lazım kendini ön sevişmeyi uzun tutun ya da ilişkiden önce bir iki kere boşalsın öyle ilişkiye girin
oradakilerin öyle olmasının sebebi geciktirici alıyorlar ve ilişkileri 20 30 dakika falan sürüyor 5 dk bir boşalanla onunki bir olmaz tabiki de eşin bir hafta tuzla :D beklet o zaman fışkırtır sana bol bol
20 30 dakika çok mu
Ben bu karı kadar tecrübelisini görmedim :D
Sorun var o halde ya da çok sık yapiyorsunuz adamda meni kalmamis
Cevap
38Cevap
Burda yazanların çoğuna inanma boş boş sallamislar herkesin fışkırmasi bir olmaz hergün dünya rekoru 5 metre ilişkiye fazla giriyorsunuzdur ondan kaynaklıdır adet dönemine gelince o aradan sonra bak nasıl oluyor
Ya sperm yetersiZliği ya yakın zamanda 31 çekmiş ya da başka kadın var
Anladığım kadarıyla eşin çok beraberlik ysşamış bu ilerde sana büyük problemler açar
Ne gibi problemler acabilir? :(
Mesela seni istemeyebilir çünkü daha önce ki ilişkilerinde daha iyi kadınlarla karşılaşmış olabilir ki hala başkaları olabilir bununla ilgili çok öngörü var yani mesaj atman yeterli
Bak bana ondan onceki 2 sevgilim de esimden kat kat iyiydi. Asla ben esime yanlis yapmam asla. Kendiside benim durumumdaysa yaparsa kendisi bilir.
İşte eşine bağlı bu bence bunun için kocanı biraz evde tutmalısın ve iyice takip et
Google da squirt yaz açıklamalı gösteriyor nasıl yapılacağı ıyı yaparsan kadınların %85 i olabiliyormuş
Daha önce boşalması olmuşsa fiskirmayabilir fazla. Kisa süre önce.
sık sık yaptığınız için az döl geliyor , biraz yapmayın mesela senin regl döneminde sonraki ilişkilerde fışkırması lazım
Yahu bu fiskiye mi öyle diyorsun.
Zevkle bir alakasi yok mu yani?
Sperm sayısı düşük sperm kanalları yeterince işlem görmüyor demekki
sen esini mutlu edemion mutluluk beklion kasar seni
Nasıl anladı ki fışkırarak bosalamadigini
performansı yok senlık bısı degıl kucucuk kutun var sarıp sarmalıyor onu ama onda performans yok
zevk aliyor ama tam kendini vermiyor oyuzden fiskirmiyor bence. kafası dolu ssevisirken
eşinin gücü okadar demekki
fazla attıramıyor belli
de
sen eşinden daha iyi attıranını nerde gördün peki
Zevk almıyor galiba
Evlenmeden önceki ilişkilerinde nasıldı peki?
Her yaptigimizda bana nasildi zevk aldin mi diye soruyor. Birlikte olmus 10 15 kizla
Kendine güvenemiyor böyle dediğine göre
Senin eski sevgililerin nasıldı peki?
Evet sanirim kendisine guvenemiyor. Penisi kucuk oldugundan galiba. Eski sevgililerim o konuda cok daha iyiydi. Esimle yasadiklarimiz kadar yasamadik elbette. Ama benim icin sadece esim var. Ben onu cok seviyorum. Onemi yok boyunun. Biktim nasildi bence guzeldi diye sormasindan. Sanki kendisi tam olarak odaklanmiyor.
İlk başta bunu uyar sen
Sadece beden bili istiyorum de
Ve ön sevişmeyi uzun tut
Performans artacaktır emin ol
Baslarda on sevisme hep uzundu. Artik o kdr kisa ki yok gibi. Bunun erkege de etkisi oldugunu bilmiyordum.
Önsevişme esnasında konuşmayın
Seks esnasında dinlene dinlene yavaş yavaş ilerleyin
Hatta ilk başta masajla başla onu iyice etkile iyice zevk alsın biriksin biriksin atom gibi olsun
Sonra o atomu patlatmak sana kalıyor :)
Cinsel performans için doğal baharatları deneyin
Farklı pozisyonlar farklı mekanlar yapın
Tam Boşalacağı zaman tak çıkart yap :)
Anladın sen
Bilemiyorum normalde fışkırması lazım ama 3 veya 4. boşalmadan bahsedersen fışkırrmayabilirir
zevk aliyordur ama herkes fiskiracak diye bir kural yok ama ara uzarsa fiskirir
çok sık yapıyorsanız fışkırmaz. hafta da 1 deneyin neler oluyor
bu azgınlıkla alakalı eğer erkek çok azarsa fışkırarak boşalır
Sperm miktarı azdır, sık boşalıyorsa olabilir..
Sık bosaliyor ondan yani
eşin isteğine göre davranıyor:)
Cok fazla po.. no izliyorsin sanirim
mola versin bir dinlensin
Demek ki sen adamı fışkırtamıyorsun
çok fazla mast yapmış alışkanlık olmuş.
Olabilir yeni evliyiz
yani sonunu elle getiriyorsa ondan olabilir vajinaya alışamamış daha ama boşalırken fışkırması veya fışkırmaması sorun değil. bu arada çocuk olmaması içinde yapıyor olabilir.
Evet dogru soyluyorsu
çocuk istiyor mu?
Simdilik istemiyoruz
yani ondan da olabilir ama içine boşalmanın zevki hiçbir şeyde yok.
Iligini kemigini kurutmussun ondan fiskirmiyo
adamı iyi beslemiyorsun nasıl fışkırsın kız
☺☺☺
yani
Sen fışkırtmasını bileceksin öncelikle
gücünü almışsın yaşlımı
spermi nasil sivimi katimi
Değişir kişiden kişiye
yeterli zevki veremiyorsn belliki
az akıyosa senden önce 32 çekmiştir :D
Normal boşalır bazı kadınlar
Epididim kisti var mı?